Bir erkke kız sevdiği halde neden sessizce gider adam gibi olmuyor istemiyorum başka neden bularak yüz yüze konuşmadan nedensiz gider sesssizce terkeder?
Cevabın nedir?
Bircok sebebi olabilir bu durumun sana aciklayabikecegi birsey yoktur ya da sıkılmistir senden veya iliskinden ya da konusarak uzatmak istememistir böyle tipler genelde akli basina gelinnce geri donecektir bir ay önce bu sekilde terk edilen biri olarak at gibi giden it gibi döner diyorm seviyorsunuzddur aşiksknizdir da cok uzatıp ustune düsmemek lazim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgittin sen bana gitmek için gelmistin
geride yavas yavas eriyen
bir kursun biraktin
biraktigin sekilden
çok daha baskasina bürünen
ve bir daha asla
eskisi gbi olamayacak bir kursun
gerçekten
birdaha hiçbirsey eskisi gibi olmadi42 Yorumla
+1 yılGiden Gider Kalan Sahalar Bizimdir…
Aşk Beklemktir Gitmek Değil AŞk FedakârLıktır Kaçmak Değil…
Yolları giderek bitirsemde içimdeki seni bitiremedim…
Gitmek Zayıflıktır Seviyorsan Sonuna Kadar Mücadele içinde OLmalısın…
Giderken Arkana Bakma Bakarsan Bir daha Gitme Sevdiğim link :)20 Yorumla
konuşsanız ağlıcaksın, zırlıcaksın, bırakmam seni diceksin, belki çirkefleşiceksin, duygusala bağlıcaksın. adam en basitini seçmiş. erkekler kolaycıdır biraz :=)
110 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi istemıyorum duygularımdan emin değilim dese tokalaşırdım hoşçakal derdim gözumde degeri olurdu o naptı ortalıkta sey gibi bıraktı 3yıl uzaktan sevdım analım emek verdim sebesiz terketti bır sey soylemedis essizce kalıbın adamı değilmiş beni kafamda bır cok soru şaretlerıyle bıraktı amacını analdım ilk karısı gibi kaşar sandı beni baktı verılcek mal yok ben öyle ınsan değilm ne dıycegı bılemedı gerı cekıldi hoşlandı begendı sevdı bılıyorum sorun ne sorun onedena baska bılmıyorum şerefsizm
- +1 yıl
profiline baktım da bir aydır aynı konuda 15 tane konu açmışsın. çok fazla takmışsın kafaya. olmuyorsa olmuyor zorlama bence.değmez kimse için senelerce platonik sevip zaman kaybetmişsin, şimdi de ayrılıgın ardından zaman kaybetme. gördüğüm kadarıyla duygusalsnın, ilk mesajımda dediğim gib üzüldüğünü görmemek için sessizce kaçmış, kolay olanı yapmış.
- +1 yıl
ben çok aşırı duygusalım uzaktan sevdim doğru ama bukadar canım yanmıyordu ona duygualrımı açıkladıktan sonra rahataldım karşılk beklemıyordum o ıstedi tanımak gorumek gorustuk arkadasca dertleşmek yetiyordu inan çok yalnızdım benle arkadas larak yanımd aolması dertleşmek birlikte zaman geçirmek guzeldi ama yemege cıktı sonra kendisi açıldı benim istediğim seneelrce bekledğim sözleri söyledi elerimden tuttu iyiki varsın dedi iyiki o an mutlugum paha biçilemez en dunyada en mutlu insan bendim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
SEVIYORDURR O ZNMM... SEVIYORSA SESIZZ CE GIDER
217 Yorumla- +1 yıl
sorun yoktu olsa söyleseydi adam gibi böyle üzlmezdim 7yıl yalnızım yapayanız 3sene uzkatan sevdım busutuk derken ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki 2keredaha buluştuk nedne olmadan cekip gitti sesizce aradım mesjaa ttım sorun neyse gelmıyorsun mesajla ayz yok boşluklara düşürdü beni
- +1 yıl
degecek bırı mıı ? aska da grur olmaz sen tanıyorsun sen bılırsın herseyı degcek kaybedılmecekk bırı ise gercekten guvendıgın sevdıgın sevıldıgın bırı ısee gıt konus derımm ha bunlarık eksıne bırı ıseee... ))) arkana bıle bakma derımm degmezzz... ) vardır belkı bı sebebiii ? )))
- +1 yıl
ben elimden geleni fazlası yaptım bayan olaral fazlasını askım içins evgiç için 3yıls evdım bekledim şiirler yazdım analttım bir şekılde sveıyorum seni 3 yıl uzaktan beklentisiz sevdim dedim 1 adım geldiyse 10 adım gittim mesaj attım soru işaretlerı bıraktım bulsutuk beni tanımasıa izn evrdim sonudna ellerimi tuttu iyiki varsıd edi hersye guzel giderken2 kere daha bulstuk gerı cekıldi sevdi begendi biliyorum ama cinsellik yasayamayacağını anladı gibi ondan mı cekıldı bılmyıorum ben o bakımda
- +1 yıl
o znm sen elınden gelenı fazlası ile yapmıssınn... sen lık bırsey degıll .. kendı kaybederr kendı bılır... sen bu ask ıcın elınden gelenı yaptıysan saten o gtmeyı kafa koymustur demekkkıı.. gitmiş 18 gun olmus mesaj cevap vermıyorsaa .. amacı derdı bask ıdı demmkkı aradıgını bulamamıstır sendee... üzelmeye degmezz. bencee...
- +1 yıl
çok doğru söylüyorsun bende artık öğrendim hiç kimse kalıbın adamı değil korkak ikiyüzlü meryametsiz olmuş yalandan hersey adam gibi sevdım tek 1 kişiye yan gözle bakmadım aklımda kalbımde o ne yaptı korkaklar gibi terkti adam gibi karşıma cıkıp istemıyorum olmuyor deseydi gözümde şerefli kalacaktı
- 7 ay
Bence baska birirni buluyolar
gitme dediğinde...kalması gerektiği için...ama gideceksin neden başlıyorsun asıl soru bu
411 Yorumla- +1 yıl
Herşey güzel giderken ellerimim tuttu iyiki varsın iyiki geldin iyiki dedi birlikte namaz kılcaz dedi 1kere daha bulsutuk aranadı ben arayınca mesaj atınca cevap vermedı sorudm neden neden yok bunalıma girdim ıstemıyorum dese o bile kafiydi boyle yaparak şerefsiz oldu gözumde kalıbın adamı değilmiş
- +1 yıl
başka birisi olmayabilir...ama başka bişey olabilir...aklıma şu geliyor aslında...cinsel manada beklentiler olabilir oldu olmadı bilemem..ama olmadıgını var sayarsak...kıyamadı oynmaka istemedi...aslında evliliği kimseyle düşünmüyor en azından şimdilik...bilmem olurmu dersin...
- +1 yıl
bunu bende düşündüm iyi cok temiz kızsın dedi sevdiğimi cok iyi biliyor o evlıykene aldatıldı benı begendı sarılmaya kalktı ilk acıdıgında kolunu cek dedim elimle ittirdim ben cinsel yönden bişeler yasayamam evlenmeden önce aramızda el ele tutustuk saclarımı kokladı öptü sarılmaya kaltı izn vermedim bende ondan az şüphelendım aileler tanıdık kıyamadı oynamak istemedi diye düşüdnm bende...
cesaret işidir yüz yüze konuşmak
sessizce gitmek korkakların işi38 Yorumla- +1 yıl
işte bu az saygı az seyler paylaşmadık bereber güldük drtleştik onun ilk eşi evlıken aldatmıs dinledim onunla yan yana olup dertleşmek bile guzeldi bende 7yıldır yalnızım 3yıl uzkatan sevdım tam birbirimiiz buldum derken kaybettik onun tarafından ellerimi tuttu iyiki varsın dedi hayatıma iyiki 1 kere daha bulultuk geri cekildi sebeb ini bırak istemıyorum dese kafıydı boşluklara düşürdü...
+1 yılVeda etmek çoğu zaman zordur. Sevmeyen biri için bile zordur. Çünkü karşındakinin üzüleceğini düşünür.
20 Yorumla
+1 yıladam gibi adamdır
kelimelerin yeterli kalmayacağını bilir
edebiyat parçalamanın gerekli olmadığını farkeder
gitmesi zaten başlı başına bir cevaptır zaten
süslü püslü ama içi boş kurulacak cümlelere ne gerek vardır ki01 YorumlaBelki duyacaklarından korkuyodur hic gidememekten bikez gözlerine bakarsa bidaha kopamiyacağini düsunuyodur...
40 YorumlaHaklı sebebi olmamakla beraber sana olan sevgisi bitmiştir.Ama iyi niyetli bir insandır sessizce seni üzmeden gitmek istemiştir.
12 Yorumla- +1 yıl
ben 3yıl uzaktan sevdım hersyei anlattım ona ait yazdıgım şiirleri 1.5 ay kahve içtik spor yaptık ama ilk eşi aldatıldı ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki 1gün snra bulsutuk teretti geri cekildis ebeb yok hersyeguzel giderkene anlamsız kadım tam bukduk birbirimizi derrken
o sessizce değildir en büyük cevaptır aslında. gözden kaçırdığın bi nokta var bence.
02 Yorumla
+1 yılsöylecek şeyi yoktur
yada sözlere dökemiyordur
yada çok yorulmuştur
yada biri vardır10 Yorumlasöyleyecek bir şeyi yoktur. sen "neden" diye sorduğunda verecek cevabı yoktur. o yüzden.
44 Yorumla
+1 yılbagırarak gidilmezde ondan:) bişey kalmamışsa sessiz sedasız kırmadan incitmeden gitmek en iyisi, saygı duyuluyoken nefret edilmek istenmez
00 Yorumla
+1 yılkendine yakısanı yapar ve gider bunu böle kabulenmiş yada konusacak yuzu yoktur
06 Yorumla- +1 yıl
haksız ozaman bi acıklama yapmassı gerekiyordu sana verdigi deyer bukadarmış sende hakettiginden fazla deyer verme herkesse sonu böle olur hiç uzulme kendi dusukluguyle kalssın
- +1 yıl
ben onu 3yıl uzaktan sevdim aileler tanıdık ilk eşi evlıyken aldatmıs ikimizde uzun sure yalnızdık onun için yzdığım şiirleri gosterdım analttım 1.5 ay spor yaptık dertleştık kahve içtik yemek yedık sonra ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki sacalrımı öptü hersye guzel giderken sebesiz bıraktı 2kere daha bulstuk bana ıstemıyorum dese kafiydi üzlmezdım bukadar boşluklara attı mesajla yazmesajla 1 saat kurs cıkısı bekledim onu gelmıorsun yok Allaha havale edıyorum cnaımı yaktı umut verdi elleri
- +1 yıl
allah ta onun canını yaksın sen uzulme boş ver dogru insanı bulun ve onu iki yuzunude cozun
- +1 yıl
amin kızın ahı kimseye kalmaz merak etme
+1 yıldayak yememek için tabikide. yada ertelemek için
14 Yorumla- +1 yıl
Bizde dün sevgilimle ayrıldık ağlamaktan gözümdeyaş kalmadı depresyondayım
+1 yılgeleceği düşünüp çoktan görmüştür yine aynı haltlar olacağını.
20 Yorumla
+1 yılbelki geri dönerim diye sessizce gider
28 Yorumla- +1 yıl
sıkılmıstır bunalmıstır baska birini bulmamıssa sıkıntılarını atıp geri gelecektir üstüne gitme ama yalnızda bırakma
- +1 yıl
yalnız bırkama demek sende terketme demektir ben sana sunu diyim sıkılmıs eğer bi 10 gün daha gelmesse artık kendi yoluna
- +1 yıl
10 gün daha gelemzse kendi bilir şu an konusmaya calıssa dinlerim tel mesaj 14 gündür atmıyorum cevap vermedı facedende en son yazdım beklemedeyım dinlerim ama dediğinz gibi 10 gün daha gelemzse kendi bilir... ben cok üüzldm anlamsızca sebesiz bıraktı sıkılmak bırak biz en güzel yerınde bitti ilk ellerini tutu iyiki varsın dedi iyiki 2kere daha bulsutuk bitti sıkılacak bırsye yok ki
- +1 yıl
erkekler böyledir işte ne diyim bekle gelirse gelir gelmesse kendi bilir...
- +1 yıl
iradeli birisin kararına saygı duyarım
sözün bittiği yerdedir
00 Yorumlakapıyı çarpar giderim
10 Yorumla
+1 yılkafasaına sıkıptamı gitsin
00 Yorumlacesaretii yokturrr..
10 YorumlaYüzü olmadigi icin..
10 Yorumla
+1 yılçünkü erkektir
10 YorumlaDilsiz olmakda var.
00 Yorumla