Arkadaşlar günlerdir yemeden içmeden kesildim.7 Aylık bir ilişkim vardı.Üniversite ortamından tanışmıştık.Onu güldürmek ve mutlu etmek için palyaçoluk yapmadığım kalmıştı.Aman kılına zarar gelmesin,aman şurası acımasın tarzında davranıyordum ona..Her buluşmamızda evlilik hayalleri kuruyorduk..Kendisini gerçekten sevmiştim..Birgün benden başka bir çocukla gezip tozduğunu öğrendim.Bu kişinin teklifini kabul etmese de onunla gezip tozuyormuş.Sonuçta bu ihanet ayrılmamıza sebep oldu.Bu ayrılıktan sonra ben ona hakaretler ettim,facebook hesabımndan ilişkisi var diye durumumu değiştim sırf bana çektirdiğini ona çektirmek için..Benim hesabımı sürekli takip ettiğini biliyordum.Bu sene üniversite bir başladı ki kızın başka biriyle beraber olduğunu duydum ve dünyam yıkıldı.Ona sorunca "sen ilişki durumu yapınca beni tamamen unuttuğunu düşündüm.Ve yaz boyu beni arayıp sormadın.Neler çektim ben neler" dedi ve bu sebebplerden dolayı benden soğduğunu,beni artık sevmediğini söyledi.
Şimdi sorarım sizlere,İHANET EDEN KENDİSİ OLDUĞU HALDE ŞUAN ACIYI ÇEKEN BENİM.BU BANA SUNDUĞU SEBEPLER ÇOK SAÇMA VE MİDE BULANDIRICI.Ayrıldıktan 3 ay sonra gidip başkasını bulmak nasıl bir karakter anlayışıdır? Zamanında sürekli yaptığı hatalardan dolayı ondan ayrılıyordum ve sürekli kendini affettirmeye çalışıyordu.Bana utanmadan "Ben artık biriyle beraberim,sanırım onu seviyorum.Seni unuttum" diyor.Yani sizin anlayacağınız ben dürüstlüğümle,temiz sevgimle kaldım.Şunu da beliteyim..Ben gerçekten sevdiğim için ona haddinden fazla değer verdim.Yani benden daha çok değer verebilecek birinin olduğuna asla inanmıyorum.Konuştuğumuzda "evet senin kıymetini bilemedim,çok hata yaptım" diyor.Soğması gereken kişi ben olmam lazımken kendisi oldu ve başkasıyla beraber..Bunu kaldıramıyorum..İleride pişmanlık duyma olasılığı nedir sizce:?
Şimdi sorarım sizlere,İHANET EDEN KENDİSİ OLDUĞU HALDE ŞUAN ACIYI ÇEKEN BENİM.BU BANA SUNDUĞU SEBEPLER ÇOK SAÇMA VE MİDE BULANDIRICI.Ayrıldıktan 3 ay sonra gidip başkasını bulmak nasıl bir karakter anlayışıdır? Zamanında sürekli yaptığı hatalardan dolayı ondan ayrılıyordum ve sürekli kendini affettirmeye çalışıyordu.Bana utanmadan "Ben artık biriyle beraberim,sanırım onu seviyorum.Seni unuttum" diyor.Yani sizin anlayacağınız ben dürüstlüğümle,temiz sevgimle kaldım.Şunu da beliteyim..Ben gerçekten sevdiğim için ona haddinden fazla değer verdim.Yani benden daha çok değer verebilecek birinin olduğuna asla inanmıyorum.Konuştuğumuzda "evet senin kıymetini bilemedim,çok hata yaptım" diyor.Soğması gereken kişi ben olmam lazımken kendisi oldu ve başkasıyla beraber..Bunu kaldıramıyorum..İleride pişmanlık duyma olasılığı nedir sizce:?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil