Sevmek neden bu kadar acı veriyor çok saçma değil mi?

Ya ben çok aptalım gerçekten sevdiğim insana çok değer veriyorum bi sözünü ikiletmiyorum ihanet etmekmiş aklımdan ucundan bile geçmiyo ama görüyorum ki bu zamanda benım gibiler değil verenler kıymetli oluyo sorsan herkes kendsni cok seven birini arıyor ama verenı buldğu zamanda kosa kosa gidiyor sevgimi belli etmek istemiyorum benı bırakmasın diye sevmiyorsun diyo belli ediyorum tepeme çıkıyo onu çok sevdiğimi biliyo o yüzden bu kadar raht galiba bi kaç defa ayrıldım bu seferde o beni bırakmadı ağzından sevgi cümleleri eksik olmuyor ama benım icin öenmli olan söylmesi değil göstermesi.. ya anlamıyorum madem ben sana kenedenı kafeste hissettiryorum niye ayrılmıyorsun yok seviyorsan niye bunları yasatıyosun kızlarla samimi olma diyorum oluyo tamam diyo 2 gün sonra yine aynısı ona kalsa evden cıkmamı bile istemiyor erkekle konusturtmuyor ama kendisinn masallahı var..niye verdiğim değeri alamıyorum? bana diyokı sen bugune kadar tandığım en temiz kızsın o yüzden seni kaybedemem ve senden önce cok kızla cıktım ama ilk kez sana asık oldum sen diğerleri gibi değilsin diyor.. madem böyle düsünüyorsun kaybetmemek ıcn cabalasana be cunku onun söz verp tutmadqnı görnce üzülüyorm güvenemiyorum aslında onu cok seviyorum ama cokda acı cekiyorum smdi nasıladam etmeliyim bunu ayrıdlqmda salya sümk ağlıyor ama şu kız meselesi canımı cok sıkıyor canım cicim felan diyo buda zoruma gidiyo :(
Sevmek neden bu kadar acı veriyor çok saçma değil mi?