+1 yılSevgilin yanlış yapmış herkes farklı görüşte olabilir. Ancak Atatürk'ü sevmek ile Müslümanlık arasında bağ kurmaya çalışmak gereksiz. Hiç kimsenin inancını o kişiden başkası bilemez ve onu yargılamak ta kimsenin hakkı değildir. Birde saçma sapan yorum yazanlar olmuş onlar içinde demek istediğim şudur : Birisine kafir derken çok dikkat etsinler , eğer dedikleri kişi kafir değil ise kendileri kafir olur. Bunun ile ilgili bir söz vardı Birine kafir diyorsa ikisinden biri kafirdir gibi.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen Atatürk ile müslümanlık arasında bağ kurmaya çalışmadım. Bütün Görüşlere saygı duymak gerektirdiğini savundum. Bu ister dini görüş olur istersen de milli görüş veya cinsel tercih. Fark etmez. Ve yorumunuzu da çok beğendim. Mantıklı insanlar her zaman karşımıza çıkmıyor. Sayenizde mantıklı kişilerin hâlâ var olduğunu görüyoruz.
- +1 yıl
Yanlış algıladım o zaman özür dilerim :) ve teşekkür ederim.
Soran+1 yılEstağfurullah. Asıl bu güzel ve medeni yorumunuz için ben teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendimden örnek vereyim: Ben TÜRKÇÜyüm, sevgilim SOLcu. Bunlar kişisel ve pek takıntı hale getirilmemesi gereken kriterlerdir. Atatürkçü olmaman da saçma, bu ülkenin kurucu unsuruna hayran değilsen zaten ilişkilerde dışlanan taraf olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda güzel gitmiştin de sonlara doğru bozmuşsun. Neden hayran olmak zorunda bırakılmaya çalışılayım ki? Zorla güzellik olur mu? İlla herkes aynı görüşte mi olacak?
+1 yılKarşıdaki kişinin kendi fikirleri en önemlisi kendine özel bir hayatı var. Sorun etmezdim böyle birşeyi kesinlikle. Kendi görüşlerini başkasına dayatmak nasıl bir yobazlıktır.
33 Yorumla
Soran+1 yılHelâl olsun çok güzel cevap.
- +1 yıl
Tesekkür ederim.
Soran+1 yılAsıl bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.
+1 yılEskiden fark eder diyordum asla diyordum fakat ataturkcu olmayan biri turk sonuna kadar milleti icin canini verir bunu anladiktan sonra cok da gerek yok bunlara takilmaya!
11 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim kapalı güzel bir kızdı ve benim görüşümde HDP'dir beni böyle kabullenmişti iş çıktığın kızın ne kadar okuduğuna , bilginliğine aydınlığına bağlıdır
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız.
Soran+1 yılYorum için de teşekkür ederim. Çok güzel bir açıklama yapmışsınız. Artık anlayana.
Cevap sahibi+1 yılseni okuyan, olgun fikirlere açık biri anlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısınız. İnşallah birdahaki sefere bahsettiğiniz gibi biri karşıma çıkar.
Cevap sahibi+1 yılUmarım mutlu olursun :) fazla takma
Soran+1 yılİnşallah. İyi dileklerimle için teşekkür ederim :D
Soran+1 yılİyi dilekleriniz için teşekkür ederim yazacaktım klavye değiştirmiş :D
+1 yılBu kisi bilmiyodumu bastan atatürkcü olmadigini? ozaman gitsin kendisine bir atatürkcü bulsun cok sacma yaa herkezin farkli görüsleri var
15 Yorumla
Soran+1 yılÜlkemize senin gibi insanlar lazım. Zorla birşeyi dayatmak yobazlıktır.
- +1 yıl
Bazi yorumlar beni sinir ediyor, neymis iyi yapmismis, türkiyeyi böyle düsüncelerle mahfediyolar ama haberleri yok. neyse sende unut gitsin hayirsiz birisiymis..
Soran+1 yılKesinlikle haklısın. Hep cahillikten. Adamlar eşcinsel olmalarına saygı duymanızı ister. Ateistim derler saygı duymamızı isterler ki zaten saygı duyuyoruz herkes aynı dini yaşamak zorunda değil ama Atatürkçülüğe geldi mi küçük beyinleri işlemez hale geliyor. Özgür iradeye özgür düşünceye karşı çıkıyorlar. Ne diyim bazılarının aklı bu kadar işte.
- +1 yıl
Konusmaya degmez, ayrimcilik yapan 5 para etmez birinin tekidir bana göre, zavallilar.
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız. Yorum için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılElhamdülillah Müslümanım ve Atatürkçüyüm. Atatürkçü olmak inançsız olmak değildir öncelikle bunu bir anlayın. Sevdiğim insan sever ya da sevmez , saygı duysun yeter.
03 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkçüler inançsızdır diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum. O yüzden "bunu bir anlayın" gibi saçma birşey söylemenize gerek yoktu. Kız arkadaşım da dinine bağlı biriydi ve Atatürkçüydü ve bu normal bir durum. Ben tek bir mesaj verdim. O da şu ; herkesin görüşüne saygı duymak gerekir.
Cevap sahibi+1 yılHer Atatürkçü olduğunu belli edene "müslüman mısın " diye soru yönelterek bu düşünceyi ortaya atan sensin , bende ona nazaran inançsızlık değildir dedim. Ki bir çok kişi de böyle düşünür , saçmalık benim yazdığım da değil , senin yanlış soru seçiminde. Böyle düşünmüyor olsan bile sorduğun o soruyla böyle düşündürürsün. Örnek vermek amaçlı yazdım diyorsan , o bir örnek değil soru. Direk müslüman mısın gibi bir soru sormak yerine , " farklı inançlar da nasıl ki saygı gösteriyorsak bu konu da saygılı olabiliriz " diye bilirdin. Üslup çok önemli...
Soran+1 yılEvet uslüp çok önemli. Benim uslübüm de gayet normaldi. İnsanlardan iyi yapmış diye cevap gelince ben de müslüman mısın diye sormayı tercih ettim. Arada müslüman olmayanlar çıktı. Ve onlara sizin dininize saygı duyulmaması hoşunuza gidiyor mu? Veya gider mi? Şeklinde sorular yönelttim. Hatta içlerinde eşcinsel ler de var. Ne yazık ki birçoğu sadece kendisini düşünüyor. Herkes benim dinime, görüşlerime, cinsel tercihlerime vb. Saygı duymalı diyorlar ama söz konusu bir başkası olunca saygı duymayı bırak hakaretler edip nasıl insanlar olduklarını ortaya koyuyorlar. Kısaca müslüman mısın diye sormamda bir hata yoktu. Sorduğum soru karşılaştırma yapmak için gerekliydi. Eşcinsel misin diye de sorabilirdim ama bu sefer daha ağır tepkiler alırdım. Malum Atatürkçü olmayana vatan haini gözüyle bakılıyor. Herkesin görüşlerine saygılı olmak zorundayız. Ben bu mesajı verdim. Ama mesajı almak istemeyenlere zorla aldıramayız. Onlar da yobazca yaşamaya devam etsinler.
Herkese sormuşsun Müslüman mısın diye sen Müslüman mısın?
Bide terör örgütünü mü destekliyorsun?06 Yorumla
Soran+1 yılElhamdülillah Müslümanım da "terör örgütünü mü destekliyorsun" gibi bir soru sizce de saçma değil mi? Ben güncellememde olayı açıkladım. Müslümanlar sizin için terör örgütü mü? Veya terör örgütünü mü destekliyor? Ne olur bu kadar cahil ve yobaz olmayalım.
- +1 yıl
Birine cahil ve yobaz olma demeden önce bir düşün kardeşim. Terör örgütünü destekliyorsan Atatürkçü biriyle görüşleri çok zıt ondan ayrılmıştır diye cevap verecektim ama sen cahili yapıştırdın. Sen Müslüman mısın sorusunu da herkese sorduğun için sordum yoksa. Herkesin dini inançı görüşü kendine. Sen bize cahil dedin ama ben kendi düşüncemi paylaşıyım.
Terör örgütü desteklemiyor normal bir Türk vatandaşı isen ve onun değer verdiği şeyler hakkında dalga geçmediysen yaptığı çok yanlış İyi olmuş ayrıldığı sen kurtulmuşsun. Ama aksi varsa kız arkadaşın haklı.
Müslümanım bende Müslümanları terör örgütü diye yargılama. Sorduğum soru da farklı pencereden bakarsan gayet mantıklı kanımca.
Soran+1 yılHayır terörü hiçbir zaman desteklemedim çok şükür. Ne yazık ki dediğiniz gibi değil. Tek suçum Atatürkçü olmadığımı söylemekti. Bu nedenden bir insan ayrılır mı sence? Müslümanları terör olarak görenler olduğu için yorumunuzu da öyle sandım yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim. Çok güzel söylemişsiniz. Evet herkesin dini inancı ve görüşü kendine. Hayır kesinlikle dalga geçmedim ben görüşlere çok saygılıyım. Tam tersi o benim üstüme çok geldi. Ben de birini dayatmayla sevdiremeyeceğini dile getirdim. Neyse yanlış anlaşılma için tekrar özür diliyorum ve yorum için teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Seni kaybettiği in o üzülmeli bence çok anlayışlı birisin. Atatürkçü olmayabilirsin ne var bunda sen ona saygı duyuyorsan o duymalıydı zorunda da seni sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Senin gibi anlayışlı birini kaçırdığı için üzülmeli sende aksine onun gibi saygısız birinden kurtulduğuna sevinmelisin. Neyse bende senden özür diliyorum ve çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılEstağfurullah asıl ben özür dilerim. Kesinlikle haklısınız ve çok güzel açıklamışsınız. Sizin gibi görüşlere saygılı anlayışlı insanların hâlâ var olması çok güzel birşey. Çok yaşayın. Tekrar teşekkür eder, İyi ve mutlu günler dilerim.
+1 yılHoşgörü yokmuş sizde boşver iyi olmuş gittiği
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın.
+1 yılOlmasını isterim tabiki ayni görüşlere sahip olmak guzelldir ilişkide.
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da ayrılır mıydın peki?
- +1 yıl
Büyük konusmuyum simdi o anki duruma bağlı
Soran+1 yılArada senin gibi mantıklı cevapların gelmesi çok hoş. En azından medeni yobaz olmayan insanlar hâlâ yaşıyor diye düşünüyor insan.
- +1 yıl
Ben moderm dusunurum yabancı erkek arkadasim oldu mesela benim
Soran+1 yılKeşke herkes sizin gibi olsa. Yorumunuz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederm her goruse saygım var benim kendimde Atatürkcuyum ama kimseyi goruslerinden dolayi dislayamam dislamak hata
- +1 yıl
Kimseninde beni dislamasini istemem sauhi cercevesinde tartisilip halledilebilir
- +1 yıl
Saygi
Soran+1 yılÇok haklısınız. Olması gereken de bu zaten.
+1 yılbenim için eder. benimle aynı görüşte olmasını isterim.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur. Benim için de etmez. Herkesin kendi görüşü sonuçta. Her insan aynı olmak zorunda değil hür irade.
- +1 yıl
tabiki. ben zaten (güncellemelerine itafen) seninle ilgili veya durumunla ilgili hiçbir şey demedim. kendi durumumu fikrimi söyledim. senin durumun içinde senin veya sevgilinin tercihi..
Soran+1 yılFark ettim kardeşim. Zaten gayet güzel bir yorum yapmışsın. Anlayışlı saygılı insanların hâlâ var olması güzel. Yorum için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Reca ederim
+1 yılsevmek ya da sevmemek zorunda değilsin ama ben onun kötü biri olduğuyla ilgili kanıtım, verilerim var dediğin anda ispatlamak zorundasın çünkü bir iddiada bulunuyorsun delilin var mı yoksa sadece içinden gelmiyen bir sevmeme durumu mu sendeki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Kemalist yobaz işte naparsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Cevabınız için teşekkür ederim.
Kız harbi kızmış ne diyelim 😁
07 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman mısın?
Soran+1 yılGüncellemeyi oku. Müslüman değilim deseydin insanların dini görüşüne saygı duymaması hoşuna gider miydi diyecektim. Zaten müslüman değilsindir büyük ihtimalle. Çünkü bütün müslümanlar bu soruya elhamdülillah Müslümanım cevabını vermesi gerektiğini bilir.
Soran+1 yılNeden sileyim buyur yaz benim görüşlere saygım vardır pür dikkat dinlerim sizi. Mecazi olarak tabi. Neden görüşünüze saygım olmasın ki? Tam tersi mesele benim size saygım olmaması değil sizin benim görüşüme saygınız olmaması.
Soran+1 yılSiz nasıl isterseniz öyle olsun. Düşüncelerinize saygılı olmak lazım.
+1 yılSaçma değil az bile yapmış :D
05 Yorumla
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNeden böyle bir soru sordum güncellemeyi oku. Bu arada bir Müslümana böyle bir soru sorulduğu zaman elhamdülillah Müslümanım cevabını vermesi gerekir. Haddime değil ama din kardeşime hatırlatmak istedim.
- +1 yıl
Güncellemeye gore cevap veriyorum oda zaten seni değiştirmeye calismamis direk ayrilmis anladigim kadarıyla burada bir zorlama yok nasil yobazlik oluyor o zaman. İkinciside sen bir doğru yolu bulda sonra gel bana nasil cevap vermem gerekecegini ogret
Soran+1 yılDeğiştirmeye çok çalıştı. Değişmeyince de ayrıldı. Başkalarının görüşlerine saygı duymayan insan her zaman yobazdır. Doğru yolda olup olmadığını ya da sizin doğru yolda olup olmadığınızı bilemeyiz. Ama herkesin kendisine göre görüşleri var tabi. Saygı duymayanlar utansın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle biriyle çıkmam ki ayrılım imkansız
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne alaka
Soran+1 yılAlakasını cevaptan sonra söyleyeceğim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma değil doğru olanı yapmış
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe Alaka
Soran+1 yılGüncellemede alakayı açıkladım kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılMüslüman felan değilim aman müslümanlar benden uzak dursun
Soran+1 yılDursunlar kardeşim. Sen nasıl istersen öyle olsun kimse seni zorlayamaz merak etme. Zaten zorlamaya çalışanlar da yobazdır senin de bildiğin gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin hayatına kimse garışamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
iyi yapmış bence
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden iyi yapmış? Gayet iyi, saygılı ve yardımsever bir insanım. Hiçbir zaman kimseye kötülüğüm dokunmaz. Sadece bazı görüşlerim farklı diye benim gibi birinden ayrılmasına gerek var mıydı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende olsam ayrılırım iyi yapmış sana
417 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtatürke kurban ol sen gelmiş birde yazıyor. Atatürkün yaptıklarını bir daha hiç kimse yapamıcak gelmiş birde sevmiyorum diyor ulan sen kimsin ki? Sevmiyorum diyorsun beyinsiz ya.
Soran+1 yılGüzel kardeşim öncelikle hakaret etmesen diyorum. Ve kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Yobaz olmayın. Dayatmayla insan sevdirilmez. Soruma da cevap vermedin.
Cevap sahibi+1 yılDeistim. Akpnin köpeğisin dimi sende? :D
- +1 yıl
Kizim oyle buyuk konusma, oyle birisine tutulursun ozaman dersin ben niye boyle demistim, ne bu kin nefret, kiniyorum seni
Cevap sahibi+1 yıl(BEN ASLA ATATÜRKÜ SEVMEYEN BİRİSİNİ SEVMEM) Ailemde kabul etmez zaten boş laf bunlar canım
- +1 yıl
Alemsiniz yaa 😀
Soran+1 yılIsrarla hakarete devam ediyorsun ama yine de insan olduğun için sana saygı duyuyorum. Müslüman değilsin ama ben senin dini görüşüne saygı duyuyorum. Başkalarının da saygı duyması mı senin için doğru yoksa herkes seni dini görüşün için yargılasa mı daha güzel olur? Bu cevabım üzerine düşünmek için kullandığın şeyi kullanıp düşün biraz olur mu?
- +1 yıl
Nasil oluyorda hem koyu atatürkcü hem deist oluyorsun? türk dedigin dinini kenara koymaz canim. fazls sallama
Soran+1 yılCevap bile vermemişsin. Umarım yanlışınız farkına vardığın için cevap vermemişsindir. Zira herkesin görüşüne saygı duymak insanlık görevimizdir.
Cevap sahibi+1 yılAkplisin belli oldu ya da hdp, bak Atatürkü sevmeyen insan insanlarıda sevmez tamam mı. Bana boş laf yapma herkesin görüşüne saygım var ama atatürk sevmeyip burada paylaşman biraz iğrenç olmuş. Görüşlerini kendine sakla bence.. Atatürkü sevmemenizi anlamıyorum Çünkü atatürk olmasaydı onun bunun çocugu olucaktınız ya da Çanakkaledeki şehitlerimiz. Dinimden sanane desitim ama atatürkcüyüm. gelmiş boş laf yapıyor orda eşcinseller demişsin eşcinselim ben zaten. saygı duymak zorundasınız biraz insan olun derim..
Soran+1 yılNe AKP liyim ne de HDP li. Ama olsaydım da söylerdim senden çekinecek değilim. Yalnız neden ısrarla AKP lisin diyip duruyorsun onu anlamadım. İnsanları da inan bana çok severim. Elimden geldiğince iyi ve yardımsever olmaya çalıştım hep. Zaten insanlığımızı karşılaştırmaya kalksak yanımdan bile geçemezsiniz. Durun hemen köpürmeyin önce bana durduk yere ettiğiniz hakaretleri okuyun ve benim de hakaret etmeden verdiğim cevapları okuyun sonra cevap verin. Gördünüz mü? Kim insanları sevmiyor sence? Asıl İnsanların görüşlerine karşı çıkanlar insanları sevmez. Boş laf mı? Madem herkesin görüşüne saygın var neden görüşlerime boş laf diyorsun? İğrenç olan nedir? Atatürk'ten nefret ediyorum mu dedim de iğrenç olsun? Alt tarafı yaşadığım bir durum hakkında insanların görüşünü almak istedim. Görüşlerini kendine sakla bence demişsin ya ben zaten görüşlerimi kendime saklıyorum. Kimseyi görüşü için yargılamıyorum. Sadece yaşadığım bir durumu anlattım. Lakin siz görüşlerinizi kendinize saklamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSen zaten kendi yazdıklarınla kendi türklüğüne hakaret ediyorsun
Soran+1 yılGörüşlerinizi illa kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Merak etmeyin Atatürk olmasa onun bunun çocuğu olmazdık. Tarih boyunca kimseye boyun eğmedik. Kurduğumuz devletler birçok kez yıkılsa da hiçbir zaman boyun eğmedik. Göç ettik yine özgür yaşadık. Milletini küçümseme. Biz hiçbir millete benzemeyiz. Bizim damarlarımızda Türk kanı var. Bunun ne demek olduğunu hâlâ öğrenememiş olman çok kötü. Atatürk olmasa Kazım Karabekir Paşa vardı. Veya daha nice paşalar vardı. Kısaca yeter bizi küçümsemeyi kesin. Sana hiçbir görüşün için kızmadım ama bana utanmadan dinimden sanane demişsin. Ben senin dinine laf mı ettim? Herkesin hür iradesi var isteyen istediği dini seçer saygı duymak lazım. Duymayanlar yobazdır. Ve milli görüş için de geçerli bu kural. Sen benim görüşüme saygı duymuyorsun. Yani yobazsın. Çok pardon nerede boş laf yapmışım? Neden bu kadar cahilce yorumlar yapıyorsunuz? Bana eşcinsel olduğun için saygı duymak zorundasın demişsin. Ben de dünden beri onu anlamıyorum ya.
Soran+1 yılGörüşlere saygı duymak zorundayız diyorum. Sizin dininize eşcinsel olmanıza saygı duyuyorum. Gayet normal bir durum da siz benim görüşlerime şiddetle karşı çıkıyorsunuz neden? Yobaz diyince de kızıyorsunuz sizce benim görüşlerime saygı duymadığınız halde size medeni bir insan demek doğru olur mu? Bence olmaz. Ve cidden cahil bir insansınız. Ancak cahil insanlar sizin gibi saygısızca yorumlar yapar. Ben size saygı duyduğum halde Sanki duymuyormuşum gibi saygı duymak zorundasın vb. gibi alakasız cevaplar vermişsiniz. Neyse kızmıyorum. Sonuçta herkes aynı zekada olmak zorunda değil. Sizin aklınız bu kadar demek ki. Zaten bin alim bir cahille baş edemez. Ben ne dersem diyim siz kendi çapınızda görüşlerinize saygı duymuyormuşum gibi cevaplar vermeye devam edeceksiniz. Halbuki verdiğim mesaj çok kısa ve öz. Herkesin dini, milli veya cinsel görüşü farklıdır saygı duymak zorundayız. Kısaca bana saygı duymak zorundasın. Yazışmalarımızı baştan okuyup eğer varsa elinizi vicdanınıza koyarak
Soran+1 yılCevap verin kim haklı? Herkesin görüşüne saygı duymayı savunan ben mi? Yoksa benim görüşüme saygı duymayan siz mi?
Soran+1 yılAslında yazdıklarım çok doğru ama anlamak istemeyen birine zorla anlatamayız işte. Sizden tek ricam insanlara ve görüşlerine saygılı olmayı öğrenin. Çünkü kimsenin insanların dini, milli görüşüne veya cinsel tercihine karışmaya hakkı yok. Bu arada insanların eşcinsellerin görüşüne saygı duymadığını biliyorsundur ve bu durum normal olarak hoşuna gitmiyordur ama gel gelelim sen de başkalarının sana yapmasını istemediğin şeyleri sen başkalarına yapıyorsun. Senin gibi görüşlere saygılı olmayan insanlar çok olduğu sürece bu toplum böyle devam eder işte. Sonra yok efendim eşcinsel olmama dinime neden karışıyorlar deme. Çünkü inan bana buna halkın yok. Ne zaman sen de saygılı olmayı öğrenirsen işte o zaman böyle durumlarda şikayetçi olmaya hakkın olacaktır.
+1 yılAz bile yapmış
29 Yorumla
- +1 yıl
Sanane kardeşim napacan 😒 seni mi takıyor benim dinim Müslümanım ama Tanrı'ya güvenim yok bir sorunun sıkıntın mı var bu konuda 😃
Soran+1 yılGüncellemeyi oku kardeşim.
- +1 yıl
Bende daha Atatürkçü yobaz görmedim Atatürkçülük batıcılıktır ileri görüşlülüktür bir yobaz ileriyi düşünmez aklı hep geçmiştedir senin gibi
Soran+1 yılBen çok gördüm. Örnek sen. Benim görüşüme saygı duymuyorsun. Şimdi yobaz değil de ne demek lazım sana? Söyle de onu diyim bari. Bu arada dini görüşü veya milli görüşü her ne olursa olsun cahil her zaman cahildir.
- +1 yıl
Bana cahil diyeceğine kendi Eğitimine bak körü körüne bir şeye takılmışsın aç Gözünü kardeş dinine görüşüne saygılıyım saygılı olmadığım şey körü körüne bağlanmam
Soran+1 yılBen eğitimimde bir yanlışlık görmedim kardeşim. Tam tersi iyi bir eğitim aldım. Zaten insanların görüşlerine saygı duyarak bunu destekliyorum. Lakin sen ısrarla benim görüşüme saygı duymuyorsun. Acaba bu durumda hangimiz cahil oluyor? Elini vicdanına koy tarafsız şekilde yorum yap. Hem körü körüne kim bağlanmış orasını bilemeyiz. Adı üstünde özgür irade. Ben Atatürkçü olmak zorunda değilim. Seni de kimse görüşünden caydıramaz. Üzülerek söylüyorum ama hoşuna gitmese de saygı duymak zorundasın.
- +1 yıl
Görüşüne saygılıyım ben sadece sana Atatürk yolunu Söyledim gerisini sen düşün sözüm bu kadar
Soran+1 yılMadem görüşlere saygılısın o zaman yanlış anlaşılma olduysa ve seni kırdıysam özür dilerim. İyi geceler. Yorumlar için de teşekkür ederim. Vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar