Evet şöyle bir görüşlerinizi alalım...
Bekleylim görelim?
Bekleylim görelim?
Pişman olacak tiptir.
Götüne baka baka dönecek kız tipidir.
Onla bunla yatmaya alışacak kız tipidir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence burada elalemin kızının namusunu değil, senin adamlığını konuşturmak gerek, bir kızın namusunu alıyorsan ona kendini guvendirip boyle birseye kalkisiyorsan burada insanların içinde o kizin namusuna laf etmek ne benim ne senin ne de başkalarının haddine burada millet orsp diyo, herkesin kabri ayrı, kimse kimsenin sucu ile yargilanmayacak. O yüzden bu yaptığın anket çok saçma kardeşim.
kız kendi ayrıldı ben bsy dıyemem :D
Ben bakireligimi verdim ve ayrildim. Oyle bir adamla evli oolacagimma bekar kalirim dedim ve bitti. Bekaret bozulduktan sonra cok sey degisiyor erkekte. Simdi evliyim ve 2 aylik hamileyim (ayrildigima değil o adamla yattığıma pismanim yolda gecenle yapsaydim da onla yapmasaydim )
ee rahata veriyor :)) dogal olarak takmıyor senin verdigin rahatlık..
Ne zaman evlendin sen? kaç yaşındasın?
23 yasindayim esim 2. Birlikte oldugum adam
adam kabul ettiyse sorun yok
Ne zaman evlendiniz? Hangi şehir acaba
6 ay once evlendik. Bursadayim ben
Eski sevgiliniz ögrenmiştir saanırım üzülmüşmüdür sizce?
yoksa bulunduguz şehirdenmi ayrılıp başka şehire yerleştiniz.
Ben iliskimiz icin gerek onla yatmadan once gerekse yattiktan sonra cabaa gosterdim dinledim merhamer ettim yaninda oldum maddi manevi her seyimi paylastim ama o tepkisiz kaldi ben de careyi ayrilmakta buldum. Agladi bile ama donmedim. Su bir gercek her kendini teslim eden ayrildiktan sonra herkesin yatagina atmiyo. Ben kendi yaptigimi onaylamadim asla yaptigim an pisman oldum. Farkli sehirlerdeyiz bir daha da gorusmedim ama en yakın arkadasimdan aliyor haberlerimi
ne kadar süre birlikteydiniz.
2 yillik bir sevgililik dönemi yasadik o baska sehirdeydi zaten 1. yilin sonunda birlikte olduk 2 yil dolunca da ayrildik.
maşallah senin durumunu eşin biliyormu peki anlatmışsındır heralde ya da öyle anlamamıştır?
Biz zaten 1 kez ilişkiye girdik bir daha olmadi sadece bozdu. Girecektik hep bir sorunlar cikti Kesinlikle sans diyorum. Esime anlattim durumu kabul etti. Ben kendim neyim ki senden bunu isteyeyim dedi. Evlendik cok sukur bebek de geliyor
İlginç bir erkekmiş yani herkes kabul edemez eden var demekki eşinizin yaşı kaç?
Esim 26 yasinda
Tuhaf bursadamı tanışdınız :) eşinizle.. yoksa ailemi buldu o sıra sevgilinizlede devam ediyormuydu
Biz ayni okuldan mezunuz o benim 1 ust siniftandi :) benim okul gecen yyaz bitti ve evlendik :) bursada da is bulduk
üniverstemi :) başka şehir mi yoksa bursaya iş bulupmu geldiniz.
Biz adanada okuduk sonra o adanada 1 yil calisti bn okul bitince de is bulduk bursaya gittik :)
adanada var tabi öyle kabul edenler enderde olsa..
Şans diyelimm
Eee aynı şehirde eski sevgilide var rahat olunmazdı haklısın
Sehirle bağdaştiramazsin esim ddiyarbakirli
Heralde çok güzelsin..
Aileniz nasıldı peki anne baba ayrımıydı
Cok guzel deilim cok guleryuzlu insanlarla ddiyalogu olan biriyim annem de babam da yasiyor ve beraberler. Esimi anlayan biriyim belki de beni ondan tercih etti
Belkide..
Ben rahat edemezdim..
Evlenincemi beraber oldunuz?
Evet evlenmemizi bekledi. Ben sana ayni aciyi yasatamam evlenince benim ol dedi ve opusmekten ileri gitmedik
Degişik..
Hayat diyelim herkesin bir nasibi var.
valla 3 seçeneği geçtimde aynısını onu yapan ve bunu çok büyük bişeymiş gibi burada sergileyen pezevenge lafım; aynı şeyi anana bacına yapsalar ne düşünür diye sormak istiyorum
l*n yavşak ayrılan benmişim gibi konuşma
pohpohlanmadın diye zorunamı gitti kunduz , kızı ilk sen becerdin diye köle olmasını mı bekliyodun sen keko
oglum hayatını skrm snin gibi yavşaklara ekmek çıkmş efnamı
yaw he he
Öyle bir durum varsa önce dönüp kendime bir sorarım nerde hata yaptım bekareti verdi de niye gitti. Benle bir ömür geçmez mi l*n yoksa falan diye tereddüte düşerim
Yani bir nevi...
Cevap
4Cevap
Olabilir 2015 yılındayız hala yok bakire kız bakire olmayan kız muhabbetleri dönüyor seni o zaman sevmiştir güvenmiştir ve böyle bir birliktelik olmuştur sonra senin hakkındaki fikri değişebilir orospudur yazan hemcinslerime de inanamıyorum kendi cinsini bu kadar nasıl aşağılayabiliyorlar anlamıyorum
Ne yapsınlar kendileri yememiş daha o bku halyle kınamaları dogal.
Şimdi kız irispilik yolunda ilerleyebilir ya da sen ne yaptın nasıl davrandın da kız senden ayrıldı? Şayet kalbi beyni kaşar olmayan bir kız özelini paylaştığı birinden kolayca kopamaz. Enine boyuna bir düşünmek lazım kendinden başlayarak.. Pişmanlık içinde hayatına devam edecek de oladabilir illa yollu olacak diye bir şey yok.
Gidişat ne olur diyorsun yani..
Benimde hatalarım oldu elbet. ama bu kadar cesaretli davranması herkesi şaşırttı?
Biri için yapmışda olabilir.
Eğer birisi için yapmış olsaydı bence bunu şuana kadar çoktan öğrenmiş olurdun. Bazen çok basit tamamen kendi açınızdan düşünüyorsunuz. Senin hatalarından ötürü onu kullandığını düşündüğü içinde ayrılmış olabilir. Sonuçta sevişen çiftlerde hep kızlar zarar görüyor hep kızların adı lekeleniyor sanki o anda yanında bulunan erkek de aynı şeyleri yapmamış gibi.. Belki de tamamen pişman oldu kendince yeni kararlar aldı ve daha fazla yıpranmal yıpratılmak istemediği için yaptı? Hiç bu açıdan düşündün mü? "Orospu" damgasını vuracak kadar ne sen küçül ne de beraberliğinizi küçült.
Çabalarıma kulak asmadı.
Bitsin istemiyorsan uğraşırsın. Konuşur halledersiniz. Yok artık gitsin ben zaten şeyimin keyfindeyim anasını satayım kız mı yok diyorsan kusura bakma burada senin de kabahatin büyük kızın arkasından yakıştırmalar yapma o yoluna sen yoluna
6 ay oldu :d aylar sonra bsy ylladm çöpe atmışlar mallar.
Sevmiyosa soğumuşsa sen odunsan kız sırf bekaret için hayatını seninle mi yaksın?
yaş 30 haklısın sen zaten durma
:D ne farkeder hatun onca sene vur geç yaptım evlenmeden daha ne isterim
:D sen kendi işine bak bana kız çok
eger bir erkekle aynı yataga yatmışsa bekaretini vermiş vermemiş bir anlamı yok. her seyi yapsın bekareti saglammış. aman ötede dursun öyle bakirelik
:) yani...
Sana bakireligini vermiş ve arkasına bakmadan ayrılmışsa
Başkasına da verecektir doğal olarak geri donemz sanmiyorum
Aynen sürtük işte.
ne kadar mal bir soru ya. bir de oropidir diyen kızlar da ayrı bir mal. hay allahım
senin yaşama şekline baglı aynı durumdaysan şaşırmadım
Kız nasıl biri ona baģlı be niye ayrıldı
sogumuş sevmiyormş
5 yıl snra :D
onunla bununla yatmaya alısacaktır :)
Vermiş tadını almış dimi.
başkasıylamı yatmışdır dıyosun :D
oarsı kesin :))
Pişman olacak tiptir.
Sanmam.
Pişman olacak tiptir.
Sürünsün.