Sanal dünyada çapkınlık yapan sevgiliye geri döner miydiniz?

Sanal dünyada çapkınlık yapan ve ayağına fırsat gelen her erkek bunu yapar diyen sevgiliye geri döner miydiniz?

arkadaşlar hemen anlatıyorum.açılımı profesyoneller için sosyal ağ anlamına gelen bir sitede biriyle tanıştım.

daha ilk buluşmada etkilendim etkileneceğimi bilmiyordum arkadaşça yaklaşmıştım oda sizli bizli konuşacak kadar mesafeliydi.başta bu durum olmak üzere tüm özellikleri hoşuma gitti.benim kriterlerime uyuyordu ve hoşlanmıştım.

3.cü buluşmadan sonra bir ilişkiye başladık.sonraları geçmiş ilişkileri konusunda konuşmamasından şüphelendim çok hoş bir adam olduğu da hesaba katarak tanıştığımız sitede bir sahte hesap açtım.onun üye olduğu tango klubune üye olup profilini inceleyince mail attı.ve sahte profil üzerinden 2 gece mesajlaştık.

kıza sevgilim yok deyince ben bitirdim kafamda ve ona sezdirmeden ertesii gece şık bir restoranda organize ettiği iftar yemeğine gitmek için buluşmamıza 15 dk kala arayıp onu terkettiğimi söyledim.sonra da sahte profil yazışmalarını mailledim.1,5 aylık ilişki bitti.

1 ay geçmeden özür dileyerek yana yakıla geri döndü.bunun aldatmak sayılmadığını yaptığının hata olduğunu söyledi af diledi.görüştüm affetmedim tekrar başlamayı kabul etmedim.bunu sormayacağım size.

ben şu kelimelere takıldım.bu aldatmak sayılmaz.sizce bu aldatmak sayılmaz mı? ve kendisine asılan kadını erkeklerin %95 i redetmez dedi.sevdiği biri olsada.bunun sevgiyle alakası yok erkeğin doğasında var dedi.

sizde böyle mi düşünüyorsunuz? ama beyler lütfen dürüst olun.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu adam 33 yaşında bir şirkette müdür iyi eğitim almış iyi bir aileden gelen kültürlü ve gayet yakışıklı boylu poslu bir bey.yaşını da hiç göstermiyor.kızların ilgi gösterdiği bir adam.lütfen aldatmasını da yalanlarını da geri dönmesini de buna göre değerlendirin.
Güncellemeler
+1 yıl
günler süren ısrarları sonucu dün akşam beyefendinin yemek teklifini kabul ettim.bin tane kapris yaptım hepsini çekti mecburen.ve arkadaşlar o çok merak edilen aldatmanın tanımını kendisi de yapamadı.yani hatalıyım affet bana bir şans ver insanlar hata yapamazmı diyo.bu aldatmak sayılmaz diyo,ne yani yatmış mı olman gerekirdi diyorum hayır diyo ben sadece iletişime geçtim.birşey planlamadım birşey düşünmedim.ama karşımdaki kadında bana çok samimi davrandı benim yerimde kim olsa bu oyuna düşerdi
Güncellemeler
+1 yıl
tabii ki bunların hiçbiri bana inandırıcı gelmiyor.bana uygun biri olduğunu düşünmüştüm böyle birşey yaptığı içinde üzülmüştüm ben bu ilişkiye başlarken uzun süreli olur diye düşünüyordum sonuçta yaşı makul ne istediğini bilen biridir diyordum.bu sınamayı yaptığım için yanlış diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.1 ayın sonunda ben bu adama neden benle birliktesin dediğimde güzelsin ve anlaşabiliyoruz demekten fazlasını söyleseydi ben bu denemeyi yapmazdım.altyapısı boş ilişki bitmeye mahkum
Güncellemeler
+1 yıl
1 ayda defalarca buluşma ve sohbet sonucu karşındaki insanın kişiliğinde huylarında veya zekasında senin hoşuna gidecek birşeyşer bulamadıysan,tek sebep beni taşıyabiliyorsun güzelsin anlaşıyoruz kıskanç değilsin filan ise, emin olun biryerlerde bir boşluk var demektir.ben ilişkinin mental düzeyde gelişmesini istedim fakat gelişmeyince şüphelendim.samimiyetinin içi boş geldi.
Sanal dünyada çapkınlık yapan sevgiliye geri döner miydiniz?