Sevgilimi trafik kazasında kaybettim?

Merhaba arkadaşlar. Ben Nazlı, 24 yaşındayım. Sizlere bunu yazmaamacım belki bunu yaşamış olmanız ya da çevreden duymuş olmanız ve belki birazda rahatlamak... Bundan iki yıl önce sevgilimle Ankarada okurken 4 arkadaş İstanbula gezmeye gitmiştik. Dönüş yolunda köprüden yuvarlandık ve sevgilim orada can verdi. Beni de öldü diye bırakmışlar orada. Sonra şans eseri biri farketmiş kurtulmuşum. Aylarca yoğun bakımda yatmışım ve bütün kemiklerim kırılmış. Uyandığımda sevgilimin öldüğünü söylediler ve dünya başıma yıkıldı. Çünkü ben kendimi bildim bileli o vardı. Aile dostu çocuklarıydık. Ve aşık olmuştuk. Olanları duyduktan sonra uzun süre konuşamadım ağlamak dışında... Yürüyebildikten sonra hergün mezarına gittim. Ve çevredekiler deli gözüyle bakıyor bana. Güçlü durmam gerek ama yapamıyorum. Ailelerimiz bile evleneceğimiz günü iple çekiyordu. Annesi bile "Benim oğlum seni çok sevdi. Sen hala benim kızımsın. Gidip başka biriyle mutlu olsan evlensen de farketmez bu değişmez. Gelinliğini yine ben alırım senin. Unut onu ve mutlu ol. Alim böyle olsun isterdi. " dedi. Bana bunu nasıl derler. Her beni gördüklerinde hala mı seviyorsun, nasıl unutamadın diyorlar. Onlara o kadar tepki gösteriyorum ki çevremde insan kalmadı. Ama bunu nasıl yaparım. Siz olsanız ne yapardınız? Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba. Aradan iki ay geçmiş sizinle başımdan geçenleri paylaşalı. Stajım bitti ve işe başladım. İşe başladıktan sonra biraz daha toparladım daha iyiydim en azından Alim sürekli gözümün önüne gelmiyordu. Alimin annesi geldi iki hafta önce. Alim kazadan önce bir çift alyans almış. Ankaradaki evinde duruyormuş. Annesi eve girince dolabının içinde parfümlerinin arasında bulmuş. İlginç olanı ise benim daha ufakken kaybettiğim bir parfümüm vardı Alimin parfüm kutusundan çıktı yanınd
Sevgilimi trafik kazasında kaybettim?