Umut vermek istemiyorum sana 7 ay sonrasını bilemem diyor, ne yapacağım?

Sürekli aynı soruyu soruyorum ama içimde kalmasın diye işte.. başından böyle olay geçen varsa lütfen yardım!

3 senelik ilişkim bitti terkedildim.. hata yaptı bana karşı kendini affedemediğini söyledi.. bn affettim.. o yalvarması gerekirken bn dönmesi için yalvardım ama artık biz olamayız ddi. umut vermek istemiyorum diyo.. bnde okulunun bitmesini bekleyeceğimi söylüyorum. acı çektiğini özlediğini ama unutmak istediğini söyledi.. bana umut vermek istemiyomuş.. bana nasıl kıyabildiğinin farkında bile değilmiç acı çekiyomuş.. bni unutmak istiyo.. veya 7 ay sonrasına umut vermek istemediği için bana kötü davranıyo..? başkasını sevebiliriz diyo.. biz olamayız seni istemiyorum diyo.. çok kötü şeylr söylüyo.. ama ağlıyo acı çekiyo bunları söylerken.. bana serserim derdi. serserim demeyi özledim ddi.. hayatına devam ediyo.. ama geceleri ağlıyorum diyo.. hoşlandığın biri var mı diyorum yok diyo. zaten hemen unutabilir mi benim için ağlarken başkasıyla olabilir mi..? yüzüğümüz vardı yanından ayırmazdı.. heryerde tanıdık var diye takamazdı ama taşırdı yanında.. hala taşıyo.. 2 ay oldu ayrılalı.. 3-4 sefer telefonda konuştuk.. 2 haftadır konuşmuyoruz.. her konuştuğumuzda kötü şeyler söylüyo.. bnse o unutsa bile benim onu unutmayacağımı bekleyeceğimi söyledikce umut vermek istemiyorum sana 7 ay sonrasını bilemem diyo.. lütfen yardım dostlarım..
Güncellemeler
+1 yıl
2 hafta oldu aramadım onu o da bni aramadı hala.. 2 hafta önce en son konuştuğumuzda her zaman ki gibi yukarda yazan konuşmalar geçmişti.. sonrasında fotoğrafımı istemişti.. bi erkek arkadaşı ile sürekli vakit geçiriyo dersanede kursda okulda gezilerde beraberler.. onunla çıkıyo olabilir mi? ama hem foto mu isteyip hem acı çekmesi geceleri benim için ağlaması sonrasında onunla birlikte olabilir mi ki..
Umut vermek istemiyorum sana 7 ay sonrasını bilemem diyor, ne yapacağım?