Seni üzeni unut,
seni seveni el üstünde tut
bu kuralı uyguluyor musunuz ?
seni seveni el üstünde tut
bu kuralı uyguluyor musunuz ?
Onemli olan seni kimi sevdiğindir. Eski sevgilim bu dunyada karsılasacagım tek erkektı benı gercekten seven ama ben onu sevmıyordum ve malesef cok kırdım onu. Sımdı kı erkek arkadasıma da ben kor kutuk asıgım o benı pek umursamıyor..
ah şu murphy kanunlarının gözü kör olsun :(
bizi seveni biz sevmeyiz bizim sevdiğimiz de bizi sevmez
Murphy mühendis bir arkadaşımız :D hayatın da kurallarını yazmış tam bu sorunla alakalı olanlardan bir tanesini yazıyorum: Bir Kişinin Size Karşı Beslediği Sevgi Duygusu, Sizin Onu Ne Kadar Sevdiğinizle Ters Orantılıdır
evet öyle :D bazı akıllı vatandaşlar bu kuralları öğrenip tersini uygulayıp isteklerine kavuşuyorlar amaa eğer yapmasını bilmezsen depresyona girersin uyarmadı deme :(
eyvAllah toprağaam :D
vaayz depresyon senden korksun diyorsun iddalı gördüm seni :D
iyidir iyi bozma şeklini :)
yok :D Adanalıyıh Allah'ın adamıyıh
Ben de sanatcı olurum bir gün :D yaz beni bir kenara
keman ve piyano çalıyorum sesim de fena değil şiir şarkı sözü de yazarım patlamam yakındır :D
şaka bir tarafa sandığın kadar manyak bir insan da değilim :)))) belirtmek istedim bunu nedensee
sanatcı olmak güzeldir saygı duyarım ama ben bilimadamı olmak istiyorum :D az kaldı zaten bu arada sürekli yorum yazıp meşgul ettiğim için de ayrıca özür dilerimm dilediğin vakit sus deme hakkına sahipsin :D
teşekkür ederiim :) inşALLAH sen de seni seven ve seni seveceğin birini bulup murhpy'yi haksız gösterirsin :D
yok :D seven sevilmez sevilen sevmez kuralı var ya o işte :)) araştır sen murphy'yi ilginç bulacaksın eminim
Bu çok doğru bence; değer verene değer vermelisin ki hayatının standardı yükselsin, yoksa acılar içinde geçer ki değer bilmezlerle gerçekten uğraşılmaz.
Teşekkürler abi ^^
seveni bulsam elimin değil başımın üstünde tutucam da yok işte ..
Cevap
6Cevap
bu dediklerini uyqulayamiyorum.. niye dersen ki biz insanlarin doqasinda var elimizin altindakilerden sıkılıp ulsamadıqımıza tutulup asık olmak :))
Nedense beni uzenin pesinde koşuyorum Ne kadar uzsede (iliski anlamında )
Beni seveni daha cok kırıyorum ( iliski değil aile akraba )
ben uygulayamıyorum neyin noksanlığı var bilemıyorum :)
uyguluycam zaten mal kaybı yaşıycam zaten yakında :D:D
kiim abi benmi ?
ama senın bıyıkların var :(
hahahah o kahkalrı unutamam abi yani :D:D:D
birgün gitse bile hatırası yeter. Unutmak mumkunmu böyle bir askı bilader .
Evet sevene can feda sevmeyene elveda ;)
Senin el üstünde tuttuğun seni üzdüğünde unutacakmısın peki?. Unutmaya cesaretin varsa neden el üstüne tutuyorsun. Oyna-At kuralını uygulamıyorsun
Seni seveni sevmek diye birşey olmaz ya.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bana değer verenle olmaya karar verdim iki taraf içinde işkenceydi resmen.Kötü davranıyorum farkında olmadan ona da yazık.Bu işler karşılıklı olunca güzel.
uygulayamıyoruz. kendiliğinden olursa olur. yoksa uygulayayım demekle uygulanmıyor
Beni kim sever yaa...
Bir ilişkim olursa kesin uygularım :)
eveeet şuan hayattakı tek kuralım bu :)
yok.
hep gelişigüzel.
hayır :(
hayır.kanun mu var ki hani anayasada nerde :))))
4s kuralı uygularım genelde
Evet aynen öyle .
Beni seveni ben sevmiyorum.
hayır
aynen uygularım
hayır.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar