Canim dusunme boyle sakin yaptiklarin icin tovbe et allahtan hayirli insani dile namaz kil dua et her zaman ruhun huzur bulacaktir ne demek kotu yola dusmek? Bu dunyada deger gorsende oyle olarak obur dunyada rahat edecekmisin? Orda mutlu olabiliecekmisin? Oldukten sonra yasadigimiz omur icin birkac saatlik sureymis diyecekmisiz. Sen dogru ol. Yasadigimiz zulumler icin simdi isyan ederken ozaman allahim keske daha fazla zulum verseydin bana diyecekmisiz. Allah sevdigi kullarini sinar. Sen cektigine dert sikintimi diyorsunda kotu yola sapacaksin? Hayatin daha ne kadar kotu olacak hic dusunmezmisin? Bizim cektigimiz sikintimi Hz. Muhammed (s. a. v) efendimiz 6 cocugunu topraga gommus elleriyle dogru yoldan ayrilmamis Allahim senden gelen kabulum demis. Seni iki cocuk terk etti diye boylemi olacaksin? İsyan edipnkotu yolami duseceksin? Kendine gel.. İyi bir insansin dogruluktan ayrilma dua et sukret bak nasil duzelecek hersey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç de öyle değil canım erkekler hanım hanımcık kız arar ancak içlerinde üç beş çürük oluyor çürüklere aldanma ayrıca tüm erkekler yoldan çıkık olsa bile biz ahlakımızı bozmayacağız çünkü amacımız doğru olanı yapmak. Bir de herkesin vardır kısmeti zamanı gelince hayatına çok iyi biri girecektir canım.. Kendine iyi bak..
116 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aldatıyor hepsi en iyisi bile
- +1 yıl
Sana oyle denk gelmis belki cevren oyledir aldatan cok erkek var ama bir o kadar da aldatmayan var benim cevremdekiler iyidir mesela. Babani dusun baban aldatiyor mu baban iyi biri aramis da annenle evlenmis degil mi?
Soran+1 yılBabam yurtdışına kaçtı altı sene önce
- +1 yıl
canim ne soylesem seni rahatlatsam bilmiyorum diyelim ki butun erkekler serefsiz bu kasar olmaya neden degil bunu yanlis oldugunu icin yapmayacagiz.. Yaptigin dogruysa sana talep olur merak etme insan dogru olani iyi olani talep eder mesela senin talebin iyi bir erkek elbette sen dogru olduktan sonra sana talep olacak.. erkekler neden kasar arasin ki amaci sadece cinsellik olan erkek kasar arar oyle adami da ne yapalim zaten benim arkadasim vardi sevgilisi baska erkeklerle samimi oluyor diye ayrildi mesela iyi erkekler de var tum kizlar kasar degilse tum erkekler de aldatan degil
Soran+1 yılBiliyorum teşekkür. Ederim ama ben zaten sinirle söyledim onu asla yapmam tabiki ama kimseye de güvenmem artık çünkü kendilerini çok iyi gösterdiler böyle insanlar bile kötü çıkıyorsa gelecek diğer iyi insanın oyun yapıp yapmadığını nerden anlayacam? Bütün okul hayatımı mahvetti çok yıprandım sırf o mutlu olsun diye kendimi asosyel yaptım hatta süslü püslü çekici birnkızdım senelercenpasaklı gibi gezdim temizdim ama hep sıfır makyaj güzel bir kıyafet aldığımda bile pek izin vermezdi giyinmeme herkes bakar diye bende saf gibi beni seviyor kıskanıyor tek ona ait olayım başkası beni beğenmese de olur dedim öyle dolaştım başkanlığını yaptığım kurumdan atıldım. Sırf o hasta diye onunla yurtdışına kaçtım orda tedavi olmam. gerek diyerek kandırdı üstelik benim. paramla ama sonra öğrendimki hepsi yalanmış yurt dışı için kullanmış. beni. Birlikteyken bir kuzeni vardı hep o kızla takılırdı bende kuzen sonucta deyip ses etmezdim ama bunlar meğer işi pişirmiş benim ona kredi çekip verdiğim parayla
Soran+1 yılParayla tekrar yurtdışına kaçtı kuzeni almanyada ilk sefer de tedavi diye oraya gitmişti sonra bana beni birdaha arama dedi onun kredisini hala ödüyorum okulum. bir sene geriledi onunla gittim diye okul harcını da zar zor ödüyorum borç harç derken bir baktım facesinde o kuzeniyle evlenmiş apar topar sen bunları duyunca yaşayınca ne hissedersin
- +1 yıl
Canim ya Allah yardimcin olsun cok zor seyler yasamissin insallah en kisa zamanda gecer sikintilarin sen iyi birisin guzel seyler yapmissin aslinda kaybeden o senin gibi kizi bir daha nereden bulacak? her serde hayir vardir derler bunlar sana bir seyler katmistir elbet mesela tecruben oldu belki bu tecruben sayesinde cok iyi bir es secimi yapacaksin ve cok mutlu olacaksin (insallah)
- +1 yıl
Sen cok guclu birisin belki bunlar olmasaydi bu kadar guclu olmayacaktin
- +1 yıl
Her sey duzeltilebilir canim
Soran+1 yılİnanamıyorum ya şu an aldıgım habere göre annemi işten çıkartıyorlarmış bu durumda intihar etmeyesin de ne edesin şimdi toplam. aylık 3 bin tlyi bulan kredimizi kim ödeyecek okulumun harcını kim yatıracak benim. çalıştığım bunun yarısı bile etmiyor
- +1 yıl
Cozumu vardir elbet Allah kullarina yardim eder intihar etme sakin
Soran+1 yılBeklliyorum çözümünü isyan etmiyorum ama zor durumun en. zorundayız Allah yardımcımız olsun dua edin bazen bütğn aksilikler. aynı kişiy bulur
- +1 yıl
Tabii ederim Allah yardimciniz Allah kendine siginanlara yardim eder elbet cozumunu gosterecektir Allah en sevdigi kullarina sikinti verir belki de boyle sinaniyorsun
- +1 yıl
Canim nasilsin merak ettim?
Soran+1 yılAynıyım yaşamaya çalışıyorum
- +1 yıl
uzuldum keske bir cozum yolu soyleyebilsem dagilmamaya calis bunlarin gececegine inan bize gecmeyecekmis gibi geliyor ama geciyor her sey sabirli ol Allah' a dua et
+1 yılBir anlık ofkenin sana vereceği zararlari tahmin bile edemezsin sakin ol ve sunu düşün ALLAH agir siniyor imtihan ediyor ve şükür edersen mukafatini alacaksin ama isyan edersen ceza cekeceksin keske hayatta her sey giden uc kuruşluk insanlar kadar unutulmasi kolay basit olsaydi ne derdi sıkıntısı olan insanlarimiz var onlara haksizlik etme gidenin ardinda üzülmek yerine şükür etki kurtuldun tecrübe oldu hayirlisini iste ve zaman birak bence çünkü bir cok mutlu olacaksin ve bu günlere sadece guleceksin sen gülüsun sen dirayetlisin ve senin kimseye ihtiyacin yok sen gideni degil giden seni kaybettigi icin uzulsun ALLAH hakkinda hayirlisini versin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim sağolasın
Seni sırtından vurana kızma. Ona güvenip sırtını dönen sensin. Eğer bakire felan değilsen bir cahillik ettiysen tövbe et. Af dile. Ayrıca bir betimleme yap şimdi. Bir meyve agaclari dolu tarlaya girdiğini varsay. agaclarin dibinde olan hayvan gubresine bakarsan ttiksinirsin. ama başını yukari kaldirip o ağaçların güzel meyveleri ni göre bilirsen bu seni mutlu eder. bu benim felsefemmm. ortam kasardan çakma moderncilerden ateistlerden geçilmiyor. Ama buna rağmen ben evliliğe mutluluga laik bakire ahlaklı maneviyatli güzel birini bulacagimdan eminim. Hayata güzel bak güzel olsun :) iyi geceler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
+1 yılÇok sıkıldım bu temiz kız kaşar kız muhabbetinden... Ulan kadının kaşarı oluyorsa, erkeğinde yavşağı oluyor işte... Erkeklerin kaşarlara değer verdiğini söylemekle, temiz kadın kirli kadın muhabbeti yaparakta kadınlara en çok zararı veren sen ve senin gibi kadınlar olduğunu ne zaman anlayacaksın... Ne kadının kaşarı olur ne erkeğin yavşağı... İnsan erdemlidir ya da şerefsizdir... sen şerefsizlere denk gelmişsin hepsi bu. Zira bazı insanların yıldızı düşüktür, mıknatıs gibi şerefsizi çeker... Yapacak bişi yok, ince elicen sık dokuyacaksın...
10 YorumlaNeden önce kendini değerli bulmuyorsun? Başkalarının ya da hayatına giren romantik ilişkilerinin senin hakkında bir değer yargısı yapmasına izin veriyorsun? Herkes hayatında o tarz insanlara rastlar. Ama suç onlarda değil. Sende de değil. Yetiştirilme tarzlarınız hayat görüşleriniz farklı. Sen öncelikle kim olduğunun farkına var. Sonrasında da hayatına kimin girip kimin gireneyeceğine karar ver. Kontrolü ele al kısaca :) hala bu soruları soruyorsan tam olarak yıkılmamış olabilirsin. Gerçek anlamda bir çöküşe ihtiyacın var. Ama bu çöküş olmadan da kendini toplayabilirsin. Sadece kendi değerini kendin koy.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha nasıl çökmem gerek?
- +1 yıl
Anne baba kardesin ölmesi, kolunu bacagini gözünü kaybetmen, kansere yakalanman, tecavüz falan filan
Gizli Üye(36-45)+1 yılya burada yorum yapanlar siz ne biçim insanlarsınız? önce kızı dinleyin hayatıma girenler diyo seviyorum birsürü şey vaad edip yüz üstü bıraktılar diyo siz önce bunun açtığı yaranın ne demek olduğunu öğrenin sonra bu kıza laf söyleyin. sana gelince seni yüz üstü bıraktılar gittiler sen sevdin tamam ama her insan bir değil ama şunuda unutma doğru insanlar da var bu hayatta hepsi yawşak değil öyle mutlaka bu hayat seninde karşına çıkaracaktır. sen kişiliğinden asla ödün verme zor biliyorum ama kendine hakim ol yanlış işlere kalkışma bırakıp gidenler utansın sen hep dik dur yoksa bu hayatı başka türlü kaldıramazsın üzülme demicem üzül ağla ama şuna sevinki öğrendin şeyler seni daha da güçlü yaptı bir süre sonra bunu göreceksin..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. neler çektiğimi bir ben bilirim
Cevap sahibi+1 yıltahmin edebiliyorum bosver kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın aldırma onların sana bu yaptıklarıda yanlarına kalır sanma zamana ihtiyacın var onlar da düşecek göreceksin.. sen kendi çizginden yürü yeter.
seni çok iyi anladım bayan gizli senin olayın farklı erkeklerin üzdüğü değil üzüldüğü taraf olmasını istiyorsun ama unutma erkekler duygusal birşeyler hissetmeden bir kere birlikte olunca onun için fark etmez kız onu bırakmış mı terk mi etmiş vs. yine sen üzülmüş olursun... seni iyi hissetirecek olan şey birilerini üzmek sen bunu istiyorsun ama buda yanlış senin daha önceden düşündüğün gibi temiz duygularla sana yaklaşan birinin hakkını yemiş olacaksın... buraya dikkat!!! senin tek çözümün çok çok seçici olman herkese güvenmemen karşındakini çok iyi tanıman ve öyle sevmen
00 YorumlaGelsin alsınlar. Kullandıkça eskiyen bir şey değil kalp. Ve iki kişinin günahı da herkese çektirilmez. Zaman yönetiyor nasılsa. Sen gene sadık ol, gene güven, gene iyi ol. Erkekler kaşarlara değer veriyor orası kesin. Ama kaşarlık öyle sonradan öğrenilen bir şey de değil. İstesen de olamazsın. Vicdanın rahat olsun. Acı çeksen de olur.
00 Yorumla
+1 yılCanım bu soruyu sormakla bile büyük bir adım atmışsın.2 kisi sana zarar verdi diye boyle bisey istemen zaten meyilli olduğunu gösterir bak beni yanlış anlama. Ama temiz bir kızdım diyorsun yeni bir başlangıç yapsan hayatın güzelliklerini görmeye çalışsan Rabbim eminim ki birgun karsina seni mutlu edecek birinj çıkaracak. Sen şu an sinirlisin o yuzdrn böyle düşünüyorsun. Bence hayatını mahvedecek şeyler yapma. Neden iki i*ne icin kendink feda edesin?
00 Yorumla
+1 yılsen bu görüşünü beyan ederek zaten ilk adımını atmışsın, gerek yok böyle gerekesiz edecepsizce işlere, sen doğru ol ki doğru seni bulsun yolun doğru olsun'ki yoldan çıkma, bedenin defter kalemin amel daha iyi ameller işle, bu dünyadan alabileceklerin sınırlı ama salih amel işlemek sınırsız sana bu hak verilmiş kullan dibine kadar köküne kadar.
00 Yorumlaeee bak sen piçlere bakıyorsun, erkekler kaşarlara bakıyor çok mu? Sen kendini kaşar yapacağına önce bir etrafına bak, doğru düzgün erkek seç , bilerek mi piçleri buluyorsun, çok havalı çok cool çok çapkın çok çekici ama biliyorsun piçin teki anca hava atarsın onunla doğru düzgün ne yapacaksın?
00 Yorumlahaklısın kaşarlarda iyi erkelere denk gelirler. ama her ikisi de yanlış lütfen oku tamam mı:
dergi.altinoluk.com/index.php00 Yorumladuvamın üstünde hala bekle bir soluklan. sorun senin değer vermende. Bağlanmayacaksın kimseye hayatına gelen herkes misafir olarak gelir ve gider. Gitmeyecekmiş gibi seversen hep olan sana olur. Kaşarlık derken duygusuz olucaksın yani sende olamazsın malesef.
00 YorumlaSen kendin ol yeter.. Kaderindekı senı bulucak ve tum bu ısyanlarından sonra merhem olucak yuregıne.. Kötü şeyler düşünme.. İsyanında haklısın hepımızın canını yaktı adiler.. Ama sabır edıp karakterımızden ödün vermeyınce dogru adamı bulabılcegmıze ınanıyorum... (NOT: Ben buldum bacım darısı başına)
10 Yorumla
+1 yılbkz. şekil A
https://i.capsspot.com/s/20/4/888605.jpg74 Yorumla
Soran+1 yılBu nedir?
- +1 yıl
Kaşar olmanın sonuçları -,-
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Hep böyle saf kalpli kal sen öyle kaşar mevzularına falan girme boşver ^^
+1 yılİlginç bir istek. 2 yolu var. İlişkiye girmeden aylık yeni arkadaşlar bulmak ve ün yapmak. Yatmasanda yattı diyecekler. Veya az sayıda erkekle tanışmak ve birleşme yaşamış olmak ve dile düşmüş olmak yetiyor. Bence sen yinede doğru yoldan sapma. Yinede sen bilirsin.
00 YorumlaKaşar nasıl olunuyor o nasıl bir soru * burdakilere hakaretmi edersin kaşar nasıl olunuyor diye yoksa yardımmi istiyorsun anlamadım yardim istiyorsan git kaşar liqi adet edinmiş şahıslara sor buradaki kişilerr neden sorarsin
Lez olacaksan gel zikilmeden nasıl zevk alınır ben oqretirim sana sonra zik deme zikmem * :)00 YorumlaBak belki sinşrle bısıyler soylemısın ama bı kac serefsız var dıye hayatını kendını namusunu ayaklar altına almak mı dogru olan bir otur dusun bakalım ne dıcek aklın sana sakın ama sakın oyle bısıy yapma sorsak kızlarda duzgun ınsan arar ama nerde karaktersız ıt kopuk var onu bulurlar bende tam tersıyım dıye yalnız kaldım... Ama yınede karakterımden odun vermedim
00 YorumlaVarya hep soyluyorum yeri gelince, bu gayler lezbiyenlerin hepsi dogustan degil cogu sonradan abi goruyorlar diger tarafin picliklerini farkli karar aliyorlar sendr o 2 picin yuzunden kotu seyler yapma inadina isine kariyerine odaklan abi duygusuz da cok guzel yasaniliyor sahsen ben kendimden deneyimliyim
00 YorumlaNerde bir deli gelmiş burayı bulmuş arkadaş
Allah akıl fikir versin83 YorumlaEvet saçmalamışsın, papaza kızıp oruç bozulmaz.
Sen Erkek müzveddesi iki zibidiye denk gelmişsin maalesef.
Kaldı ki kaşar sadece kahvaltıda yenirse aranılan bir şeydir, Kadın ise hayatın tamamında aranılır...10 Yorumladaha gençsin ve saçma bir hezeyana girmişsin sadece. bu işlerin kaşar ya da piç olmakla ilgisi yok. seni seven seninle sevişmek isteyen adam vardır ya da seni s*kmek isteyen. bu iki adam arasındaki farkı da ancak böyle böyle öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılKaşar Peynir yapimi buyur. :))
https://m.youtube.com/watch?v=6hX7t1Hkvhw22 Yorumla- +1 yıl
:-)
Kaşarlara mı değer verirler? :D :D :D yanlış anlamıssın sen, kaşarların eline verip geçerler bir gram değerleri yoktur gözlerinde bakma sen. Amacına ulaşana kadar prenses muamelesi yaparlar sonrasında sutla gitsin kasarı
00 YorumlaSizde kek olmayın erkekler 5 sene çıkıyor evlencem diye oyalıyor ayrılınca gururumla oynadı oluyor aklınız nerede seven adam gelir anandan babandan ister bu kadar saf olmayın yahu.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma en azından benim için, güven konusu tehlikeli bir şeydir, insan kimseye güvenmeden yaşayamaz. Psikologa görün derim. Davranışların normal değil bence.
00 YorumlaYaz geldi giyin kısa eteği, şortu, dar taytı sen sadece sıcak olduğu için bedenini ferah tutmak için giyiniyor olsan bile hayırlı olsun sen artık onların gözünde kaşarsın hemde meyillisinden :/
00 Yorumlal*n boşver elin piçlerini sen kaşar olma!! sen en iyisi kaşarı al iki ekmeğinin arasına koy yağ sür üzerine tost makinesine bastır yeeee gitsin. kaşarlar karnımızı doyurduğu zaman güzeldir. başka türlüsü değil.
00 Yorumla
+1 yılMillete göremi şekil alıyorsun..
İki tane p. zevenk icinde butun erkekleri bir saymayin..
Sen bu kafayla gidersen çift kaşarlı tost olursun yannda da bir kalıp sabun hediye verirler..00 Yorumla
+1 yılBende pic serseri olayim. Temiz kizlar hep onlara bakiyo onlari seviyo
624 Yorumla
Soran+1 yılTemiz kız istemezsiniz siz
- +1 yıl
Hani nerde temiz kiz temiz kizlar piclere asik olur onlarda surundurur sonra butun erkekler ayni
Soran+1 yılBiz niye yalnış insanlara rastlıyoruz
- +1 yıl
cünkü yanlış insanlar sizi elde etmek için sahte görünürler sizde onlara kanarsın hatta onlar cazip gelir yakısıklı peşinde koşarsınız
Soran+1 yılAlakası tok yakışıklılıkla
- +1 yıl
Var tabi
Soran+1 yılBenim. için yok ben yakışıklılığına bakmadım. ki değillerdi zaten
- +1 yıl
Picliklerinemi baktin cok ozguvenliler dimi
Soran+1 yılBen sadece. inandım
- +1 yıl
öyle insanlar zaten belli eder kendini bir kişide bizi anlasa şaşardım zaten illa yalan dolan şeytanlıkla kız kandırcaz
- +1 yıl
Helal..
- +1 yıl
@blondewoman banamı*
- +1 yıl
Evet doğru söze ne hacet.
- +1 yıl
@blondewoman az kaldı yakında bu sitede yavşak piçlik yapan sapıklık yapan biri olarak görürseniz hiç şaşırmayın
- +1 yıl
Bozma kendini iyi olan kazanır her zaman boşver.
- +1 yıl
@blondewoman daha ne kadar kandırcaknız bu lafla iyi olan kazanmıyor burada yalancılık yapsam kaç kız bulurdum
- +1 yıl
peki sen öyle kız bulduğunda ne olacak? öyle kızları buldun diyelim yarın seni başka bir p*ç için bırakmayacağı ne malûm?
- +1 yıl
@blondewoman şu sitede soru soran kızlara bak bakalım piç dediğin adamın arkasından ağlıyolar seviyoırum diye geri dönsün diye deveyi diken sözü gibi aynı üzen seviliyo
- +1 yıl
Peki kendıne yakıstırabılecek mısın piç olmayı? değer mi iki kendini bişey sanan kız için?
- +1 yıl
@blondewoman bekar ölürüz artık o zaman salaklık bizde liseed unide karkatersiz olamadık yoksa cocugumla oynuyodum şimdi kendini bişey sanan kız diyosun herkes öyle o zaman
- +1 yıl
yakıştıramam ama başka yolu varmı?
- +1 yıl
Kaderinde vardır biri çizginden şaşma.
- +1 yıl
@blondewoman evet böyle yaparsam bulurum herhalde düzgün kızlar onlar bakar kaşar kızlarda kendilerine yamicak bizim gibi saf bulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılee ne var bunda senin hayatından 2 kişi geçti diye kendine bunu niye yapıcaksın bizim hayatımızdan 12 kişi geçti yinede bir bişey dese o dilini keserim adamın. kendine gel ailene laf getirtme
26 Yorumla- +1 yıl
bu eski kaşar gibi birşey oldu :D
Soran+1 yılSen zaten kaşarsın 12 kişi yuh
Cevap sahibi+1 yılsen bir saçmalamasan arkadaşım ya ne alaka
Cevap sahibi+1 yılmerak etme kimseye vermem ben senin gibi tatlım
+1 yılBen de ayni dertten muzdariptim. Ama kasar olmaya degil zalimin kızı olmaya karar verdim. Sen de oyle yap.
11 Yorumla- +1 yıl
Zalımlar 2 :-)
+1 yılbir baskülde tartıl... sonra küçük bir sepete otur..
başının üstüne baştan savma bir el yazısıyla şunu yaz...
parça satılmaz kilosu 13,99Tl...
artık kaliteli kaşarlar araasındasın :D akjfhsguıd10 YorumlaBöyle insanlar hep vardı hepte olacak, parmağınıza yüzük takacak kadar sizi sevmeyen size değer vermeyen birine hemen değer vermeyin kaptırmayın kendinizi..
02 Yorumla
Soran+1 yılParmağıma yüzük de takmıştı
Bu soruyu sorabildiğine göre "Kaşar olmak istiyorum" diyebildiğine göre öylesindir zaten :)
20 Yorumla
+1 yılHarbi saçmalıyorsun haa... Arkadaşım olsan dayak yemişsin sana kısa ve öz bu cevabı vereyim sen anla!
00 Yorumlabu düşüncenin kime zararı var onu bir düşünn kasar oldgunda ne olcak degermı gorceksın hayırrr beşparaetmez bırı olcan senın sansızlgın olmus ılerı bakk şerefsz olan olnlar sen saf durust olansın bozma
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme yaşadığın şeylerin aynısını erkek olarak yaşadım kızları köpek olarak görüyorum hala ama bu demek değil ki her kız kaşar olacak ümit ediyorum gerçekten seven aldatmıyacak gözü başkasını görmeyecek birileri illa var
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük hata yaparsın kaşar olunca daha mutsuz olcucaksın etrafındakiler sana o* gözü ile bakıcak sen en iyisi iyi niyetliliğini koru kendine göre bir arkadaş bul ama kaşarlığa özenme... tabiki senin tercihin :)
00 YorumlaMillet o* olur çocuğu gelir bizi bulur
Allah akıl fikir versin.10 Yorumlahiç gerek yok. Sen kendi kişiliğinden ödün verme. Elbet karşına sana gerçekten değer veren biri çıkar 2 tane karaktersiz için için kendi seviyeni düşürme.
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=Hg2r70B2ScY
izle de öğren.
00 Yorumla
+1 yılBoşver yine sen normal kendinle devam et. Kaşar olanlara verdikleri değer yatakta titreyince bitiyor. Boşver elbet seni sen olduğun için seven değer veren biri elbet çıkar.
00 Yorumla
+1 yılBu saf kızların temiz yürekli kızların aptallığına deli oluyorum. Ayrıca o kadar or. spu varken, gidip saf kızları kullanan or. spu çocukları da elime düşse derisini yüzerim. Nasıl bir adiliktir bu ya aklım almıyor.
10 YorumlaIki kisi öyle oldu diye hepsi olacak degil ya sana yanlis insanlar denk gelmis bebegm
00 Yorumla
+1 yılSenin kafan karışmış. Biraz temiz hava al. Beyne oksijen gitmiyor galiba...
00 YorumlaSucuğunu bul o seni kaşar ilan eder kanka sonra birlikte tost yaparsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Su testisi su yolunda kırılır, pervaneler aşk ateşinde yanarmış..
00 Yorumla
+1 yılKarşısındaki insanın kalıbına girecek kadar basitleşmemeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılOnce ilişkilerimizde benliğimizi, sonra benliklerimizde ilişkilerimizi bitiriyoruz ve her şey gittikce "maddeleşiyor"... kendi elleeimizle kazandiklarimiz için de kimseyi suçlamak adil değil...
00 Yorumla
+1 yılContaları yakmışsın Sana kötü darbe vurmuşlar ANLAŞILAN Kaşar olman erkekler için iyi Bol kaşarlı tost olursun Seni iyi hissettirmezki İşine Gücüne sarıl canım benim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevrendeki bütün karizmatik erkeklerle cinsel ilişki yaşa sonra şuh fotoğraflarını internette paylaş... Hakkında herkesle birlikte oluyormuş dedikodusu çıkar. Kalçana kelebek dövmesi yaptır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurustluktzn hic bir zaman vazgecme! Sirf 2 adi icinde kisiliginden vazgecme. 2 tanesi sana dusmus diye hepsi oyle degildir tatlim
10 YorumlaSüt iyice kaynayınca içine limon koyarsan peynir oluyor kasari bilemedim bak :D
00 Yorumla
+1 yılo* cocuguyla o* cocugu olunmaaaaaaaz. Dürüstlükten temizlikten sasilmaaaaaaaz
10 Yorumlapeynir fabrikasına gideceksin orda seni bir takım işlemlere tabi tutacaklar zamanla olursun merak etme sen
00 Yorumla- https://youtu.be/_PV_etWvP8g
biz ne olalım :D
10 Yorumla
+1 yılBen bir yerden okudum. Aksamdan kendini peynir suyuna yatiriyormussun. Sabaha kasarsin olmadi tulum o da olmadi ezine =/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Bence önce o ikisini yatakta buz kıracağıyla öldürerek başlayabilirsin:/
00 Yorumla
+1 yılÖnüne gelene salla canının istediğine ver. Yapma kardeşim ne kaşarı!
00 Yorumla
+1 yılSen kendi karekterini nie bozuyosun sinirin geçince daha sağlıklı düşünür ve doğruyu bulursun umarım
00 YorumlaAllahım neden bütün gerizekalıları benim bulunduğum koordinatlara gönderiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılGözünü kapat
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama sen kaşar olursan 2 günlük olur herkes rahatlar pomladan sonra ve seninle seks icjn görüşürler kocana sakla kocanin ol onu sev tek
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat