İlgiden şımarıp, havalanan sevgiliyi nasıl yola getirebiliriz?

2 Yıldır birlikte olduğum kişiyle 3hafta önce ayrıldık .ilişkimizin en başlarında gayet ilgili olan sevgilim gitti yerıne odun gibi biri geldi yanındayken soğuk davranmıyor fakat sorun haftada bır kez görüşsek ona yetiyor.öncelikleri arasında değilim arkadaslarıyla aılesıyle vakıt gecırmek ona daha çok cazıp gelıyor .işine çok düşkün patronuyla arası çok ıyı 24 saat çalıstrsa çalışacak en son tartısmamızda şöyle oldu bayramda memlekete gıdecektı ve 20gün kalacaktı Gıtmeden öncekı gun görüsecektık fakat bana işinin oldugunu, valızını toplayacagını söyledı gıdecegı son dakkaya sıgdırmaya calıstı kabul etmedım tekrar aradım patronuyla yemek yedıgı ıcın gelemıcegını soyledı patron yalakasıdır kendısı ogun patronu zorlamıs arkadaslardan duydum... anlayabılırdım yolculuga cıkacagı ıcın telasını ama hep benım görüşmeye calısmam ,ılgısızlıgı bırıktı ve o an ayrıldım.cok ılgılenıodum hasta olsa ılaclarına kadar dusunuodum her anında yanında olmaya hazırdım cok sımardı .bıde küsüp barıstıgımızda sen bensız olamazsın gibi cümleler kuruodu.çünkü hep arayan ben oluyodum.benden çok emin..arkadaslara en son kavgamızdan sonra olmuyor, gıtmıor demiş kaybetme duygusunu yaşatsam bu sefer aramasam pişman olurmu kalkan burnunu nasıl indirebılırım cok ınatcı biri ne yapmalıyım daha öncede ayrıldık benı bılınmıyodan arıodu bır arkadası yanıma gelıp aglıyodu dedı ama ınadından ozamnda aramamıstı yıne ben aramıstım bu ılgısızlıgınden dolayı pısman olmasını ıstıorum yardımlarınız ıcın tesekkurler
İlgiden şımarıp, havalanan sevgiliyi nasıl yola getirebiliriz?