• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Engelleyen eski sevgili arada engeli kaldırıp sana bakar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
aldattı bende ayrıldım 5 yıl cıktk cok sey paylastık sonra aldattıgı kızla birlikte oldu beni engelledi arada acıp bakıyormudur
Engelleyen eski sevgili arada engeli kaldırıp sana bakar mı?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kırgınkalem
    kırgınkalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl

açıyordur bakıyordur ama sence önemi varmı? Benim bildiğim bu durumdayken senin onu engelleyip takip etmemen gerekirken onun takip edip etmediğini mrrak etmen saçma olmazmı?
    bak intikam alıcaksan kendinle barış onu kalbinden uzaklaştırarak en büyük intikamı alırsın.. hataya hata ike karşılık verilmez. Unutma o hata yapmadı o sana hata yaptırdı... böyle şeyler düşünme. Şükür et ne insanlar var beterden beter ayrılıyor.
    onada et çünkü seni daha büyğk hatalara sokmadan birşeyler öğretti hayata dair. Bunu kötüye kuşşanıp intikam alıcam diye kensine zarar niteliğinde kullanma istersen.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabiki daha kötü ayrılanlar var ama 5 yıl boyunca neler yaşadık ve agır olaylar yaşandı inan hazmedemiyo ki

Yorumla
    • kırgınkalem
      kırgınkalem
      +1 yıl

Olsun.. bu seni kötülüğe sevk etmemeli.. çünkü bunun ucu yine sana dokunacak..
      Kendine yapıcaksın yapacağını yinede.
      oyuzden intikam ateşini söndür normal hayatına devam et. Bunu beklenti içerisinde yapma hayatını başka şekilde kendine bir iyilik yaparak devam ettir. Her adımı yecrüve ve deneyim olarak al. Başkalarına nispet edeyim drrken uçurumdan aşşağı salma kendini.. yoksa bu hayatın öğrettiği hep acı olarak kalır kalbinde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl ediyim devam peki bu yaşananları nasıl unutiym evet cok haklısın sana katılıyorum ama

Yorumla
    • kırgınkalem
      kırgınkalem
      +1 yıl

Amacın olsun.. bu kendine ait kuralların olsun.. sevgili felan için acele etmeden kendini toparlamaya bak.. bazen güçlü olman bile karşı tarafı harabeye döndürebilir.
      şimdi okulun varsa okulana asıl. İşin varsa karıyerine odaklan.. çalış boş durma. İlla herşey boyle şeyler üzerine kurulu değil. sen yaşamak iste hayatta yaşanacak çokşey var. Annen var sevebileceğin baban var övebileceğin. kardeşin var merhamet edeceğin.
      Abin var korunabileceğin... hiçbirşey eksik değil.. birtek gönül kaldı sahipsiz oda hakeden olsun.. intikam için gelecek olan intikam almak için savaşır senle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben bu acıdan dusunmedim ama gercekten haklısın hayatımı daha iyi duzeye tasıyabilirim aialem dostlarım var onsuz daha mutluym fguclu olmak dahada guclu olmak lazım cok sagol ya vala

Yorumla
    • kırgınkalem
      kırgınkalem
      +1 yıl

Aynen öyle yap.. hayatı sen yaşıyacaksın o değil.. hadi şimdi böyle düşüncelrrden arınarak. Rahat rahat uyu, uykun geldiğinde.. değmeyecek insanları düşünmen bile hata.. oyuzden uykularınıda harabe etme.. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın güzelliklerle karşılaştırsın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım senide karsılaştır allahım iyi insanlarl allah büyük eden bulur

Yorumla
    • kırgınkalem
      kırgınkalem
      +1 yıl

Amin.. iyi geceler..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanada iyi geceler görüşlerin için cok sagol

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Jenco
    Jenco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Arada açıp bakmasını mı isterdin? Bence köklere bu kadar bağlı kalma ve yoluna devam et

1
    53 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onsuzda mutlu hatta daha mutlu oldugumu görse fena mı olur sence

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

İnsanlara hissettirebileceğin etki, seni umursadıkları kadardır. Ona göstermek için değil, kendin için mutlu olmalısın. Mutlu olduğunu görse hiç umursamasa daha kötü değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet daha kötü şu herifi kazıyıp atsam beynimden var mı buna bir ilacın

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Var tabii olmaz olur mu? Eğer bir çözümü olmasaydı herkes ilk sevgilisi yüzünden hayatına devam edemezdi. Öncelikle bu işin bittiğini ve onun hayatından çıktığını kabul et. Öfke dahil hiçbir duyguyu içinde tutma onun için. Önüne bak ve her şeyi kendin için yap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zamanla dahada azalır icideki hersey ona nefret bile bslemek istemiyorum aslında

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Hiçbir duygu besleme ki hayatından tamamen sökülüp gitsin ama ne yazık ki benim söylediklerim teorik. Her şeyin başında zaman geçmesi var. Yine de bu zamanın senin için sancılı geçmesini engelleyecek hareketlerden kaçınmalısın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne önerirsin sen nasıl davranmalıyım

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Her yerden engelle sil onu hatırlatacak hiçbir şey kalmasın. 5 yıllık ilişki bağımlılık yapar ve sen bağımlılığından da kurtulmaya çalışıyorsun şu anda. Dediğim gibi onu hatırlatacak her şeyden kurtul ve onu düşünerek adım atma ona bir şeyleri göstermek veya kanıtlamak için değil, kendin için yaşa hayatını..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

attım herseyi sildim kalmadı hic birseyi iste bir icmdeki duygular var onlar da zamanla gider ki evet 5 yıl bagımlılık alışkanlık yapıyor haklısın

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Tecrübe ile sabit. Zamanla soğuyacak için. Bu sancılı dönemde onu hatırlayıp kurtulma zamanını uzatma ama..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uazatmam zaten elimden geleni yapıyorum inan hergun dısardayım aktfim hep kendimi eve sabitlemedim yani ama gece olunca olanlar oluyor

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Geceler en kötüsü. Bak ben de buralarda takılıyorum işte gidenleri unutmak için :) Evin içinde geceleri yapabileceğin hobiler aktiviteler bul. Kitap oku odaklanabilirsen. Senin gece vakitleri "gerçeklik"ten uzaklaşman lazım. Dizi de izleyebilirsin mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dizi iyi fikir kitapta geceleride atlattım mı tamamdır işte ama müzik dinlemek falan yarayı kanatıyor

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Çünkü üzüntünü tetikleyecek müzik türlerine yöneliyorsundur. Dizi ve kitabı dene. Dizi çok güzeldir. İzle geceleri rahatlarsın. Ben maket yapıyorum genelde. Çok rahatlatır beni maket yapmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maket yapayı dusnmedim ama iyi gelebilir ya yuksek lisans için hazırlanıyorum ama bu olaydan sonra dagıldım boyle ugraslarla toplanırım

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Gidenlerin götürüleri çok oluyor. Maket yapan kız çok görmedim zaten normaldir :) Uçak tank gemi araba maketleri olduğu için pek kızların ilgisini çekmiyor sanırım :) Dediğim gibi, geceleri dizi izleyerek kitap okuyarak atlat bir bakmışsın aklına bile gelmiyor :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uçak falan ha evet bilmemem normalmiş ya :)) hadi inshallah aklıma bile gelmez ya

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Profilimde bir tane tank var eğer görmek istersen maketlerin nasıl bir şey olduğunu :)
      Emin ol aklına gelmeyeceek bunu yaşayan ilk değilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen ne yaşadın eger özel degilse anlatmak istersen

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Senin anlattığına benzer şeyler işte.. Neyse ki 5 yıl kadar çok uzun süre değildi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte o daha iyi zaman uzadıkca sıkıntı buyuyor ama acı aynı gectimi peki senin üzüntün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu arada maket gercekten güzel olmuş eline saglık:))

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)
      Yani geçti işte vakit dolduruyorum, geceleri bir şeyler ile uğraşıyorum. Bu aralar hayatım biraz sert geçiyor konu sadece gönül işleri değil ama öldürmeyen güçlendirir sonuçta :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tecrube kazanmak için yaşamak gerekir yaşadıkca acı cekdikce gucleniyoruz işte surec ne kadar zor olsada

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Aynen öyle. Kaç yaşındasın ve giden vatandaş kaç yaşında bilmiyorum ama 5 yıllık bir ilişkiyi bozmak -hele ki aldatarak- büyük hata bence.. Sen tecrübeni aldın, yoluna daha güvenli adımlarla devam edebilirsin o yüzden sıkma canını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet zor oldu ama aldım artık daha temkinli yaklaşırm umarım bu son olur artık

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Son olmasını bekleme onu bilemezsin. Sadece hayatta bunlar oluyor öyle düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayat zor ya yaşamak falan e haliyle oluyor tabi her ilişkide aşk arkadaşlık her turlü sosyal ilişkide

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Bende artık aşk olmuyor, normal normal takılıyorum arkadaş olarak. Bir süre sonra insan sıkılıyor inşa ettiği şey yıkılınca başkasıyla tekrar tekrar denemeye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende öyle düsünüyorum arkadas takılmak daha iyi en azından zarar görmzsin zaten bence aşk yok o peri masalı hikayeleri yalan hele bu donemde falan işte

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Büyük yıkımlardan sonra insanlar enkazı temizlemek için aşk sevgi sevgili işlerinden uzak durmalı bence. Ben de öyle bir yerlerdeyim şu anda işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

insan akıllanmalı zaten ya zaten büyük bir acı yaşamıssın neden tekrar kendine neden acı cektiresin ki zaten ilişki demek yorgunluk demek insan uzun ilişki ne olursa olsun yoruluyor

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

İlişkinin yoruculuğu kişilerin uyumu, zaman mekan ve diğer çevresel faktörler ile alakalı ama biten ilişkilerden sonra inanlar boşluğu başka ilişkilerle doldurmaya çalışıyor ki bu çok yanlış ve daha zarar verici bir hareket..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bencede insan bir toplanmalı kendine zaman tanımalı içindeki tüm meselelri kapatmalı civi civiyi söker muhabbeti varya sen acı cekiyorsun başlıyorsun o ilişkiye karşındaki insana acı cektirmenin ne anlamı varki

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Aynen öyle.. O yüzden hemen başkasını bul gününü gün et demek yerine dizi izle kendine zaman ayır vs dedim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten yapam ki ya şu an ben acı cekiyorum birini bulsam ona acı cektiririm ne gerek var en iyisi dizi izlemek zamnla zaten olan olur gönul meseleleri planla olmaz

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Evet mesela ben de bunu öğrendim. Ben çok planlı ve analitik yaşayan bir insanım fakat gönül işleri plan ile olmadığı için başarısız oluyorum sanırım.. Ya da geçinmesi zor biriyim o da olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inan ben senle bu kadr konustum bilmiyorum ama cokda zor biri olamazsın bence sen benim eski sevgilim nasıldı bilsen basarılı olacagın zamnda gelecek sende buna inan bence

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Gelsin ya da gelmesin ben artık pek önemsemiyorum dediğim gibi.. Benim kalbim biraz taş bağladı artık. O yüzden sevmeye veya sevilmeye ihtiyaç duymuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en iyisi insan en cok kendini sevmeli baskası evse ne olur ki bence bu dsuncede devam et

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Böyle düşündüğüm için zor birisi gibi düşünüyor çevremdekiler ama kaç kere insan birisine güvenip zırhını çıkartıp o kişiden zarar görmeyi kabul eder ki.. Hayatta tek mutlu olmanın yolları da var. Sevgili olmayınca ne eksik kalır neyi yaşayamam diye sormak lazım.. Ben çok bir eksiklik göremiyorum kendime bunu sorduğumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten sevgilin olunca özgurlugun kısıtlanıyor ki bunu dusunmek zor olmak degil ki mantıklı olmak bence herkes istedigini dusunsun senin ne istedegin önemli

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

İşte yanlış insanlarla yaşanan ilişkiler; ilişkinin özgürlük kısıtlayan, kişiyi mahkum gibi yaşatan bir şey olduğunu düşündürüyor. O yüzden seçici olmak lazım, kişinin uygun olup olmadığını anlamak ve tanımak lazım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ben baya mahkumdum ya özgurluk falan bitti ama soyle bisey var ki ilşkide insanlar birbirini mutlu etmek icin var olmalı mahkum etmek icin degil işte ama insan malesef yapıyor hata

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Ben en son ayrıldığım kız arkadaşıma son olarak şöyle bir şey demiştim " Verdiğin mutsuzluk, hisettirdiğin mutluluğu geçeli çok oldu." Böyle olunca işte ilişki çekilmiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet ya mutlu oldugun sureler belli ama mutsuz etdigi sureler alıp sıfırlıyor bende son konusmamızda yasadıgımız tum guzel anılarıda sildin dedim

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

O zaman kendini daha fazla üzüp hayatını kendine zorlaştırma.. Devam et yoluna, hem aldatmak çok aşağılık bir hareket. Affı da olmaz açıklaması da. Bundan dolayı hiç üzülmemelisin bile..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet cok adice bir haraket bu arada vakit ayırıp benimle knustugun için cok tesekkur ederim bana cok iyi geldi hersey hayatda umarım istedigin gibi gecer cunku bence gercekten cok iyi birisin

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Rica ederim, lafı bile olmaz. Biraz olsun kafan dağıldıysa o bana yeter. Fiziki acılar ilaçla bandajla bir şeylerle geçiyor da bu aşk acısı zor. O yüzden anlıyorum seni ve elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. İyi birisi olduğumu düşündüğün için de ben teşekkür ederim ayrıca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok yardım ettin dilerim ki bir daha yara almazsın hic sana iyi sabahlar sayende icim rahatladı :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrıca ben görüsümü soyledim bene gercekten iyi bir insansın :))

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Teşekkür ederim umarım her şey gönlünce olur senin de, sana da iyi sabahlar :)

Yorumla
    • Jenco
      Jenco
      +1 yıl

Kim olduğunu ben göremiyorum ama herhangi bir şey ile ilgili yardım lazım olursa yazabilirsin. Uzun bir aradan sonra bu gece döndüm siteye. Buralardayım haberin olsun :)

Yorumla
  • rubatum
    rubatum Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Bilmiyoruz, Nostradamus'un torunu değiliz. Seni aldatıp saygısızlık etti ise engellemiş engellememiş, bakmış veya bakmamış, neden bu kadar önemli diyeceğim ama demiyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte o kadar aptallık yap yıllarını ver herifin sözünden çıkma haliyle merak ediyorsun ama bu merak sevgiden degil işte

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

4

Cevap

• Gguher
    Gguher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

bakar. bakmaz. bilemezsin. bence bilmede zaten.

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani gerek yok bilmeye ama biriyle görse fena mı intikam sonucta:)

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

intikam almak istiyorsan daha başka planlar yap. doğal gelişim sürecine bırakma olayı ^^

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mesela nasıl alabilirim sence

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

şu an birlikte olduğu kızın abisi falan yok mu? git bul söyle. ya da o kızdan hoşlanan, şahine binen bir erkek varsa git onu bul. söyle böyle böyle, şu çocukla sevgili diye. ben kız olsam böyle yapardım. ^^

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kızı tanımıyorum aynı şehirde degiliz kızı sır gibi saklıyor şeref yoksunu

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

ya vardır senin kaynakların. öğrenirsin sen onu. kızla arasını bozmaya çalışma bu arada. amacımız çocuktan intikam almak. yani nasıl tanıştın sen bu çocukla anlat biraz bakim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kimi benim seref yoksunun mu anlatıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

universite okurken taştık peşimden koştu sonra cıktık işte ben mezun oldum aramıza yol girdi

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

şeref yoksunu :D nasıl tanıştın bu şeref yoksunuyla

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

ohoo aranızda böyle mesafe varsa çok etkili bir şey yapamayız. yani çocuğun erkek arkadaşlarını tanımıyor musun? öğren şu kızın adını. kız hakkında biraz araştırma yap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadasının nisanlısyla tanısıyorum kızn adınıda o kızdan ögrendim zaten

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

soy adınıda öğren. sen bir kızsın. FBI ajanı falan gibi bişey değil misiniz siz ya. her şeyi biliriz biz derken yalan mı atıyodunuz yoksa. öğren bakalım sonra düşünürüz yapacağın şeyleri.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya ögreniim orası sıkıntı degil ama kız ögernse ne olur ki ailsi kızı görunce direk diyecek zaten ailesi benden hep

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yanlız o degilde en cok ne koydu biliyomusun benim peşimde p kadar erkek vardı ben gitim bunu buldum kimse yakıştırmazdı falan ama bak herif beni aldattı

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

bence böyle şeylere takılmamalısın. sonuçta ne olacağını bilemeyiz. ama her zaman intikam alabiliriz ^^ o yüzden koymasın öyle şeyler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

intikam alınmalı mı sence peki ya da onun kendiliginden mi donmesi beklenmeli

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

yani ben olsam beklemezdim hatta intikam bile almak için uğraşmazdım. kendi hayatıma bakardım. niye "şeref yoksunu" bir insan yüzünden hayatımın güzel dakikalarını boşa geçireyim ki. gider seveceğim başka bir insan bulurdum. ama illa intikam alcam diyosan yardım ederim. pislik yapmayı seviyom ^^

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

böyle insanlara bende pislik yapmayı seviyorum ama hakediyorlarda:)) ben intikam almaya karar verirsem eger seni bulurum yanlız :))

Yorumla
    • Gguher
      Gguher
      +1 yıl

tamam güzel fikirlerim olur ^^

Yorumla
  • rasolve
    rasolve Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İlgilenme bile baksa ne değişcek

0
    0 Yorumla
  • sefilissa
    sefilissa Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Bakacak olsa engellemezdi

0
    0 Yorumla
  • mfurkanozdemir
    mfurkanozdemir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendimden biliyorum evet :)

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki neden bakıyorsun merak ettigin icin mi

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Belki biriyle fotoğraf koymustur falan. Ama eğer seviyorsa bakar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

seven ayrılmaz demek ki bakmıyor :)

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Seven ayrılmaz ye bişey yok bende sevdim bende ayrıldım. Özelden yaz dertleşelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama ihanet ederek mi ayrıldın ya da aldattıgın kızla mı cıkıyorsun şimdi durum farklı

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Yok aldatmak bir defa serefsızlıktır hıcbır turlu acıklaması bile olamaz sen salakmısın hala onun için zaman harcıyosun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ona asla zaman harcamam ama intikam icin yanıp tutusuyorum desem

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

aldatmanın şntikamı ne olabilir kş sendemi cıkıp aldatacan :( biraz önceki mesajda o kadar laf söyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben asla aldatmam bu karakter meselesi 5 yılımı yedi hayvan herif o kadr cok sey yasdıki ne biliyim hayaatımı o yönlendirdi pisman olsa ama beni kaybettigine yansa icim sogur

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Tamam o zaman canım yeni manita yap :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

var isteyenler ama bakalım hazır hissediyim öyle

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

İlk sırada ben varım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaşın kac senin ki:))

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Bak :) sayfamdan ya da direk mesaj at :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaş uymuyor ama canım ya:))

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Kaç yasındasın ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

22:)

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

2-3 yas bu kadarmı sorun ben anlamıyoeum ki :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaş önemli degil tabi ama erkete daha buyuk olmalı tercih meselesi:))

Yorumla
    • mfurkanozdemir
      mfurkanozdemir
      +1 yıl

Tamam sen bir yaz :))) bişeyler konusalım sıkıldım artıkkkkk

Yorumla
  • Mina_
    Mina_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bakar

0
    0 Yorumla
  • erosunoku
    erosunoku Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

bilemiycem belki

0
    0 Yorumla
  • Tamamgeldim3
    Tamamgeldim3 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Bakmaz.

0
    0 Yorumla
  • JohnCoffeyyy
    JohnCoffeyyy Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Berk_Ay34
    Berk_Ay34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Fakeden bakar :D

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Engelleyen eski sevgili arada engeli kaldırıp sana bakar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Engelleyip sonra engeli geri kaldırıp duran eski sevgili? 7 cevap verildi
Engel kaldıran eski sevgili? 4 cevap verildi
Bir engelleyip bir engeli kaldıran eski sevgili? 12 cevap verildi
Engeli kaldıran eski sevgili? 2 cevap verildi
Engeli kaldıran eski sevgili? 4 cevap verildi
Engeli kaldıran eski sevgili? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨