Sizi terk ederse ne hissedersiniz
Bana yardim edin canim yaniyo
Bana yardim edin canim yaniyo
bu tamamen senden kaynaklanıyor cok yuz vermıssın. ben oyle dandırık ılıskılere yanı yas tahtaya basmamkı. benım sevdıgım olacak kız benı terketsın. hersey basta programlanmalı bence. ondan sonra gelecek ıcın çalısılmalı. sen tut gaytırık bırını bul sonra o senı terketsın sende neymıs aşk acısıymıs. aşkın adını bıle kotuyorsunuz. bıtecek zayıf bır ılıskı zaten aşk olmaz oyunların aşkta yerı yoktur. seb seçımlerını dikkatli yap bak ozaman seçtıgın erkek senı bırakıyormu.
Memlekette sizin gibi erkekler odukca ask hic olmaz bence yuz felan ermissin dedin bunla lakasi var
ozaman sen her gordugunle aşk yasa anca gıdersın boyle. sen yasak ılskılerı sevıyorsun cevabına bakarsam eger. cıddı kalıtelı bır ılskı evlılıkle sonuclanır. ama gelecegını dusunmeden yapılan ılıskıler hep sona erer. tabu bunu sızler belırleyeceksınız. eger amacınız sadece zına veya sevgılı ayagıysa oyle surer gıder bu sevgılı degıstırmeler. nefsınıze hakım olun namaz kıl dogru ınsanı allah tan ıste
Bn kavun almiyorum nerden bilebilirim ki kalitelimi degilmi orasi sacma bu ilk yanilmam bu sayfa da bana ait degil yani 30 yasinda degilim henuz
herhalde 18 veya 20 yasındasın aldandıgına gore. kavundan kastını anlıyorum ama ılk once konusmalısın arastırmalısın onun arkadaslarına sormalısın nasıl bırı oldugunu. konusmalarında senı uzecek kelımeler kullanıyormu. veya eskı sevgılılerınden bahsedıyormu. ve daha bır cogu. benım burdakı tek temennım umarım evlenecegın erkegı bulursun
Sordum herkese bilmiyo hatta tl kapali yok oldu fazla arkasida yok ki tanidigim 23 yasindayim bn
evet gençmişşin. neyse gıden gıtmıs. bundan sonra daha kararlı adımlar atarsın umarım. bulacagın adam erkekcik degıl erkek olsun o zaman senı bırakmaz. başarılar
ortada bişey olmadan çekip giden sevgiliyi... sadece hesap sorma adına yüz yüze gelmeye çalışırım... derdini öğrensemde öğrenmesemde...zor olmakla beraber.. bu defteri hiç açmamak üzere kapatırım... :)
Alışmaya çaılşmak diye bişey yok.. Alışmak zorundayız... Sana bir tecrübe katmış hayatta kimseye gittiğinde kalbini kırabilecek kadar bağlanmayacaksın...
yapman gereken tek şey onu unutmak..
Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir ailen ile meşkul ol... unuttuğunu farkediceksin...
"Ama dönerse sakın yüzüne bile bakma... bir kere giden, bir daha gider..."
Mutlaka bir nedeni vardir.
Kabuguna cekil ve acini sakin belli etme. Elbet eninde sonunda kokusu cikacaktir
Cevap
19Cevap
Önce üzülürüm tabiki... Üzülmem diyen sevmemiş demekki.. Onu unutmak için önce hatıraları yok etmen lazım ve her zaman onunla ettiğin kavgaları yada onun seni sinir ettiği anları düşün nefet edeceksin. Ama şunu unutma Allah herkesın Karssısına ılk ıstedıgını cıkarmazmıs kı daha sonra ona ulastıgında sukretme duygusunu tatması ıcın.. yanı sukurler olsun demesı ıcın..
Haklisin
hayatınızdan çıkan insanara sakın üzülmeyin!...çürük olan meyve ağaçtan düşer...bu laf çok hoşuma gider..
İyi oldu ya baya topladim herkeze tsk ederim
1 hafta Sebep ararım kafamda mahkeme kurarım... ben ne tür bir hata yaptım geçmişi deşerim sözlerimi tartarım eğer yalnışlarım varsa bunlar derim ve susarım sessiz kalır en güzel cevabı veririm.. çünkü hatalıyım
Yaşına bakılacak olursa, sevdiğin kişi evliydi sanırım...
Bu yüzden açıklama yapma gereği duymamıştır.
Yok degil sadece annesinden korkardi
çokta fifi üzülmem yani. allah'a şükür aşk acısı çekmedim çekmeyeceğim..
Aman cekme sakin cok kotu oluyo birden hayatin bomboş oluyo
allah yardımcın olsn ://
Aqzıma qeleni söylerim ne o öyle istediği zaman terk edip istedğinde gerimi dönecek? üzülüyosun ama umursamıyomus gibi yap
shit and scheisse olurum ama sonra zaten değmezmiş derim heralde. gerçi o açıklamayı söke söke alırım ben o da ayrı
gerçek yüzünü gördüğün için şükret ama tabi sen ona o kadar değer verirken seni sebepsiz terkediyosa buna üzülünür ama bence şükret gerçek yüzünü görmüş oldun
terk ederse çok kötü bir hise kapılırım iyiki böyle bi derdim yok ben yalnızım T_T
Sen onu unut üzerine düştükçe daha da uzaklaşır, kovalanan kaçar. unutma.
her şeyin bir sebebioldugu gibi de bununda bir sebebi vardır durduk yere ayrılınmaz
3 senedir 4 olacak kahroldum komik ama herşeyimi kaybettim dünya denen şu hanede herşeye tüm gerçeklere kapattım kendimi ruhsuz et yığınına döndüm daha sayayimm?
Bu boşlkta olduğun evreyi kendine fırsat olarak gör ve kendine birşeyler katarak değerlendir
ilk merak ederim son kez ulaşıp konuşurum
kendisi kaybetti derim
unutucaksın sevmıyomus dıceksın kı sevmıyodur zaten
akllına getırme zamanla unutulur
arar azıma geleni syaarım kusura bakmasın öyle kafasına göre çekip gidemez.
yapıcak bişiey yok bi keşke bide neyse demeye dewam ..d
Kötü bi duygudur yaşadım çünkü :(
Nedeni ne onu bilsem hakli dicem de yok neden mesaj yazdim yoldayim diye
Tamm askim dedi sonra da ayrilalim dedi
Deli mi ne bunlar
Olmdugu kadar olmadigi kader der atlatirim
Ama allah yine sorsun
böyle tiplerde var sebebini, demeden giden.
önceden sinyallerini vermistir sen görmemişsindir
Yoktu birsey
o zaman yeni yelkenlere açil
siz ayrılamazsınız :D
en asil savas susmaktır bilmem anlatabildimmi?
Boşver, aldırma...
öküzdür derim,
Passssssss
kanı bozuktur !
kabullenmeye bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar