EEski eşle boşanıp sevgili olup hayata öyle devam etmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız eşinizden boşanıp onunla sevgili olur muydunuz, böyle yapar mıydınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBen gördüğüm bir örneği anlatayım. Evlendiler. 1 Kızları oldu ayrıldılar. Şehir değiştirdiler. Kadın adamın huzurunu bozdu yalnız kalınca çocuğa bakamayınca . Formalite bir nikah yaptılar ama şartı ise. Kimse kimsenin yaşantısına karışmayacak herkes istediği ile beraber olacak. Gerçekten öyle yaşıyorlardı. Her ikiside sevgililerini tanıştırıyor dörtlü olarak gezip tozabiliyorlardı. Eğer kadın evde sevgili ile sevişeceklerse koca kızı alıp dışarı gidiyor, koca sevgilisini getirecekse kadın kızı alıp dışarı çıkıyor. Hatta eve gelirken birbirlerini arıyor uygunsuz bi pozisyon varsa derlenenip toplanın diye.
Kadın gece kızla yatıyor koca ise sevgilisi evde kalacağında sevgilisi ile yatıyordu. Kız kocaman olmuş hepsini görüyordu. Buyrun ne dersiniz?16 Yorumla- +1 yıl
Kızda öyle yaşar olr biter...
- +1 yıl
Üzüm üzüme baka baka kararır. Armut dibine düşermiş.
- +1 yıl
hemde çok yazık. Zaten hayatı böyle yaşayanların psikolojileri ve ruh sağlıkları hiç iyi olmuyor.
- +1 yıl
aynen öyle. Geniş aile.
En İyi Cevaplar
Bu şu demek kısaca: "Ben evliliğin zahmetli olan sorumluluk tarafını istemiyorum, ama zevkli, eğlenceli olan sevişme, oynaşma kısmına tamam diyorum.." Uzun lafın kısası budur. Kimse kandırmasın kendisini.
42 Yorumla- +1 yıl
Elal ossunnn.
eşimle iki aya yakın bir süre önce boşandık.yapmış olduğumuz hataları ve bu hataların nedenlerini ayrıldıktan sonra konuştuk.evet çok geç kalmıştık belki konuşmak için ama şimdi eskisinden daha güzel bir birlikteliğimiz var.eşler boşandıktan sonra birbirlerine karşı hala birşeyler hissediyorsa bence karşılıklı birer şans verilmeli.sonuçta adam öldürüp hapisten çıkan bir adama bile yaşama tutunmak için bir şans veriiliyor değilmi.en kötü sonlarda bile bazen çok güzel başlangıçlar yaşamak mümkün.sanırım biz bunun en büyük öreğiyiz
61 Yorumla- +1 yıl
senin bahsettiğin başka. Sana saygım var. Ama soru o değil.
+1 yılHelal bir durum varken, hazır evlilerken ne diye günah yolu seçsinler ki bence çok saçma. Hadi herhangi bir nedenden dolayı kağıt üzerinde boşanmak zorunda kalırlar, birbirlerini o süreç içerisinde bırakmazlar, anlarım, ya da boşanırlar, birbirlerini sevmezler ama aynı ortamda bulunmak durumunda kalabilirler anlarım, ama sevdikleri halde boşanan sonra da sevgili olan insanların benim gözümde altı yaşında evcilik oynayan iki çocuktan farkı olmaz. Çok abes saçma bir şey :-/
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
47Cevap
+1 yılolabilir tabi insanların bakış açısı ve hayatı nasıl yorumlabildikleriyle alakalıdır kimine göre çok yanlıştır kimine göre çok heyecanlı güzel bir iştir aşka göre o kadar da pek doğru olmasa da medeni dünya halini göz önüne alırsak eğer aşklar sevgiler de bitiyor bazen zamanla bir takım sebeplerle e bitti diye de ayrılık giriyor ama medeni dünyaya göre savaşmamız anlamına gelmiyor bunlar arkdaş olunabilir gerek kanka gerek duygusal bir birliktelik tamamen sahışların hayat bakış açılarıyla alakalıdır siz nasıl bakıyorsunuz hayata önemli olan bu bence ...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşandım ve eşim kendi isteğiyle gidio beni terketmesine rağmen, davayı kendisinin açmasına, ve kendisini ne aldatma ne dayak nede içki yüzunden üzmemiş.. Sadece ailesi istemediği için ayrılmıştik... Dava sonuçlandıktan sonra aradı bitti felan dedi.. Ok dedim.. Sonra aradan belirli bir zaman geçtiğinde yine yine aramaya başladı.. Nasılsın diye merak ettim felan... Dedim şu dakikadan itibariyle ne karım! Ne dostum! Nede arkadaşım oluyorsun! Seni tanımıyorum artık, seçtiğin yolda ilerle! Dedim o gün bu gündür aramaya cesaret edemedi daha... Arayıp beni akrabalarıma kötülemeye çalışmış.. Salak işte.. Aradığını bulamayınca tabi... Bence unut gitsin.. Bak şimdi sevgilim var ve iyiyiz..
10 Yorumlailiskiye tekrar devam edilecekti neden bosaniliyor
bosaniliyor sa hangi sebep ile iliskiye devam edilmek isteniyor
senin ile 24 saatimi birlikte gecirmiyeyim ama 2 saatimi gecirebilirim mi demk bu
evlilik kurumu onemli bir muesese dir bu tarz dusunceleri hos karsilamam10 Yorumla
+1 yılolabilir bence.
hataları boşanmak değil de en başında evlenmek olabilir.
birbirlerine aşıklardır ama karı koca ilişkisi onlar için ağır geliyordur.
birbirlerini yıpratmamak için boşanıp sevgili gibi daha az bağımlı yaşamayı tercih etmiş olabilirler.
boşanmak için ille de şiddetli geçimsizlik ya da aldatma gibi sebeplere ihtiyaç yok ki.
neden biten her evliliğin altında bir trajedi arayalım...?
bırakın sevgili kalsınlar, belki de böyle daha mutlular...
aşk her zaman bulunmuyor...40 Yorumlasevgili olmanın zaten en büyük hayali evlenmektir.Ayrıldığınız kişi ile tekrar sevgili olmanın hayali evlilik olamayacağına göre amaç ne olabilir ki?
Bence kesinlikle çok saçma olurdu ve yapmadım böyle bişey. sevgili olabilecek kadar seviyorsan niye ayrılınıyor o zaman...10 YorumlaBu sadece istediğiniz zaman başkalarıyla beraber olmak için yapılır. Tamamen kılıfına uydurma kendi içinizde hesaplaşma meselesi. Evliyken yapsanız suçluluk duyarsınız ama sevgiliyken yapıldığında bağlayıcı bi olay olmadığı için rahatlarsınız. Tamamen karaktersizlik diyorum.
20 Yorumla
+1 yılAklıma demet akalın geldi hemen :)Galiba evliyken daha bir baskı oluyor hani bak kocan var hıı falan ama sevgili olma durumu daha rahat
11 YorumlaWaayyy... Amaç neyin yolunu açmak ? diye bir soru geldi hemen aklıma...
Sanırım Sanal alemde Evlilerin " Açık Elilik" dedikleri... Benim Mezhebim oldukca dardır... Yemez bu tip Mide bulandırıcı durumları...21 Yorumla- +1 yıl
aferin.
saçmalık olduğunu düşünüyorum.eşten boşanmak sevgiliden ayrılmak kadar basit ve kolay değil.boşanmışsan dönüşü olmaz.dönüşü oluyorsa o işte ya çıkar ararım yada kişinin dengesiz olduğuna kanaat getiririm.
20 Yorumla
+1 yılHeyecanı,aşkı evlilikle kaybettiklerine inananların yaptığı bir şey olsa gerek...İnsanlara yasak şeyler daha cazip gelir her zaman... onlarda yasaklarla mutlu oluyorlar demekki...Benim düşüncem saçma ötesi tabikide
10 Yorumla
+1 yılvalla bırak eski eşle sevgili olmayı adını bile duymak istemem ama benim bir arkadaşım bu yaz 2 kez boşandığı eşi ile 3. kez evleniyor...
12 Yorumla- +1 yıl
ben anlamadım 3.kez evlenilir mi yaw?
+1 yılOlmayacak bir şey bu dediğin .Zaten anlaşamadığım için boşanmışım , tekrar deneyenleri de gördük ben denesem ne çıkacak .Sevgili bile olsan , erkek için devam eden düşünce koca olarak üzerinde hükmünün devam ettiğidir..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biten bir ilişki evlilik asla eskisi gibi sağlam temeller üzerine kurulmuyor.Beklentiler büyük olunca yaşanan sorunlar kaldırılmıyor ve o ilişki tekrar bitiyor.
30 Yorumla
+1 yılBu eşten eşe değişir. Ben boşandım ama sonrasında hiç takılmadık, sevgili de olmadı. Şimdi iyi arkadaşız..
12 Yorumla- +1 yıl
arkadaşda olunmaz. Yanındayken yeni sevgilisi karşınıza çıksa arasa ne yapacaksın.
Amcamla yengem ayrıldılar aynı evdeler sonuç mu daha mutlular anlamadım!
Herhalde bağlı kalmaktan korkuyor ikiside32 YorumlaSevgili kalıcaksın neden boşanıyorsun ? Elalem sevgililikten evliliğe gider bunlarda evlilikten sevgililiğe ordanda arkadaşlığa gidecek sanırım..
Kısaca eller gider mersine bunlar gider tersine..10 Yorumlaya madem mutlu niye boşanıyor,madem boşanıyor niye görüşüyorlar arkadaş ya...İyiliği içinse hayır kurumu değil ki gönül :) Ayy ben Petek Dinçöz ve Can Tanrıyar'dan gördüm bunu,pes dedim diyorum
10 Yorumla
+1 yıl:)) sevgili olmak için boşanmazdım... boşandıktan sonra çok özlüyorsam sevgili olabilirdim ama boşanma gerçekleştikten sonra denenmişin denemesi ne kadar fayda sağlar ..
10 Yorumlaboşandığımız an canın yanar ağlar sızlarsın, sonra hiçbirşeyin olur. hangi görüşmeymiş! belki son görev cenazesine giderim orada görüşürüz.
30 YorumlaEee de seviyorum evleniyorum ve ayrılıyorum sevgili oluyorum çok saçma insan evli olunca daha rahat olur eşiyle :) evlendktn sonra sevgili kavramı=Akalın Demet:D
10 YorumlaSaçma. Madem birlikte yaşamak istiyordum neden boşandım.
Sevgili olmak sıkılınca gitmeyi kolaylaştırdığı için işinize geliyordur.
Canım istediğinde geleyim, istemediğinde gideyim. Yok öyle. Saçma ve çarpık bir durum.10 YorumlaBence devam etmez. Bir yerde görünce selam verir, halini-hatrını sorarım ama o kadardır en fazla.Herkes kendi dünyasından devam eder.
10 YorumlaYaşanmışlar unutulmaz boşanmışsan kötü şeyler olmuştur tekrar aynı şeyleri yaşayıp acı çekmeye gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılçok daha iyi olabilirdi, evlilik birbirlerine aşık kişilerin çoğu yönden çatışmasına yol açıyor ama sevgili olunca bunlar ortadan kalkıyor...
10 Yorumlamantıksız boşanmak yeni heyecanlara aralanan kapı ama sen aynı kişiyle tekrar birarada olacaksan ne gerekçe bu boşanmak
10 YorumlaEvet, yaşıtım bir arkadaşım biz 2. sınıftayken evlendi, bu sene boşandı. Hala aynı evde yaşıyorlar.
Tuhaf.10 Yorumlaeniyisi zaten hiç evlenmicen.hep sevgili kalmak en iyisi.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. hayatta evlenmem, evlenirsem boşanmam,boşanırsam bi daha takılmam :D son, vallahi takılmam
21 Yorumla"sen sağ cebimde kal"' kelimesinin kibarca anlatılışı
21 YorumlaŞimdi bunu kabul etmek bence kendini alçaltmaktan başka birşey değil eğer karşındaki de bunu kabul edecek biriyse zaten ayrılık kararının ne kadar doğru bir seçim olduğunu anlamış olursun...
10 Yorumlaolmayacak şeyi oldurmaya çalışıyor bazen insan böyle. zaten yürümediği boşanma olmuş. tekrar denemenin bir faydası yok bence. Ama tabi bunu gel de insanın kalbine anlat. bence dene içinde uhte kalmaz en azından.
10 Yorumla
+1 yılcok sacma niye ayrilmislar niye birlesmisler ozaman yaw :))
10 Yorumlaayrılmışsan yeni bi sayfa açmışsındır, eğer öyle bi derdin yoksa zaten ayrılmazsın !
10 YorumlaBaşka adam mı kalmadı afedersin de büyük konuşmak istemem ama olmaz olamaz olmamalı ...
10 Yorumlamantıklı zaman zaman ... mantıksız zaman zaman ... sevgılı olamamıs olabılırsınız arkadas olarak yasanabılır ama yınede eskı sevısılmıs bırı zorlar...
10 YorumlaHayır. Bir kez bitti ise bitmiştir, tekrar denemeye gerek yok diye düşünürüm.
10 Yorumlaolabiliyor, eşler birbirini unutamazlar kolay kolay. sevgiliden ayrıl dön değil bu farklı. bir kere cinsellik var ortada. illaki iki tarafta birbirini ister. hem de daha çok ister. ben olsam yapardım.
20 Yorumla
+1 yılSaçma sapan bir kendini kandirma bence. Niye boyle bir şey yapasın ki?
10 Yorumla
+1 yılibreler tavan yaparsa insan napacağımı şaşırıyor.:D
10 Yorumlaiddaa üzerine veya bürokratik bir engeli aşmak için yapılmıyorsa abesle iştigal etmektir. saçma bir atraksiyon işte.
not: "eski eşle boşanmak" tabirinde bir gariplik var benden söylemesi.11 Yorumlabaşıma gelmeden cevap vermek doğru olmaz. herkesin kendi tercihi yargılamak bana düşmez. o kadar çok garipliğin olduğu hayatta bu neden olmasın ki! şu var tabii hala sevgiliysek neden ayrılıyoruz?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemet akalın stayla. ben evlenmeden sevgili olmaktan yanayım. hiç evlenmeyelim, hep sevgili kalalım. mis.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaltın takcaksan evlenirim:)
ayrıldıktan sonra abazalıktan yapacak başka bişey bulamamak gibi bişey olsa gerek :)
11 Yorumla- +1 yıl
nefsin uyanır mı? Ne biçim miğde. Sen sevişirken başka bir daha aradı eski eşini "seni özledim" dedi. El cevap?
bi süre sonra evlilk ardındanda bosanmayla sonbulur sonra tekrar sevgilik ve evlilik kısır bi döngü
10 Yorumla
+1 yılsonra bi daha istemeye gelsinler çiçek çukulata. bu sefer çocuğumuz da bize katılsın. değişiklik olur <3
24 Yorumla- +1 yıl
donuna kadar alırım yalnız tek celsede.
- +1 yıl
ciğerini sökerim :D
+1 yılyapılacabilecek bişey ama bana göre yanlış bir davranış. tekrar barıştıysanız sessiz sedasız kıy nikahı.
10 YorumlaNiye boşanup da hala birlikte oluyoruz?Nikaha gıcık mı kapmışız sonradan?Saçma bişey.
20 Yorumlaçok kötü bir şey.benim aşık olduğum adam karısından boşanmıştı sonra barıştı.adam gibi karar verin biz arada kaynıyoruz:(
12 Yorumlaboşandıktan sonra olmaz yaa yeni ufuklara yelken açmaşıyız
10 Yorumlacok sacmadesem annem babamdan bosanalı 10 sene oluyor daha 1 kere bıle 2si birbirini aramadı karsılasmadı yanı bu cok koyar ınsana ben olsam kabullenemem ama yınede ASK varsa bısı dıyemem
10 Yorumla
+1 yıluzun süre sevgili kalıp evlendik .gerçi sevgili dönemindeyken de evli çiftlerden farklı değildik sadece imza attık .bu yöntemi yapanlar genelde flört dönemi kısa süren insanlar
00 Yorumlamadem boşanıcan niye evleniyorsun madem sevgili kalıcan niye boşanıyorsun saçmalaık .
30 Yorumla
+1 yılBasimiza neler gelir bilemeyiz fakat normal bulmuyorum
10 Yorumlakişilerin farklı bakış açıları vardır,ben istemezdim
10 YorumlaSaçmalık. Madem sevgili olup görüşmeye devam edeceğiz neden boşandık?
10 Yorumlahayatta eş olayı beceremeyen insanlar bence ne sevgili olmayı nede arkadaş olmayı becerebilirler.
20 Yorumlaçok saçma olurdu evlilik aşka engelmidir ki.boşanınca sevgili oluyosun evliyken nefret ediyosun birbirinden ozaman bir süre uzak kal boşanmadan
00 YorumlaBen yapmam böyle birşeyi zor birşey yani bir yaşanmışlık var.
10 Yorumlane yapmaya çalışıyonuz?
11 Yorumlatekrar birlikte olmak amacıyla neden boşanayım ki
21 Yorumla- +1 yıl
Yani.
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski eşle boşanıp sevgili olup hayata öyle devam etmek hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım