+1 yılPeşinden kosmayi birak sakin kiskandirmaya çalışma daha çok soğur senden. bir hatan varsa duzeldigini ona hissettir. O seni unutamaz kimse biriyle öylesine 3 sene cikmaz. Onun hayatında kimsede sen gibi olamaz o bunu farkindadir ama çok takmiyomus gibi davran unutma kaçan kovalanir. Ve elbet seni ozliyicektir sadece zaman. Zaman ver kendinede onada
06 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum zamana biraksam elimden iyice kacip gidecekmis gibime geliyor
- +1 yıl
Zaman herşeyin ilacidir. Zaten o seni unutamaz ki , bence güzel gunleriniz kotu gunlerinizden fazla. Sevmeseydi cikmazdi. Ama sen üstüne gittikçe inatta edebilir ve soguyabilir senden. Geri çekil zamana birak goruceksin o da seni ozleyecek. Bende 3 yillik bir ilişki yasadim biliyorum çünkü
Soran+1 yılilk zamanlar sende mi nefret ettin sonradan mı yumuşadın ozledıgın zaman
- +1 yıl
Onun hatasi çok büyüktü. Hani kesinlikle barisilmaz. Affedilmez bir hata. Bittiğinde o da kosmadi peşimden. Hic görmüyorum onu. O kadar çok özledim ki. Belki su an gelip bana duzeldigini hissettirse belki affederim. Çünkü benim hayatimda kimse onun gibi olmadi. Hani zaman herşeyin ilaci ya. Öyle oldu bir yil geçti ve ben hala unutamadim. Çünkü sevdim. O da seni unutamaz bence kizlar daha çok hatirlar herşeyi , bilirsin. Hafizamiz sizden kat kat güçlü detayciyiz. Zaman ver dediğim gibi. O seni ve güzel gunlerinizi unutamaz :))
Soran+1 yılhadı ya kotu olmuş bakalım sana uyacağım o zaman :D inşallah duzelırsınız sızde bızde :D
- +1 yıl
İnşallah:))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrıldınız ve ayrılan kimdi? Ayrılık sebebini söylersen çok güzel olur daha doğru yorum yapayım
037 Yorumla
Soran+1 yılortak kararımızdı ayrılık sebebı kızın ılıskıden sıkılmış olması benım ıse saçma bır kıskançlığımın tutması
Cevap sahibi+1 yılBak çok kıskançsan ona yapma etme diyipte kendin yapıyorsan, ya da taa tırnağını uzatmasına bile karışıyorsan inan bu bir insanı yorar seni de yorar. Biraz dinlenmeye ihtiyacı var sen direttikçe inada biniyor. Onu bekleyeceğini söyleyip sabretmelisin. Ama her zaman kıskançlıkla boğmam onu arada bir sevdiğim için kıskanıyorum diyosan normal bişey o bitirmek için bahane olmuş gerçekten sıkılmış uğraşma hani bir laf varya bırak gitsin seni seviyorsa geri gelecektir aynı o şekilde.
Soran+1 yılsevidğim için kıskanıyorum sadece gıyımıne karışıyordum o kadar başka kıskançlığım yoktu aşırı olarak yanı ama sevıyorum kızı her ne kadarda ıstemıyorum ilişkiyi falan desede hep benımle kesın konuşuyor önceden 2 defa ayrıldık ıste böyle degıldı sımdı ayrıldığımızda ıse ilişkiden sıkıldım gerçekten bundan sonra bırıyle çıkmayı düşünmüyorum falan dıyor ama ben kızı gerı dondurmek ıstıyorum bır sekılde
Cevap sahibi+1 yılKız bıkmış gibi artık kimseyle çıkmicam diyorsa eğer. Ama kimseyle çıkmicam kısmının gerçek olmadığını söyleyeyim istediği sevgiyi aricak bulduğunda da paşa paşa gidip sevgili olacaktır. üstüne fazla gitme. Eğer dönmüyorsa da olması gereken bu belki kızı kaybederek ilerde yaşayacağın kötü şeylerden kurtuldun bilemezsin.
Soran+1 yılaynen banada bıktım falan dedı ama napayım ya sevıyorum vazgecemıyorum bır sekılde aklıma geliyor olmadık yerde o an kı moralımın ıcıne edıyor suanda arkadaşça konuşuyoruz ıste bıraz o moral verıyor bana ama nereye kadar böyle sürer bılmıyorum artık ama dondurmem lazım bır sekılde hayatımda bır kızı sevdım adam akıllı o da bu kız daha oncelerı 10 kızla çıktım ama bunun kadar sevmemısım dıgerlerını :(
Cevap sahibi+1 yılDünyadaki tek kız değil bir başta bunu söyliyeyim. Kıza kendini köpek etme. Artık yazma bence seviyorsun ama aşk acısından ölünmüyor. İnan ben 2 kişiyle sevgili oldum 2. Sinin bana yaptıkları ayrılma sürecimiz felan gerçekten hayatımın mahvolduğu anlardı. Senin onda taptığın alışkanlıktan dolayı senle arkadaşça konuşuyor. Ama sensizliğe alıştırırsa kendini yakında onu da yapmaz. Zorla güzellik olöuyor bırak gitsin
Soran+1 yılbilmiyorum ya kafamda karışık artık beklesem ya da beklemesem her turlu acı cekıyorum anlamıyorum ama konuştuğumuz zamanda baya konuşuyoruz 1 saat falan yanı sevgılı gıbı uzunca konuşuyoruz anlayacağın
Cevap sahibi+1 yılBak sana bir arkadaş lazım. Onunla konuşabildiğin kadar raht konuştuğun konuşurken eğlendiğin. Belki de egonu tatmin edicek özgüven verecek biri. Ama bir şeyleri aşmak istiyorsan o kızla konuşmayı bir an önce bırakmalısın
Soran+1 yılişte ben o kız ıcın arkadaşlarımdan vazgectım rehberımdekı butun kızları falan sıldı halıyle başka bır kız ıle konuşamıyorum muhabbet olmadığı ıcın dertleşebilsem zaten kafa dengı bırıyle rahat 1 ay dayanırım zaten
Cevap sahibi+1 yılE burdan bul hiç olmadı tinder felan var arkadaşlık uygulaması bende çok yalnızdım ama iyi arkadaşlar edindim çevre edindiö dersanemde kaybettiklerini geri topla daha güçlü hissedersin.
Soran+1 yılbıde su durum var ben yakın arkadaşıyla konuştum ıste konuları açtım anlattım hanı yardımcı olması ıcın falan sonra ıste kızın bana dedıgı sey buydu neden sen benım arkadaşıma anlatıyorsun olayları ben sımdı erkekle konuşsam adım çıkar sen konusunca bısey olmuyor mu sandın falan dedı hanı kıskançlık gıbı olay 4 ya da 5 gun once oldu zaten ayrıca arada bır whatsappta arama yapıyor hemen kapatıyor yanlışlıkla arıyor ama takıp ettıgını düşünüyorum acıkcası
Cevap sahibi+1 yılMerak edip bakması sevdiği anlamına gelmez hemen ümitlenme. Ama dediğim gibi sensizliğe alışınca inan umrunda olmicaksın sonra acı çeken yine sen olursun şu an seni istediği gibi kullanıyor sende sesini çıkarmıyorsun sanırım ama dikkat et
Soran+1 yılyok kullanma degıl arkadaşça konuşuyoruz sadece başka bısey yok kullanıldığımı hıssetsem eger sohbetı falan dırek keserım
Cevap sahibi+1 yılO öanada kullanma demiyorum zaten. İçinde sensizlikten dolayı oluşan boşluğu şu an seninle dılduruyor ama karşısına başkası çıkınca kenara atılan sn olucaksın onu diyorum
Soran+1 yılbılmıyorum bulur mu artık ama soyle bır gerçek var özelde konusabılseydık herseyı konuşurduk fakat ıste neyse artık psikolojım bozuldu bır kız yüzünden onsuz yapamıyorum sabah kalkıyorum telefonuma bakıyorum belkı mesaj gelmıstır dıye yok hıcbrsey oyle olunca mecburen ben günaydın yazıyorum sonra konuşma başlıyor :(((
Cevap sahibi+1 yılE konuşalım elimden geldiğince yardımcı olurum kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak @pudraşekerim kullanıcı adım bu
Soran+1 yılbulamadım baktım fakat?
Cevap sahibi+1 yılBaşka nasıl buldurabilirim bilmiyorum bir fikrin var mı?
Soran+1 yıltwitter ya da facebook var mı pekı?
Cevap sahibi+1 yılVar ama burdan yazamam onu
Soran+1 yılKaan Doğan facebooktan ekle istersen resim yok pp de
Cevap sahibi+1 yılResim neden yok
Soran+1 yılcunku sahte hesabım ordan sana twıtterımı verecegım :D hesabımı dondurmuştum bulamadım bır dahada
Cevap sahibi+1 yılTwitterım yok 😄
Soran+1 yıl:D o zaman ekle sen hallederiz bır sekılde konuşuruz whatsapp falan ıstersen
Soran+1 yılçekindin galiba :D korkmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBulamadım😄
Soran+1 yıllinkte veremiyorum kı +4 xper istiyor :D
Cevap sahibi+1 yılAşk ilşkileri bölümünde kuşlanıcı adım açık yazı paylaşıcam bul beni daha ne diyim 😄
Soran+1 yılee napalım?
Soran+1 yıltamam hadı bekliyorum :D
Soran+1 yıltakip et sen benı burdan :D
Soran+1 yılyoksun :D :D
Soran+1 yılah bıde mesaj yazabilsem +2 xper neden bu kurallar var ya :D :D
Cevap sahibi+1 yılE napiyim daha 😀
Soran+1 yılprofilimden aklımdan geçenler kısmı var orda facebook paylaştım lınkı :D
Soran+1 yılneyse sıkıntı degıl sadece dertleşmek istemiştim o kadar :D
+1 yılBenim durumun aynısı. Abi en iyisi hiç bir şey yapmamak. Çünkü kafada bitmiş. Bırak gitsin. Özgür bırak. Zaten özlerse geri dönecektir.
028 Yorumla
Soran+1 yılkafada bitmiş olabilir ama tamamen silen bir insan arkadaşça falanda konuşmaz hem ne derler eskı sevgiliden arkadaş olmaz :D
- +1 yıl
Arkadaş bile kalmamak gerekiyor. Üzülen sen olursun
Soran+1 yılya kendısı dedı arkadaş kalmak ıstıyorsan kalabılırız dedı bende kızı sevıyorum napayım mecbur kabul ettım
- +1 yıl
Kusura bakma ama salaksın. Hata sevdiğini fazla belli etme. Aslında kendimede bu sözüm.. ve hata kimseye bağlanma mak gerekir. Çünkü bir gün giderler...
Soran+1 yılbendede ayrıldıktan sonra dank ettı o olay bağlanma ısı napayım sevıyorum kızı 3 yıl sonuçta 1 ay falan degıl kı
- +1 yıl
Abi bak aynı durum ve inanki benim yaptığım şeyleri , hiç bir insan oğlu yapmaz. Ama kadınlar işte. Hayal dünyasında yaşıyorlar. Bu yüzden bırak gitsinler bir yerde kafa dank eder. Belki bugün belki yarın belki de yarından da yakın . Ama başka şekilde bir çözüm yok..
Soran+1 yılolması lazım be bro kız sureklı aklımda her dakika her saniye her saat gece uykularıma gırıyor ayrılalı 1 ay olmasına ragmen
- +1 yıl
Benimde kardeşim. Bak sanki sen yazarken ben yaziyormusum gibi ama. Iki mız için hayırlısı. Sessiz kalıp zamana bırakmak. Erkek sulu gözlü olursa. Kadının gözünde düşer. Sen yapacağını yaptın. Başka bir şey yapma.
Soran+1 yılama nasıl 3 senelik sevgıyı 1 hafta gıbı bır surede sılebılır kı?
- +1 yıl
Ha ha ha. Aynı soruyu bende soruyorum ama inanki cevabı yok. Bu sorunun cevabını o kızlar biliyor. Inanki değerimiz. Bunların karşısina öyle aşık gözüküp bunları kullanıp sonrada tekmeyi basan biri çıkarsa anlasilir. Insallah da böyle olur. Zor çok zor ama elimizden birsey gelmez
Soran+1 yılKIZIN DUYGULARINI TAM OLARAK ANLAYABILSEM bir KARAR VERECEGIM AMA YOK HER NE KADAR ISTEMIYORUM DESEDE INSANA UMUT GELIYOR HANI KONUSMALARINDAN FALAN DOSTUM SIMDI ARKADAS OLARAK KALDIK FAKAT O KONULARA GIRINCE KONUSMAYI KESIYOR VE BENDE KORKUYORUM O KONULARA GIRMIYORUM ANLAMIYORUM YA VALLA KENDIMI OLDURMEYI BILE DUSUNDUM :D
- +1 yıl
Sendeki takıntılık bende de vardı. Kardeşim zaten istese devam eder. Ama istemiyor ha yalnız kalmaktan da korkuyor. En yakın zamanda biri olduğunda. Kicina tekmeyi koyacaktır. Akilliysan defol demeyi bileceksin. Ama ardına bir daha bakma. Yoksa bu kız seni oynatmaya devam edecej
Soran+1 yılbilmiyorum artık ya kardeşim napıp edip bu kızı gerı dondurmem lazım
- +1 yıl
Bak kardes geri dönmesini istiyorsan. Defetceksin... bir aklım olsa bende defederdim. Ama yapmadım senin gibi kalpten yaklaştim. Götü kalktı.
Soran+1 yılaynı valla kardeşim ya kalktı bır yerlerı emınım buna bak sımdı def etsem kızı 1 gun sonra kıyamayacağım gene mesaj atacağım o da bılıyor bunu
- +1 yıl
Seni anlıyorum. sendekinin aynisinda bende de var.. yap defet ama arama. Çünkü bu sefer geri dönme. Biraz zaman geçsin senin donmeyecegjni görürse kendi gelir. Lakin gelmezse sevmemistir o vakit
Soran+1 yılsenın nasıldı pekı dostum kac ay oldu ve hıc gelısme olmadı mı?
- +1 yıl
3 yıl çıktık. Hiç ayrılmadan. Ayrılık konuşması geçerdi. 2 saat sonra arardi beni. Ben Kıyamaz dim. Devam ederdim. 1 ay önce ayrıldık. Yine döndü bu sefer ben ara verilmesinden yanaydim. Sonra ne olduysa ondan sonra oldu. 4 gün boyunca aramadi. Seviyordum zaten. Mesaj attım ama artık is işten geçmişti. bitti şimdi hiç karismiyorum
Soran+1 yılneden ara verılmesınden yanaydın kı?
- +1 yıl
Çünkü bu tarz ayrılık konuşması çok geçiyordu. Sonuçta çocuk oyuncağı miydi. Ayrıca çok çabuk sinirlenmeye başladık. Ve çoğu şey de şikayet edilmeye başlanmıştı. Biraz ara verirsek değerler anlaşılır diye düşündüm. Ama kadınları anlamak güç.
Soran+1 yılsenınde kotu be dostum valla anlamak zor neden ıpler hep kadınların elınde anlamıyorum kı
- +1 yıl
Benim ilişkimde ipler elimdeydi o ayrılık konuşmasına kadar. Biterse biter. Geri dönmemek gerekir. 3 kez gittim ama hataydi. Kardeşini dinlersen dediğimi yap. Yoksa senin iliskin bitmiş. Kadının sana saygısı kalmamış. Onun gözünde bir çocuksun. Adam ol.
Soran+1 yılkardeşim olmuyor hanı bır sekılde mesaj atma ıstegı geliyor engelde olamıyorum kendıme atıyorum mesaj ıste dayanamıyorum anlayacagın
- +1 yıl
Vallahi sen bilirsin.. onun hayatındaki bir esyasin o kadar. Kadının hayalindeki adam değilsin. Dost acı söyler.
Soran+1 yılbilmiyorum artık ya off off
- +1 yıl
Bak şu an bir kitap okuyorum. Sanada öneririm. P. c guveysinden hallice. Oku iyi gelecek.
Soran+1 yılbakarım bır ara ya
- +1 yıl
Defet bak en iyisi bu. O kız senin hayatının merkezi olmuş ama yapma bunu
özür dile ve bir çiçek ya da ve intihar noktasına geldigine dair mektup yaz bak nasıl geri gelir
02 Yorumla- +1 yıl
Bu çözüm değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılOna cok guzel bir organizasyon yapman lazim yani supriz cok mutlu olabilecegi bisey farkli ozman seni affedebilir belki yalvarmakla olmaz bu isler
09 Yorumla
Soran+1 yılyok valla kıza buluşalım bıseyler ıcelım ya da yıyelım dıyorum kabul etmıyor olmaz dıyor benımde elımden gelen bırsey olmuyor halıyle bazı arkadaşlarım vardı yakın olduğu kıza onlar bıle ıkna edemiyorlar yanı suprız olayı falan zor daha buluşmak ıstemıyor benımle
- +1 yıl
Evini biliyomusun aileler falan tanisiyomu
Soran+1 yılaileler tanışmıyor evini biliyorum
- +1 yıl
Ozman bir şekilde bisey planlaman gerekiyo seni solemeden arkadaşı dışarı cikartabilir denin istedigin biyere götürür sende o anda suprizini patlatirsin
Soran+1 yılolmuyor onlarda korkuyorlar hanı arkadaşımı kaybederim hesabı kandıramaya gelmiyor kızı hiç hemde :D
- +1 yıl
Ozman sabretmelisin kardesim baska caren yok ya da takmican o nezman isterse nezman özlerse doner zaten
Soran+1 yılsabırsızım ben bıraz ve beklerken kaybetme duygusundanda korkuyorum bılırsınız etrafta abazalar dolu ve kızı bır sekılde kendılerıne sevdırıyorlar :D
- +1 yıl
Evet oda dogru ama seni gercekten seviyosa doner zaten donmessede hic dusme bence peşine birak bosver sana kizmi yok cok sevebilecegin kiz cikar karsina yqdin genc takmak kafana
Soran+1 yılbu kız dıgerlerınden ap ayrı farklı bır kız aradığım ozellıklerın hepsı bu kızda anlayacağın ya ondan bu kadar ıstıyorum ya ve sevıyorumda kızı
üstüne çok gitme ve sakın yalvarma. bekle biraz zaman geçsin. acele etme değerini anlar
07 Yorumla
Soran+1 yılahh ahh ayrıldıktan sonra ılk 2 hafta neler yaptım bır bılsen yalvardım yakardım şiirler yazdım yok olmadı ıstemıyorum deyıp tutturuyor buluşalım dıyorum yok ıstemıyorum dıyor
Soran+1 yıldediğin doğru ama napayım kızı kaybederim dıyede korkuyorum zaten suanda arkadaşça konuşuyoruz
Soran+1 yılhazırlayabilsem dırek o konulara gırınce konuşmayı bıtırıyor ve bıdaha mesaj atmıyor
Soran+1 yılya acele etmıyorum fakat 1 ay oldu hanı yanlızda bıraktım 1 hafta mesaj falan atmadım yok nafile ben bu kızı neden bu kadar cok sevıyorum kı nefret ettırdın kendını benden dıyor yalvarmaktan dolayı
+1 yılBir sure sessiz kal ozlesin
11 Yorumla
Soran+1 yılsessiz kaldım 1 hafta kadar ama hıc mesaj falan atmadı bende sevıyorum kızı napayım sürekli yalvarıp durdum ama yok nafile
havai fişek attır onun için
010 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D :D bak herseyı yaptım kız ıcın ama nafile yok olmaz dıyıp duruyor :D
Soran+1 yılya kız için okul müdürüyle kavga ettım hocalarla dalaşa girdim düşünün havai fişek nedir bunun yanında :D
Soran+1 yılya kızı cok sıktığımın farkındayım hanı ayrıldıktan sonra dank ettı kafaya naparsınız bundan once 2 defa ayrılıp barıştık zaten ama 1 gun falan ayrı kaldık o kadar :D hıc bu kadar cıddı ayrı kalmadık :D
Soran+1 yılhavai fişekle alıp veremedıgın ne var anlamadım :D :D
Soran+1 yılya kavussunda o havai fişek işi zor :D kız buluşmak bile istemiyor :D
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut.. unut..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat