Erkekler sevgilinizin geçmişi,başka erkeklerle ne kadar sürede,nasıl,kimlerle birlikte olduğu ne kadar önemlidir?Kız arkadaşınızın size bu konuda kendisini aklamasını ister misiniz dürüst olarak yoksa geçmiş geçmişte kalmıştır diyerek şu anki ve gelecekteki mutluluğunuza mı bakarsınız?Eğer sevgilinizin eski kerkek arkadaşlarını öğendiniz o zaman nasıl bir tepki verirsiniz?Sevgilinizden ayrılma noktasına kadar gider mi bu yoksa hiç üstünde durmaz sevgilinizle birlikte olmaya devam mı edersiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim için önemli değil ama geçmişini ve her şeyini bilmek ve dürüstce anlatasını isterim.
Eşimle evlenmeden önce kimle çıktığını, kimlerle nasıl flört yaşadığını, kimlerle cinsel ilişkiye kaç kere ve nerede girdiğini, hangi arkadaşları yaşadığı bu olaylardan ne kadarını bildiğine kadar hakkında her şeyi dürüstçe bilmek isterim.
Bunun nedeni ise ben partnerimden dürüstlük beklerim ve her şeyi onun azından duymak isterim. Böylece ilerde bir gün her hangi bir sorun veya durum karşıma çıktığında aptallaşıp kalmak yerine, O kişilere verecek bir cevabım olmalı.
Kısacası ben eşimin hakkında her şeyini biliyorum, oda benim hakkımda her şeyi biliyor.
Yalnız bir uyarıyı da hemen yapayım: Bu birazda karakter, anlayış, hayata bakış açısıyla alakalı. Ben bir çokşeyi kaldıra bilirim ama yalanı asla ve bir çok insan benim kaldırdığım bir çok konuyu asla kaldıramaz. Eğer tutucu bir yapınız varsa, bence o zaman bırakın geçmişini geleceğinize bakın derim. Yoksa öyle bir psikolojinin içine girersiniz ki, o durumdan kolay kolay çıkamazsınız ve hem kendinizin hem eşinizin hemde etrafınızdaki sevdiklerinizin hayatını hem rezil hemde mahfedersiniz.22 Yorumla- +1 yıl
@Redx2807
Gecip gecmemesi sana bağli. Ne kadar cok düşünür ve aklina getirirsen o kadar cok aklini karıştırır. Icin rahat olsun sana herseyi anlatmakla dürüst davranmış, ya yalan soyleseydi ve ilerde öğrenseydin?
Sen gecmişe degil gelecege bak. Gecmiş degismez ama geleceginizin nasil olacagı senin düşüncelerine bağlı. O sana güvenmiş sende ona güven.
En İyi Cevaplar
gecmısın de gelecegınde onemı yok arkds ben bunu anladım anı yasıycaksın yasayamıor gecmıse takılıp kalıosan hıc kımseyı bulamazsın ılerıyı dusnuosan kı kızlar ewlılıkten cok korkar yanlıs yaprsın bırak akısna bebegım ;)
346 Yorumla
Soran+1 yılIste bu yaa!Aradigim cevap:)
Soran+1 yılBoyle dusunen modern erkeklere her zaman en iyi cevap:)
Soran+1 yılO zaman tecrubene saglik sem1aslan:)Bu arada galatasarayli misin?
Soran+1 yılAslani gorunce bende sandim en buyuk gs:)Ama fenerinde durumlar zorda bu siralar degil mi yani gecen maclarda baya zorlandiniz ya ondan.Hayir simdi niye bu konuyu acip yorum yaptim anlamadim ama neyse sagol tekrardan:)
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılAyy neyin var?Grip falan misin yoksa?
Soran+1 yılSut ic iyi gelir.Balli sut...
Soran+1 yılSenin grip belli ki stresten olmus be fenerli:)
Soran+1 yılHadi ya!:)Evet elinizden geleni yapiyorsunuz dogru fenerli ama grip icin c vitamini alman sart!Birde kendini sicak tut,battaniye falan,cay ic birde iyi gelir:)
- +1 yıl
"sem1aslan" Sen gerçekten karşında ciddi düşüneceğin bir kız varken böylemi düşüneceksin, mesela şuan ciddi düşündüğün bir sevgilin varmı, varsa onun geçmişini hiç sorgulamadınmı, şahsen kendi adıma söylüyorum üstüne alınma ben bir erkeğin bu kadar rahat olacağını sanmıyorum, hadi kabul etti ileride kesin o rahatmış bende rahat oluyum diyenleri çok gördüm, sadece öğrenmek istiyorum gerçek hayatta böylemisin ?
Soran+1 yılIyi cok iyi yapiyorsun!Afiyet olsun:) Ustunude kalin giyindin mi peki?Bulundugun ortam nasil sicak mi?Klima falan calisiyor mu?
- +1 yıl
ewt boyleyım nedenı soyleyım ben bır kızı cok sewdım ayrıldık gecmısını kurcldım afedersınız hıc bır sey cıkmadı cıksa ne olcak arkds ne olacak dul mus kız mı sewıssmeye mı bakıo lan bunu soyluyen erkeklerın yuzde kcı mıllı olmadı ( her kezden ozur dılıyorum ) arkdas ya bunu sawunur uygulrın kendınde bır halt yemessın yada bunu sawunmazsın ben sewıorsam gecmısını dusunmem ben gercekten asık oldum gıttıgınde anladım kı bazı seylerın onemı yokmus
Soran+1 yılHelal beee Fenerli Aslansin be aslansin!Iste asil seven erkek senin gibi olmali ne gecmis ne gelecek sadece ikimizin mutlulugu deyip bir kalemde silebilmeli herseyi!Arkandayim be Fenerli!Cok dogru dusunceler bunlar!Aslansin be Fenerli:)))
Soran+1 yılOoo klimanin calismasina battaniyenin olmasina da sevindim fenerli:)Sen boyle olmaz yarin ya da en kisa zamanda bir doktora gorun tamam mi yoksa valla bak cok zorlanirsin derslerinde falan!Senin sinavlarin falan baslamadi mi hem?
Soran+1 yılDogru soyluyorsun bende sevmem doktor ilac falan ama gerekliyse falan bir antibiyotik falan alsan iyi olur be fenerli:)Derslerin iyi olmasina da sevindim aman boyle hasta zamanlarda performans dusuklugu olur ya derse ilgi falan azalir o yuzden dikkat et kendine:)Sen sikma tatli canini o c vitaminleriyle bunyende saglamsa 5 gune kalmaz kalkarsin ayaga:)Bu arada ben buradayim hala sikilma yani konusuruz:)
Soran+1 yılAy niye korkuyorsun ki uyurum diye uyumamki saat farki var burada Turkiyede yasamiyorumki ben:)Hadi yaa!O da iyiymis.Sabaha kadar kahve mi iviyordun yoksa aslan sutu mu?Iyi hikayelerini dinlemek isterim benim zamanim bol ama tabi ozelse seni rahatsiz etmek istemem fenerli:)
Soran+1 yılHmm.Tabi haklisin.O zaman havadan sudan konusabiliriz eger sana da uygunsa:)
Soran+1 yılBizim burada da geceyarisi oldu yatmam lazim ya aslinda ama yatmiycam cunku ayni zamanda odev yapiyorum:)Ankara soguk degil mi?Delinin anlami kizlarin soyleyis sekillerine gore degisir.Yani ayy semiih sen cok delisiiin yaa gibi bir tonda soyluyorsa bu sen cok hossun demektir ama kizarak soylenmisse hakikaten beni deli yani sinir ediyorsun babindadir.Anlatabildim mi?
Soran+1 yılSon yazdigini anlayamadim desem?!
Soran+1 yılSoylemesem olmaz mi?Sende beni Ankaradan say:)
Soran+1 yılSen geceden beri uyanik misin peki?
Soran+1 yılGorusuruz gorusuruz takma kafana ani yasa fenerli kardes:)
Soran+1 yılNeyse orada sabah 7 oldu.Bence sen yat,dinlen yoksa uyumazsan daha kotu olursun.Kendine dikkat et:)Ben yatiyorum iyi geceler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor şeyler bunlar gerçekten iyi olsun geçmişi yada kötü olsun yargılanmak kötü bir durum tamam evleneceği insanı tanımak bilmek öğrenmek ister hakkıdır ama geçmiş bu sonuçta hatası olabilir olgun olmamıştır düşünememiştir ya da farklı bir şey olarak görmüştür veya doğrusunu gösteren olmamıştır insan hata yapabilir yada hata değil de isteyerekte yapmış olabilir ama bununla yargılanmamalı bence şimdi kendi de zamanında yaptığı bir şey oda başka birinin geçmişi olmuştur başkasıda onu sorguluyordur hani bir söz vardır ya geçmişi senin için önemliyse, geleceğini düşünmediğin kıza dokunmayacaksın diye o misal
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat bir süreç bence bazı yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor herşey kitaplarda yok yaşamadan anlmıyorsun bazı şeyleri yani demem şudurki erkek veyahut kadın bazı yaşanmışlıkların tecrübesi ve dersleriyle yeni ilişkilere yelken açıyor o yüzdendirki geçmişinde iyi veyahut kötü yaşanmışlıklar olsun geçmişini puroblem edersen geleceğe sağlıklı bakamazsın
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
Şimdi ben hayatım boyunca bir çok kız tanıdım, ileride birisini gerçekten sevecek olursam onun eskiden sevgilisi olması filan önemli değil normal olabilir ama her şeyden önce bakire olacak eğer bozulmuşsa istersem sevgimden ölüyüm gerekirse bir ömür kimseyle evlenmem yinede onunla beraber olmam, sonra sevgilisiyle ne yapmış eğer onun bunun evine girip çıkmış, aç gibi yiyişmiş bir kızsa yine işim olmaz efendi, dürüst, namusuna sahip çıkmış birisi olsun çünkü bir ömür geçireceğim gözüm arkada kalacağına hiç evlenmeyim ama bu ciddi düşüneceğim kız için geçerli yoksa bakire olmayan kızlarla beraberde gezip dolaştım tabi bunları gelip geçici olarak gördüm zaman geçirmek için takılıyordum yoksa işim olmaz. Benim için bunlar önemlidir, hatta bir örnek veriyim sen erkeksin yanında kız var belkide eşin olmuş bir gün bir yerde beklerken adamın teki gelip oooooo naber tatlım dese, eskiden neydi gibi hareketler yapsa adam çıldırır yada insan anlarya bakışından filan bir şeyler kesin aralarında yaşadıkları bir olay var dediğinde o saatten sonra o sevgiden hayır bekleme işte.
316 Yorumla
Soran+1 yılCok buyuk konusuyorsun...Ya basina gelirse o zamanda bu kadar rahat bunlari soyleyebilir misin bilemiyorum?!
- +1 yıl
Ben kesin bakire birisini severim demedim sadece sevgimden ölsem bile zor yani tabi o an farklı olacak o kadarını tahmin ediyorum Allah yazdıysa bozsun yani ne düşünürsün bilmem ama ben onun bunun altına alabildiği basit bir kız dünya güzeli de olsa gerçekten sevemem içim el vermez, rahat edemem yani cidden böyle dedin Allah göstermesin. O kadar söylüyorum. Çünkü ben gerçekten çok severim o sevgiyi hak etmesi lazım, sevdiysem ölürüm bile.
Soran+1 yılTek soyleyebilecegim bu benim.Buyuk lokma ye,buyuk konusma!Insanin basina geldiginde gercekten o ettigi laflari oyle bir yutuyor ki sonradan sen bile yaptigina sasiriyorsun.Fakat yine de her ikimize de hayirlisi yani.Allah herkese guzel yazilar yazsin ama sunu da unutma insanlar hata yapabilirler.Bu hatasinida seni cok mutlu ederek telafi edebilir.Belki o zaman hicbir bakire kizin yapamiyacagi kadar iyilikle dolabilirsin ve cok da mutlu olabilirsin.Herkes bir sansi hak eder bence boyle dusunme
- +1 yıl
Bak şunu bastırarak söylüyorum büyük konuşmuyorum sevebilirim hatta aşıkta olabilirim ama ne biliyim ya bir erkek için çok önemli bu konu, bir kızla ilişkiye girerken iyi ama gerçekten sevecek birisini arayınca hani birisinin kalbini kırarsın geri barışırsın ama eskisi gibi olmaz buda onun gibi bir şey solmuş çiçek gibi. Beraber olsam bile yarı yolda bırakıp gitmeyeceğimin garantisini vermem başında söylerim çünkü açık sözlüyüm bana güvenme derim, kendimden soğuturumki uzaklaşsın.
Soran+1 yılHakikaten siz erkekler bir garipsiniz!Kendiniz yaparsiniz elinin kiri olur ama kiz yaparsa kotu kadin olur.Yok bu mantalite degismedigi surece daha cok iyi kalpli sucu gunahi olmayan kizi kacirirsiniz elinizden cook!
- +1 yıl
Bak çok açık sözlüyümdür bu tarz konular benim için özellikle önemli olduğu için direk içimdekini söylerim, ben bir kızla ilişkiye gireceksem ilk önce nasıl bir kız diye bakarım eğer benle olmasa bile başkasıyla ilişkisi olacaksa yapabilirim ama bir anlık sersemliğiyle yapacaksa yapmam yalnız sevdiğim kızın namusunu korumuş olmasını isterim ben işe gittiğimde gözüm arkada kalmayacak yoksa çok sevsem bile benimle olmasın diye kafam bozukken gidip bana güvenme başkasını seversem bırakırım derim.
Soran+1 yılAy yok ben daha fazla seni dinlemek istemiyorum.Tamam o zaman git koyden bul gel bir tane de rahat et!Iyi geceler ama sen cok buyuk konusuyorsun o yuzden karsina oyle bir kiz cikar ki herseyiyle mukemmel ama sadece bakire degil o zaman iste bu soylediklerine pisman olursun ya da oyle bir kiz cikar ki bakiredir ama kalbi kotudur ve evlendikten sonra seni surekli aldatir.Hayat bu kimsenin basina ne gelir bilinmez ama gercekten bu benim dusuncem benimki bana seninki sanadir.Hadi sana iyi geceler!
- +1 yıl
Zoruna gittiği için sana hak veriyorum, içimi daralttın cidden şöyle söyleyim benim arkadaşımın sevgilisi vardı annesi ateist kız yoldan çıkmış akrabamızın evine götürdü sende gel dedi kız orda benimle de birlikte oldu tanımam etmem hayat kadını da değil ben o kızı gördükten sonra açılmış bir kız için acaba neler yaptı diye düşünürüm, sonra eğer bir kız namusuna sahip çıkamayacak kadar acizse bunda erkeğin bir suçu yok zorla değil isteyerek yapıyor.
- +1 yıl
Devamı ve son yorumda benim için, beni aldatmayan çok iyi bir eş kazanır aldattanları da çok gördüm şuan arkadaşım abi dediği adamın karısıyla beraber ve yakalandı evlenmek zorunda kaldı her gün farklı kızlarla yatıyor şehirde de namuslu kız var köye gerek yok Allah kalbime göre versin gerisi boş, bu arada sabah oldu Günaydın.
Soran+1 yılBen Turkiyede yasamiyorum o yuzdende boyle gelenekselci degilim zaten !Beni sevende boyle kabul etmis durumda yani zoruma gidecek bir durum yok!Sana iyi geceler!
- +1 yıl
İyi iyi bir daha böyle atara geleceksen boş yere soru sorma yada en başında yorumu oku cevap yazma çünkü sen yazınca bilgi almak istiyorsun gibi geliyor ve karşındaki de insanlık yapıp cevap veriyor. Gün gelecek bak üyelik ismimi aklında tut, not et bir gün o dediğin kişi seni aldattığında ve ben seni böyle kabul ettim sende benim bu yanlışımı affet dediğinde bana mesaj at lütfen. Rica ediyorum.
Soran+1 yılAtar yapmiyorum.Ayrica senin dusuncelerine de cok saygi duyuyorum ama ben onu aldatmadim ki o beni nicin aldatsin!Cok sacma bu dedigin.mantiksiz...Mesajda atmama gerek yok cunku ben bir melege sahibim su an.bunu simdi sana anlatamam anlayamazsin cunku o derece iyi kalpli bir insan:)O konuda korktugum bir sey yok yani ama cok istersen evleniyoruz mutluyoz diye mesaj atarim cok istersen o zamanda kim hakli cikmis anlariz:)
- +1 yıl
Bak evlenirsin ona lafım yok bakire değilsin diye evlenemezsin demedim hep yanlış anlıyorsun gün gelecek bu dediğim olacak ve o gün bana mesaj at diye rica ettim, sen beni tanımadan nasıl birisi olduğumu anlayamazsın, ben karşımdaki kişiye her zaman iyiyimdir onun en kötü anında bile yanında olup sahip çıkarım, her yere peşinden giderim ama namusu ve efendiliği olacak. Neyse tamam zaten soru sormuşsun cevapladım bitti, uzatmayalım.
Soran+1 yılBencede yeter bu kadar.Iyi geceler!
sevgili olayi farkli bir kavram yeni sevgili icin... simdi gecmiste neler yasanmis ve benim dogrularim nedir bu dogru olandir.. sahsi fikrim, erkek arkadasi dogaldir ama ileriye gitmek olmussa bir yanlis olmus demektir... bu yanlisida kimisi kabul etmez kaldirmaz gönlünü kaptirdiysada aci cekecek demektir yani bedel ödemek denir...
hersey beyinde biter beynini kurcaliyorsa gecmisi uzak durmak aladir cunki beyin bunu isledikce bayana eziyet cektireceksin demektir...
belki şu an mutlusundur ama ilerde tuzu biberi dedigimiz kavga oldugunda yuzune vurmak inciticidir ve telafisi olmaz...00 Yorumlageçmişinde geleceğinde önemi yok diyene inanmayacaksın arkadaş. bende derdim "geçmişi önemli değil ama bir kaç şeye dikkat ederim" diye. ama öyle olmuyor işte. sevgilim dediğin kadın ileride karın olacak kadındır. geçmişi de, geleceği de seni ilgilendirir. her bok yaşayan bir kadının da karın olmasını istemezsin. salak saçma şeyler yapıp, hata yaptım diyemez hiçbir kadın. herkes kendi yaşadığıyla kalır. her koyun da kendi bacağından asılır. bazen kıyamaz, güvenmeye çalışır ve değiştiği yönünde inanç sahibi olur ve kabul edersin, bazen de arkanı dönüp gitmesini bilirsin.
20 Yorumlabir bayansa önemli ancan hemcinslerimin geçmişini sorgulaman onları kendinden soğutmanı sağlar bence sen pek fazla takma senle mutluysa ve sende mutluysan onunla devam et anı yaşa ama bir bayanın geçmişi kötüyse bir erkek olarak farklı açılardan bakma genişliğine sahibiz ;)
10 Yorumla
+1 yılbenim için asıl kriter eskiden ne yaptığınız değil senin eski sandığın sevgilinde acaba senin başına eski sıfatını getirebilmiş mi? (yani eski sevgilin hala peşinde mi?, sen mi? terkettin hala içinde geri döneceğine dair umut varmı yoksa tümden seni unuttumu) bunları öğrenmek isterim yoksa geçmişin benim için o kadar önemi yok yeterki geleceğini benle birlikte düşüne bilsin!
10 Yorumla
+1 yılEvet önemlidir çünkü bir hata yaptıysa ve yarın birgün ben o hatayı başkasından öğrenip sevgilimle aram bozulacak en iyisi ne olursa olsun bir insanı yalanı ile ve sakladığı şeylerle değil gerçeklerle kazansın ilk başta herşeyi anlatması lazım erkekte kabul eder etmez ona kalmış birşey..
20 Yorumlahayat bir süreç bence bazı yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor herşey kitaplarda yok yaşamadan anlmıyorsun bazı şeyleri yani demem şudurki erkek veyahut kadın bazı yaşanmışlıkların tecrübesi ve dersleriyle yeni ilişkilere yelken açıyor o yüzdendirki geçmişinde iyi veyahut kötü yaşanmışlıklar olsun geçmişini puroblem edersen geleceğe sağlıklı bakamazsın
20 Yorumlabu konunun sonu yok. çözümü de yok. kız ve erkek için de geçerli olacak çözüm sakın ama sakın geçmişe bulaşmayın. geçmiş ile ilk sorulan soru beraberinde bir sürü soru getirir. yani bir kez başladı mı devamı gelir. ve sorular merak uyandırır. en iyisi bilmeden devam etmek.
10 Yorumlahiç kimse sütten çıkmış ak kaşık diye kendini kandırmamalı bence bir ilişki başladımı geçmişi unuturum ama geçmişindeki yaşadığı ortam yada arkadaşlarıneden uzak yeni bir çevre isterim ben olsam neticede eski erkek arkadaşı diye hatırlamak istemem
10 Yorumla
+1 yılBence değil . Eğer geçmişle yaşarsan ileriyi hiç bi zaman göremezsin bu nedenle zaten ortada onu sevebilmen aşık olabilmen gibi bi seçenekte olmaz . Bu yüzden de geçmişten sadece ders alınıp kenarıya atılmalı .
01 Yorumlatabiki onemli. onun yaptigi hatalar iyi veya kotu ilerde illaki karsima cikicak herkesin dikkatli ve durust olmasi lazim bence en azindan gelecegini dusunenlere soylim bunu..
02 Yorumla- +1 yıl
Nazile neden bana sordun? Mesajla cevap veremiyorum arkadaş listende olmadığım için
Sürekli birileriyle flört etmiş, şıpsevdi bir kızla evlilik düşünmem ve dolayısıyla da sevgili de olmam. Bir erkek olarak bunlara ben dikkat ettiysem onun da dikkat etmesini beklemek en doğal hakkım.
10 Yorumla
+1 yılgeçmişin hiç bir önemi yok benimde geçmişte yaşadıklarım olabilir. önemli olan onun benimle olduktan sonra yaptıkları yapacaklarıdır. arkaya asla bakmamalı sadece o an ve geleceğe odaklanılmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılÇok önemlidir, çünkü kimse geçmişini silemez, geçmişiyle, şimdikiyle, geleceğiyle bütün değerlendirilebilir ancak.
00 Yorumlabu hassas bi konu. erkenden ve büyük konsmak istemiyorum. başa gelmeden bilinmez.
10 Yorumlaeğer baştan herşeyi anlatırsa kabul edebilirim ama bana gelene kadar atmadığı kalmayacak bana geldikten sonra meryem anayı oynayacaksa isterse 25 yıllık sevgilim olsun 1 dakika devam etmem önemli olan dürüst olması
10 Yorumla
+1 yılkimsenin geçmişi beni bağlamaz yanlış doğru kavramı değişken bir şey sonuçta benden sonrası önemli benim için zamanla tanır ileriye dönük o şekilde karar veririm
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş geleceğin aynasıdır bu hep böyle olmuştur armut dibine düşer vs vs geçmiş önemlidir ama karşındaki insanın şuan ne düşündüğü nasıl olduğu dahada önemlidir
00 Yorumla
+1 yılkadın için eski erkek arkadaş mevsuzu tehlikelidir,çok önemlidir..kadınlar çoğu zaman bekaretleriyle birlikte çoğu şeyini kaybederler,aman dikkat..
benim için ayrılma noktasına kadar gider,gitti de..dediğim gibi hassas konu10 YorumlaKesinlikle önemli değil. Hataları varsa önemli olan bir daha yapmaması...
02 Yorumla- +1 yıl
21 yaşındayım 3 ayrı kişiyle beraber oldum. Ama hiç birini ALDATMADIM ! Sence bundan sonra ki karşıma çıkacak bayan, onu kabul etmememin TEK NEDENİ daha önce başka biriyle beraber olması olursa benim yaptığım şerefsizlik olmaz mı ? ''Erkek yapar sorun yok bayan yaparsa adı ... oluyor '' Bu zihniyetin adı yobazlıktır ! Bu zihniyete karşı çıkan da sizin tabirinizle avrupalı... Evlenene kadar hiç ilişkiye girmemiş erkekler istediğini seçsinler, onlara lafım yok.
benim için önemli geçmişte yaptığı hataları sindirmem çok zor
00 Yorumla"Sen unut geçmişini, ben aklımda tutarım
Adamım bu küçük işlere ben bakarım, yanarım"00 Yorumlahiç üstünde durmam geçmiş geçmişte kalmıstır ama geçmiş diyede 30 kisiyle çıkmıs olmasın yani :)
10 Yorumla
+1 yılya gunu yasayın kımsenın gecmısı sorgulama hakkı yoktur
10 Yorumla
+1 yılÇok da umurumda olmaz ama anlatmasını isterim. Geçmişe takılmam
00 Yorumlapişman olmuşsa ve hata olduğunu kabul ediyorsa kesinlikle önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılÖnemlidir tabi geçmiş geçmişte bıraktığı izleride bilmek isterim ;)
00 Yorumlageçmişte yaptıkları hatalar o kişinin kötü olduğunu göstermez adı üstünde hata sonuçta hatasını anlamışsa sorun yoktur insanın nefsi her türlü hatayı yaptırabilir insana seviyosam gerisi teferruattır :)
02 Yorumla- +1 yıl
@Karakanat haklısın dostum birini sevmiştir bi hataya düşmüştür harici biri olmamıştır dürüstçe söylemiştir sorun yok.
+1 yılGeçmiş, adı üstünde geçmişte kaldı hatalar affedilir önemlı olan tekrar etmemesi .
00 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli , geçmiste onunla neler yaptiysa bazen aklina geliyor ve bana diyorki '' bunu birdaha yapma , bunu o da yapiyordu ''
Ve bu bir erkege çok fazla koyuyor gibi00 Yorumlaçok önemli geçmişi kötü bir kadınla bir ömür geçmez
00 Yorumlaeskiden bir kızı bin kişi ister bir kişi alırdı şimdi bin kişi alıyor bir safa kalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ne kadar dikkat ediyorsam onun da o kadar dikkat etmiş olmasını isterim o yüzden önemli
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim yok sorunda yok olsa önemli olurdu ama olmadığı için ilgilenmiyoruz kendisiyle
00 Yorumla
+1 yılHer insanın geçmişinde hataları vardır ama abartanlarla pek işim olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değilde sen fotografını nie değiştirdin ben bakıodum arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmişse geçmişi önemlidir, geçmemişse önemli değildir.
00 Yorumlasenin eski sevgilin olmadı mı hiç ne var bunda
10 Yorumla
+1 yılsaçmalık ondan önce olab bşy neden onu ilglendrrki
00 Yorumladers çıkardıysa sorun yok..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Seviyorsam sevdiysem bir cizik atarim gecmise
00 Yorumla
+1 yılAnlattığı kadarı önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş geleceğin aynası derler çok doğrudur
00 Yorumla
+1 yılbi kızın geçmişi..erkegin gelecegi önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucaktan kucağa dolaşmamışsa sorun yok.
10 Yorumlabebenin bebeliğine kadar inerim.
00 Yorumlayaptığı hataya bağlı
00 Yorumlaçokkkkkkkkkkk önemliiiiiiiii
121 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen oyle diyorum cunku eger yapilan seylerin hepsi beynen ve duygusal olan yasanmisliklar eskide kalmissa kurcalamanin bir anlami yoktur.Benim icin gecmis gecmiste kalmistir.Bu kadar basit.Dahasi yok!
Soran+1 yılDusuncemi sordun bende soyledim.Bu bende degismez.Ben o kadar ataerkil dusunmuyorum.Cok sacma geliyor bana .Kacinci yuzyilda yasiyoruz.Erkekler yapicak da kadinlar olur deyip sineye cekicekde is kadinlara geldiginde onlardan kotusu olmayacak.Bence bu dupeduz cinsiyet ayrimciligi ve bana gore insan degismek isterse bu hayatta hersey mumkundur.
Soran+1 yılIyi sana mubarek olsun.O senin dusuncen buna hicbirsey demiyorum ama digeri de benim dusuncem.O kadar iste.
Soran+1 yılBen zamaninda cok aci cektim ve artik feristahi gelse bu dusuncemi degistiremez!Artik yasayip gorecegim ama yine de onerin icin tesekkurler:)Ben bir kisiyi sectim ve o yolda ilerliyorum.Hersey Allaha kalmis artik.Ne ben ne o ne bir baskasi sadece Allah gostericek...
Soran+1 yılHaber verdigin icin tesekkurler:)Cok dusuncelisin sagol.Yok karismadin da cok doluyum bende ondan biraz sert cikistim galiba sanada.Oyleyse sende kusura bakma.Ayrica burada herkes bir cevap bulmaya calisiyor ondan onemlide degil...
Soran+1 yılSagol saksisiz abi:)Insallah mutlu eder...Dua et benim icin:)Tek istedigim mutlu bir hayat ama bu gecmis denilen gereksiz zamanlama siz erkekleri bu kadar etkilemeye devam ettikce benim tovbelerimin bile bir anlami kalmiyor.Hayat anlamsiz geliyor!
- +1 yıl
sadece senin değilki onunda geçmişi önemli tabi benim için. zira onunkine önem vermiyorum diyosan o a seninkine önem vermesin. umarım mutlu olursun hep
hayat hep güldürür ha bu arada bende evvelsi gün ayrıldım güzel bişey değil siz mutlu olun bari bizim yerimize. bizim kızımız olacaktı adını zynep koyacaktık önümüzdeki mayıstan sonra evlenecektik vs vs
Soran+1 yılHadi yaa!Cok uzuldum abicim:(Tuh cok kotu olmus...Bizde evlenmeyi dusunuyoruz.Simdiye kadar hersey iyi gidiyor ama icimdeki korku beni yiyip bitiriyor.O melek gibi yeryuzunde bulunamiyacak derecede iyi bir insan.Bende iyi bir insanim ama daha once bir insan birini sevdi diye kotu bir sekilde yargilanmamali diye dusunuyorum ben sadece.Bu arada cok ozel olmazsa neden ayrildiniz abicim?
Soran+1 yılHakikaten!Sana oyle mi soyledi?Yani sikildim mi dedi?Masallah nasil hemcinslerim var sasirdim kaldim dogrusu!:(Cok mu seviyordun onu?
Soran+1 yılKorkmustur evlenmekten ve sorumluluk almaktan.tek nedeni bu abicim yoksa ben baska bir neden dusunemem!Bende bu sevme isinde keske duygularimiz olmasaydi diyenlerdenim yoksa cok aciyor be abicim oyle boyle degil:(
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun!Sakin onu hatirlaticak seyler yapma.Obur turlu daha cok uzulursun!
Soran+1 yılSagol abicim tekrardan.Allah sabir versin.Eger alnina yazilmissa tekrar birlesirsiniz merak etme yoksa Allah sana daha iyisini cikarsin insallah:)Iyi geceler abicim:)
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam