Evlenen eski sevgilim benle görüşmek istedi ne yapmalıyım ve amacı ne sizce?

eski erkek arkadaşımla bir buçuk sene çıktık evlenmek istedik ailem vermedi. oda ailesinin baskısıyla yaşı da 33 olunca sevmediği çirkin biriyle evlendi.bende onu kalbime gömdüm çünkü gerçekten sevseydi beklerdi diye düşünüyorum çok agladım üzüldüm. o benim için bir ölüden farksız ve 3 aydır evli ve geçtiğimiz günlerde beni aradı şok oldum buluşmak istediğini söyledi ve bunu nasıl yapar anlamıyorum hadi beni bıraktı evlendi ve karısına nasıl bunu yapabiliyor yazık kıza. bende intikam almak için yüzyüze gelip agzıma geleni söyleyip onun yanından ayrılmak istiyorum.tamam görüşelim dedim zehirimi kuscam ve yanından ayrılcam.ama utanmadan tekrar aradı bir cafede otururuz dedim yok sinemaya gidelim dedi igrendim bunu söyleyince sizce ne yapmalıyım? ve adamın amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
birde kendisi dini bütün 5 vakit namaz kılıyor ailesi de öyle gören düzgün insan sanır ama dışı öyleymiş demek ki Allahtan korkan biri sanmıştım yanılmışım. iyiki de ailem vermemiş aynısını banada yapardım evlenseydim diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
görüşmek istemiyorum. belli ki senin amacın kötü ben senin günahına alet olamam Allahtan korkup kuldan utanırım sen beni hiç tanımamışsın diye mesaj atcam olurmu
Evlenen eski sevgilim benle görüşmek istedi ne yapmalıyım ve amacı ne sizce?