• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aşk acısını anlatır mısınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
yaşadığınız aşk veya ayrılık acısnı anlatır mısınız?
Aşk acısını anlatır mısınız?
Ayrılık Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• wolfrider
    wolfrider Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

aşkın acısını bilemezsin be güzelim öyle bir şeydir ki aşk acısı sevdiğindden ayrıldığın zaman yanında sadece bedenin vardır ruhun kişiliğin düşüncelerin daha da önemlisi sevdiğin orada kalmıştır sen bu boş bedenle kalmışsındır belki çok arkadaşın vardır belki çok iyi ailen vardır ama yinede yalnız hissedersin kendini ne kadar biriyle dertleşsende ne kadar acını anlatsanda hiç kimse seninle bölüşemez bu acıyı o zaman anlarsın aşkın diğer adınında acı olduğunu ne kadar canına kastetsende neyalvarıp haykırsanda geri dönmeyecektir sana bıraktığı tek şey acıdır.Ve bir gün gelir ki güzelim her şeyi unuttum sanarsın bak işte unuttum dersin arkadaşlarına hani ben unutamazdım dersin ama bunlar sadece ayrılığın verdiği gönlünün hafıza kayıplarıdır ne zaman ki onunla tekrar karşılaşırsın gözlerinin içine bakarsın işte anlarsın o zaman unutmak ne kadar zor be güzelim aşk karşılıksız olunca öyle bir koyarki insana ahh dersin ozaman demek haklıymışsın ama iş işten geçmiş olur ben senden bu yüzden uzak duruyorum kaçıyorum çünkü başıma gelecekleri biliyorum ben seni sevmekten değil acı çekmekten korkuyorum aslında

Ama etrafımda aşk acılarını efsaneleştirmiş insanları gördükçe onları bişeylere ikna etmek ya da onlara anlayış göstermek arasında gidip geldiğim zamanlar oluyor. Ama biraz empati yaptığımda onların çektiği üzüntüyü derinden hissettiğimde acılarının çok üzün sürmemesini istiyorum. Biliyorum ki, bu istekden daha çok ondan özgürleşmekle alakalı… İşte bende o aşk acılarından alınacak olanın alınıp artık onları serbest bırakmanızı isteyeceğim…

Onca ilişkiden sonra anladım ki, aşk acısı faydalıdır. Evet bunu kabullenmek çok zor biliyorum. Çünkü aşk acısı sevdiğin bir insanı kaybetmekten doğan derin, ruhsal bir acıdır. Bu acı en büyük ruhsal sıkıntılardan biridir. Maddi sıkıntı, aile kavgaları, okul başarısızlığı bile bu kadar sıkıntı vermez hatırladın mı dostum. Ozman bana şunu soracaksınız…“yahu ufuk, güzel bir aşk sona ermiş ise, istemediğim bir ayrılık söz konusu ise, bu benim daha iyi olmama, içsel dünyamın dahada güzelleşmesine nasıl teşkil edebilir… özlemekten harap oldum yahuuu” diyebilirsin…

Bu ruhsal yolda inanamayacağın ölçüde büyük bir şans vardır. Şimdi anlamasan da iç dünyanı gerçek anlamda düzeltecek, kendini daha fazla sevip onaylamana sebep olacak, seni hayat yolunda düzlüğe çıkaracak büyük bir şans hemde… tabi bu durumu altına çevirmesini bilirseniz…

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aşk acısının da ayrı bir güzelliği var herseye rağmen yaşanmalı o derin sızı...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Eyyildiz
    Eyyildiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Çok çok çok sevdiğim bir kız arkadaşımdan önce karşılık almama rağmen , eski sevgilisi geri döndüğü için , hiç bir açıklama olmadan dışlandım ve uzaklaştırıldım . Ama okadar çok seviyordum ki , durumun saçmalığı bile benim aşkımı söndürmedi , içime kapandım , gizlice sevmeye devam ettim , unutmak için herşeyi yapmama rağmen uzun süre unutamadım . Karnım ağrıdı , ağladım , depresyona girdim , aşkın gücünü görmüştüm çünkü , nasıl dünyayı değiştirdiğini , herşeyi çok güzel yaptığını.

Zaman geçtikçe gördüm ki aslında bütün bu harikaları ben kendi kendime hayal etmiştim , karşımdaki insanı başka birisi yerine koymuştum , keşke o insan benim zannettiğim kişi olsaydı , işte ozaman herşey muthiş olacaktı. Özetle , aşk acısı berbat çok berbat bir duygu , ama cevap şu ki , o senin dağlar kadar olan aşkını hak etseydi zaten böyle olmazdı , yani hak eden bi başkasını , ki şuan belki tanışmıyorsunuz . Belkide o kişiye aşkınızı saklamanız için olaylar böyle gelişti ? Ozaman acıya dayanmak lazım ve arayışa devam etmek lazım . Bizi bekleyen gerçek aşkımıza ulaşmanın tek yolu bu.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım birgün ulaşırsın ya da o çok sevdiğinle çooook mutlu olursun :)

Yorumla
  • ah12345
    ah12345 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

anlatılamıor ama kısmen şöyle : nefes alamadığını sanıosun aama alıosun çünü bedenen yaşıosunn keşke diosun keşke gerçekten bu oksijen bana yetmese de son bulsa hayatım diosunn olmuooo kalbin sıkışıoo sızlıo acıooo midene kramplar girio miden bulanıooo nedensizz gözlerinden akan yaşlara engel olamaıosunn dişlerini sıkmaktan beynin ağzın tüm dişlerin ağrıo saç diplerin çeklioo kendini kasmaktann tüm keiklerin ağrıooo sonra sabah uyanınca nie uyandım offf diosunnn hiç bişiy yapamıosun ne kadar sorunun olursa olsunn onun üstüne geçemio hiç bir derdin gece kabuslarla terleyerek uyanıorsun aklına ilk gelen o oluooo zaten rüyenda da hep onu görüorsunnn ona kurulmuş hayallerle ağlayarak uyumaya çalışıosunnn... daha neler yazarım ama yazmaya da kalbim dayanmıooo artıkk...

0
    6 Yorumla
    • frmnckr
      frmnckr
      +1 yıl

tamam ben yeni anladım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahh canım :( nasıl da biliyorum her gece onu düşünerek uyuyorsun her gece sabaha kadar dua ediyorsun ne olur sevsin beni diye keşke sevsin diye..

Yorumla
    • ah12345
      ah12345
      +1 yıl

sevioo onu biliorumm da nolur anlasın benii die ve allahın beni ona yazmış olması için dua ediorummm...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende keşke biraz olsa sevse benle olmasa da olur diye dua ediyorum :( inşş hayırlısıysa sizin için kaderde birbirinize yazılmışsınızdır

Yorumla
    • ah12345
      ah12345
      +1 yıl

inş. canım ya bunu duymak beni biraz güllümsetti saolll duan için... sen de inş. istediğine hayırlısı ile kavuşursun canım yaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne demek duam mutlu edecekse seni inşş kabul olr en tez zmnda çok saol canım ama benim istediğime kavuşmam mümkün değil gibi bşy..yine de bende sana çok teşekkür ederim...

Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

2 yıl önce birlikte olduğum insanın ayrıldığı zaman benimleyken biriyle olduğunu zannettim 2 yıl. 2 yıl sonra 'beni' bırakıp onunla görüşmeye başladığını öğrendim. 'Etkilendiğini' öğrendim. Nasıl mest oldum. Onunla ayrılıp bana geri dönmesi daha bulandırıcı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

felaket :(

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

48

Cevap

• karanlik381
    karanlik381 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

ilk 1 saat oh be kurtldum dersin... sonra 2. saat geçer onu düşünmeye başlarsın... telefona bakarsın mesaj attımı diye beklersin tek bir mesaj atsa onu affetceğinden emin olursun ama atmaz 1. gün geçer içinde bi sııkıntı olur günler geçtikce artık onun başkalarıyla olacağı gerçeğini hissetmeye başlarsın hayatında başka erkeklerle konuşup gülecektir ama elinden bir şey gelmez gurur işte mesajda atamazssın ona olan aşkın dahada büyür hee aşkın büyür ama acın dahda çekilmez hale gelir , artık uyku uyuyamazssın belki unutmuş gibi davranırsn ama o içindeki sıkıntı varya insanı yer bitirir mesjlarını grdkce keşke bitmeseydi dersin artık duygusal müzikler duyduğunda hep o aklına gelir keşke geri dönse dersin ama artık giden gitmiştir aylarca onu düşünürsün uykusuz kalırsın ama 6 7 ay sonra eski acın kalmaz ama izi hala kalbindedir geri dönse yine onunla tek kelime etmeden kabul edeceğinden emin olursun ama bunun bittiğini 8. aydan sonra artık kabullenemye başlarsın ve 12. ayda artık başka denizlere yelken açarsın :)

0
    2 Yorumla
    • reddy
      reddy
      +1 yıl

güzel anlatmışsın hacı ama rakamlar yanlış :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rakamlar değişir :)

Yorumla
  • blackpuma
    blackpuma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

En acı yalnızlık, senin verdiğin yalnızlık oluyor.sen yokken birşey düğümleniyor boğazıma,yutkunamıyorum.nefes alamıyorum,sıkışıyor kalbim.bulunduğum yerde yığılıp kalacakmışım ve birdaha hiç kalkamayacakmışım gibi geliyor bana.

Oysa senden öncede yalnız kaldı bu yürek.gidenlerin bıraktığı tortuyu taşımayı bildi.bir tek sen böyle çaresiz bırakıyorsun beni.bir tek sen yokluğunla beni ölüme taşıyorsun.

Ama elini uzattığında değişiyor herşey. Yokluğunun dilimde bıraktığıo acı tat, kalbimdeki o ağrı,yüzümdeki o üzgün tavır kayboluyor. yüreğim deli bir ırmak gibi çağlamaya başlıyor.hiç bitmeyene bir çoşkunun içinde buluyorum kendimi. bakşa hiç bir duygu sana yakın olmanın,seninle olmanın verdiği hazzı vermiyor bana.

Gördüğümde seni titriyorum.bir yaprak gibi sallanmaya başlıyorum.saklayamıyoum güşülerimi.sevinç duygusu yüzümden bütün hücrelerime yayılıyor."ne güzel" diyorum.."yaşamak ne güzel"...

Gerçektende öyle... seninleyken hiçbirşeyden korkmuyorum.her zorluğu yenebilecek gücü sen veriyorsun bana...yetersiz kalıyorum,bu aşkı anlatacak kelime bulamıyorum. Yaptığım herşeyde,gittiğim heryerde sen de oluyorsun... yinede seni sana şikayet etmekten başka çarem yok. zamansız gidişlerin felç ediyor ben,yapma... böylesine severken seni,yokluğunun acısına dayanmak kolay olmuyor.hani sen varken tıkır tıkır işleyen zaman, yokluğunda duruyor.ne geceler geçiyor, ne gündüz... ne içtiğim suyun tadı var,ne yediğim yemeğin.

Sitemimdir,doğru. Yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğunu söylemeyip de saklasam kime faydası olacak? Bunu anlatabilirmiyim ki sana ?

Gitme yar, sensizliğin o korkunç girdabında tek başıma bırakma beni.seni yaşamak istiyorum, seni ve senden başka kimse kandırmayacak beni...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne cevherler varmış..

Yorumla
  • tolga43
    tolga43 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ayrılalı uzun zaman oldu.

Alıştım mı bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum.

Gün içinde mutlaka seni hatırlatan bir şey çıkıyor karşıma.

Karşılaşamayan tek şey ikimiziz.

Sen yokken biraz kilo aldım.

Merak etme uzun uzadıya bir liste çıkarmayacağım karşına sen yokken yaptıklarımla ilgili.

Sana yapmadıklarımdan bahsetmek istiyorum.

Seni hiç unutmaya çalışmadım.

Yapabilirdim.

İsteseydim bunu benden iyi yapan olmazdı eminim.

Ama yavaş yavaş unutuyordum.

En son gittikten sonra ne zaman gelmiştin hatırlamıyordum.

Sen de hatırlamıyorsun.

Hatırlıyor musun diye başlayan bir sürü cümle kursam sana hiçbirini hatırlamazsın biliyorum.

Acı ağırdır.

Acı ağırlıktır.

Bunu bana sen öğretmiştin.

Ve ben acıları hafife almayı sen gidince öğrendim.

Belki de sensiz geçen onca zamanı bu yüzden küçümsüyorum gözümde.

Tekrar bir araya gelmemiz içinde hiçbir şey yapmadım.

Eğer kavuşmamız gerekseydi telefonum mutlaka çalardı.

Mutlaka bir cafede denk gelirdik.

Mutlaka dinlediğimiz bir şarkıdan sonra dayanamayıp birbirimize koşarak gelirdik.

Yapmadım.

Yapamadık.

Tek yaptığım şey, özlemek.

Ona da kimsenin karışmaya hakkı yok zaten.

İnsanın ana avrat sövesi geliyor ama burnuma kokun gelince ana avrat bile gidiyor işte.

İnsan özlüyor.

Sonra özledim yazan bir mesaj oluveriyorsun, gönderiyorum.

Cevap gelmiyor, gelmeyecek.

Say ki telefonu kapalı.

Say ki o mesaj hiç iletilmeyecek.

Uyu hadi, bu da geçecek .

**

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:(

Yorumla
    • tolga43
      tolga43
      +1 yıl

Yorumla
  • essarrengiz
    essarrengiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 55%
    +1 yıl

hangisinden başlasam bir keresinde okula giderken araba çarpmıştı canım çok yanmıştı ama çabuk geçti ama ayrılık insanın canını daha çok yakarmış hergün gelmeyeceğini sevmeyeceğini bile bile onu beklemek eski günleri düşünüp hüzünlenmek küçük bir umutta olsa içinde yeşertmek ve sadece kendini kandıni kandırdığını bilmek insanın canını gerçekten yakarmış. rüyanda onu görmek ve her güne onunla uyanmak ve içinde onun olmadığı tek bir hayal bile kurmamak ve sonra herşeyin hayal olduğunu anlamak acıtırmış canı.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hala seviyor musun peki?

Yorumla
  • Raskolnikov88
    Raskolnikov88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 66%
    +1 yıl

Buradan okuyabilirsin daha önce yazmıştım link . Yalnız aşk acısı felan değil burada insanların yazdıkları şeyler. Kendi egolarıyla hesaplaşmaları. Ben bu kadar büyük acı çektim diyerek kendilerine olan saygılarını yeniden kazanmak istemeleri . Aşk acısı diye bir şey olamaz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Raskolnikov88
      Raskolnikov88
      +1 yıl

Acıklı hikaye dimi :) Bugun nikahı olsa altın takmaya giderim . İnan aşk acısı diye bir şey yok . Sadece bilinç altınıza hükmetmenizi öğrenin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben seviyorum...

Yorumla
  • nickbulamadı
    nickbulamadı Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

Bugün ayrılığın ilk günü

Daha şimdiden seni çok özledim

Gönül çekmeyince anlamıyor

Ne yazık sonunu göremedim

Ben hangi savaştan galip çıktım ki

Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki

Yaşamayan nasıl bilsin

Alt tarafı aşk desin

Allah kimseye vermesin

Aşk acısı

söz müzik : baha

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Askerdeydim aşk acısını yaşadığımda herşey güzel giderken birden 6 yıllık sevgilim beni terk etti.Ayrılık haberini aldıktan sonra kafamı dolaplara ranzalara vurmaya başladım.Alışılmışlıklardan mıdır yoksa çok sevdiğimden midir yediremedim kendime tam 6 ay sürdü bu acı hergün aradım defalarca özür diledim ama sonuç hep hayal kırıklığı.Daha sonra acımı içime gömmeye karar verdim 75 gün aramadım sormadım ve bir sabah gelen bir telefon bütün acımı unutturdu.Allah kimseye aşk acısı vermesin.Çok fena koyuyo insana.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonuç gzl bitti galiba? hele asker ocağındaysan daha da acı gelir insana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mutlu son fakat yaşadığım acının tarifi yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonu mutluymuş ya olsun

Yorumla
  • candyterry
    candyterry Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

yaşamışlığım var. eli ep telefonda gözün hep telefonda aramısını mesaj atmasını bekliyorsun. canın skılıyor hiçbişey yapmakistemiyorsun özlüyorsun ağlıyorsun duygusal şarkılar dinliorsun her şiire her şarkıya anlam katıyorsun. yani zor işte 3 yıl bile geçse hala düşünebiliyorsun onu:)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen aşıksın :)

Yorumla
  • ToprakEf
    ToprakEf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

sabahlicaksın ama bi dal sigaran kalmış saat tamda 2 dışarı çıksan alıcak yer yok varsa da uzak hangi ara içsem diye kara kara düşünüyosun bayağıda tiryakisin o son dal sigarayı dayanamayıp 3 te içiyorsun uyku sıfır ve sabah 7 ye kadar sigarasız kaldın gel de kafayı yeme ? işte buna eş değer eş değer bi acı aşk acısı :D

0
    3 Yorumla
    • ToprakEf
      ToprakEf
      +1 yıl

neden orda iki kez eşdeğer yazmışsam. pardon.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olsun ben anladım anlatmak istediğini :) teşekkür ederim yorum için

Yorumla
    • ToprakEf
      ToprakEf
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
  • Gülciiin1
    Gülciiin1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlerden ırak. Allah kimseye yaşatmasın. Ruhunu bedeninden çekiyorlar sanki. Tekrar sevmem diye yeminler ediyorsun. Gecelerce ağlıyorsun. tabiri caizse dünyan yıkılıyor. Ama tekrar sevene kadar, hepsini unutuyorsun. Yapmam dediğin her şeyi yapıyorsun. Hiç üzülmemişsin gibi tekrar başlıyorsun.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allahın bi lutfu işte

Yorumla
    • Gülciiin1
      Gülciiin1
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • 0510Lavinia
    0510Lavinia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

onun hayatından gittiğini kabullenmeye çalışmak, bunu yapmaya çalışırken o derin boşluk git gide açılırken insan bir yol aramak ister, başka şeylerle oyalanmak ister ama kafasından asla çıkmaz. durup durup düşürür hata neredeydi diye ama yanıt bulamaz. geçmişe dönüp söyleyemediklerini söylemek ister... böyle bir şeydir aşk acısı, unutulamaz bir kalp kırıklığı, hayal kırıklığı, güvensizlik duygusunun tavan yapması ve en kötüsü hatayı kendinde aramaktır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendi kendini yemek bitirmek

Yorumla
  • nicolasss
    nicolasss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

şuanda yaşıyorum..insanlar çeşit çeşit..bu işin bir çözümü yok..insan kendini unutunca aşık oluyor..bütün mesele bu..kendini hatırladığı,değerlerine inandığı herzamanda kendine aşık..umarım en kısa zamanda atlatırım ama geçti geçti ;) 1-2 haftam var ;)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım gecer ;)

Yorumla
  • ozguurkibris
    ozguurkibris Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 40%
    +1 yıl

Aşk acısı ve ayrılık acısı birbirlerine benzer acılardır. Tarif edilmez bir şekilde acı verir ve canın yanar. Diger acılara benzemez. Atlatması 1-2 ay sürer, içine kapanırsın, çevreye duyarsız olursun. Zamanla geçer.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaşamışsınız..

Yorumla
  • utangaçç
    utangaçç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

yok depresyon falan filan hikaye.. çok sevdiğim eski kız arkadaşıma yaptığım bi yanlış ve sonucunda söylediği bi cümle yüzünden abartısız 1 saat ağlamışımdır heralde. birde hani kalbim ağrıyo, acıyo derler ya işte onu yaşamıştım gerçekten..

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben ne 1 saatler ağladım bi bilsen

Yorumla
    • utangaçç
      utangaçç
      +1 yıl

ilk defa bi kişi için o kadar harcamıştım kendimi. o da son oldu ztn.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ilk ve son diyorsun ...

Yorumla
    • utangaçç
      utangaçç
      +1 yıl

yani başka biri için bidaha kendimi o kadar hırpalamam diye düşünüyorum. çünkü aynı tahtaya çakılan çivi gibi. söksende izi kalıyo. benimde öyle yaşadığım her şey için köreldim. eski aşkı kendimde bulamıyorum, hissetmiyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlıyorum seni...zor..

Yorumla
    • utangaçç
      utangaçç
      +1 yıl

evett.

Yorumla
  • blackpuma
    blackpuma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

adım adım ölüme yaklaşırsın gündüzken karanlık olur gitmez bir an olsun anıların hayllerin ne güzeldi herşey neden birden bire bu acı dersin başlarsın azrailde bir melek değilmi geldiyse gider sarılırım demeye Allah yardımcın olsun çünkü çaresi zor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende o acılar içindeyim işte

Yorumla
  • Hellscreem
    Hellscreem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Aşk acısı olmazda işte bağımlılık yapar

Yokluğunda sıkılırsın bunalırssın üzülürsün arasın ararsın bulamazsın tekrar sıkıntı üzüntü bunalım ve tekrar tekrar bulana kadar :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ta ki başka biri çıkana kadar

Yorumla
    • Hellscreem
      Hellscreem
      +1 yıl

yaaniii

Yorumla
  • idare_eder
    idare_eder Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Sen çok seversin

o şeyine bile takmaz ...

Kalbin ağrır .odan ,ev ,hayatın dar gelir sana ...

Onsuz hiç bir şey olduğunu düşünürsün ...

Tek antibiyotiği zamandır ...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne çok acır insanın canı değil mi

Yorumla
  • çikolataaa
    çikolataaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Yemişim aşk acısını. Sen hiç ayak serçe parmağını dolaba çarptın mı?

4
    3 Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Oyyy bu fenaydı işteee :((

Yorumla
    • adlivaka
      adlivaka
      +1 yıl

ayyyyyyyyyy

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

offff cok pisss

Yorumla
  • zerdüşt
    zerdüşt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=-hoDOo2TnKA

en safından en güzelinden...

0
    0 Yorumla
  • mevsimhazan
    mevsimhazan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 50%
    +1 yıl

Aşk acısı ;

Kızgın yağa canlı balığın atılmasıdır. =(

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • herzamanbircocukgibi
    herzamanbircocukgibi Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

böbrek taşı sancısı gibi... hem kıvrandırır hem de ağlatır ... şimdi böbrek taşı kıvrandırıyor aynı aşk acısı gibiymiş diyorum :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğrudur

Yorumla
    • herzamanbircocukgibi
      herzamanbircocukgibi
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Hiç aşk veya ayrılık acısı yaşamadım , sanırım ruhsuz bir odunum ...

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç sevmemişsin :( aşkın acısının da ayrı bir güzelliği var halbuki...

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Aşkla sevgiyi ayıralım lütfen , aşka zaten inanmam , zamanı geldiğinde vazgeçmesini bilirsin , ayrıldık diye salya sümük ağlayıp kendimimi harap edeyim ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sonuç olarak sevmemiş, aşık olmamışsın işte..:) benim söylemeye çalıştığımda senin yorumundan farklı değildi ki..

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Aşık olmamış olabilirim inanmıyor olabilirim ama sevmeyi bilmediğim , sevemediğim anlamına gelmiyor bu , bende bunu anlatıyorum ,deli gibi seviyorum misal birisini ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sana göre aşkı ve sevgiyi ayıran fark ne?

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

sevgi gerçek , aşk fasa fiso

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zamanın seni şaşırtmasını diliyorum...

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

lifli gıdalar cok tüketmekten oluyomu acaba diye düşünüyorum zaman zaman.

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

bebek derken fidanken filan diyosun sanırım :)

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

hımm benide bıraksalar ilkokul 1 de annemi beslenme cantam olarak okula götürürdüm. o yüzden gürbüz bi cocukluğum oldu :)

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

yok beee 5 yaşında okula aldılar hep yaşıtlarımdan iriydim. evet şimanım ama son 4 senedir :)))) dombiliyim.

Yorumla
  • emrahahiskali
    emrahahiskali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

''En çok unutmak istediklerimiz aslında hiç unutamadıklarımızdır''.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok doğru söylenmiş

Yorumla
  • gokhantopal
    gokhantopal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Aşk acısı;penis kıllarını ağdayla alan erkeğin yaşadığı ızdırap gibidir.Ağda-ona bu ızdırabı yaşatan sevdiğidir. Jilet ise bu acıdan onu kurtaran bağyandır :D ne kıroyum arkideş bağyan dedim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkesin görüşü başka tabi

Yorumla
    • gokhantopal
      gokhantopal
      +1 yıl

benimkisiki bambaşka ben ithamlarımda mizahi bel altı sloganları kullanmayı severim

Yorumla
  • ankaralim1
    ankaralim1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

hım ne diyim kaynar suya elini sokmak gibi bi acı hani melhem sürersin iyileştiniğini sanarsın ama o iz orta hep durur ve o günü hatırlatırya aynı onun gibi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zor

Yorumla
  • Napcann
    Napcann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Daha 3 gün önce ayrıldık Halada sevıyoruz birbirimizi . Neden ayrıldınız dıye sorcak olursan babası yüzünden kızı okuldan almakla tehdıt ediyodu bi daha yakalarsam dıye bende onun iyiliği için ayrıldım ...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevmişsin :( onun içinonu görememeyi bile kabullenmişsin

Yorumla
  • Alategra
    Alategra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben şu kadar söylüyüm 4 yıllık bi ilişkim bittikten sonra 1haftada 4 kilo verdim bergerdeki en güzel menüyü getirseler bile midem kabul etmiyordu

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

midesin almıyor insanın hiçbir şeyi değil mi

Yorumla
    • Alategra
      Alategra
      +1 yıl

Evet malesef ama bi ay sonra düzeliyor sendede aynı olay var galiba :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende de onu düşündükçe heyecandan midem bulanıyor.hiçbşy yiyemiyorum onu göreceğim zmnlar

Yorumla
    • Alategra
      Alategra
      +1 yıl

Yok benimki farklı ben ayrıldığım için yemek yiyemiodum :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm herkesinki başka başka tabi :D

Yorumla
    • Alategra
      Alategra
      +1 yıl

aşk acısı bu yüzden yaşanır başka ne olabilirki :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani..:D

Yorumla
  • ronaldo3488
    ronaldo3488 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Akılma direkt bu şiir geldi.Çok güzel anlatmış.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKZvB64_U5I
    0
    0 Yorumla
  • SansasyoneL
    SansasyoneL Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • hasırşapkalı
    hasırşapkalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

lise yıllarımda ona seni seviyorum demediğim için gitti..3 yıl aradım sonunda buldum kocası cocugu ve kendisi bilmem anlatabildim mi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ooo çok acı :(

Yorumla
    • hasırşapkalı
      hasırşapkalı
      +1 yıl

yaaa işte öyle

Yorumla
  • julıan19
    julıan19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Aşk acısı gercekten cok kotu birseydır allah kımseye yasatmasın ben cok zor duzeltım agır tedavıler ve ilaçlar kullandım.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:( bahseder msn

Yorumla
    • julıan19
      julıan19
      +1 yıl

3 sene beraberliğim oldu araya askerlik gırdı askere gıttım geldıgımde evlenıcektık aramızda 10 yas vardı benden buyuktu bırde yabancı uyrukluydu askerden dondukten sonra ailem yasını öğrendiği zaman tam tersıne döndü olaylar ailem reddetti beni istemediler kesinlikle yabancı uyruklu oldugu ıcın sorun cıkartmadılar sadece ve sadece yasında dolayı problem yarattılar ve sonrasında olanlar oldu.ben bunalıma gırdım 1 hafta bırsey yıyemedım asırı derecede alkole düştüm sadece içiyordum kahretmıstm:-(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevdiğinin arkasında ailenin karşısında dursaydın ya

Yorumla
    • julıan19
      julıan19
      +1 yıl

olmadı işte işin içinde olmadığınız için bilemezsiniz allah kımseye yasatmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah kolaylık versin

Yorumla
  • BayCingılbört
    BayCingılbört Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Nasıl anlatayım! böyle ip..m gibim pust gibim bişey :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tarif edemem bunu bugün yaşadım.Okuldan çıkıp gittim yurd'a nasıl geldiğimi hatırlamıyorum inanın hiçbir şey içmediğim halde.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ağlayamıyorsun bile değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Canım çok yanıyor malesef.Kız eski sevgilisiyle barıştı elim ayağım titredi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gececek ama hep canında içinde bi iz kalacak :(

Yorumla
  • efekancan48
    efekancan48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Başanı hep uyumak için yastığa koyduğunda onu düşünmek

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her gece onu düşğnmeden uyuyamamak

Yorumla
  • HiçDüşünce
    HiçDüşünce Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

İyiydi, hoştu. Her güzel şeyin bir de sonu vardır. Bunu bilirsen pek acı hissetmezsin.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya hiç başlamadıysa acı başka türlüyse

Yorumla
    • HiçDüşünce
      HiçDüşünce
      +1 yıl

O saplantı oluyor. Saplantılı da olmadım. Aşk konusunda hayata tedarikli gelmişim ne diyeyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iyi bakalım :) teşekkürler yorumlar için değerli insan...:)

Yorumla
    • HiçDüşünce
      HiçDüşünce
      +1 yıl

Rica ederim. Kendimi en değersiz hissettiğim zamanlarda böyle bir şey duymak ilginç oldu. Değerim batsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her insan değerlidir ;)

Yorumla
    • HiçDüşünce
      HiçDüşünce
      +1 yıl

Her şeye cevabın var. Sen çetin ceviz çıktın. Öyle olsun bakalım:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

şarap gibi yıllandıkca tadı daha bi hoş kafası daha bi sert oluyo.

0
    4 Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

Yok yahu eskici ben organik beslenmişim bebecikliğimden beri ...

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

hiç anne sütü almamışım ben misal , ineklere o yüzdendir bağlılığım :))

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

hala daha şişkoyum diyosun :))

Yorumla
    • Aneksenamun
      Aneksenamun
      +1 yıl

boşver dombili müzik dinleyelim link

Yorumla
  • adlivaka
    adlivaka Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

anlatılsaydı hikaye olurdu. anlatılmadığı için ACI'dır adı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlatamıyorum zaten en yakınımdakine bile...

Yorumla
  • andre
    andre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

pet şişeyi koy yere yataktan zıpla üstüne totonda oluşan acı gibi bişey o aşk acısı

0
    0 Yorumla
  • Erkek1990
    Erkek1990 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Çok uzun ve de şimdi onu neden hatırlatmak istiyorsun ki bu konu hiç olmamış.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok acımasız olduğum için hiçbir zaman acı çekmemişimdir.

Koç burcunun özellikleri :D

Asla koç erkeğine ayrılalım şakası yapmayın bi bakmışınız kendinizi kapının önünde bulmuşunuz. :D

0
    0 Yorumla
  • nisannn
    nisannn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

ailenle bile drduk yere kavga edebilyr insan hiç bişeyden zevk alamamak ve genelde ağlamak :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok zor

Yorumla
  • tellloveme
    tellloveme Takip Et
    +1 yıl

anlatılmaz yaşanır , ancak yaşayan bilir..ben yaşadım Allah bir daha yaşatmasın..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

amin :)

Yorumla
    • tellloveme
      tellloveme
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aşk acısı şöyle bişey link

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşk acısı mı :)))) O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ONU CENAZEME GELECEĞİNİ BİLSEM ÖLESİM VAR :((

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

vayy bee :((( inşallah günün birinde cenazene değil ikinizin düğününüze gelir...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Vala ne aşkı yaşıyorum, ne de aşk acısı, en iyisi bu

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

afferin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eyvallah..

Yorumla
  • becks
    becks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

Sussan olmuyor, susmasan olmaz..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuş sen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir kere aşık oldum ama kız başka erkeklerle ilişkisi warmış sonra bende içkiye vurdum kendimi

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

insan o zaman hiçbşy yapamıyo dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kızla sadece facede konuştum 1-2- kere çalıştığı yere gittim hemen yanında beş altı tane erkek wardı merhabalaşıyordu bende artık görüşmemeye başladım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

merhabalaşmasında kötü bşy yok ki sanki dinlemeden anlamadan olayı büyütmüş olabilir msn?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boşwer yaa bilmediğin şeyler war

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

içkiye bu kadar düşme :( hayat her zaman güzel bazen istediklerimiz olmasa da...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam artık içmiyorum zaten pişman oldum bıraktım içkiyi kendinize iyi bakın hoşçakalın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizde

Yorumla
  • Draken
    Draken Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Anlatılmaz,yaşanır o acı.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yaşatmasın

Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

acısını anlatayım:berbat..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • SevdalıBestekar
    SevdalıBestekar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

çok uzun hikaye malesef

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben dinlemeye razı olmasan sormazdım

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

bana söylediği herşey yalanmış

üstelik beni aldatıyormuş

ona ragmen şans tanıdım ona

2 3 ay geçti hiç bişi eskisi gibi değildi

ama aşk gözümü kör etmişti

beni sebepsiz yere terk etti

3 gün sonra nişanlandı

aradan 8 ay geçti

bana ulaştı bi şekilde ve görüşmek istediğini söyledi

arakdaşının düğünü olduğunu evden çıkamadıgı için o düğün bahanesiyle görüşelim dedi

tamam dedim ve gittim

gittiğimde gelinliğin içinde onu gördüm

dahasıda var ne yazıkki bana yaptıkları bu kadarla kalmamıştı

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

Bir saat önceevlendikten sonra onu unutmam çok zor oldu

hastaneye kaldırıldım kalp krizinden

tam 1,5 yıl sonra arkadşaımın sahne aldığı mekana tebrik için gitmiştim

beni sahneye davet etti

bi kaç parçaya eşlik ediyordum

bi iki istek şarkısı geldi bi baktım şarkıya

kendisini anımsamamı istiyordu onun için okdugum ilk şakrıyı istemiş

oydu beni dinleyenlerin arasındaydı

sahenden ayrıldım

aglayarak peşimden geldi bana geri dön çok pişmanım dedi

rezil olmayalım diye oturduk bi masaya

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

sarılmaya kalktı

izin vermedim boşandığını pişman olugunu söyledi

ona tek sözüm şu oldu

"seni ne kadar sevsemde artık güvenemem defol git"

bu sadece bu hilayenin yarısı bile değil

bundan öncesi bundan sonrası var

neler etti bana

ve 7 yık önceydi ben mutlu olmayı çok istemiştim

onu unuttuktan sonra kimi sevdiysem hep aldatıldım

hiç sevilmedim

hikayem herkes gibi sıradan gibi gelebilir

ama ben sıradışı acıların ortasındaydım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee devam et

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

bütün hepsini okudunmu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

okudum bunlar gercek mi? gercekten yaşadın mı bunları

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

evet 7 yıl önce

ona yazdığım son şarkının ismide

yalan aşkımdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok acı yaa :(

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

anlatamadığım neler var bu yaşadıgımın içinde birde bana sor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlat dinlerim

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

burda daha fazlasını anlatamam

zaten okuyanlar içinden benle ilgili yeeterince kötü düşünce geçirmiştir (aptalmış bu adam gibi)

acısı geçtimi diye soracak olursan

evet kurtuldum ama benden çaldığı çok şey vardı

eski kendimi özlüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır okuyanlar kötü düşünmez çünkü bu sayfadaki herkes benzer acıları yaşamıştır.peki eklesem seni anlaır msn devamını?

Yorumla
    • SevdalıBestekar
      SevdalıBestekar
      +1 yıl

anlatırım tabiki

Yorumla
  • Romeooo
    Romeooo Takip Et
    +1 yıl

böle yemek yiyesi falan geliyor insanın

1
    2 Yorumla
    • kill2live
      kill2live
      +1 yıl

şukuladım +1

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • dalwayker
    dalwayker Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Aşk acısımi oney ki =). Uydurma bişey

0
    0 Yorumla
  • mustiank
    mustiank Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

çekmeyen bilmez kelimelerle anlatılmaz :(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

o kadar çok özledimki dayanamıyorum artık :((

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uzakta mı :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

uzakta değil braktı gitti sadece ama ben unutamıyorm :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

belki gelir tekrar :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bliyorum gelicek ama hep gelip tekrar gidiyo bunun sonu yokkki :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Muchide
    Muchide Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Anlatılmaz yaşanır

0
    1 Yorumla
    • Alategra
      Alategra
      +1 yıl

Aynen aga

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

anlatılmaz yaşanır be..

0
    0 Yorumla
  • izafi
    izafi Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Ne acısı..? :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aşk acısı

Yorumla
  • FarklıKisi
    FarklıKisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

anlatılmaz yaşanır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk acısını anlatır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hadi aşk acınızı anlatın? 15 cevap verildi
Aşk acısını tarif edebilir misiniz? 26 cevap verildi
Aşk Acısını tek kelime anlatın desem? 19 cevap verildi
Aşk acısını tattınız mi? 11 cevap verildi
Şu an eskisi gibi acıtmasa da yaşadığınız bir aşk acısını anlatın desem bana ne anlatırdınız? 12 cevap verildi
Aşk acısını tanımlayin? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨