Çok özledim onu çok ne yapacağım ben?

herkese selamlar millet benim sevgilim vardı 3 senelik ben üstüne çok gittim onun ayrıldık sonra istemedi beni biz bunla yattık ve kızlıgım bozulamıştı hastaneye gitmiştim esnek dediler sonra gene yattık bz bunla ben hep kıskanıodum onu hep üstüne gittim ayrıldık peşinden koştum neler yaptım gene barışmadı baya bi süre geçti annem beni kızlık muayenesine götürdü şüphelendi oda baya depresyona girmiştim çünkü ve gittik kız olmadıgım çıktı annemde gitmiş tamda onun dogum gününde almış hastaneye randevu şok oldum kız olmadıgımı ögrenince direk aradım onu aglamaya basladım ben nasıl yaşarım böyle die yalvardım nolur affet esnekim die benden ayrılabildin ama bozulmuşum dedim dinlemedi hiç umru olmadı beni böyle bi şekilde bıraktı telefon numarasını degiştirdi bende gittim karakola şikayet ettim dogum gününde karakola aldırdım onu şimdi mahkemelere gidip geliyoz nabıcam bilmiyorum çok vicdansızmış bu gece gördüm rüyamda onu gördüm diodum bozulmuşum ben yemin ediyorum diyodum yalvarıyodum barışıyo gibi oluoduk sarılıyodu bana bi yere kadar gidiyodu yanındaki çocuklarla ve mesajlaşıoduk beni hiç terslemiodu canım siz nabıyonuz nerelerdesiniz diodu hesapta baska şehire taşınmıştı ama benim oldugum yerdeydi bu sabah gözlerimi açtım bu rüyadan sonra aglıcaktım halada çok moralim bozuk onu unuttugumu düşünüodum bu rüya beni alt üst etti ayrıca bişey daha söyleyim benim çok yakın bi arkadasım var bilyo yakın arkadas oldugum geçenlerde ona nasılsın yazmış ne demek bu rüya ve bunlar.
Çok özledim onu çok ne yapacağım ben?