çook özledim ama söyleyemiyorum. Gurur desen değil inat desen değil. Adamın umrunda değil. Üzgünüm hemde çok Üzgünüm. Nasıl geçer bu :/
bu bir ergen yakarışı değildir.
bu bir ergen yakarışı değildir.
Bak sen dünyaya onunla gelmedin. hepimiz yalnız geldik ve yalnız gidicez. hayatını sadece bir insana odaklamaya çalışmaktan vazgeçmelisin. hepimiz aşk acısı çektik hepimiz özledik fakat bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini görmen lazım. onu düşünmemek için farklı aktiviteler yapmalısın arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin sevdiğin bir spor yapabilirsin aklına ne gelirse işte.. ve son olarak o insan senin bu sevgine değiyor mu bunu düşün. bir de karşına daha bir çok insanın çıkacağını..
Teşekkür ederim canım benim :*
Soyleme sakın. Cok buyuk hayal kirikligi yasama ihtimalin var.
Bende öyle düşündüm. Biraz ağladım geçti.
İyi sakin deneme oyle birsey.
Ama dayanamıyorumda. o çoktan unutmuş
Unutur onlar. Cunku sevmemislerdir. Seven unutmaz be dostum.
Adi yalancı seviyorum dedi aşığım dedi :(
Yalancilik da bir sektor bunu ogrenmis oldun en azindan.
Ciddi takıntı yaptım. Bazı şeyler için zaman bulamıyorum. şu an prof. Yalancı oldum. Deli gibi takip ediyorum onu. uzaktan bakıyorum gidip vurasim geliyor
:/ durumun uzucu, Cozumu alismaya calismak. farkli bir yasam tarzi benimse ve ustunde calis faydasi olacaktir.
Bosversene. Kimler neler dedi neler yaptı. Bu kadar acitmamisti. Bende acitmak istiyorum.
Acitmak istiyorsan somut seyler denemelisin. Oylelerinin yuregi yanmaz.
Somut şeyler düşünüyorum zaten. Şeytan diyor git sok bıçağı penisine. seviyorum yazan parmaklari kes. O ağzını yar baştan aşağı dikemesinler. Gözlerini oy ver eline. Sevgim çok deli bir nefrete dönüşüyor
Bunlari yap fakat yakalanma. Cunku cezasi cok insan yerine koyarlar onu
Ben koymuyorum. Yaşattığını yaşayacak.
O biraz zor iste.
Neden zor olsun?
Yasattigini yasamasi icin seni sevmesi gerekirdi. Sevseydi zaten bunlari yasatmazdi. Seni sevmemis birine aci cektiremezsin.
Sevdiklerini alsam elinden acimaz mı:)
Sence ugrasmaya degermi. Azcik ufkunu genislet. Canina yazik. Degmeyenlerle ugrasacan.
Değmez. Ama atamiyorum içimden.
Atarsin. Dedigim gibi farkli seyler dene hayatinda.
Hayatım kalmadı. Zaten b*k gibiydi dahada kötü şimdi. Artık korkmuyorum hicbirseyden. Canımı yakan her pisligi teker teker avliyorum.
Kolay gelsin oyleyse ne diyim. Basarilar dilerim.
Teşekkür ederim gizli.
Rica sadist dostum.
Söleme sakın söleme götü mötü kalkar sonra sölim sana
Cevap
1Cevap
Zaman kaybetmeden söylemelisin.
Git söyle bişey kaybetmezsin
Aslında ederim. Götü kalkıyor. Sonra diğer kızların canını yakıyor
söylee bence
Söyle
geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?