Aldatıp pişman olan erkeği affettikten sonra ilişki nasıl olur?

3 buçuk aylık bir ilişkiydi bizimki. 3 buçuk ay sonunda, ayrılmadan önceki son haftalarımızda başka biriyle konuştuğunun farkındaydım, mesajlarından anlıyordum. Buna rağmen sonuna kadar sürdürdüm ilişkiyi fakat bir gün ara verelim dedi. Bitirdik. O kızı gerçekten öğrendiğimde, kavga ettik. Çok ağır şeyler söyledim. Uzatmamamız gerektiğini söylüyordu o. Bundan sonra iki hafta boyunca hiç konuşmadık. İki hafta sonunda ise o mesaj attı. Özür diliyordu. Beni rahatsız etmemesini söyledim. Dinlemedi elbette. Günlerce bu şekilde yalvardı. Cevap vermediğim halde, terslediğim halde devam etti. Mesajları kesmeyeceğini anlayınca buluştum onunla. Son kez bitirmek için, aklımdaki buydu. Fakat çok büyük bir yanlış yapmıştım, karşıma geldiğinde umursamaz tavrımı ancak bir kaç saat sürdürebildim. Daha sonra sarıldı bana, gözlerim doldu. Yalvarıyordu yine, bundan sonra üzülmeyeceksin yemin ediyorum değiştim diye. Boşluktaydım, hata yaptım ne istediğimi bilmiyordum bunu anlamam için senden biraz uzak kalmam gerekiyormuş diyordu. Aklımdaydın diyordu. İnanmak istedim, ikna etmek istedim kendimi bunlara. Görmek istiyorum sadece değiştiğini başka bir şey bekleme dedim. Ertesi gün yine aklıma bana yaptıkları geldi, bitirelim dedim. Bırakmadı beni. Hala daha devam ediyor. Ama güvenmiyorum. İçimi bir şeyler kemiriyor sanki sürekli. Yanındayken eskisi gibi mutluyum, onun da daha dikkatli olduğunu görüyorum fakat böyle yürür mü? Siz olsanız ne yapardınız? Çok şey paylaştığınızı düşünün, kopamadığınızı. Ne yapabilirdiniz?
Aldatıp pişman olan erkeği affettikten sonra ilişki nasıl olur?