Evet olay bu sevdiği halde neden vazgeçer?
Konuşma dediği biriyle konuşmak o yüzden vazgeçmek nedir peki..
Lütfen yanıtsız bırakmayın 2 sorumuda
Konuşma dediği biriyle konuşmak o yüzden vazgeçmek nedir peki..
Lütfen yanıtsız bırakmayın 2 sorumuda
sevdiğini zannediyor olmayasın! yani ayrıca her seven terk edemez diye bir kural kaide yok, ters bir durum olmuştur terk etmek zorunda kalmıştır... konuşma dediği biriyle konuşman ayrılığı gerektirmez bence, uyarması yeterliydi ilk etapta...
Cok uyardı ama bi mecburyttn knusuodum o ksyle
Sevdiği halde neden vazgeçer? Hmm,karşıdan beklediği,umduğu ilgiyi alamamıştır büyük bir olasılıkla :)
Yaa bugun en neft ettgi ksyle konustugumu ogrendi en ykn arkm soyledi bde. Ama mecburytten knusuyorum konusma dedgi kisi servesci okul servscisi
Kimse kimseyi kısıtlamayaz,kendine olan saygını yitirme,istediğin kişiyle konuşabilirsin,sana emir veriyor gibi ne demek konuşma dediği kişi ile konuştum?Bu kafada biri ile bir birliktelik olmaz zaten..
Ama hakli biraz bi ondan korumak istiyor cunku servsci cok yavsak
Yavşaksa sen uzak duracaksın canım,o kadarınıda sen düşün :)
Okuldaki servsci adami gunde 4 dfa mcburen goruorum. Ztn 1 hft snra servs dgstrcem
peki :)
sevgisi yeterince buyuk değildir ondan vazgecer diger soru baya dedigimi yapmadn ayrılıyorm demek işte
sırf bu konu yüzünden bırakıyorsa beni, sevgisinden şüphe ederim
Evet haklisin :(
Cevap
5Cevap
bir erkek soğusuğu için vazgeçer aynısını bende yaşıyorum ne yazıkki ikinciside ya göz korkutmak için kısa süreliğine gitmiştir yada bahanesidir
Bilmiorum ama 9 ayi nasil branda silio sasiriyorum =(
Ahh bi yapabilsem onu.. en ufak en kucuk hareketini kafama takiorum cok baglandim ona .s blmiorm nasil atlatacm bu kafay takma isini
çünkü senin eski sevgilin tehdit etmiştir 'bu kızdan uzak dur yoksa babanı gıdıklarım'
o da babasına kıyamaz seni terk eder
sonuç: zilli seni
Ne dion y alakasi yok konusma dedgi bryle knstum die oldu
kız fazla naz yapmıştır usandırmıştır. erkeklr böyledir konuşma dedimi konuşmucan
O kız benim.
Secen Erkek Ne Olursa Olsun Vazgeçmez .! Tutar Sevdiğinin Elinden Tüm Engelleri Aşar .
cevap net
gercekten sevmemıstır
Sen birini gercekten seviorsun ve biriyle konusma diorsun o konusuyor . Ne yaparsin
ben ole bırını severk bı hatada bulunmussam eger ..dırek o hatayı yapmayı keserım..hatta onu gordugumde yolumu degıstırırm ya..sen ne dıyosn...sevgı bu kadar basıtce harcanacak bırsey degıl..harcayanıda ben asla affetmem
Ama gurur ve kiskanclk?
gururun varsa zaten ole bı adamdan vazgecersın...kıskanclık mı ? guldurme benı..onun nesını kıskanacaksın yaa :D
benım basıma hıc bı kız tarafından bole bırsey gelmedı...ama senın yerıne koyarsam kendımı yanımdan ıkı tane erkeklede gecse afedersınde seyımde olmz yanı...benden degerlı kımse yok bu dunyada..ben ona sans vermısım kullanamamıssa..vız gelır tırıs gıder :D
Senin onu sevmediğini hissetmiştir.
Konuşma dediği biriyle konustum ve bunu en yakin arkim ona soyledi oda cok sinirlendi gitti bu ne pekii..
Senin onu sevmediğini hissetmiştir yorumumu tekrarlıyorum o zaman.
Ben sevgilime, biriyle konuşmamasını söylediysem, mantıklı bir sebebi vardır.Benim konuşma dediğim kişiyle konuşuyorsa, benim dediklerime kulak asmadığı anlamına gelir.
Dogru ama o kisi bizim okulun yani benim servscim ve knsma mcburytnde kaliorum bzn bunuda yumurtlayan arkdslarim yuzune oldu
Yumurtlayan veya doğuran, her neyse, arkadaşlarına neden kızıyorsun?Erkek arkadaşının arkasından iş mi çevireceksin?Konuşma dediği kişiyle konuşman affedilebilir ama erkek arkadaşından bunu saklamaya çalışman affedilemez.
Ama mcburek cunku konstgum kisi okuln servscisi. Biseyler srdugunda cevap vrmk zorunda oluorum. Neyse o da anlmio asla cevap verme dio
O zaman servisçiye açık açık söyleyeceksin erkek arkadaşının yasak koyduğunu.Belliki servişçi sana asılıyor veya asılabilecek bir tip.Çocuk haklı.
Ztn knsmamaya clisiorum.
O zaman erkek arkadaşla konuşmaya çalış :)
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar