aldattı bende ayrıldım 5 yıl cıktk cok sey paylastık sonra aldattıgı kızla birlikte oldu beni engelledi arada acıp bakıyormudur
Cevabın nedir?
+1 yılaçıyordur bakıyordur ama sence önemi varmı? Benim bildiğim bu durumdayken senin onu engelleyip takip etmemen gerekirken onun takip edip etmediğini mrrak etmen saçma olmazmı?
bak intikam alıcaksan kendinle barış onu kalbinden uzaklaştırarak en büyük intikamı alırsın.. hataya hata ike karşılık verilmez. Unutma o hata yapmadı o sana hata yaptırdı... böyle şeyler düşünme. Şükür et ne insanlar var beterden beter ayrılıyor.
onada et çünkü seni daha büyğk hatalara sokmadan birşeyler öğretti hayata dair. Bunu kötüye kuşşanıp intikam alıcam diye kensine zarar niteliğinde kullanma istersen.09 Yorumla
Soran+1 yıltabiki daha kötü ayrılanlar var ama 5 yıl boyunca neler yaşadık ve agır olaylar yaşandı inan hazmedemiyo ki
- +1 yıl
Olsun.. bu seni kötülüğe sevk etmemeli.. çünkü bunun ucu yine sana dokunacak..
Kendine yapıcaksın yapacağını yinede.
oyuzden intikam ateşini söndür normal hayatına devam et. Bunu beklenti içerisinde yapma hayatını başka şekilde kendine bir iyilik yaparak devam ettir. Her adımı yecrüve ve deneyim olarak al. Başkalarına nispet edeyim drrken uçurumdan aşşağı salma kendini.. yoksa bu hayatın öğrettiği hep acı olarak kalır kalbinde.
Soran+1 yılnasıl ediyim devam peki bu yaşananları nasıl unutiym evet cok haklısın sana katılıyorum ama
- +1 yıl
Amacın olsun.. bu kendine ait kuralların olsun.. sevgili felan için acele etmeden kendini toparlamaya bak.. bazen güçlü olman bile karşı tarafı harabeye döndürebilir.
şimdi okulun varsa okulana asıl. İşin varsa karıyerine odaklan.. çalış boş durma. İlla herşey boyle şeyler üzerine kurulu değil. sen yaşamak iste hayatta yaşanacak çokşey var. Annen var sevebileceğin baban var övebileceğin. kardeşin var merhamet edeceğin.
Abin var korunabileceğin... hiçbirşey eksik değil.. birtek gönül kaldı sahipsiz oda hakeden olsun.. intikam için gelecek olan intikam almak için savaşır senle.
Soran+1 yılben bu acıdan dusunmedim ama gercekten haklısın hayatımı daha iyi duzeye tasıyabilirim aialem dostlarım var onsuz daha mutluym fguclu olmak dahada guclu olmak lazım cok sagol ya vala
- +1 yıl
Aynen öyle yap.. hayatı sen yaşıyacaksın o değil.. hadi şimdi böyle düşüncelrrden arınarak. Rahat rahat uyu, uykun geldiğinde.. değmeyecek insanları düşünmen bile hata.. oyuzden uykularınıda harabe etme.. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın güzelliklerle karşılaştırsın..
Soran+1 yılumarım senide karsılaştır allahım iyi insanlarl allah büyük eden bulur
- +1 yıl
Amin.. iyi geceler..
Soran+1 yılsanada iyi geceler görüşlerin için cok sagol
En İyi Cevaplar
Arada açıp bakmasını mı isterdin? Bence köklere bu kadar bağlı kalma ve yoluna devam et
153 Yorumla
Soran+1 yılonsuzda mutlu hatta daha mutlu oldugumu görse fena mı olur sence
Soran+1 yılevet daha kötü şu herifi kazıyıp atsam beynimden var mı buna bir ilacın
Soran+1 yılzamanla dahada azalır icideki hersey ona nefret bile bslemek istemiyorum aslında
Soran+1 yılne önerirsin sen nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Her yerden engelle sil onu hatırlatacak hiçbir şey kalmasın. 5 yıllık ilişki bağımlılık yapar ve sen bağımlılığından da kurtulmaya çalışıyorsun şu anda. Dediğim gibi onu hatırlatacak her şeyden kurtul ve onu düşünerek adım atma ona bir şeyleri göstermek veya kanıtlamak için değil, kendin için yaşa hayatını..
Soran+1 yılattım herseyi sildim kalmadı hic birseyi iste bir icmdeki duygular var onlar da zamanla gider ki evet 5 yıl bagımlılık alışkanlık yapıyor haklısın
Soran+1 yıluazatmam zaten elimden geleni yapıyorum inan hergun dısardayım aktfim hep kendimi eve sabitlemedim yani ama gece olunca olanlar oluyor
Soran+1 yıldizi iyi fikir kitapta geceleride atlattım mı tamamdır işte ama müzik dinlemek falan yarayı kanatıyor
Soran+1 yılmaket yapayı dusnmedim ama iyi gelebilir ya yuksek lisans için hazırlanıyorum ama bu olaydan sonra dagıldım boyle ugraslarla toplanırım
Soran+1 yıluçak falan ha evet bilmemem normalmiş ya :)) hadi inshallah aklıma bile gelmez ya
Soran+1 yılsen ne yaşadın eger özel degilse anlatmak istersen
Soran+1 yılişte o daha iyi zaman uzadıkca sıkıntı buyuyor ama acı aynı gectimi peki senin üzüntün
Soran+1 yılbu arada maket gercekten güzel olmuş eline saglık:))
Soran+1 yıltecrube kazanmak için yaşamak gerekir yaşadıkca acı cekdikce gucleniyoruz işte surec ne kadar zor olsada
Soran+1 yılevet zor oldu ama aldım artık daha temkinli yaklaşırm umarım bu son olur artık
Soran+1 yılhayat zor ya yaşamak falan e haliyle oluyor tabi her ilişkide aşk arkadaşlık her turlü sosyal ilişkide
Soran+1 yılbende öyle düsünüyorum arkadas takılmak daha iyi en azından zarar görmzsin zaten bence aşk yok o peri masalı hikayeleri yalan hele bu donemde falan işte
Soran+1 yılinsan akıllanmalı zaten ya zaten büyük bir acı yaşamıssın neden tekrar kendine neden acı cektiresin ki zaten ilişki demek yorgunluk demek insan uzun ilişki ne olursa olsun yoruluyor
Soran+1 yılevet bencede insan bir toplanmalı kendine zaman tanımalı içindeki tüm meselelri kapatmalı civi civiyi söker muhabbeti varya sen acı cekiyorsun başlıyorsun o ilişkiye karşındaki insana acı cektirmenin ne anlamı varki
Soran+1 yılzaten yapam ki ya şu an ben acı cekiyorum birini bulsam ona acı cektiririm ne gerek var en iyisi dizi izlemek zamnla zaten olan olur gönul meseleleri planla olmaz
Soran+1 yılinan ben senle bu kadr konustum bilmiyorum ama cokda zor biri olamazsın bence sen benim eski sevgilim nasıldı bilsen basarılı olacagın zamnda gelecek sende buna inan bence
Soran+1 yılen iyisi insan en cok kendini sevmeli baskası evse ne olur ki bence bu dsuncede devam et
- +1 yıl
Böyle düşündüğüm için zor birisi gibi düşünüyor çevremdekiler ama kaç kere insan birisine güvenip zırhını çıkartıp o kişiden zarar görmeyi kabul eder ki.. Hayatta tek mutlu olmanın yolları da var. Sevgili olmayınca ne eksik kalır neyi yaşayamam diye sormak lazım.. Ben çok bir eksiklik göremiyorum kendime bunu sorduğumda
Soran+1 yılzaten sevgilin olunca özgurlugun kısıtlanıyor ki bunu dusunmek zor olmak degil ki mantıklı olmak bence herkes istedigini dusunsun senin ne istedegin önemli
Soran+1 yılya ben baya mahkumdum ya özgurluk falan bitti ama soyle bisey var ki ilşkide insanlar birbirini mutlu etmek icin var olmalı mahkum etmek icin degil işte ama insan malesef yapıyor hata
Soran+1 yılevet ya mutlu oldugun sureler belli ama mutsuz etdigi sureler alıp sıfırlıyor bende son konusmamızda yasadıgımız tum guzel anılarıda sildin dedim
Soran+1 yılevet cok adice bir haraket bu arada vakit ayırıp benimle knustugun için cok tesekkur ederim bana cok iyi geldi hersey hayatda umarım istedigin gibi gecer cunku bence gercekten cok iyi birisin
- +1 yıl
Rica ederim, lafı bile olmaz. Biraz olsun kafan dağıldıysa o bana yeter. Fiziki acılar ilaçla bandajla bir şeylerle geçiyor da bu aşk acısı zor. O yüzden anlıyorum seni ve elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. İyi birisi olduğumu düşündüğün için de ben teşekkür ederim ayrıca
Soran+1 yılcok yardım ettin dilerim ki bir daha yara almazsın hic sana iyi sabahlar sayende icim rahatladı :))
Soran+1 yılayrıca ben görüsümü soyledim bene gercekten iyi bir insansın :))
Bilmiyoruz, Nostradamus'un torunu değiliz. Seni aldatıp saygısızlık etti ise engellemiş engellememiş, bakmış veya bakmamış, neden bu kadar önemli diyeceğim ama demiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte o kadar aptallık yap yıllarını ver herifin sözünden çıkma haliyle merak ediyorsun ama bu merak sevgiden degil işte
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
bakar. bakmaz. bilemezsin. bence bilmede zaten.
019 Yorumla
Soran+1 yılyani gerek yok bilmeye ama biriyle görse fena mı intikam sonucta:)
Soran+1 yılmesela nasıl alabilirim sence
Soran+1 yılkızı tanımıyorum aynı şehirde degiliz kızı sır gibi saklıyor şeref yoksunu
Soran+1 yılkimi benim seref yoksunun mu anlatıyım
Soran+1 yıluniversite okurken taştık peşimden koştu sonra cıktık işte ben mezun oldum aramıza yol girdi
Soran+1 yılarkadasının nisanlısyla tanısıyorum kızn adınıda o kızdan ögrendim zaten
Soran+1 yılya ögreniim orası sıkıntı degil ama kız ögernse ne olur ki ailsi kızı görunce direk diyecek zaten ailesi benden hep
Soran+1 yılyanlız o degilde en cok ne koydu biliyomusun benim peşimde p kadar erkek vardı ben gitim bunu buldum kimse yakıştırmazdı falan ama bak herif beni aldattı
Soran+1 yılintikam alınmalı mı sence peki ya da onun kendiliginden mi donmesi beklenmeli
- +1 yıl
yani ben olsam beklemezdim hatta intikam bile almak için uğraşmazdım. kendi hayatıma bakardım. niye "şeref yoksunu" bir insan yüzünden hayatımın güzel dakikalarını boşa geçireyim ki. gider seveceğim başka bir insan bulurdum. ama illa intikam alcam diyosan yardım ederim. pislik yapmayı seviyom ^^
Soran+1 yılböyle insanlara bende pislik yapmayı seviyorum ama hakediyorlarda:)) ben intikam almaya karar verirsem eger seni bulurum yanlız :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlgilenme bile baksa ne değişcek
00 YorumlaBakacak olsa engellemezdi
00 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum evet :)
020 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden bakıyorsun merak ettigin icin mi
- +1 yıl
Belki biriyle fotoğraf koymustur falan. Ama eğer seviyorsa bakar.
Soran+1 yılseven ayrılmaz demek ki bakmıyor :)
- +1 yıl
Seven ayrılmaz ye bişey yok bende sevdim bende ayrıldım. Özelden yaz dertleşelim
Soran+1 yılama ihanet ederek mi ayrıldın ya da aldattıgın kızla mı cıkıyorsun şimdi durum farklı
- +1 yıl
Yok aldatmak bir defa serefsızlıktır hıcbır turlu acıklaması bile olamaz sen salakmısın hala onun için zaman harcıyosun?
Soran+1 yılona asla zaman harcamam ama intikam icin yanıp tutusuyorum desem
- +1 yıl
aldatmanın şntikamı ne olabilir kş sendemi cıkıp aldatacan :( biraz önceki mesajda o kadar laf söyledim
Soran+1 yılben asla aldatmam bu karakter meselesi 5 yılımı yedi hayvan herif o kadr cok sey yasdıki ne biliyim hayaatımı o yönlendirdi pisman olsa ama beni kaybettigine yansa icim sogur
- +1 yıl
Tamam o zaman canım yeni manita yap :)
Soran+1 yılvar isteyenler ama bakalım hazır hissediyim öyle
- +1 yıl
İlk sırada ben varım :)
Soran+1 yılyaşın kac senin ki:))
- +1 yıl
Bak :) sayfamdan ya da direk mesaj at :)
Soran+1 yılyaş uymuyor ama canım ya:))
- +1 yıl
Kaç yasındasın ki?
Soran+1 yıl22:)
- +1 yıl
2-3 yas bu kadarmı sorun ben anlamıyoeum ki :)
Soran+1 yılyaş önemli degil tabi ama erkete daha buyuk olmalı tercih meselesi:))
- +1 yıl
Tamam sen bir yaz :))) bişeyler konusalım sıkıldım artıkkkkk
bakar
00 Yorumlabilemiycem belki
00 Yorumla
+1 yılBakmaz.
00 Yorumla
+1 yılolabilir.
00 YorumlaFakeden bakar :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz