Selam arkadaslar benim 2 yildan beri sünni bir erkek arkadasim var ben ise aleviyim.. Benim babamda sünni bir damat istemiyor bunu sevgilime 100 Kere demistim Ama o Bana hep allaha Birak Bana hep umut vermisti olacagina evlenecegimize..3 gün Önce babasi ögrenmis benim alevi oldugumu ve istemiyormus.. Ya müslüman olcakmisim ya da bitexekmis bu is.. Sevgilimde ailesini dinliyor simdi Bana okadar umut vermis birakmamisim onu bu konu yüzünden herseyi göze almisim onun icin Bana hep allaha Birak diyordu simdi ayriliyor benden baska cözüm yok diye.. Dedim SEN beni Böyle Kabul ediyorsun dinleme onlari seviyorum onu de diyorum olmaz diyor babasini dinliyor halbusuki ben aradaki farki ona defalarca anlatmistim Bisey olmaz seni asla birakmam savasicam diyordu.. Ben onu cok seviyorum cok iyi bir insan Ama beni Böyle kolay birakmasi cok koyuyor Bana.. Ne desem fayda etmiYor müslüman olursan ailem mutlu olur evlenbiliz diyo Ya ben zaten müslümanim allaha inaniyorum tüm kalbimle namazda kilarim oructa tutarim istiyorsan dedim illa müslüman olcak diyo Babam diyo.. Evet desem kendi ailemi kaybederim karsi olduklarindan degil sadece benim baskasi icin degistirilmeye Izin verdigim icin.. Ben seninle evlenicem diYorum ailenle degil diyorum Tabi ailelerde önemli Böyle konuda Ama Iste cok dinliyor onlari oda beni cok seviyorum Ama bilmiyorum Iste Din cok önemli onlar icin Cikmaz bir sokaktayim onu birakamam lütfen baska ne yapabilirz söyleyin cok caresizim sevgilime ne diyebilirim ikna olmasi icin?
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar