Nisanlimla ilişkiye girdiğimizde sürekli yakın cevremizden birilerinden bahsederk fantazi kuruyor ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar nisanlimla ilişkiye girdiğimizde sürekli yakın cevremizden birilerinden bahsederk fantazi kuruyor ilk zamanlar çok büyük tepkiler verdim bıkmadan bu tepkimi sürdürdü m bunda birsey olmadıgini normal zamanda aklına bile gelmediğini ilişkiye girerken tek düzelikten hoslammadigini söylüyor ona hak vermeye çalıştım ona yetmiyomuyim diyede düşündüm aslında çekici bakımlı bir bayanimda bence direk o fantazi lere alıştığı için onu bekliyor ayrica cok anlattim hep bir daha yapmam diyip yine yapiyor dogal karsiliyor sonrada been bu şekilde hem çevrendekilerden uzaklaşır oldum hemde onunla birseyler yaşamaktan kaçar oldum evlendigimizde degisebilirmi? Acaba degismezse böyle bir evlilik yaşayamam sanırım aklım çok karışık sizce durumu nasıl değerlendirmeliyim?
Nisanlimla ilişkiye girdiğimizde sürekli yakın cevremizden birilerinden bahsederk fantazi kuruyor ne yapmalıyım?