Lütfen yardım edin napıcam ya ben napıcam bişiy soyleyin ben napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm ona sadece dediğim gitme demekti kaç kere dediysem yok?

sevgilim üç gündür yazmıyordu bende kızdım ona dedim 3 gündür mesaj atmıyorsun ben sana böyle yapsam kızarsın bağırırsın bu yaptığın aaypı ya ayıp dedim oda "üzgünüm"dedi dedim bende kaç oldu bu kaç aoldu 2 hafta öncede böyle yazmadın dedim biliyorum dedi bende bir zahmet bildedim oda uzgun işareti yaptı dedim sen ne yapmaya calışıyon dedim hiçibişiy dedi peki madem odedi oda bunu dedi " :/ " 2 saat sonrada ayrıldı neden ayrılıyorsun dedim nedeni yok dedi seninde suçun yok bu benim kararım dedi. nolur gitme sana muhtacım ben sensiz nasıl yapıcam soylesene nasıl nolur gitme ben senin sevgine muhtacım dedim oda malesef dedi bende naptımki sana bir kotuluk bile etmedim eğer üç gün yazmadın için kızdımya sana kırdıysam özür dilerim hadi ayrılmayalım nolur geri dön ben sana çok aşığım dedim dahada bişiy yazmadı napıcam ben onsuz yapamıyrum lütfen yardım ediiiiiinnnnnnn :(
Lütfen yardım edin napıcam ya ben napıcam bişiy soyleyin ben napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm ona sadece dediğim gitme demekti kaç kere dediysem yok?