Merhaba arkadaşlar nisanlimla ilişkiye girdiğimizde sürekli yakın cevremizden birilerinden bahsederk fantazi kuruyor ilk zamanlar çok büyük tepkiler verdim bıkmadan bu tepkimi sürdürdü m bunda birsey olmadıgini normal zamanda aklına bile gelmediğini ilişkiye girerken tek düzelikten hoslammadigini söylüyor ona hak vermeye çalıştım ona yetmiyomuyim diyede düşündüm aslında çekici bakımlı bir bayanimda bence direk o fantazi lere alıştığı için onu bekliyor ayrica cok anlattim hep bir daha yapmam diyip yine yapiyor dogal karsiliyor sonrada been bu şekilde hem çevrendekilerden uzaklaşır oldum hemde onunla birseyler yaşamaktan kaçar oldum evlendigimizde degisebilirmi? Acaba degismezse böyle bir evlilik yaşayamam sanırım aklım çok karışık sizce durumu nasıl değerlendirmeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılÇiftler arasında bir fantezi gibi görünse de, bir süre sonra bu durumdan da sikilacak ve sana şunu aramıza alsak mi, bu da bizimle birlikte olsa aşamasına gelecek. Sen yine fantezidir diyecek ve ona uyacaksin ve bir süre sonra da gerçeğini yaşama arzusu ile çıkacak karşına. Sonra da bir bakmışsın ki nisanliyken ismi anılan kişileri aramıza nasıl alırız diye konuşuyorsunuz. Grup sekse, Swinger ilişkiye yatkın bir yapın varsa akışına bırak. Asla bu tür ilişkilerin olduğu yerde duramaz diyorsan şimdiden çizgileri çek. Yoksa başka başka hayatlar yaşarsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılHak veriyorum size
Soran+1 yılZaten bende durumun buna gelmesinden korkuyorum böyle birşey olursa evlendigim gibi bosanirm daha kötü olur bunu söyledim şimdi bunu düşünen yarın böyle olur ben serefsiZmiyim saçmalama dar görüşlü bakıyor sun diyor
- +1 yıl
Terapi gerektiren bir durum. Terapisti sen olursan ve çizgilerin keskin olursa, düşüncelerinden uzaklaşmasını sağlarsın. Tabi bir de ileride bu tür fantezileri yaşama arzusu tekrarlarsa ve sende çizgilerinden dolayı olumsuz olursan bu kez aldatılma durumları yaşayacaksın. Açık ve net bir şekilde konuşmak zorundasın. İnsan zevkinin esiridir her zaman.
Soran+1 yılDefalarca denedim ama sonuç aynı birde beni suçlu çıkarma ya çalışıyor
- +1 yıl
Kendi bakış açın önemli. İleride yaşanacak bu gibi durumlara tepkin nasıl olacak? 10 yıl sonra seks senin için ne ifade edecek, değişik fantezilere açık mıyım gibi sorularin cevapları üstteki konuşmalarımız ile örtüşmüyorsa yavaş yavaş bitirmeye bak. Fakat ayrılık durumunda bu olayı başkaları bitmesin. Rencide edilmesi her ikiniz içinde sıkıntı yaratır.
Soran+1 yılZaten kimselere anltamam bana yakışmaz ayrıca anlatıp fikir alamadigim için burada sordum ona kalsa ben geri kafali yim bu doğal bişi şahsen ben eşimin ne beni hayalde olsa kimseyle paylasmasini istwrim nede onu paylaşmak isterim bunu kabullenemem ilk yıllarda olsa 10 yıl gecsede
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılWalla ben ona değil sana iyi gözle bakmam bu nedir ya ayşeyi pikiyor gibimi pikiyor seni bu ne geniş mide erkek olduğum halde şu sözden tiksindim ve sen halen piktiriyorsun yetmiyor birde soruyorsun trollmüsün yoksa genişmi inan şu an yanımda olsan sana. Rusbu değeri bile çok gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılbir sacmalamayin bence grup olarak düşünüp fantazi kuruyor sorun bu benim yerime başkasını koyuyor ayrıca ben ztn bunu kabullenemedi m ve tepkimi gösterdim düzeleceğini bir daha olmayacağını söyledi ama Ztn ben uzaklastim
Cevap sahibi+1 yılAdam nişanlın koca adayın yani başkası değil uzaklaşsan ne kadar uzaklaşsan ne kadar uzaklaşacaksın bak akşam çağır ilişkiye gir aynısını sen ona yap bakalım tepki ne olacak ahmet gibi pik Dr ne tepki verecek
Cevap sahibi+1 yılSaçmaladığımı idda ettiğin şey seninle beraber iki üç bayanı ya da senin yerine başka bir bayanı hayal ediyor yatın Ahmet'e beraber seni düdüğünü hayal edecek daha sonrada isteyecek zaten sen bunu duymaya alışmış vr meral içerisinde artık kim kime geçirirse wayyyyy be ne olay ama
+1 yılO nasil fantazi ya. Insanin zoruna gider. Bide eksiklik ararsn kendinde hep özgüvenin gider..
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok hemde çok kötü hissediyo insan ama bunun dışında dört dörtlük bir es olabilir ama bu aklımı kalbimi parcaliyor
- +1 yıl
Internetten bir arastr bakalim böyle fantaziler var mı unutmak icin ne yapmali piskolog falan. Bazi fantaziler hastalik gibidir ne bilim tuhaf.
Soran+1 yılVarmış yapan ama çözüm bilmiyorum tek aklıma gelen psikolog onuda kabul edermi etse bile ben bunları unutabilecekmiyim bilmiyorum siz olsanız ayrilmayimi yoksa çözümü mu tercih ederdiniz:/
- +1 yıl
Ben öyle konuda kiskancimdir. Kizlarla görüsmesine konusmasina birsey demem ama öküzün trene gibi bakarsa kiza cildiririm. Kalmiski iliskide baskasindan bahs edecek. orda ilk basta kendimde eksik ararim kabulenemem ve özgüven eksikligi olusur bende. Kendimi mahv edecegime ayrilirdim. Sana belki iyi kocalik yapar ama iliskide evlilige ayittir. Iliskide mutlu olmazsan evliligindede mutlu olamazsin. Bence kendisiyöe açık acik bir kere daha konus piskolog falan öner yok derse degismezse.. hakkinda hayirlisi artik.
Soran+1 yılSenin gibi düşünüyorum bende tsk ederim yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılsende başka bir erkeği örnek ver mal gibi kalsın pişman olur
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef bacim hiç pişman olmuyor onu da denedim kız erkek fark etmez diyo ztn
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Zor bir durum seninle mutlu olacağı yerde başkalarınını hayal ederek mutlu olmak çok saçma o zaman onun aklında yakın çevrelerinizden birin de aklı kalmış ileride daha da değişik isteklerde bulunudsa şaşırma haddimi aştım ise cok özür
04 Yorumla
Soran+1 yılBirilerinde değil ama diyelim ki arkadaşlarım ayse fatma herneyse herkesten sırayla bahsetmek istiyor ayrıca benim için de bahsedebiliyor rahatsız olmuyo
Soran+1 yılKorkum bu oyüzden evliligi sorguluyorum
fantezi Yapılır fantezi İlişkiye Heyecan Katar Keyif Artırir Ama fantezi Kursa Bile Seni Bile Bile Yakininla Kurması Saçma Hani Olmaz Ama Başka Bilinmeyen Edilemeyen Biri İle Biri Kurabilir Heyacan Artırır
00 YorumlaOoo sen bırak onu o düzelmez, yanlış anlama fakat evlenince etrafınızdakilere bile asılır, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden bundan dolayı korkuyorum yoksa çözüm ararım ama işte
- +1 yıl
Benim için bir önemi yok hayat senin hayatın ama bu tarz etkekler böyledir, hadi kendisini reziletmeyi geçtim eşlerinide rezil ediyorlar, ben 15 yaşında falandim bir tane yavşak vardı bizim sokakta karısının yiğenine asılıyordu sonra anlamışlar galiba millete rezil etti kendinide etrafındaki insanlarıda.
sevgilin sevisiyosa seninle , seni sen olarak sevip sevismeli. evleniceksen bu sekilde. evlen.
00 Yorumla
+1 yılSende bir kez onu akrabaları ile fantezi yaparak ilişkiye gir bakalım tepkisi ne oluyo zaten olumlu yaklaşır sa hemen ayrı ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim içinde o fantazi lere açık zaten isim istiyor hiç sorun değil ona göre :/
- +1 yıl
Cicim yarın evlendiginzde eve erkek getirirse hiç şaşırma
Soran+1 yılOkadar mi yapamaz ama yüz bulsa belki :/
- +1 yıl
Ayrilamiycak kadar çok seviyorsan birsey diyemem
Bu tamamen iki kisi arasinda yasananlar kisisel dusuncem profosyonel uzman aile terapistleri var bence en guzel dogru olan yol bu karsilikli fikir alis verisi neler yapmaniz gerekiyor size detayli bilgi ve dogru olanlar hakkinda yardimci oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher erkek evlilikte belli bir yıldan sonra başka kadınları hayal eder.
bu kaçınılmazdır eğer bu senin için bir sorunsa hiç evlenme.04 Yorumla
Soran+1 yılBelli yıla gerek yokki en başından beri böyle bu
Cevap sahibi+1 yıltamam ben de her erkek eninde sonunda böyle olacak diyorum.
Soran+1 yılHer erkek bunu mu hayal eder ilginç ozmn evlenmem daha iyi
Cevap sahibi+1 yılnefes alan ve evli olan hemen hemen her erkek ve kadınların çoğunluğu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlendi diye değişeceğini sanmıyorum... nedir fantezi detay olarak? daha net söyliyeyim...
07 Yorumla
Soran+1 yılKim olsun arkadaşın yanımızda kim gelsin filan isim istiyor kadın erkek fark etmiyor vb..
Cevap sahibi+1 yılpek vazgeçmez, tek yolu p*rno seğretmeyi bırakması lazım. bu çok prono seğretmekten kaynaklanır genelde. orda olanları kendi hayatında da istiyor. ama şöyle de bir durum var, bir erkeğe p*rno seğretme demek de erkeği sinir edebilir. en azından bence sorunun kaynağı bu tür seğrettiği filmler. onu durdurabilirsen bu fantezileri azalır.
Soran+1 yılOnuda sanmıyorum biz zaten ayrı yerlerde yaşıyoruz bide onu izleme dersem herseye karisiyo sun olacaktır cevap eminim hangi erkek bu kdr kisitlanmaya gelirdi
Cevap sahibi+1 yılpratiğe dökmek istemediği sürece, ilişki anında sözde kaldığı sürece tolere edebilirsin.
Soran+1 yılSözde kalır eminim ama sürekli arkadaşlarımı filan hayal ediyor gibi normal mi bu bana anormal geliyor
Cevap sahibi+1 yıltanıdığın insanları katması hiç hoş değil gerçekten. böyle bir fantazisi sözlü bile olsa varsa da tanıdık kişiler çok yıpratır.
Soran+1 yılYiprandim Zaten defalarca ayrılmak istedim bira birkmadı sözu bile yıkıyor gerçekten
değişmez de fantazilerini sana söylemesi enterasan ya
09 Yorumla
Soran+1 yılBana söylemeyi bırak bana da bu tarz fantazi ler kurdurup dinlemeyi tercih ediyor :/
Soran+1 yılHayır bende varım ama başkaları da var grup düşünüyo sanirim
Soran+1 yılHaklısınız bende bundan korkuyorum zaten sizce psikolog yardımıyla filan asabileceği birsey mi bu yoksa bu genişlik soguttu ztn beni ama bunun dışında hersey çok iyi olduğu için düşünüyorum yoksa direk ayrilirdim
Soran+1 yılDoğru
+1 yıldoyumsuz insana sen değil bütün kadınlar onun olsun bir tanesi olmasın onuda ister sekste doyum önemlidir... doyumsuzluğun sonu yoktur aldatmaya kadar gider...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnişanlın sapık kız uzak dur odamadan ayrıl bence os eviyorsun sen
00 YorumlaOhaa kesin akrabalarıyla yatmıştır birileriyle bişey yaşamış ve senide kullanıyor evleme o pislikle iğrenç gerçekten
00 Yorumlakendini grup seks in içinde bulursun dikkat et derim
00 Yorumlaayrılıkla ne ilgisi var bunun konu yanlıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende haklısın ama gidişat iyi değil
020 Yorumla
Soran+1 yılTsk edermm:(
Cevap sahibi+1 yılişallah nikah vardır hadi hayırlısı
Soran+1 yılBu sorunu cozemezsem olmaz nikah filan yakamam kendimi bile bile
Cevap sahibi+1 yılkız elim adamıyla ne işin var yakıştımı senin gibi birine
Soran+1 yılElin adamı derken kimsenin birseyi değil nisanliyiZ hersey çok olumlu ydu yapamam uygun olanı ama olanı yargılamak tenkit etmek ne kdr doğru sadece yardım istedim lütfen gerisi ni desmeyelim:/
Cevap sahibi+1 yılablacım iki durum vardır ya evlisindir ya bekar
Soran+1 yılBekarım şu an sorun bu mu yapmasaydin diceksen bu sorun değil şu an farkındaysan
Cevap sahibi+1 yılkız kibarda birisin ya allah çirkin talihi versin
Soran+1 yılIşte keşke verseymis napalım :/ ama zararın neresinden dönsem kardir sonucta
Cevap sahibi+1 yılkız ben yorumlarını okudum çok kibar birisin senden iyi annede olur maşalla
ama bir kaç durumun var işte :(
Soran+1 yılTsk ederim bir kaç durumum nedir :/
Cevap sahibi+1 yılçok seviyesiz insanlarla iç içe olman bide ben üzüldüm kız ya senin gibi yetişmiş bir insanlar ilerde karşılaşmak isterim beraber sabah namazlarına kalkacağım birlikte yemekler yapacağım biri
Soran+1 yılIşte bazen istemeden bu insanlarla bir araya geliyor insan herseyde gerçekten insanın elinde olmuyor ki Üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılherşeyde hayırlısı bulunduğun il neresi açama farklı insanlarımı çok
gitti hanın hanımcık kız :( :(
Soran+1 yılBen yurt içinde değilim ama o kişi türkiyede yerle ilgili birsey değil bence kişi kendini heryerde istediği gibi yetistirir bunu anlamlandiramiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum iyide bir bayansın neden düştün bunun gibi delilerin arasına ama kendini iyi yetiştirdiğin kesin maşallah psikopatlardan uzak dur
gitti gül gibi kız senin yüzünde rahatsız oldum ben :( :(
Soran+1 yıl:( Uzagimdir aslında ama bu insan normalde çok değişik böyle birşey olmasa her bayanın aradığı gibi bir eş olur ama bu çok kötü bir şey kendini duzeltemez değilmi ona haksızlık yapmakta istemiyorum yarı yolda birakicam çünkü kötü biri değil ama bu yanlisliga düşmüş degismezse tüm hayatı rezil olur zaten
Cevap sahibi+1 yılben şunu bilirim huylu huyundan vaz geçmezi ila şimdi böyleyse evlenince durum daha vahim
öğrencimsin çalışıyomusun sen
Soran+1 yılÇalışıyorum neyse haklısınız tsk ederim fikirleriniz için
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim allaha emanet kendinize iyi bakın
+1 yılölüm var kalım var. evlenmeden vermeyin.
10 Yorumla
+1 yılmerk ettim seni ahaha
06 Yorumla
Soran+1 yılFazla merak iyi değil biliyosun AHAHA ;|
- +1 yıl
fazla etmedim sadece ettim.. sen durumundan memnunsun demekki ;)
Soran+1 yılMemnun olsam söz konusu edermiydim sence bir düşün?
- +1 yıl
fazla merk iyi deildir ahahah yapınca memnunsun gibi algılanıyor ama... öğrenmeye çalışıyordm
Soran+1 yılMerak ettim seni ahaha gibi birşeye
Fazla merak iyi değildir ahaha
Gibi bir cevap verilir sadece- +1 yıl
buda durumdan memnuniyetini algılatır karşındakine işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenicne paylaşmak isteyebilir sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim mesela ablanı filan mı hayal ediyor :O
018 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım onun arkadaşları filan ablam filan değil tabiki ama en son enisten olmaz demi dedi şok oldum o günden beri hiç opme dim bile nasıl birşeye düştüm bilemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılenisten mi? erkek erkeği mi düşünmek istedi ya :(
Soran+1 yılHayır yaa utanıyorum inan midem bulanıyor bir grup gibi yani ben o ve baskalari:/
Cevap sahibi+1 yılyuh :// yani seni başkası yapsın istiyor :(
Soran+1 yıl:( ona göre bu hayal dünyası ve başka zaman aklına gelmiyo ve düze ilişki den hoslnmiyormus erkekler için normalmis:/ normalde olsa tabiki asla kabul etmezmis filan filan
Cevap sahibi+1 yılnasıl normalmiş ya hiçte bile ben böyle bişeyi asla düşünemem bile. hadi 2 kız, bir erkek olsa bu normal gibi gelebilir. ama bir kız, 2 erkek hayır ya
Soran+1 yılPeki :/
Cevap sahibi+1 yılnapıcaksın peki :/
Cevap sahibi+1 yılgizlilikten çıkarmısın?
Soran+1 yılBüyük ihtimalle ayrilicam vakit bekliyorum neden gizlilikten çıkayım?
Cevap sahibi+1 yılözelden bir kaç şey yazmak için. hemen ayrılmayı düşünme ya
Soran+1 yılNe yapabilirim bilmiyorum ki başka ne çaresi var :(
Cevap sahibi+1 yılbir iki şey denemen lazım eğer devam ederse boşan
gizlilikten çık tekrar gizlenirsin :(
Soran+1 yılBurdan yazsaniz olmazmi :(
Cevap sahibi+1 yılya zor oluyor girip çıkmak :( sadece 2 saniyeliğine açıl tekrar gizlen
Soran+1 yılAcildigim zmn gizlendigimin ne anlamı kalacak istemiyorum tskler :/
Cevap sahibi+1 yılkimse görmicek ki zaten 2 saniye sürerdi :/
Cevap sahibi+1 yılsen bana at o halde?
+1 yılo nasıl saçmalamak öyle
00 YorumlaNişanlın sapık :s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün hayal eder Yarin kadroya katar 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGozlerinin icine baksin. Hala ayniysa durum vahim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe diyor mesela?
00 YorumlaO kadar da olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nisanlimla ilişkiye girdiğimizde sürekli yakın cevremizden birilerinden bahsederk fantazi kuruyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler