aşkın acısını bilemezsin be güzelim öyle bir şeydir ki aşk acısı sevdiğindden ayrıldığın zaman yanında sadece bedenin vardır ruhun kişiliğin düşüncelerin daha da önemlisi sevdiğin orada kalmıştır sen bu boş bedenle kalmışsındır belki çok arkadaşın vardır belki çok iyi ailen vardır ama yinede yalnız hissedersin kendini ne kadar biriyle dertleşsende ne kadar acını anlatsanda hiç kimse seninle bölüşemez bu acıyı o zaman anlarsın aşkın diğer adınında acı olduğunu ne kadar canına kastetsende neyalvarıp haykırsanda geri dönmeyecektir sana bıraktığı tek şey acıdır.Ve bir gün gelir ki güzelim her şeyi unuttum sanarsın bak işte unuttum dersin arkadaşlarına hani ben unutamazdım dersin ama bunlar sadece ayrılığın verdiği gönlünün hafıza kayıplarıdır ne zaman ki onunla tekrar karşılaşırsın gözlerinin içine bakarsın işte anlarsın o zaman unutmak ne kadar zor be güzelim aşk karşılıksız olunca öyle bir koyarki insana ahh dersin ozaman demek haklıymışsın ama iş işten geçmiş olur ben senden bu yüzden uzak duruyorum kaçıyorum çünkü başıma gelecekleri biliyorum ben seni sevmekten değil acı çekmekten korkuyorum aslında
Ama etrafımda aşk acılarını efsaneleştirmiş insanları gördükçe onları bişeylere ikna etmek ya da onlara anlayış göstermek arasında gidip geldiğim zamanlar oluyor. Ama biraz empati yaptığımda onların çektiği üzüntüyü derinden hissettiğimde acılarının çok üzün sürmemesini istiyorum. Biliyorum ki, bu istekden daha çok ondan özgürleşmekle alakalı… İşte bende o aşk acılarından alınacak olanın alınıp artık onları serbest bırakmanızı isteyeceğim…
Onca ilişkiden sonra anladım ki, aşk acısı faydalıdır. Evet bunu kabullenmek çok zor biliyorum. Çünkü aşk acısı sevdiğin bir insanı kaybetmekten doğan derin, ruhsal bir acıdır. Bu acı en büyük ruhsal sıkıntılardan biridir. Maddi sıkıntı, aile kavgaları, okul başarısızlığı bile bu kadar sıkıntı vermez hatırladın mı dostum. Ozman bana şunu soracaksınız…“yahu ufuk, güzel bir aşk sona ermiş ise, istemediğim bir ayrılık söz konusu ise, bu benim daha iyi olmama, içsel dünyamın dahada güzelleşmesine nasıl teşkil edebilir… özlemekten harap oldum yahuuu” diyebilirsin…
Bu ruhsal yolda inanamayacağın ölçüde büyük bir şans vardır. Şimdi anlamasan da iç dünyanı gerçek anlamda düzeltecek, kendini daha fazla sevip onaylamana sebep olacak, seni hayat yolunda düzlüğe çıkaracak büyük bir şans hemde… tabi bu durumu altına çevirmesini bilirseniz…11 Yorumla
Soran+1 yılaşk acısının da ayrı bir güzelliği var herseye rağmen yaşanmalı o derin sızı...
En İyi Cevaplar
Çok çok çok sevdiğim bir kız arkadaşımdan önce karşılık almama rağmen , eski sevgilisi geri döndüğü için , hiç bir açıklama olmadan dışlandım ve uzaklaştırıldım . Ama okadar çok seviyordum ki , durumun saçmalığı bile benim aşkımı söndürmedi , içime kapandım , gizlice sevmeye devam ettim , unutmak için herşeyi yapmama rağmen uzun süre unutamadım . Karnım ağrıdı , ağladım , depresyona girdim , aşkın gücünü görmüştüm çünkü , nasıl dünyayı değiştirdiğini , herşeyi çok güzel yaptığını.
Zaman geçtikçe gördüm ki aslında bütün bu harikaları ben kendi kendime hayal etmiştim , karşımdaki insanı başka birisi yerine koymuştum , keşke o insan benim zannettiğim kişi olsaydı , işte ozaman herşey muthiş olacaktı. Özetle , aşk acısı berbat çok berbat bir duygu , ama cevap şu ki , o senin dağlar kadar olan aşkını hak etseydi zaten böyle olmazdı , yani hak eden bi başkasını , ki şuan belki tanışmıyorsunuz . Belkide o kişiye aşkınızı saklamanız için olaylar böyle gelişti ? Ozaman acıya dayanmak lazım ve arayışa devam etmek lazım . Bizi bekleyen gerçek aşkımıza ulaşmanın tek yolu bu.01 Yorumla
Soran+1 yılumarım birgün ulaşırsın ya da o çok sevdiğinle çooook mutlu olursun :)
anlatılamıor ama kısmen şöyle : nefes alamadığını sanıosun aama alıosun çünü bedenen yaşıosunn keşke diosun keşke gerçekten bu oksijen bana yetmese de son bulsa hayatım diosunn olmuooo kalbin sıkışıoo sızlıo acıooo midene kramplar girio miden bulanıooo nedensizz gözlerinden akan yaşlara engel olamaıosunn dişlerini sıkmaktan beynin ağzın tüm dişlerin ağrıo saç diplerin çeklioo kendini kasmaktann tüm keiklerin ağrıooo sonra sabah uyanınca nie uyandım offf diosunnn hiç bişiy yapamıosun ne kadar sorunun olursa olsunn onun üstüne geçemio hiç bir derdin gece kabuslarla terleyerek uyanıorsun aklına ilk gelen o oluooo zaten rüyenda da hep onu görüorsunnn ona kurulmuş hayallerle ağlayarak uyumaya çalışıosunnn... daha neler yazarım ama yazmaya da kalbim dayanmıooo artıkk...
06 Yorumla
Soran+1 yılahh canım :( nasıl da biliyorum her gece onu düşünerek uyuyorsun her gece sabaha kadar dua ediyorsun ne olur sevsin beni diye keşke sevsin diye..
Soran+1 yılbende keşke biraz olsa sevse benle olmasa da olur diye dua ediyorum :( inşş hayırlısıysa sizin için kaderde birbirinize yazılmışsınızdır
Soran+1 yılne demek duam mutlu edecekse seni inşş kabul olr en tez zmnda çok saol canım ama benim istediğime kavuşmam mümkün değil gibi bşy..yine de bende sana çok teşekkür ederim...
2 yıl önce birlikte olduğum insanın ayrıldığı zaman benimleyken biriyle olduğunu zannettim 2 yıl. 2 yıl sonra 'beni' bırakıp onunla görüşmeye başladığını öğrendim. 'Etkilendiğini' öğrendim. Nasıl mest oldum. Onunla ayrılıp bana geri dönmesi daha bulandırıcı.
01 Yorumla
Soran+1 yılfelaket :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılilk 1 saat oh be kurtldum dersin... sonra 2. saat geçer onu düşünmeye başlarsın... telefona bakarsın mesaj attımı diye beklersin tek bir mesaj atsa onu affetceğinden emin olursun ama atmaz 1. gün geçer içinde bi sııkıntı olur günler geçtikce artık onun başkalarıyla olacağı gerçeğini hissetmeye başlarsın hayatında başka erkeklerle konuşup gülecektir ama elinden bir şey gelmez gurur işte mesajda atamazssın ona olan aşkın dahada büyür hee aşkın büyür ama acın dahda çekilmez hale gelir , artık uyku uyuyamazssın belki unutmuş gibi davranırsn ama o içindeki sıkıntı varya insanı yer bitirir mesjlarını grdkce keşke bitmeseydi dersin artık duygusal müzikler duyduğunda hep o aklına gelir keşke geri dönse dersin ama artık giden gitmiştir aylarca onu düşünürsün uykusuz kalırsın ama 6 7 ay sonra eski acın kalmaz ama izi hala kalbindedir geri dönse yine onunla tek kelime etmeden kabul edeceğinden emin olursun ama bunun bittiğini 8. aydan sonra artık kabullenemye başlarsın ve 12. ayda artık başka denizlere yelken açarsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılrakamlar değişir :)
En acı yalnızlık, senin verdiğin yalnızlık oluyor.sen yokken birşey düğümleniyor boğazıma,yutkunamıyorum.nefes alamıyorum,sıkışıyor kalbim.bulunduğum yerde yığılıp kalacakmışım ve birdaha hiç kalkamayacakmışım gibi geliyor bana.
Oysa senden öncede yalnız kaldı bu yürek.gidenlerin bıraktığı tortuyu taşımayı bildi.bir tek sen böyle çaresiz bırakıyorsun beni.bir tek sen yokluğunla beni ölüme taşıyorsun.
Ama elini uzattığında değişiyor herşey. Yokluğunun dilimde bıraktığıo acı tat, kalbimdeki o ağrı,yüzümdeki o üzgün tavır kayboluyor. yüreğim deli bir ırmak gibi çağlamaya başlıyor.hiç bitmeyene bir çoşkunun içinde buluyorum kendimi. bakşa hiç bir duygu sana yakın olmanın,seninle olmanın verdiği hazzı vermiyor bana.
Gördüğümde seni titriyorum.bir yaprak gibi sallanmaya başlıyorum.saklayamıyoum güşülerimi.sevinç duygusu yüzümden bütün hücrelerime yayılıyor."ne güzel" diyorum.."yaşamak ne güzel"...
Gerçektende öyle... seninleyken hiçbirşeyden korkmuyorum.her zorluğu yenebilecek gücü sen veriyorsun bana...yetersiz kalıyorum,bu aşkı anlatacak kelime bulamıyorum. Yaptığım herşeyde,gittiğim heryerde sen de oluyorsun... yinede seni sana şikayet etmekten başka çarem yok. zamansız gidişlerin felç ediyor ben,yapma... böylesine severken seni,yokluğunun acısına dayanmak kolay olmuyor.hani sen varken tıkır tıkır işleyen zaman, yokluğunda duruyor.ne geceler geçiyor, ne gündüz... ne içtiğim suyun tadı var,ne yediğim yemeğin.
Sitemimdir,doğru. Yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğunu söylemeyip de saklasam kime faydası olacak? Bunu anlatabilirmiyim ki sana ?
Gitme yar, sensizliğin o korkunç girdabında tek başıma bırakma beni.seni yaşamak istiyorum, seni ve senden başka kimse kandırmayacak beni...11 Yorumla
Soran+1 yılne cevherler varmış..
Ayrılalı uzun zaman oldu.
Alıştım mı bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum.
Gün içinde mutlaka seni hatırlatan bir şey çıkıyor karşıma.
Karşılaşamayan tek şey ikimiziz.
Sen yokken biraz kilo aldım.
Merak etme uzun uzadıya bir liste çıkarmayacağım karşına sen yokken yaptıklarımla ilgili.
Sana yapmadıklarımdan bahsetmek istiyorum.
Seni hiç unutmaya çalışmadım.
Yapabilirdim.
İsteseydim bunu benden iyi yapan olmazdı eminim.
Ama yavaş yavaş unutuyordum.
En son gittikten sonra ne zaman gelmiştin hatırlamıyordum.
Sen de hatırlamıyorsun.
Hatırlıyor musun diye başlayan bir sürü cümle kursam sana hiçbirini hatırlamazsın biliyorum.
Acı ağırdır.
Acı ağırlıktır.
Bunu bana sen öğretmiştin.
Ve ben acıları hafife almayı sen gidince öğrendim.
Belki de sensiz geçen onca zamanı bu yüzden küçümsüyorum gözümde.
Tekrar bir araya gelmemiz içinde hiçbir şey yapmadım.
Eğer kavuşmamız gerekseydi telefonum mutlaka çalardı.
Mutlaka bir cafede denk gelirdik.
Mutlaka dinlediğimiz bir şarkıdan sonra dayanamayıp birbirimize koşarak gelirdik.
Yapmadım.
Yapamadık.
Tek yaptığım şey, özlemek.
Ona da kimsenin karışmaya hakkı yok zaten.
İnsanın ana avrat sövesi geliyor ama burnuma kokun gelince ana avrat bile gidiyor işte.
İnsan özlüyor.
Sonra özledim yazan bir mesaj oluveriyorsun, gönderiyorum.
Cevap gelmiyor, gelmeyecek.
Say ki telefonu kapalı.
Say ki o mesaj hiç iletilmeyecek.
Uyu hadi, bu da geçecek .
**12 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılhangisinden başlasam bir keresinde okula giderken araba çarpmıştı canım çok yanmıştı ama çabuk geçti ama ayrılık insanın canını daha çok yakarmış hergün gelmeyeceğini sevmeyeceğini bile bile onu beklemek eski günleri düşünüp hüzünlenmek küçük bir umutta olsa içinde yeşertmek ve sadece kendini kandıni kandırdığını bilmek insanın canını gerçekten yakarmış. rüyanda onu görmek ve her güne onunla uyanmak ve içinde onun olmadığı tek bir hayal bile kurmamak ve sonra herşeyin hayal olduğunu anlamak acıtırmış canı.
11 Yorumla
Soran+1 yılhala seviyor musun peki?
+1 yılBuradan okuyabilirsin daha önce yazmıştım link . Yalnız aşk acısı felan değil burada insanların yazdıkları şeyler. Kendi egolarıyla hesaplaşmaları. Ben bu kadar büyük acı çektim diyerek kendilerine olan saygılarını yeniden kazanmak istemeleri . Aşk acısı diye bir şey olamaz
03 Yorumla
- +1 yıl
Acıklı hikaye dimi :) Bugun nikahı olsa altın takmaya giderim . İnan aşk acısı diye bir şey yok . Sadece bilinç altınıza hükmetmenizi öğrenin
Soran+1 yılben seviyorum...
+1 yılBugün ayrılığın ilk günü
Daha şimdiden seni çok özledim
Gönül çekmeyince anlamıyor
Ne yazık sonunu göremedim
Ben hangi savaştan galip çıktım ki
Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki
Yaşamayan nasıl bilsin
Alt tarafı aşk desin
Allah kimseye vermesin
Aşk acısı
söz müzik : baha01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerdeydim aşk acısını yaşadığımda herşey güzel giderken birden 6 yıllık sevgilim beni terk etti.Ayrılık haberini aldıktan sonra kafamı dolaplara ranzalara vurmaya başladım.Alışılmışlıklardan mıdır yoksa çok sevdiğimden midir yediremedim kendime tam 6 ay sürdü bu acı hergün aradım defalarca özür diledim ama sonuç hep hayal kırıklığı.Daha sonra acımı içime gömmeye karar verdim 75 gün aramadım sormadım ve bir sabah gelen bir telefon bütün acımı unutturdu.Allah kimseye aşk acısı vermesin.Çok fena koyuyo insana.
03 Yorumla
Soran+1 yılsonuç gzl bitti galiba? hele asker ocağındaysan daha da acı gelir insana
Cevap sahibi+1 yılmutlu son fakat yaşadığım acının tarifi yok
Soran+1 yılsonu mutluymuş ya olsun
+1 yılyaşamışlığım var. eli ep telefonda gözün hep telefonda aramısını mesaj atmasını bekliyorsun. canın skılıyor hiçbişey yapmakistemiyorsun özlüyorsun ağlıyorsun duygusal şarkılar dinliorsun her şiire her şarkıya anlam katıyorsun. yani zor işte 3 yıl bile geçse hala düşünebiliyorsun onu:)
01 Yorumla
Soran+1 yılsen aşıksın :)
sabahlicaksın ama bi dal sigaran kalmış saat tamda 2 dışarı çıksan alıcak yer yok varsa da uzak hangi ara içsem diye kara kara düşünüyosun bayağıda tiryakisin o son dal sigarayı dayanamayıp 3 te içiyorsun uyku sıfır ve sabah 7 ye kadar sigarasız kaldın gel de kafayı yeme ? işte buna eş değer eş değer bi acı aşk acısı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılolsun ben anladım anlatmak istediğini :) teşekkür ederim yorum için
Evlerden ırak. Allah kimseye yaşatmasın. Ruhunu bedeninden çekiyorlar sanki. Tekrar sevmem diye yeminler ediyorsun. Gecelerce ağlıyorsun. tabiri caizse dünyan yıkılıyor. Ama tekrar sevene kadar, hepsini unutuyorsun. Yapmam dediğin her şeyi yapıyorsun. Hiç üzülmemişsin gibi tekrar başlıyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllahın bi lutfu işte
+1 yılonun hayatından gittiğini kabullenmeye çalışmak, bunu yapmaya çalışırken o derin boşluk git gide açılırken insan bir yol aramak ister, başka şeylerle oyalanmak ister ama kafasından asla çıkmaz. durup durup düşürür hata neredeydi diye ama yanıt bulamaz. geçmişe dönüp söyleyemediklerini söylemek ister... böyle bir şeydir aşk acısı, unutulamaz bir kalp kırıklığı, hayal kırıklığı, güvensizlik duygusunun tavan yapması ve en kötüsü hatayı kendinde aramaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendini yemek bitirmek
şuanda yaşıyorum..insanlar çeşit çeşit..bu işin bir çözümü yok..insan kendini unutunca aşık oluyor..bütün mesele bu..kendini hatırladığı,değerlerine inandığı herzamanda kendine aşık..umarım en kısa zamanda atlatırım ama geçti geçti ;) 1-2 haftam var ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım gecer ;)
+1 yılAşk acısı ve ayrılık acısı birbirlerine benzer acılardır. Tarif edilmez bir şekilde acı verir ve canın yanar. Diger acılara benzemez. Atlatması 1-2 ay sürer, içine kapanırsın, çevreye duyarsız olursun. Zamanla geçer.
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşamışsınız..
yok depresyon falan filan hikaye.. çok sevdiğim eski kız arkadaşıma yaptığım bi yanlış ve sonucunda söylediği bi cümle yüzünden abartısız 1 saat ağlamışımdır heralde. birde hani kalbim ağrıyo, acıyo derler ya işte onu yaşamıştım gerçekten..
06 Yorumla
Soran+1 yılben ne 1 saatler ağladım bi bilsen
Soran+1 yılilk ve son diyorsun ...
Soran+1 yılanlıyorum seni...zor..
adım adım ölüme yaklaşırsın gündüzken karanlık olur gitmez bir an olsun anıların hayllerin ne güzeldi herşey neden birden bire bu acı dersin başlarsın azrailde bir melek değilmi geldiyse gider sarılırım demeye Allah yardımcın olsun çünkü çaresi zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende o acılar içindeyim işte
+1 yılAşk acısı olmazda işte bağımlılık yapar
Yokluğunda sıkılırsın bunalırssın üzülürsün arasın ararsın bulamazsın tekrar sıkıntı üzüntü bunalım ve tekrar tekrar bulana kadar :)02 Yorumla
Soran+1 yılta ki başka biri çıkana kadar
- +1 yıl
yaaniii
+1 yılSen çok seversin
o şeyine bile takmaz ...
Kalbin ağrır .odan ,ev ,hayatın dar gelir sana ...
Onsuz hiç bir şey olduğunu düşünürsün ...
Tek antibiyotiği zamandır ...11 Yorumla
Soran+1 yılne çok acır insanın canı değil mi
+1 yılYemişim aşk acısını. Sen hiç ayak serçe parmağını dolaba çarptın mı?
43 Yorumla- +1 yıl
Oyyy bu fenaydı işteee :((
- https://www.youtube.com/watch?v=-hoDOo2TnKA
en safından en güzelinden...
00 Yorumla
+1 yılAşk acısı ;
Kızgın yağa canlı balığın atılmasıdır. =(01 Yorumla
+1 yılböbrek taşı sancısı gibi... hem kıvrandırır hem de ağlatır ... şimdi böbrek taşı kıvrandırıyor aynı aşk acısı gibiymiş diyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
- +1 yıl
:))
+1 yılHiç aşk veya ayrılık acısı yaşamadım , sanırım ruhsuz bir odunum ...
011 Yorumla
Soran+1 yılhiç sevmemişsin :( aşkın acısının da ayrı bir güzelliği var halbuki...
- +1 yıl
Aşkla sevgiyi ayıralım lütfen , aşka zaten inanmam , zamanı geldiğinde vazgeçmesini bilirsin , ayrıldık diye salya sümük ağlayıp kendimimi harap edeyim ...
Soran+1 yılsonuç olarak sevmemiş, aşık olmamışsın işte..:) benim söylemeye çalıştığımda senin yorumundan farklı değildi ki..
- +1 yıl
Aşık olmamış olabilirim inanmıyor olabilirim ama sevmeyi bilmediğim , sevemediğim anlamına gelmiyor bu , bende bunu anlatıyorum ,deli gibi seviyorum misal birisini ..
Soran+1 yılsana göre aşkı ve sevgiyi ayıran fark ne?
- +1 yıl
sevgi gerçek , aşk fasa fiso
Soran+1 yılzamanın seni şaşırtmasını diliyorum...
+1 yıl''En çok unutmak istediklerimiz aslında hiç unutamadıklarımızdır''.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylenmiş
+1 yılAşk acısı;penis kıllarını ağdayla alan erkeğin yaşadığı ızdırap gibidir.Ağda-ona bu ızdırabı yaşatan sevdiğidir. Jilet ise bu acıdan onu kurtaran bağyandır :D ne kıroyum arkideş bağyan dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin görüşü başka tabi
- +1 yıl
benimkisiki bambaşka ben ithamlarımda mizahi bel altı sloganları kullanmayı severim
+1 yılhım ne diyim kaynar suya elini sokmak gibi bi acı hani melhem sürersin iyileştiniğini sanarsın ama o iz orta hep durur ve o günü hatırlatırya aynı onun gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılzor
Daha 3 gün önce ayrıldık Halada sevıyoruz birbirimizi . Neden ayrıldınız dıye sorcak olursan babası yüzünden kızı okuldan almakla tehdıt ediyodu bi daha yakalarsam dıye bende onun iyiliği için ayrıldım ...
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmişsin :( onun içinonu görememeyi bile kabullenmişsin
Ben şu kadar söylüyüm 4 yıllık bi ilişkim bittikten sonra 1haftada 4 kilo verdim bergerdeki en güzel menüyü getirseler bile midem kabul etmiyordu
17 Yorumla
Soran+1 yılmidesin almıyor insanın hiçbir şeyi değil mi
Soran+1 yılbende de onu düşündükçe heyecandan midem bulanıyor.hiçbşy yiyemiyorum onu göreceğim zmnlar
Soran+1 yılhmm herkesinki başka başka tabi :D
Soran+1 yılyani..:D
+1 yılAkılma direkt bu şiir geldi.Çok güzel anlatmış.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKZvB64_U5I
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıllise yıllarımda ona seni seviyorum demediğim için gitti..3 yıl aradım sonunda buldum kocası cocugu ve kendisi bilmem anlatabildim mi
02 Yorumla
Soran+1 yılooo çok acı :(
- +1 yıl
yaaa işte öyle
Aşk acısı gercekten cok kotu birseydır allah kımseye yasatmasın ben cok zor duzeltım agır tedavıler ve ilaçlar kullandım.
05 Yorumla
Soran+1 yıl:( bahseder msn
- +1 yıl
3 sene beraberliğim oldu araya askerlik gırdı askere gıttım geldıgımde evlenıcektık aramızda 10 yas vardı benden buyuktu bırde yabancı uyrukluydu askerden dondukten sonra ailem yasını öğrendiği zaman tam tersıne döndü olaylar ailem reddetti beni istemediler kesinlikle yabancı uyruklu oldugu ıcın sorun cıkartmadılar sadece ve sadece yasında dolayı problem yarattılar ve sonrasında olanlar oldu.ben bunalıma gırdım 1 hafta bırsey yıyemedım asırı derecede alkole düştüm sadece içiyordum kahretmıstm:-(
Soran+1 yılsevdiğinin arkasında ailenin karşısında dursaydın ya
Soran+1 yılAllah kolaylık versin
+1 yılNasıl anlatayım! böyle ip..m gibim pust gibim bişey :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarif edemem bunu bugün yaşadım.Okuldan çıkıp gittim yurd'a nasıl geldiğimi hatırlamıyorum inanın hiçbir şey içmediğim halde.
13 Yorumla
Soran+1 yılağlayamıyorsun bile değil mi
Cevap sahibi+1 yılCanım çok yanıyor malesef.Kız eski sevgilisiyle barıştı elim ayağım titredi.
Soran+1 yılgececek ama hep canında içinde bi iz kalacak :(
+1 yılBaşanı hep uyumak için yastığa koyduğunda onu düşünmek
01 Yorumla
Soran+1 yılher gece onu düşğnmeden uyuyamamak
+1 yılİyiydi, hoştu. Her güzel şeyin bir de sonu vardır. Bunu bilirsen pek acı hissetmezsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılya hiç başlamadıysa acı başka türlüyse
- +1 yıl
O saplantı oluyor. Saplantılı da olmadım. Aşk konusunda hayata tedarikli gelmişim ne diyeyim.
Soran+1 yıliyi bakalım :) teşekkürler yorumlar için değerli insan...:)
- +1 yıl
Rica ederim. Kendimi en değersiz hissettiğim zamanlarda böyle bir şey duymak ilginç oldu. Değerim batsın.
Soran+1 yılher insan değerlidir ;)
- +1 yıl
Her şeye cevabın var. Sen çetin ceviz çıktın. Öyle olsun bakalım:)
şarap gibi yıllandıkca tadı daha bi hoş kafası daha bi sert oluyo.
04 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu eskici ben organik beslenmişim bebecikliğimden beri ...
- +1 yıl
hiç anne sütü almamışım ben misal , ineklere o yüzdendir bağlılığım :))
- +1 yıl
hala daha şişkoyum diyosun :))
- +1 yıl
anlatılsaydı hikaye olurdu. anlatılmadığı için ACI'dır adı.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatamıyorum zaten en yakınımdakine bile...
pet şişeyi koy yere yataktan zıpla üstüne totonda oluşan acı gibi bişey o aşk acısı
00 YorumlaÇok uzun ve de şimdi onu neden hatırlatmak istiyorsun ki bu konu hiç olmamış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok acımasız olduğum için hiçbir zaman acı çekmemişimdir.
Koç burcunun özellikleri :D
Asla koç erkeğine ayrılalım şakası yapmayın bi bakmışınız kendinizi kapının önünde bulmuşunuz. :D00 Yorumlaailenle bile drduk yere kavga edebilyr insan hiç bişeyden zevk alamamak ve genelde ağlamak :D
01 Yorumla
Soran+1 yılçok zor
+1 yılanlatılmaz yaşanır , ancak yaşayan bilir..ben yaşadım Allah bir daha yaşatmasın..
02 Yorumla
Soran+1 yılamin :)
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk acısı şöyle bişey link
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk acısı mı :)))) O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ONU CENAZEME GELECEĞİNİ BİLSEM ÖLESİM VAR :((
21 Yorumla
Soran+1 yılvayy bee :((( inşallah günün birinde cenazene değil ikinizin düğününüze gelir...
Gizli Üye(36-45)+1 yılVala ne aşkı yaşıyorum, ne de aşk acısı, en iyisi bu
12 Yorumla
Soran+1 yılafferin
Cevap sahibi+1 yılEyvallah..
Sussan olmuyor, susmasan olmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılkonuş sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere aşık oldum ama kız başka erkeklerle ilişkisi warmış sonra bende içkiye vurdum kendimi
07 Yorumla
Soran+1 yılinsan o zaman hiçbşy yapamıyo dimi
Cevap sahibi+1 yılKızla sadece facede konuştum 1-2- kere çalıştığı yere gittim hemen yanında beş altı tane erkek wardı merhabalaşıyordu bende artık görüşmemeye başladım..
Soran+1 yılmerhabalaşmasında kötü bşy yok ki sanki dinlemeden anlamadan olayı büyütmüş olabilir msn?
Cevap sahibi+1 yılBoşwer yaa bilmediğin şeyler war
Soran+1 yıliçkiye bu kadar düşme :( hayat her zaman güzel bazen istediklerimiz olmasa da...
Cevap sahibi+1 yılTamam artık içmiyorum zaten pişman oldum bıraktım içkiyi kendinize iyi bakın hoşçakalın
Soran+1 yılsizde
Anlatılmaz,yaşanır o acı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yaşatmasın
acısını anlatayım:berbat..
01 Yorumla
+1 yılçok uzun hikaye malesef
014 Yorumla
Soran+1 yılben dinlemeye razı olmasan sormazdım
- +1 yıl
bana söylediği herşey yalanmış
üstelik beni aldatıyormuş
ona ragmen şans tanıdım ona
2 3 ay geçti hiç bişi eskisi gibi değildi
ama aşk gözümü kör etmişti
beni sebepsiz yere terk etti
3 gün sonra nişanlandı
aradan 8 ay geçti
bana ulaştı bi şekilde ve görüşmek istediğini söyledi
arakdaşının düğünü olduğunu evden çıkamadıgı için o düğün bahanesiyle görüşelim dedi
tamam dedim ve gittim
gittiğimde gelinliğin içinde onu gördüm
dahasıda var ne yazıkki bana yaptıkları bu kadarla kalmamıştı - +1 yıl
Bir saat önceevlendikten sonra onu unutmam çok zor oldu
hastaneye kaldırıldım kalp krizinden
tam 1,5 yıl sonra arkadşaımın sahne aldığı mekana tebrik için gitmiştim
beni sahneye davet etti
bi kaç parçaya eşlik ediyordum
bi iki istek şarkısı geldi bi baktım şarkıya
kendisini anımsamamı istiyordu onun için okdugum ilk şakrıyı istemiş
oydu beni dinleyenlerin arasındaydı
sahenden ayrıldım
aglayarak peşimden geldi bana geri dön çok pişmanım dedi
rezil olmayalım diye oturduk bi masaya - +1 yıl
sarılmaya kalktı
izin vermedim boşandığını pişman olugunu söyledi
ona tek sözüm şu oldu
"seni ne kadar sevsemde artık güvenemem defol git"
bu sadece bu hilayenin yarısı bile değil
bundan öncesi bundan sonrası var
neler etti bana
ve 7 yık önceydi ben mutlu olmayı çok istemiştim
onu unuttuktan sonra kimi sevdiysem hep aldatıldım
hiç sevilmedim
hikayem herkes gibi sıradan gibi gelebilir
ama ben sıradışı acıların ortasındaydım
Soran+1 yılee devam et
- +1 yıl
bütün hepsini okudunmu
Soran+1 yılokudum bunlar gercek mi? gercekten yaşadın mı bunları
- +1 yıl
evet 7 yıl önce
ona yazdığım son şarkının ismide
yalan aşkımdı
Soran+1 yılçok acı yaa :(
- +1 yıl
anlatamadığım neler var bu yaşadıgımın içinde birde bana sor
Soran+1 yılanlat dinlerim
- +1 yıl
burda daha fazlasını anlatamam
zaten okuyanlar içinden benle ilgili yeeterince kötü düşünce geçirmiştir (aptalmış bu adam gibi)
acısı geçtimi diye soracak olursan
evet kurtuldum ama benden çaldığı çok şey vardı
eski kendimi özlüyorum
Soran+1 yılhayır okuyanlar kötü düşünmez çünkü bu sayfadaki herkes benzer acıları yaşamıştır.peki eklesem seni anlaır msn devamını?
- +1 yıl
anlatırım tabiki
böle yemek yiyesi falan geliyor insanın
12 Yorumla
Aşk acısımi oney ki =). Uydurma bişey
00 Yorumlaçekmeyen bilmez kelimelerle anlatılmaz :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar çok özledimki dayanamıyorum artık :((
05 Yorumla
Soran+1 yıluzakta mı :(
Cevap sahibi+1 yıluzakta değil braktı gitti sadece ama ben unutamıyorm :(
Soran+1 yılbelki gelir tekrar :(
Cevap sahibi+1 yılbliyorum gelicek ama hep gelip tekrar gidiyo bunun sonu yokkki :(
Anlatılmaz yaşanır
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatılmaz yaşanır be..
00 YorumlaNe acısı..? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaşk acısı
+1 yılanlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası