Eski sevgilim beni bir erkek arkadaşımla gördü...

Bir erkek arkadaşımla birlikte yürüyorduk... yanımdan bir araba geçti eski sevgilimdiç işaret parmağını salladı. eve gitmemiş köşe başında beklemiş beni. giderken çevirdi gel buraya diye... sen napiyosun ne bu halin ne işin var çocukla senin diye bağırdı bana. bende senin sevgilin yok mu git onunla takıl dedim. yengesinin kız kardeşini ayarladılar benden ayrıldıktan sonra. akrabası yani. o kadar dil döktü bana neler neler söyledi anlattı hayatından olan biteni 1 saat eve yollamadı beni. son olarakta 3 aydır bu kızla görüşmüyorum bile arıyo bazen cevap veriyorum ayrılıçam evlenmiycem onunla için rahat olsun canım benim ama nasıl ayrılıçam bilmiyorum öyle bir yerdeyim ki iki arada bir derede kaldım dedi. sanırım aile baskı yapıyor bırakma kızı falan diye. kızda yapıştı bırakmıyor yakasını. hep akrabalarıyla arkadaşlarıyla muhabbbet içine girmiş... eski sevgilim tek bir söz etmiyor ama kızzz maşallahi var. soğuğu bahane ederek ellerimi tuttu sarıldı bana sonrada öpüştük... :((( ne yapıcam ben şimdiii...?
Eski sevgilim beni bir erkek arkadaşımla gördü...