Aramadığım Halde "Beni Arama" Diyen Eski Sevgili?

Sevgilim benden 2 hafta önce ayrıldı. Uzak mesafeli ilişkiydi, güçlü, aşk dolu, sorunsuz bir ilişkiydi. Evlilik düşünüyorduk. Kaldığım şehre gelecekti ancak bunun artık mümkün olmadığını bu yüzden ayrılmak istediğini mesaj yazarak söyledi. Aradım, mesajlar attım, cevap vermedi. Onun şehrine gelme imkanım olduğunu, yüz yüze konuşmak istediğimi yazdım, yapılabilecek herşeyi yaptım. Yine cevap vermedi, aramayı kestim bu yüzden.

10 gün geçmişti son aramamın üzerinden ki mesaj attı bana "beni sen mi aradın diye?" Bende "ben aramadım" dedim. O da "sen olsaydın beni bir daha aramamanı söyleyecektim" dedi. "Neden" diye sordum, "istemiyorum da ondan" diyip gülücük gönderdi. "Önceden aradığımda kızdın mı?" dedim, o da "hayır sinirlenme değil, bir şey hissetmiyorum rahatsızlık bile değil" dedi.

Şimdi bu çok ayıp ve anlamsız bir konuşmaydı. "Peki, iyi günler" diyip hayatına devam edebilirdi. Konuşmayı devam ettirsem, kızıp yine afilli şeyler yazsam mı diye düşündüm ama öncekiler fayda etmedi diye düşünüp vazgeçtim. Bu adam niye böyle davrandı? Hayatıma devam etme kararı aldım ama bir yandan düşündürüyor, bu çaresiz bir konuşma çabası mı idi? Yorumlarınızı bekliyorum ve evet seviyorum ben adamı bu kadar kaba davransa dahi.
Aramadığım Halde "Beni Arama" Diyen Eski Sevgili?