AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
kendime karışılmasını sevmediğim için bunaldım terkettim :D
Bu evlenme teklifini beğenir mi sizce? Yalvarırım bu özel günümde yanımda olun 2 dakika okuyun... google bunu yaz bu benim hikayem. ne yapıcakkken nasıl ayrıldıgımız...roman olurdu heralde.
Sıkılmış, Böyle uzun ilişkiler ona göre değilmiş falan işte.
kızlını istedim vermedi daha doğrusu çıktımız ilk günün geccesi istedim yatakta ama zoruna gitti vermedi bende bıraktım
ne var eksi manya olmuşum ya
o ne demek ya!
tam ıd ne uygun cvb vermişin :D
şuan yalnız değilim ama önce ki erkek arkadaşımdan ayrılma sebebimiz onun problemleri oldu işinden dolayı ilişkimiz yürümedi
kendımı kullanıldıgımı hissetmeye basladım ayrıldım
artık eski çekiciliği kalmadı ve aynı muhabbetler dönüyordu fazlada eğlenceli biri değildi sıkıldım ayrıldım..
Daha iyisini buldugum icin terkettim:)
daha iyisini keşke ilk önce ayrılıp öyle bulsaydın
seviyen düşük o zaman. Demekki daha daha iyisini bulana kadar buradasın.
Su ankinden daha iyisi olamaz bence. Ben nisanlimla cok mutluyum. Seviyenin dusuklugude degil problem. Önceki benden gelicek ihaneti hak etti ve bende ondan kat be kat iyisini hak ettim. Boyleliklede bitirdik iliskiyi. Bununla evlenirim ben. Bu kadar basit. Kendim icin en iyisini buldum ben.
aldatan aldanır yiğenim
Sen en iyisini bulduğunu düşünüyosun belki ? Aynı senin bıraktığın o eski sevgilinin sana düşündüğü gibi ?
ne istediğinin farkında değildi psikolojisinin bozuk olduğuna karar verdim tek bir cümle etmeden bitirdim oda gayet olgunlukla karşıladı.
Hapse düştü ben de mecbur ayrıldım :((8
yuhh nasıl biriyle beraberdin sen :((
Sorma :((
tamam sormadım :( üzülme canım ya özür dilerim böyle bi soru sorduğum için
Yok canım senin suçun değil ki :(((8
neden içeri girdi?
Adam öldürme :((8
peki sen neden dışardasın ?
pekı sen neden dısardasınn :D jahahahhaha kıoprum bu yoruma :D ay tamm bır psıkopatla berabermıssın yaa .saka bır yana allahtan sana bırsey olmadan hapsı boylamıs
:(((
:(( psikopatmış heralde boşver iyi olmuş yarın öbür gün sana da bişey yapardı bu :(((
hep kendinizden yaşça büyük dominant alfa erkeğinin peşinden koşmanızın sonucu :)
bir kalbe 2 aşk sığdırmaya kalktı, bende seçenek yada tercih olmadığımı söyledim ve mutlu olun yolunuz açık olsun dedim ve bitti,bir de içimdeki kopan fırtınalar bir dinse...
Severek ayrıldık biz , ailesi istemedi tercih yapmak zorunda bırakmadım anlaşarak ayrıldık
Aldatti beni yane baska kizlarla hep konusuyordu onlari sevdigini söyluyordu face de gordum .. Sonra sifresini degisdirdi guven dedi .. Bende ayrildim
sana da aferin ...
:))))
Annesini hayat kadını olduğunu öğrendim. O da muhasebesini tutuyormuş :) Bize de ALLAHA emanet ol demek düştü
daha zenginini bulmus...guya ask karin doyurmuyomus...
En temel nedeni esrar kullanıyor olmasıydı daha doğrusu bağımlısı olması.
ben ayrıldım sevgilimden sadece ara vermek istedim onu düşündüm ailesi ögrenir kızar diye o da gitti başkasıyla çıktı ihanet etti
Ben ona saka yaptim. Oda bana inandi, ''ihanete ugradigini sandi'' bir hafta sonra oda aynisi bana karsi yapti.-_________-'
Bir erkeğe böyle şaka yapılmaz
hata sende güzelim ii olmuş sana :)
1 yıldır beraberdik yeni yıla da beraber girdik herşey normaldi o günden sonra hiç aramadı, bir ay sonra ben aradım anlamışsındır heralde dedi ayrılmış olduk :)
anladınmı peki ben anlamadımda
Öncelikle yalnız değilim, son sevgilimle beni kardeş gibi hissetmeye başlamasından bahsedince ayrıldım. Sorunun bende olduğunu düşündüğüne eminim. Haklı ama cinsellik olmadan aşk
olmuyor.
Daha ayrilmadim ama canlar kapida gibi
hadi hayırlısı diyelim
ilgisizlik ki tahammülüm yok buna
kimin var ki
2 ayda bir sevgili değiştiren birymiş. Son olurum sanmıştım.
annesi tam bir cadıydı herşeye karsı cıkıyordu kızını yönetiyordu resmen.bende ayrıldım sonunda:D
neymiş ben onun hayatına ayak uyduramaz mışım gören de cumhurbaşkanının kızı sanır.. :)
neden o sana ayak uydurmayi denemedi...hersey tek tarafli sanki ...
işine gelmedi belkide.
hala şoku atlatamadım,1 sene oldu,algılayınca yazarım.
Bitmesi gerekiyordu mantıklı hareket edip mecburen terk ettim :(
neden ayrıldıgını kimse ayrılmaz.eger ayrılık sebebibini bilse zaten bir çozum bulunur
yalan söyledi yalan söyledim ama bırakmıyor peşimi ben ayrıldım desem de..
çok fazla sevişiyorduk komşulardan gelen şikayetler üzerine ayrıldık :/
mesafeler ayırdı bizi bir de o çoook seviyordu ben az olmadı...
Dışarıdan yalnızım ama kendi içimde yalnız değilim. Sudan bir sebepten ayrıldık.
neden nasıl oldugu önemli degil ayrıldıkmı 5 sene 2 senede bunalım 7 sene gittimi boşuna Allah mutlu etsin
kullanıp attı beni :/ sonra geldi özür diledi nolur affet dedi de hiçç affetmem vallahi
öyle bir şey olmadıki olursa söylerim...
tamam
yani birliktelik olmadı...
Askerdeydim aramadım sormadım <3 ayrıldık.
aferin :D
haketmiş <3 :D
soruyu iyi tutturmuşsun tebrik ederim :)
eyvallah :D bende ummuyodum
:))
yakındır ayrılcaz bu gidişle
:( g.olsun şimdiden
sağol :(
Evlenmek istedi ben istemedim.
:D
son sevgilimin adını zor hatırladım 5 ay önce ayrılmamıza ragmen neden ayrılmıştık acaba:))
kendi istedi bazen insanlara iyilik lazım değil :))
Terkedıldım .
ygs sınavı varmışş konsantre olamıyomuşş falan flann :)
ailesi yanına almak istedi beni
bende istemedim
yani yurt dışına
mezhep farkı.. bunu sorun eden ben değil kızdı..
mesela?
Ben sünniyim kız alevi olmazmış :)
Ben eşşeklik ettimm ilk bana aşık olmuştu beni çok seviyordu,bana teklif etti ama ben kabul etmedim, kabul etmediğim için çok pişman oldum ama geçen sene evlendi kader işte :(
aynı durum benimde başıma geldi.. bende sevdiğimi söyledim ama şuan düşünmüyorm demişti ben bıraktım ama hala konuşuyodu benimle. Peki birşey sorucam sana bir kız bu tip yaklaşımda bulnduğu zaman ne düşünüyorsunuz hakkında yani duygularını açıkca ifade ettiği için iticimi geliyor
Ben Ciddi düsünen ve gelecege düşkün bir insanım .. önceki sevgilimle geleceğimin olamayacagını biliyordm ..tek sebep bu
Canım sıkıldı bıraktım cebınede para sıkıstırdım ne yapayım hep aynı kız bunaltıyor mutlu da edemıyorlar zaten
vayyy anasini...egoistligin de bukadari ...
egoistlik degıl denedım olmadı napayım
onu geri aramadigim icin küstü bende isi kökünden halletdim ve bidaha hic aramadim.
(aramayamadim cünkü cok yogundum )
ilişkiye gerekli özen ve ilgiyi göstermemişim :)
kız haklıdır belki
ne yani hep mi erkekler haksız :)
İletişim kurmadık bir türlü. Hiç mutlu olmuyordu.
kötü olmuş
Hiç mutlu olacak biri gibi değildi bildiğin buz. Ömür nasıl geçer öyle:/
kpss yuzunden ayrıldık.
bu nasıl bi sebeptir
ben atanamamıs bır ogretmenım bu sebeble ona fzla ılgı gosteremedım zaten psıkolojık sorunlar yasıyorum bu sebeb yuzunden oda buna katlanamadı ve bıttı.
aılem kabul etmedıgı ıcın ayrıldık .o fılıstın kokenlı bır arptı .bırbırımızı cok sevmemıze ragmen ben aılme sectım kararım dogrumu degıl mı bılmıyorum tek bıldıgım cok acı cektıgım
Yanlış ZAmanlamaymışş :)) Herşey Aslında Çok güzelmiş Öle işteee :))
her söylediğine göz yummam onu şımartmış daha fazla çekemedim
Hatrlatma şu Allahn belasını
Bir zamanlar aşkın şimdi allahın belası olmuş :))
aynen
Emek verdim. Yan gelip yattı. Fedakarlık '0' olunca ayrıldım.
:) 1 ayda çok ilgiden aşırı ilgisizliğe geçmesi hasebiyle
Ailem sıcak bakmıyor bu sevgili olaylarına ondan ayrıldık
sadece sexse dönümüştü olay :D aynı pilavda bi yere kadar yeniyor :D
doğru :D
gerçi bu ara o pilava çok ihtiyacım var :D
ya senmisin pilavdan rahatsız olan :)
yanına cacık alsaydın.
o da senin için aynı şeyi düşünüyordur ama belli etmiyordur kırmamak için , unutma ki hisler karşılıklıdır ..