• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden sessizce gider?

sensiz10
sensiz10 Takip Et
Xper 2 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir erkke kız sevdiği halde neden sessizce gider adam gibi olmuyor istemiyorum başka neden bularak yüz yüze konuşmadan nedensiz gider sesssizce terkeder?
Bir erkek neden sessizce gider?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Kaderuck
    Kaderuck Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bircok sebebi olabilir bu durumun sana aciklayabikecegi birsey yoktur ya da sıkılmistir senden veya iliskinden ya da konusarak uzatmak istememistir böyle tipler genelde akli basina gelinnce geri donecektir bir ay önce bu sekilde terk edilen biri olarak at gibi giden it gibi döner diyorm seviyorsunuzddur aşiksknizdir da cok uzatıp ustune düsmemek lazim

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sensizimyine
    sensizimyine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

gittin sen bana gitmek için gelmistin

geride yavas yavas eriyen

bir kursun biraktin

biraktigin sekilden

çok daha baskasina bürünen

ve bir daha asla

eskisi gbi olamayacak bir kursun

gerçekten

birdaha hiçbirsey eskisi gibi olmadi

4
    2 Yorumla
    • yabanii
      yabanii
      +1 yıl

şairlik var..

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

yüreğine sağlık:(

Yorumla
  • smart-jacop
    smart-jacop Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 43%
    +1 yıl

Giden Gider Kalan Sahalar Bizimdir…

Aşk Beklemktir Gitmek Değil AŞk FedakârLıktır Kaçmak Değil…

Yolları giderek bitirsemde içimdeki seni bitiremedim…

Gitmek Zayıflıktır Seviyorsan Sonuna Kadar Mücadele içinde OLmalısın…

Giderken Arkana Bakma Bakarsan Bir daha Gitme Sevdiğim link :)

2
    0 Yorumla
  • buolsun1
    buolsun1 Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

konuşsanız ağlıcaksın, zırlıcaksın, bırakmam seni diceksin, belki çirkefleşiceksin, duygusala bağlıcaksın. adam en basitini seçmiş. erkekler kolaycıdır biraz :=)

1
    10 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

hiç yapmam adam gibi mesaj atsa 2 satır yazsa yeter sebebsiz en guzle yerınde gitti ben erkeği gitme dıye aglamam gıderse gider ama sesizce anlamsız gıtmesı tuhaf adam gıbı istemıyorum dese gözümde serefli erkek gözükürdü

Yorumla
    • buolsun1
      buolsun1
      +1 yıl

demekki şerefsizmiş unut gitsin ;)

Yorumla
    • yabanii
      yabanii
      +1 yıl

katılıyorum. unut ve dönerse kabul etme. kimseye duygularınla oynatma

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

Adam gibi istemıyorum duygularımdan emin değilim dese tokalaşırdım hoşçakal derdim gözumde degeri olurdu o naptı ortalıkta sey gibi bıraktı 3yıl uzaktan sevdım analım emek verdim sebesiz terketti bır sey soylemedis essizce kalıbın adamı değilmiş beni kafamda bır cok soru şaretlerıyle bıraktı amacını analdım ilk karısı gibi kaşar sandı beni baktı verılcek mal yok ben öyle ınsan değilm ne dıycegı bılemedı gerı cekıldi hoşlandı begendı sevdı bılıyorum sorun ne sorun onedena baska bılmıyorum şerefsizm

Yorumla
    • buolsun1
      buolsun1
      +1 yıl

bi dakka olay karıştı. ilk karısı derken boşanmışmı? ikinci karısı kim? adam kaç yaşında?

bana kalırsa adam karısından boşanmış kendisine fuckbuddy arıyor, aradıgını sende bulamayınca uzaklaştı.

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ikimizde boşandık ben 7 oda 6 yıldan beri yalnızıs ilk eşi aldattı evliyken internerten sevgili bulup kacı bende aynıs ekıl ama 2 mizde uzun sure yalnzısz o 35 yasında ben 28

Yorumla
    • buolsun1
      buolsun1
      +1 yıl

hmm sizin olay karışıkmış. adam ilk karısından boşandıgı için kadınlara güvenini kaybetmiş olabilir, senelerdir de yalnızmış baksana. kendince senden soğumak için bir sebep bulmuş ve kaçmış arkasına bakmadan, kendisini sıkmadan..

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ama kendi kaybetti boşver hiç başlamasaydı ellerimi tutup umut verdi boşluklara attı cevresinde ben gibi birisini bulamaz beni çok üzdü ah kimsed ekalmaz ben adam gıbı sevdım o korkak gibi kaçtı adam gibi 2 laf bile söyleyemedi.

Yorumla
    • buolsun1
      buolsun1
      +1 yıl

profiline baktım da bir aydır aynı konuda 15 tane konu açmışsın. çok fazla takmışsın kafaya. olmuyorsa olmuyor zorlama bence.değmez kimse için senelerce platonik sevip zaman kaybetmişsin, şimdi de ayrılıgın ardından zaman kaybetme. gördüğüm kadarıyla duygusalsnın, ilk mesajımda dediğim gib üzüldüğünü görmemek için sessizce kaçmış, kolay olanı yapmış.

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ben çok aşırı duygusalım uzaktan sevdim doğru ama bukadar canım yanmıyordu ona duygualrımı açıkladıktan sonra rahataldım karşılk beklemıyordum o ıstedi tanımak gorumek gorustuk arkadasca dertleşmek yetiyordu inan çok yalnızdım benle arkadas larak yanımd aolması dertleşmek birlikte zaman geçirmek guzeldi ama yemege cıktı sonra kendisi açıldı benim istediğim seneelrce bekledğim sözleri söyledi elerimden tuttu iyiki varsın dedi iyiki o an mutlugum paha biçilemez en dunyada en mutlu insan bendim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

17

Cevap

• ibazer
    ibazer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

SEVIYORDURR O ZNMM... SEVIYORSA SESIZZ CE GIDER

2
    17 Yorumla
    • moonlin
      moonlin
      +1 yıl

seven insan neden gitsin ki ya korkaktır yada çok suçlu kendini sana layık hissetmiyordur artık

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

sorun yoktu olsa söyleseydi adam gibi böyle üzlmezdim 7yıl yalnızım yapayanız 3sene uzkatan sevdım busutuk derken ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki 2keredaha buluştuk nedne olmadan cekip gitti sesizce aradım mesjaa ttım sorun neyse gelmıyorsun mesajla ayz yok boşluklara düşürdü beni

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

al karsına konusss... nedır sebebb nedenn _?

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

18 gün önce mesaj attım tela ctım faceden ayzdım cevap yok be onu buurum kosnurm ama gururum var onubırak peşidne kostum emek verdim o naptı ellerimden tutp teretti konuyaımmı son kez onu bulup gururumu yok edeyim son kez

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

degecek bırı mıı ? aska da grur olmaz sen tanıyorsun sen bılırsın herseyı degcek kaybedılmecekk bırı ise gercekten guvendıgın sevdıgın sevıldıgın bırı ısee gıt konus derımm ha bunlarık eksıne bırı ıseee... ))) arkana bıle bakma derımm degmezzz... ) vardır belkı bı sebebiii ? )))

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ben elimden geleni fazlası yaptım bayan olaral fazlasını askım içins evgiç için 3yıls evdım bekledim şiirler yazdım analttım bir şekılde sveıyorum seni 3 yıl uzaktan beklentisiz sevdim dedim 1 adım geldiyse 10 adım gittim mesaj attım soru işaretlerı bıraktım bulsutuk beni tanımasıa izn evrdim sonudna ellerimi tuttu iyiki varsıd edi hersye guzel giderken2 kere daha bulstuk gerı cekıldi sevdi begendi biliyorum ama cinsellik yasayamayacağını anladı gibi ondan mı cekıldı bılmyıorum ben o bakımda

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

o znm sen elınden gelenı fazlası ile yapmıssınn... sen lık bırsey degıll .. kendı kaybederr kendı bılır... sen bu ask ıcın elınden gelenı yaptıysan saten o gtmeyı kafa koymustur demekkkıı.. gitmiş 18 gun olmus mesaj cevap vermıyorsaa .. amacı derdı bask ıdı demmkkı aradıgını bulamamıstır sendee... üzelmeye degmezz. bencee...

Yorumla
    • yabanii
      yabanii
      +1 yıl

bende aynı düşünüyorum.. sen elinden geleni yapmışsın.. Kimse için kendini üzmeye harap etmeye deymez..

bence bir süre kafanı dinle.

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

evet vicdanım rahat elimden gelenin fazlasını yaptım kaybetti kendi bilir ben gibisiib bulamaz ahımı cok aldı

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

allah a havele et sen sunu bılır sunu soylerım kımsenın hakkı kımsede kalmazz ?_? alllah buyuk yaaa.. _?_ o herseyı bılır ve gorur..

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

aynen kardesım Allah büyüktür yüce adalete inanırım ben.

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

bende cok sey yaptımm ailesnın yapmadıgını yaptımm.. maddıı manevii .. kendımden cok deger verdım ... olmadı sımdı kotu ben oldum belkıdee.. degmez yaa .. allah buyuk :S

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

Allah büyük herseyin hayırlısını versin kaybettiler kendi ortam cevre bozuk gercekten seveni bulmak zor millet para sahte seylere kanıyor sevginin önunde durmak korkaklık onlara gore korkak olan onlar.

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

sevgı gerecekten yurek işidir yurek ısterr... bu devırde o yuregı bulmak zorr mılletın amcı derdı baska olmuss... sevmeyeceksın ıyı olmayacaksın guvnmeyeceksın kımselere onu ögrendım artık ...

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

çok doğru söylüyorsun bende artık öğrendim hiç kimse kalıbın adamı değil korkak ikiyüzlü meryametsiz olmuş yalandan hersey adam gibi sevdım tek 1 kişiye yan gözle bakmadım aklımda kalbımde o ne yaptı korkaklar gibi terkti adam gibi karşıma cıkıp istemıyorum olmuyor deseydi gözümde şerefli kalacaktı

Yorumla
    • ibazer
      ibazer
      +1 yıl

gnc_fb_ibazer et hotmail fazla girmeiyourm ben eger eklersen faceden konusurusz ?D

Yorumla
    • Semanuersabe
      Semanuersabe
      7 ay

Bence baska birirni buluyolar

Yorumla
  • my dawn
    my dawn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

gitme dediğinde...kalması gerektiği için...ama gideceksin neden başlıyorsun asıl soru bu

4
    11 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

Herşey güzel giderken ellerimim tuttu iyiki varsın iyiki geldin iyiki dedi birlikte namaz kılcaz dedi 1kere daha bulsutuk aranadı ben arayınca mesaj atınca cevap vermedı sorudm neden neden yok bunalıma girdim ıstemıyorum dese o bile kafiydi boyle yaparak şerefsiz oldu gözumde kalıbın adamı değilmiş

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

içinde yaşadıgı bir buhran var ve kafası net değil...yada senden sakladıkları var...bunları yaşayan insan gitmez..bu şekilde gitmez en azından

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ilk eşi aldattı evliyken kafası takık bişeler var dediiin gibi şu an baska birisi yok eminim sorun ne onu bılmıyorum anlamıyorum bende

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

başka birisi olmayabilir...ama başka bişey olabilir...aklıma şu geliyor aslında...cinsel manada beklentiler olabilir oldu olmadı bilemem..ama olmadıgını var sayarsak...kıyamadı oynmaka istemedi...aslında evliliği kimseyle düşünmüyor en azından şimdilik...bilmem olurmu dersin...

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

bunu bende düşündüm iyi cok temiz kızsın dedi sevdiğimi cok iyi biliyor o evlıykene aldatıldı benı begendı sarılmaya kalktı ilk acıdıgında kolunu cek dedim elimle ittirdim ben cinsel yönden bişeler yasayamam evlenmeden önce aramızda el ele tutustuk saclarımı kokladı öptü sarılmaya kaltı izn vermedim bende ondan az şüphelendım aileler tanıdık kıyamadı oynamak istemedi diye düşüdnm bende...

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

eğer böyle ise sevinmelisin...çünkü amaçlar farklı...sana sevdiğin evleneceğin insan gerekli...bu insanda o insan değil...eğer böyle ise...

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

öyle anlamsız sebebsız giidnce insan herşeyi düşünüyor aklına cok soru geliyor ama rabbim iyisini bilir bana yaşattıkalrı yanına kalmaz cnaımı yaktı yaptıkalrının bedelini öder bir gün ben iyi niyetimle gittim hep.

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

allah kalbine göre versin...unutma ki..sevdiğini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen, gittiğinde de hep gelecekmiş gibi beklersin..

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

evet öyle oluyor ama kaybetti bizi biz birbirimize yakısmısken o cınselliği nefsinden dolayı geri cekıldğini düşünuyorum yazık ona Allah bildiği giib yapsın ne deyim

Yorumla
    • my dawn
      my dawn
      +1 yıl

allah yolunu açık etsin senin...

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

Amin herkezin doğru insanlarla karşılastırsın

Yorumla
  • elize
    elize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

cesaret işidir yüz yüze konuşmak

sessizce gitmek korkakların işi

3
    8 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

herşey güzel giderken sebeb yokkene terkeddldim sorun ne onu bilmiyorum bunalıma girdim

Yorumla
    • elize
      elize
      +1 yıl

sana biraz saygısı olsa karşına geçer nedenini söylerdi işte gitmesi değilde birşey söylememesi insanı sinirlendiriyor

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

işte bu az saygı az seyler paylaşmadık bereber güldük drtleştik onun ilk eşi evlıken aldatmıs dinledim onunla yan yana olup dertleşmek bile guzeldi bende 7yıldır yalnızım 3yıl uzkatan sevdım tam birbirimiiz buldum derken kaybettik onun tarafından ellerimi tuttu iyiki varsın dedi hayatıma iyiki 1 kere daha bulultuk geri cekildi sebeb ini bırak istemıyorum dese kafıydı boşluklara düşürdü...

Yorumla
    • elize
      elize
      +1 yıl

ardına bakma kafanda sürekli neden arama yoksa işin içinden çıkamazsın.önüne bak unutmaya bak

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

kafam mesgul ama unutmaya calısacam en dogrusu bu cıkmaz sokaklarında oyalanmıycam artık Rabbime havale ettim.

Yorumla
    • elize
      elize
      +1 yıl

aynen layığını bulur düşündükçe işin içinden çıkamazsın çünkü

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

yanına kalmaz farklı sanmsıtım hiç kısme gorundugu gibi durmuyormus canım yanıyor bana yaşattıkalrını yaşar elbet

Yorumla
    • elize
      elize
      +1 yıl

zaten giderken gerçek yüzünü görebiliyorsun anca

Yorumla
  • Rockn-Roll
    Rockn-Roll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Veda etmek çoğu zaman zordur. Sevmeyen biri için bile zordur. Çünkü karşındakinin üzüleceğini düşünür.

2
    0 Yorumla
  • geçbunları
    geçbunları Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

adam gibi adamdır

kelimelerin yeterli kalmayacağını bilir

edebiyat parçalamanın gerekli olmadığını farkeder

gitmesi zaten başlı başına bir cevaptır zaten

süslü püslü ama içi boş kurulacak cümlelere ne gerek vardır ki

0
    1 Yorumla
    • demitria
      demitria
      +1 yıl

sn de bu dediklerine inandın yani

Yorumla
  • BigŞeff
    BigŞeff Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Belki duyacaklarından korkuyodur hic gidememekten bikez gözlerine bakarsa bidaha kopamiyacağini düsunuyodur...

4
    0 Yorumla
  • özgür-34
    özgür-34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Haklı sebebi olmamakla beraber sana olan sevgisi bitmiştir.Ama iyi niyetli bir insandır sessizce seni üzmeden gitmek istemiştir.

1
    2 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ben 3yıl uzaktan sevdım hersyei anlattım ona ait yazdıgım şiirleri 1.5 ay kahve içtik spor yaptık ama ilk eşi aldatıldı ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki 1gün snra bulsutuk teretti geri cekildis ebeb yok hersyeguzel giderkene anlamsız kadım tam bukduk birbirimizi derrken

Yorumla
    • özgür-34
      özgür-34
      +1 yıl

Yazdıklarından bir şey anlamadım ki

Yorumla
  • aezakmii
    aezakmii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 51%
    +1 yıl

o sessizce değildir en büyük cevaptır aslında. gözden kaçırdığın bi nokta var bence.

0
    2 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

erkeklik değil sorun varsa 2kişinin arasında sorun yoktu hersye en güzel giderken teretti ellerimi tuttu iyiki varsın dedi sorun olsa içim rahat etcek analamsız sorularla kala kaldım bu erkeklık değil ki

Yorumla
    • aezakmii
      aezakmii
      +1 yıl

erkekliği yargılamak sana düşmez. kimse seni mutlu etmek seninle birlikte olmak zorunda değil ki? istemedi gitti olay bu.

Yorumla
  • green-eyes
    green-eyes Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

söylecek şeyi yoktur

yada sözlere dökemiyordur

yada çok yorulmuştur

yada biri vardır

1
    0 Yorumla
  • Semih89
    Semih89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

söyleyecek bir şeyi yoktur. sen "neden" diye sorduğunda verecek cevabı yoktur. o yüzden.

4
    4 Yorumla
    • Meliis
      Meliis
      +1 yıl

Katiliyorumm :)

Yorumla
    • Semih89
      Semih89
      +1 yıl

kendimden bildiğim için :)

Yorumla
    • Meliis
      Meliis
      +1 yıl

gicik olurum öyle insanlara. ;)

Yorumla
    • Semih89
      Semih89
      +1 yıl

bazen ben de kendime gıcık oluyorum ahahahah

Yorumla
  • BayCingılbört
    BayCingılbört Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

bagırarak gidilmezde ondan:) bişey kalmamışsa sessiz sedasız kırmadan incitmeden gitmek en iyisi, saygı duyuluyoken nefret edilmek istenmez

0
    0 Yorumla
  • emsalsiz-47
    emsalsiz-47 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

kendine yakısanı yapar ve gider bunu böle kabulenmiş yada konusacak yuzu yoktur

0
    6 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

adam gibi birşeyler demei ypayalnız braktı umut verdi geri cekildi sebebsiz hersye en guzel giderken biz birbirimizi bulmuşkene bunalıma soktu

Yorumla
    • emsalsiz-47
      emsalsiz-47
      +1 yıl

haksız ozaman bi acıklama yapmassı gerekiyordu sana verdigi deyer bukadarmış sende hakettiginden fazla deyer verme herkesse sonu böle olur hiç uzulme kendi dusukluguyle kalssın

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

ben onu 3yıl uzaktan sevdim aileler tanıdık ilk eşi evlıyken aldatmıs ikimizde uzun sure yalnızdık onun için yzdığım şiirleri gosterdım analttım 1.5 ay spor yaptık dertleştık kahve içtik yemek yedık sonra ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki sacalrımı öptü hersye guzel giderken sebesiz bıraktı 2kere daha bulstuk bana ıstemıyorum dese kafiydi üzlmezdım bukadar boşluklara attı mesajla yazmesajla 1 saat kurs cıkısı bekledim onu gelmıorsun yok Allaha havale edıyorum cnaımı yaktı umut verdi elleri

Yorumla
    • emsalsiz-47
      emsalsiz-47
      +1 yıl

allah ta onun canını yaksın sen uzulme boş ver dogru insanı bulun ve onu iki yuzunude cozun

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

Rabbime havale ettim beni cok üzdü 15 gün agladım sürekli uyudum bana yaşattıkalrını kendi yaşar inş onada umut verip en diplere bıraksınlar.

Yorumla
    • emsalsiz-47
      emsalsiz-47
      +1 yıl

amin kızın ahı kimseye kalmaz merak etme

Yorumla
  • devrimasli
    devrimasli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

dayak yememek için tabikide. yada ertelemek için

1
    4 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

SoranBir dakika önceherşey güzel giderken sebeb yokkene terkeddldim sorun ne onu bilmiyorum bunalıma girdim

Yorumla
    • devrimasli
      devrimasli
      +1 yıl

Bizde dün sevgilimle ayrıldık ağlamaktan gözümdeyaş kalmadı depresyondayım

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

inş barısırsınız canım

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

sanmıyorum canım korkaklar gibi gitti ben elimden geleni yaptım o terettı sebesiz sebebini soylemedi ortada bıraktı umut verdi ellerimden attı.

Yorumla
  • necronomicon1461
    necronomicon1461 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

geleceği düşünüp çoktan görmüştür yine aynı haltlar olacağını.

2
    0 Yorumla
  • hasırşapkalı
    hasırşapkalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

belki geri dönerim diye sessizce gider

2
    8 Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

öylemi diyorsun sebesiz gericekıldi yarım bıraktı ellerimi tuttu iyiki varsın dedi iyiki sebeb bılmıyorum anlamsız kaldım 2 nizde uzun zamandır yalnızıs

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

sıkılmıstır bunalmıstır baska birini bulmamıssa sıkıntılarını atıp geri gelecektir üstüne gitme ama yalnızda bırakma

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

yalnız bırakma diyorsun nasıl adam sessizce gitti boşlklara atı peşinde kosayım neden 20 gün oldu sorun ne bılmıyorum ellerimi tututp bıraktı beklıyrum hala mal gibi içim oka cıyor sorun ne bıslem ıstemıyorum dese eywalah:(

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

yalnız bırkama demek sende terketme demektir ben sana sunu diyim sıkılmıs eğer bi 10 gün daha gelmesse artık kendi yoluna

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

10 gün daha gelemzse kendi bilir şu an konusmaya calıssa dinlerim tel mesaj 14 gündür atmıyorum cevap vermedı facedende en son yazdım beklemedeyım dinlerim ama dediğinz gibi 10 gün daha gelemzse kendi bilir... ben cok üüzldm anlamsızca sebesiz bıraktı sıkılmak bırak biz en güzel yerınde bitti ilk ellerini tutu iyiki varsın dedi iyiki 2kere daha bulsutuk bitti sıkılacak bırsye yok ki

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

erkekler böyledir işte ne diyim bekle gelirse gelir gelmesse kendi bilir...

Yorumla
    • sensiz10
      sensiz10
      +1 yıl

o kaybeder ben zaman yaraalrımı sayar adam gibi sevdım emek verdim 3yıl onu her gördüğüm yerde kalbım carptı beklıycem sesizce gelemzse arkama önume bakarım bana yaklaşmasına asla izn vermem...

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

iradeli birisin kararına saygı duyarım

Yorumla
  • sorter
    sorter Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

sözün bittiği yerdedir

0
    0 Yorumla
  • komuta06
    komuta06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

kapıyı çarpar giderim

1
    0 Yorumla
  • tiger-kaplan
    tiger-kaplan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51
    +1 yıl

kafasaına sıkıptamı gitsin

0
    0 Yorumla
  • 123adwes
    123adwes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

cesaretii yokturrr..

1
    0 Yorumla
  • Meliis
    Meliis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Yüzü olmadigi icin..

1
    0 Yorumla
  • yogurtluakvaryum
    yogurtluakvaryum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

çünkü erkektir

1
    0 Yorumla
  • KS-Terk
    KS-Terk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Dilsiz olmakda var.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden sessizce gider?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden sessizce gider? 12 cevap verildi
Bir erkek neden sessizce gider? 7 cevap verildi
Erkek neden hiç bir şey söylemeden susarak gider? 63 cevap verildi
Bir erkek neden sessiz kalır? 9 cevap verildi
Bir erkek neden sessiz kalır? 11 cevap verildi
Bir erkek neden sessiz kalır? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨