link koydum daha rahat görmeniz için mektup buraya sığmıyor lutfen yardımcı olur musunuz
https://prntscr.com/6ynvnx
https://prntscr.com/6ynvnx
Dostum inanırmısın mükemmel bişey olmuş bu sen eğer bunu yollarsan eminim kendini daha iyi hissetceksin bence yolla gitsin. bende azcık kopya çekip bundan aynısını yollamayı düşünmüyo değilim :)
orda yazan çoğu kelime aramızda geçen şeyler ben şiirde yazdığım için sözelim iyi
nasıl ayrıldığınız hakkında en ufak bilgim bile yok ama belliki bu ilişkide değer veren seven fedakarlık eden taraf sensin zten bir ilişkide bir taraf fedakarlık etmeye başlamış ise o ilişki bitmeye başlamış demektir önemli olan ise bu ilişkiyi bir an önce bitirmektir çünkü zaman geçtikçe çekilecek acıda büyüyor
sebebi onun sureklı özgür olmak istemesi ya bana sözler veirp tutmuyor kıyafet konusu yuzunden 20 kere ayrıldık. bız bunla çıkmadan 3 ay konustuk ben dedim bak ben böyleyim kıskancım benle olucaksan bunu göze alıpta ol kurallarım bunlar dedım sonra her sözünden dondugunde ayrıldı. son ayrılgıımızıns ebebi kıyafet normalde ben dar ve acık gıymesını ıstemıyorum bana dediği laf ben giyicem bak bastan demişim 20 kere söz vemriş hep bahanelerle oyalamış beni hala diyor ben giycem. bende dedim ki tamam giy evlenen kadar gene bak ıcıme attım. sonra dedı evlenıncede gıycem. karım olucak ınsan acık sacık dapdar gıyıcekse ve ben huzursuz olucaksam ne anlamı varki
yahu inanırmısın benzer bir ilişkiyi yaşamışız biz benimki kıyafet konusunda onunla tartışınca yok ben 18 yaşındayım yok sen benim babam değilsin karışamazsın gibi bir ton laf etti ve inanırmısın arkadaşları hep benden değerli oldu ben hasta halimle onu görmeye gidince bile o arkadaşlarına gitti
aynen kardesım aynı durum yanı
Sonuç olarak ne oldu çekip gitti o kaybetti pişman olup dönse ne olurki?
haklısın
bence yazdıkların çok güzel ama o bunları duymayı hak ediyor mu ki? bunu okuduğunda onun egosu iyice şişecek kendisini iyice değere bindirecek. ben olsam atmam.
ondan vazgeçtikten sonra içimizde bitirdikten sonra değer binse egosu şişse ne ki doğru değilmi?
bırgun pısman olursa bu mektubu versem o zaman nasıl olur
haklısın kardesım
ınsallah öyle olur saol kardesım
Güzel olmuş sen bilirsin bence bunları yazmaya bile değmez ama istiyosan gönder
karar veremedım
Cevap
5Cevap
Ilk 3 satırda yoruldum... Özeti olsa keşke
anladım
Yazmana veya gondermene gerek yok
neden
kimse için mektup bile yazma degmez...
belkide haklısın
benı boyle seven olmadı :(
sevdikte noldu allah aşkına ya noldu
yanlıs kısıyı sevmıssın. bende hep sevdım uzuldum ama yanlıs kısılerı sevdım bende.
artık sevmicem
bende öyle dıyodum :D
benım 3 cu cıktıgım. sadece yalnız olmak yeter bana
yanlız olamıyo ınsan gece uyurken ıyı geceler mesajı lazım oluyo
kac yıl cıktn
2 yıl cıktım bu kızla
ayrılma sebebın ne
sebebi onun sureklı özgür olmak istemesi ya bana sözler veirp tutmuyor kıyafet konusu yuzunden 20 kere ayrıldık. bız bunla çıkmadan 3 ay konustuk ben dedim bak ben böyleyim kıskancım benle olucaksan bunu göze alıpta ol kurallarım bunlar dedım sonra her sözünden dondugunde ayrıldı. son ayrılgıımızıns ebebi kıyafet normalde ben dar ve acık gıymesını ıstemıyorum bana dediği laf ben giyicem bak bastan demişim 20 kere söz vemriş hep bahanelerle oyalamış beni hala diyor ben giycem. bende dedim ki tamam giy evlenen kadar gene bak ıcıme attım. sonra dedı evlenıncede gıycem. karım olucak ınsan acık sacık dapdar gıyıcekse ve ben huzursuz olucaksam ne anlamı varki
ergenmıs o ya. kapalı gyse ölcek mı. acık gynce madalya mı takıyolar
bnde sevgılım kıyafetıme karıssın ıstıyodum. nasl ıstersen oyle yap dıyodu sınır oluyodum
ya ben sadece dar ve acık gıyınmesını ıstmeıyorum bunu ona bastanda bellı ettım yanı
çok mu acık gıyıyodu
ya cok dar gıyıyordu. ben elımı ayagımı cekınce dırek acık gıyınmeye baslıyordu
herkes laf atar o kıza yolda.
katil olurdun bıgun ıyı yapmıssn
laftan zıyade sureklı bakıyorlar ben kavga edıyorum nerdeyse bırgun bana bısey olcak
Sen ayrlmakla iyi yapmissn.
Ben degil o ayrıldı
Onun beynini s.
Bilmiyom seviyorum diyor ama bahaneydi bence
gönder gitsin
eminmsiin kardesım
pısman oldugunda vermeyı dusunuyorum
Yok yollama
Neden
unut unut
bilmiyorum kardesım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?