Başka birini sevmek kolay mı?

10 aylıkbir ilişkimiz vardı bu süreçte çok güzel şeyler yaşadık, benim için çok çabaladık mutlu olmam için çok uğraştı herzaman yanımda oldu bende onun yanında oldum ayrı şehirlerde okuyorduk arada süpriz yapıp yanına gidiyodum falan, ama ben duygularını çok belli eden bir adam değilim bazen benden istediği şeyleri yapamıyodum çok romantik de değilim ama yeri geldimi romantiklikte yapıyodum. Çok mutluyduk ama tabiki her ilişkide olduğu gibi bizimde sıkıntılarımız oluyodu saçma yere onu üzüp ağlattığımda oluyodu. 1.5 ay önce ayrıldıko istedi zaman ver biraz kafam karışık gibi şeyler söyledi bende zaman vermek istedim o günden sonra bir kaç kere mesaj attım konuştuk öyle. Sonra doğum günü gecesi mesaj attım o gün yanına gitmek istedim ama gidemedim korktum beni istememesinden bensiz mutlu olduğunu düşünmedim ama gidemedim yanına kafasını karıştırmak istemedim. En son dayanamayıp yine mesaj attım konuşalım seni unutamıyorum diye ama konuşucak bişey yok deyip tersledi beni. Başka birimi var diye sorduğumda ise evet dedi. Seni artık sevmiyorum başka biri var dedi. Yıkıldım yalan söylüyorsun dedim ama içten içe parçalanmıştım sonra ertesi gün ordaki samimi olduğu bir kız arkadaşına mesaj attım oraya gelicem ordamı diye o da artık arama onu hayatında başka biri var dedi birkez daha yıkıldım inanmak istemedim ama doğruydu galiba. !.5 hafta oldu aklımdan çıkmıyo her an onu düşünüyorum gerçekten başka biri var mı diye neden bu kadar acı veriyo neden bukadar çaresiz geçmişte ona değer vermedim diye kendimi suçluyorum bazen ama nafile geçti artık. Birini bu kadar seven bir kız ayrıldıktan 1.5 ay sonra başka birine nasıl aşık olur onu nasıl sever aklım almıyo bu kadar basit mi?
Başka birini sevmek kolay mı?