Daha öncede ayrıldık ama hep baristik şimdi 1 hafta oldu ayrıldık severekte ayrıldık diyebilirim ama o beni çok üzdü baska bir kızla yazismalarini gordum hemde baya baya bide zeytinyagi gibi üste çıktı dalga gecmis kizla falan. ya adam gibi gelirse gelir ya da gelmesin durumundayım bensiz olamassin bende sensiz ama bu şekilde olmaz temizle herseyini telini faceini gel bak ne gyzel olcak dedim en son msjimda istemiyorum dedi. Şimdi bende onu kızdırtmak merakta birakmak ve düşündürmek istiyorum facede watsaupta engellesemmi daha iyi yoksa ekli degil ama takip ediyor biliyorum hergün paylasım yaparım genelde 1 haftadir bisey paylasmadim devammi ediyim paylasmamaya hangisi aklını başına getirir durumun benim içinde ciddi oldugunu sevdigimi ama bu şekilde onu istemeyecegimi hangisi aklina getirr acaba arkadaşlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardes bu gibi erkekler bak dilim bile varmiyor erkek demeye sen dusun yani... serrefsizin picin malin öküzün ve daha sayamadigim bütün pis kelimelerin önde gidendir... birtane benimde başımda vardi baska bir kiza yazdığını bana soyluyordu hatta ama kiz bunu sevdigini onunla dalga gecme amacli aslinda beni sevdiğini falan soyluyordu... ama inanma düpedüz seni saf yerine koyup aldatiyor... yani ayicik görünümlü ayiyi oynuyor... neyse yapacagin tek sey simdiye kadar ne yapiyorsan oyle devam et yani whatsappe gir cik istediğin gibi.. face de istedigin gibi paylasim yap... sessizlik ya da engel degil.. mutluluk koyar insana seni uzgun sanmasina izin verme onunla ayrılığın icin mutlu oldugunu goster... sen yokkende yasiyordum ben gibisinden... ama bir abla tavsiyesi asla ama ASLA geri donme ona mesajına cevap dahi verme cunki seni aldatiyor.. evet bu aldatmaya giriyor... ne demek baska kizlarla dalgasina konusmak? onlara ilgi gosteriyor yani onlari ya da seni yedekte goruyor... sakin ola sakinnnn yuz verme asla ama ASLAAAAA geri birlesme onunla... sonra uzulen sen olacaksin çünkü. .
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın şerefsizin onde gideni dalgaya alıyomuş kızı alsın bundan sonrada istedigini güzel seylermi paylasiyim diyosun mutlu gorüneyim diymi koysun beyfendiye en son ben senden sen de benden ayrilamassin kimse ben gibi olmaz dedim çunku keske demesydim
Cevap sahibi+1 yıldemissin neyse bosver senin dusundugun kadar o seni dusunmez... evet mutlu gozuk ne yapiyorsan devam et.. bende ayrilik gecirdim beyefendiye koydu benim normal ve mutlu olmam mesela hergun whatsappe girip cikiyordum birgun yazmis hayr ola surekli whatsapp desin falan.. dayanamamis... neyse sende bence oyle yap engellenmekde koyar ama artik bakamayip haber almayinca kolay unutulur.. bu yuzden bence en iyisi mutlu gözükmek facede kizlarla konus erkek fotolari begen vs. onu kiskandiracak ama senin aslinda sevgilin olmasaydi yapacagin isler mesela...
Soran+1 yılFacede ekli degiliz ama beni görüyor dışariya açık profilim walla kendisi benden cok watsupta kesin konustugu biri var
Cevap sahibi+1 yılbak gordunmu senin kadar dusunmuyor bile... kesin konusuyordur zaten seni takmiyor... bence salla ya boyle erkeklere degmez valla degmez hayatini yasa
En İyi Cevaplar
Hem başka kızla konuşuyor hem bir de "istemem" diyor sana. Sen bence artık onunla ilgili hiçbir şey düşünme. Kafanda bitirilmesi gerekiyor tabi bu benim görüşüm.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aynen şerefsiz yaaa.. amacım sen bu halinle istemiyosan bende seni istemiyorum artik demek bunuda en iyi engelleyerekmi yaparım yoksa hiç bir sey yapmayarakmi
- +1 yıl
bak ona bir şeyler göstermek için yapma. Hala onun için bir şeyler yapmış olursun. Sen artık kendin için bir şeyler yapacaksın. Aşk böyle olmaz ki.. Sen artık bu saçmalıktan kendini sıyırıp gerçek bir aşk yaşamak için yol almalısın, önüne bakmalısın. Engelleyeceksen de kendin için sileceksen de kendin için bunu unutma. Biraz olsun kendine değer ver
Soran+1 yılBende ilk defa onu unutmak için o ara ayrilmistik facede birileriyle konusmustum sans yaaa akşam ben onun yazışmalarini gördüm kavga çıkti ertesi gün o benim yazışmalrimi gördü ve şok oldu bide beni suçluyosun falan filan dedi igreniyorum senden dedi ama o kiza kur yapiyodu bende ise karsımdaki bana kur yapiyodu ve ben kabul etmiyodum neymis nerden bilecekmiş aldatmadigimi diye istemiyor. durum bu belkide iyi oldu görmesi benimde etrafimda bissuru insan var neticede
Soran+1 yılKesinlikle esit durumdayiz aslinda fakat o erkek yaaa o asilir herkese cvpda alabilir ama onun sevgilisi ona asilana cevap veremez verirse bitmistir
Soran+1 yılEvet çok haklisin yazamaz tabi yaaa dddigin gibi ben kimseye asılmadım onlar bana asıldı ve benim. cvplarım hep hayır olmaz kusura bakma tarzı arada çok fark. var ama yediremedi beyfendi
Hayatınıza normal bir şekilde devam etmek yapacağınız en doğru hareket olacaktır. Zaten istemiyorum Demiş. Ne yaparsanız şu andan sonra kendinize yaparsınız. Hayatınız hu kasar basit bir şekilde harcanabilir mi. Boş yere düşünmek için ayırdığınız zamanın ne kadarının saniyesinin salisesini geri alabileceksiniz.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar güzel yazmişsınızki sonuna kadar haklisınız.. ama hazmedemiyorum sanırım hırs yapıyorum ya da ne biliyim onla ilgili hep bir nedenim var engelleyemedigim :( mesela su an bile bir an çok özlüyorum kızıyorum aramak istiyorum ama yapmamam gerektiginide biliyorum napıcam ben :(((
- +1 yıl
Bu biraz da alışkanlıklarımızdan geliyor. Hak etmeyen insanların hak ettiklerine inanarak Hayatımızın orta yerine koyuyoruz. Ne yazık ki karşımızdaki insanlarda çoğu zaman bunun değerini ya da önemini anlayabilecek kapasite ya da kültür olmuyor. Bana göre yapabileceğiniz en doğru davranış yolunuza bakmanız olacaktır. Acısı geçecek anısı kalacaktır.
Soran+1 yılMümkün olduğunca yoluma bakıcam sosyal olucam iliskilerinin hepsi bozukmuş zaten bende düzelmesini beklemek hataydı lanet olsun
- +1 yıl
Ben bir gideyim mutlu olmazsam dönerim diyen bir insana karşılık olmaya çalışmak gerçekten büyük bir fedakarlık. Herşey bir yana basit bir "Belki" için yaşadığınız, yaşayacağınız, yaşabileceğiniz her andan vazgeçmek. Takdir ediyorum sizi. Ona lanet okumak sadece ona olan umutsuzca son çağrınız olur. Argo bir tabirle "Allah çarşına göre pazar versin" diyerek çekilmek en güzeli. Bana göre. O zaten kendi layık oldukları ile olmaya devam edecektir. Siz ne kadar daha iyisini isterseniz isteyin. Kim kendini nerede mutlu huzurlu hissediyorsa orada yaşar. Sıçan lağımda, Manda çamurda, inek otlakta, Çakal kuytuda, Tilki çalıda, Kurt ortada, Kartal zirvede, Güvercin avluda. Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Umarım sizi gerçekten hak eden birisi ile yollarınız kesişir.
Soran+1 yılBir gn ararmı acaba bora? senin bu yazdıklarını yuzüne söyleyebilmeyi cok isterim inan.
hiç umursamamak ama gerçekten umursamayabilmek çok koyar...
01 Yorumla
Soran+1 yılHımmmm nasıl göstericeksin peki karşilasmamiz ćok zor ancak face ya da watsup
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
Nolur bana da yardım edin çok kavga edik en uzun ayrılık 3 günken şu an 4 ay 13 gün beni aklınıza gelecek heryeden engeledi 3 aylık sevgilisi var şu an bugün tam 3 ayları oldu iki tane hikaye paylaşmıştı kızla farklı günlerde biri 24 saat kaldı biri ise 1 saat içinde silindi anlam veremedim buna geçen gün arkadaşıma yazmış o beni enegledi için bende onu engeledim arkadaşıma ona ulaşmam lazım demiş aradım onu en yakın yeni tanıştığı kız arkadaşı açtı 4 aydır tanışıyorlarmış kızla kıza gidip beni anlatmış kız bana uzakta olmanıza rağmen çok güzel bir ilişki yaşamışsınız dedi bana seni çok anlatı dedi cokda güzel bir kızsın dedi yoluna bak sende o sevgisiyle aynı sınıfta ben onların on sırasında oturuyorum dedi birbirlerini kırmaya kıyamıyorlar bile dedi mutluluk diledim telefonu kapatım en yakın arkadaşı ekli bende profilime bakıyor hergun hikayelerimede hep saniyesinde bakıyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık seviyor mu sevmiyor mu seviyorsa neden başkasıyla sevmiyorsa neden bizim küs kavgalı ayrılmamiz içine sinmıyor sevgilisi var üstelik.. Dedim gibi hiç birşeye anlam veremiyorum nolur banada yardım edin uzak mesefa ilişkisiydi ama asla sorun etmiyorduk hep birlikteydik ailesiyle bile tanışıp konuşmuştum benim annem teyzemler halamlar bile biliyordu ne oluduysa oldu bana soğudum tekrar olamayız dedi çok önceden gerçekten de sogmuşmuyuz bitmiş miyiz?
00 Yorumla
+1 yılBu işin oluru kalmamış artık. Engellersen her yerden sen dr bakamazsın, o yüzden iyi bişey çünkü çabuk unutursun. Ama engellemene çok da aldırış edeceğini sanmıyorum. Önemsediğini de düşünebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben bakarım çakma faceimde ekli amaç ona işin ciddiyetini göstermek sen baska kızlar pesindesin ya da istemiyosun ama bu kizda seni beklemiyor artik dusuncesini vermek
- +1 yıl
Ben de diyorum ki çocuk başka kızların peşindeyse çok da koymaz bu durum. Önemli olan senin bakmamandı.
Soran+1 yılYanlış düşünüyosun erkekler çok sevselerde aldatirlar bu sevdiklerinin onları terk etmesini önemsiz yapmaz hatta kendilerine getirir bide pismanlik yasatir hele bide kız en çok seven tarafsa ve affedense ve hić engellemisse simdi bunu yapmak inailnaz koyar
- +1 yıl
Bu düşüncedeysen konuşacak bişeyimiz yok.
İnternet & Teknoloji konusunda 413 cevap paylaştı. Engelkemek.. Soguk dus etkisi yapar evet
111 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor ama neden peki o ayrilmis olmasina rağmen mi? Bu arada o ayrıldı ama içi yanıyor biliyorum
Soran+1 yılBaşkalariyla görüsmeye calisiyor annesi ariyir bir yandan evlensin diye zaten annesi karistiriyor kafasini ama benim yaşim büyuk diye aramizda 7 yaş var sanirim baski yapiyorlar ama en son annesi demis evlenin madem kopamiyosunuz diye ama şimdide bu olaylar yuzunden olmaz çikti
Soran+1 yıl27 yasında haklısın kapasite bu kadar
- +1 yıl
30 dan once saksi calismaz cogu erkekte. Kendi bakis acini kenara birak.. duz ve sade dusun. Bir erkek gibi yani. Bizlerin kafasinda bin tilki kosusturmaz.. ahirdan kacmaya calissn vahsi bir at vardir.. her tarafa vurur kendini duvardan duvara.. onu sakinlestirecek olan da yine sensin..
Soran+1 yılNasil sakinlestiricem
Soran+1 yılDoğru bende bunu istiyirum ama Igreniyorum senden yazma bana diyen birine nasıl yapabilirim bunları önce döndürmek gerek sence dönermi iğreniyorum diyen adam?
- +1 yıl
İgreniyorum nefret ediuorim vs.. bunlara hic bir zaman inanmam ben. İstemeyen insan uladilmaz olur , her noktadan engeli basar , hic bir sekilde de acmaz ceker gider.. ben buna inanirim. bunu diyorsa bir insan cok ofkeli oldugu bir mesele vardir. Bu meseleyi halletmek gerek.
Soran+1 yılBende sen gibi dusunuyorum hic bir yerden engellemedi beni msjlarima cevap verdi ki en son sarji bitti gece son yazdigimi ertesi sabah gordude sabah cevap verdi ve bu igrencligi kaldiramam yazma dedi bende cevap vermedim ve yazmadimda 1 haftadir. Onunla konuşmam gorüsmem lzm anlatabilmem için ama yazma igreniyorum dediği için kalakaldim
+1 yılYazık sana aldatıl sonra nasıl affedeyim diye planlar yap :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAffedeyim diye plan yapmiyorum yaaa bide gereksiz niye yorum yapiyosun git baska yerde oyna
- +1 yıl
Tamam
+1 yılSessizlik acıtır karşındakinin yüreğini. Engellersen unutulursun sessiz kalırsan acı verirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHımmm evet engel yaparsam hiç bir sekilde gormiyecegi icin unutabilit dedigin gibi
- +1 yıl
Engellersen unutması en fazla 2 ayını alıcak ama sen sessiz kalıp onu hiç takmazsan unutamicak. Ama sen bilirsin yinede
Soran+1 yılAma zaten 2 aydan sonra arasa ne olur o gerçek sevgi degildirki boş kalmiştir telini karıştırirken aa dur bir şuna bakıyım diye yazarsa yazar onun en geç 2 ay içinde dönmesi lazm zaten
- +1 yıl
Aklının başına gelip geri dönmesini mi istiyosun
Soran+1 yılKesinlikle aklı basındamı gelir öylesinmei gelir bilmiyorum ama bir geldigini bu istemiyorum igreniyorum senden sözlerini yesin istiyorum bukadar iddali kinustuya beyfendi :(
Soran+1 yılEksik ve yanlis yazdim pardon ya bir sekilde sözlerini yesin ve bir arasin merak etsin dusunsun bir sekilde gelsin istiyorum çok üzuldum çunku iyimi olur kötumu olur bilemem ama sıra bana gelsin istiyorum anladınmi :(
sessizlik daha çok koyuyor denendi onaylandı
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisim bende denedim Ama daha önce hep sessiz kaldım zaten bu sefer durum çok ciddi hatali ama zeytinyagı gibi bide butun suçu üstüme atti ne biliyim bu sefer anlasın ciddi oldugumu diye
Soran+1 yılAyrıldık bitti yazma ben kaldiramam bunu dedi bende yazmiyorum yazmamda artik facede ekli degiliz zaten watsupta ilginç ayrildigimizdan beri surekli giriyor ona şoyle dokunsun bu bana donucek diye dusunmsini engellicek bisey yapmak istiyirum
Sessizlikten anlamaz bence engelle
07 Yorumla
Soran+1 yılValla daha öncekilerde dedigin gibi sessiz kaldim da pek bir ise yaramadı yani hep ben ilk msji attim genelde ama onu hiç engellemedim bir kere silmistim çok koymustu sen istemiyosan ben seni hiç istemiyorum demek için engel dahami iyi acaba
Soran+1 yılYa artık. yazmam böyle yakalamamiatim hiç bende şu anda facede bisey paylasmiyorum ama. watsupta yeni bir iliski basliyor gibi ileti yazdım" hayat güzel suprizlerle doludur bayım " diye fotomuda degistirdim ve surekli cevrimiciyim artik bende boyle yapıcam dinsizinhakkindan imansiz gelir elbet uyuz olacaktır
Soran+1 yılKesinlikle kudurucak emin olabilirsin hemde artik aleni yaptığimi dusunup dahada sinirlenicek hee ya dahada uzaklasicak ya da gelicek ama ben zaten onu kaybetmeyi kabullendim ve birsey yapmicam biraz önce facede engelledim kendini bulunmaz hint kuması sanmayı bıraksın serefsiz
Soran+1 yılEvet canim en son yapma diyen bendim yine o yuzden kesin donucegimi dusunuyodur umarim. profilime bakmak isteyince dank eder kafasina diymi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGercek sevgi insani hatasiyla sevmektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben hep ona öyle yaptim gecen hafta yine yazmiş baska kiza bulusalim diye ona bahane oldu sanirim ya da erkek oldugu için birielrinin bana yazmasi ve benimde cevap vermem görüşmem koydu. Fakat oydu bana benden hayir yok sana uzuluruz önüne bak diyip diyip vazgecemeyen bende 9 ay sonunda ilk defa denedim ama yapamadim fakat saklamayida beceremddim ama allah buyuk iste sen kizi aldat yaz baska kizlara seni gormek dokunmak istiyorum diye baskalarida senin ki arkadsina yazar ve onunede çıkar bu enteresan gerçekten :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah kimseye vgöstermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılHic sorma kotu bir durum ama benim ne hissetigimi belki anlamistir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseverek ayrılmak?
bir gidin ya13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin severek nasil ayrilinir diyosun da iste ben seviyorum ama ayrildim fakat geride döndüm ama niye ayrildim yine onun hatalari yuzunden :(
Cevap sahibi+1 yılinsan sevdigine katlanır mı katlanmak icin mi sever yoksa
zevk aldıgın herşey icin katlandın mı yoksa katlanmak icin mi zevk aldın?
her olayda bir çözüm varken sizin sevgi körlügüne bulanmış kalbinizi ara sıra güneş yüzüne cıkardıgınızda dünya varmış diyerek ruzgarla yıkanmanızı saglamak şartken ; "severek ayrıldık" yalanını kendinizi şaklaban yerine koyacak kadar cesaretiniz olmanısa şaşırmamak elde degil
Soran+1 yılAyyy naaptın yaaaa basit bir soruyu matematik sorusuna çevirdin tamam teşekkur ederim :)
Engelle bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede Neden peki?
- +1 yıl
Engellersen vazgecilmez hint kumasi olmadigini anlar. ve rest cektigini anlar. koyar ve hatalarini dusunur seni kaybetme korkusu varsa seviyorsa ulasir sana. ama silmezsen engellemezsen onun icin laf sokmak gibi fotoraflar paylasirsan kendisini birsey sanar umursamaz, bu boyledir. senin icin zor ola bilir ama simdi altdan alir afedersen sonra senin icin daha cok zor olucak. simdiden taniman lazim onu
Soran+1 yılKesinlikle aynen son 1 aydır çok üstüne düstüm zaten seni swviyorum dön demeler falan bu olaydan sonra dedigin gibi ona güzel bir ders vermek lazım arrtık çok güzel dedin bulunmaz hint kuması olmadigini anlasın baska facede bisey paylasmam ama yinede engellemek ona sen kimsin sen beni iatemiyosan ben seni hiç istemem demek diymi?
+1 yılsessizlik..
120 Yorumla
Soran+1 yılHımm hiç bir şey paylasmiyim diyosun ses soluk çıkmasın facede tamam ama watsupta görüyor beni bakıyosa tabi
- +1 yıl
baglantını gizle son giris zamanın görülmesin girsende bak cık mesaj atarsa gör cevap verme inan bana cok koyuyor
Soran+1 yılBana yazmaz zaten en az 1 ay gecnesi gerekir belki biraz daha fazla bana yazabilmesi o yuzden engellemek unutmasina sebep olurmu acaba
- +1 yıl
engeleme hep bir umudu olsun cürütmek yıpratmak istiyorsan öyle yap aynı taktık üzerimde uygulandı ordan bılıyorum
Soran+1 yılHımm evet engellemek kisa süreli uyuz eder ve unutur ama etkisi bir anda fena koyar sessizlik se uzun zaman alır ama
- +1 yıl
aynen öyle ondan nasıl kurtuldum biliyor musun
Soran+1 yılNasıl acaba?
- +1 yıl
kendimi engelleterek heryerden.. anca o zaman kurtulabildim
Soran+1 yılYa aslinda hayat ne garip bak şimdi ben onun kiza bulusalim ellerini tutmak gozlerine bakmak istiyorum msjlarini gordum kavga cikti ertesi gunde o bana asilanlarin msjlarini gördu seni istiyorum benim ol msjlarini Allah büyük baktığinda iyi olmuş aslında 9 ay bana çemtirdiklerinden sonra ne dersin:))
- +1 yıl
hayat garip bizimde ona benzer birseydi yalanımı yakaladı ve bitti :) ama aldatma ya da ona benzer birsey degildi geccmis gecmiste kaldı ama.) unuturan birileri ilaki cıkıyor
Soran+1 yılSana bisey diyimmi adamın bana aylarca yaptigini bende yapınca ve bide beceremeyip yakalaninca acaip koydu ona diymi nasıl bir seymiş anlasın aslında ben galip durumdayım bile içi içini yiyodur ne dersin?
- +1 yıl
olabilir ama söyledigim yöntem daha acı verici olurdu yoluymus der unutur seni ama diger türlü benim hatam diye cırpınır durur
Soran+1 yılYinede sessiz kal diyosun peki sence ne hissediyodur bu durumda dönüşu var mı
- +1 yıl
sana baglıdır
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
ablacım sen bu kisiyi istiyor musun istemıyor musun o kadar konustuk ama ne istedigini bilmiyor gibisin
Soran+1 yılValla geri dondugunu gormek isterim açikcası
- +1 yıl
deger görmek istiyorsan sessiz kal dediklerimi yap zamana bırak dayanırsan asık olmus halde geri gelir
Soran+1 yılOk süperr o zaman peki engel yapmıcam bişeyde paylasmicam ne yer bildirimi ne bir söz ne bir şarkı hiç bir sey mesaj atmicam watsupta goŕüyorum oda bakıyodur belki yazmicam bile öylece kalıcam
- +1 yıl
aynen öyle yap
+1 yılİkisi de koymaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye koymaz yaa bence koyar o beni engellemisti cok koymasada yinede sinir olmustum. Sinir olmicak insan tanimiyorum oda uyuz olur şoyle dusun bide aptalca onu aldattigimi dusunuyor ama yok oyle bisey iyice sinir olmazmi
- +1 yıl
Engellediyse onun seçimidir umrumda olmaz kimsenin peşinde koşamam..
+1 yılunutgitsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği