• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Seven erkek sevdiğini başkalarının elinde bırakır mı? Sen daha iyilerine layiksin der mi?

meraklımeraklıı
meraklımeraklıı Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evet erkekler sorum size.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de seni çok özleyeceğim demiş bu ne demek
Seven erkek sevdiğini başkalarının elinde bırakır mı? Sen daha iyilerine layiksin der mi?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• GizemliYar
    GizemliYar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 63%
    +1 yıl

Bu iş mi şimdi. 15 yaşında seni bulmuş. 4 sene az zaman değil. O ki gidecekti nedne 4 sene oyaladı ki. Bu saatten sonra o kararı vermişse bir nedeni vardır. Ve o neden öyle bir nedendir ki istesende kafasını değiştiremezsin. Yazık etmiş.

Cinsellik bazında bişeyler yaşadıysanız, seni farklı gözle görüyor olabilir. Ve ya monotonlaşmışsındır onun için. Ama neden ne olursa olsun erkek adam 15 yaşında temiz bir kızı bulup 4 senesini çalıp hele senin gibi sadık bir seveni asla bırakmaz. Yakışmamış yaptığı. İç nedenler nedir bilemiyorum ama yakışmamış bu hareket. Çok yanlış çok. O mutlu olacağını mı sanıyor. Maalesef hayat karşısına öyle şeyler çıkartırki sana çektirdikleri burnundan gelir vallahi. Neyse ya. Önüne bak. Bu saatten sonra hatalı yollara girme. Bu çok önemli. Temiz bir gelecek çiz kendine. Telef olmayasın.

2
    5 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Zaten su an da hukuk okuyorum o da askeri okulda bilemiyorum sebep bu mu ama mezun olacak mezun olunca hemen evlenmeyi düşünüyordu madem terk edecekti daha iki gün önce ailene söyle dedi iyi ki söylemek için acele etmedim diyorum ailemden çoğu biliyordu annem babam çok katı insanlar onlara söylemedim cinsel olarak ta birşey yaşamadım şükür diyorum. Zaten o da dindar biri kendi sınırları da vardı ve benden 3 yaş büyük bu zamana kadar Allah razı olsun hep yol gösterdi iyi ile kötüyü ayırt etmeme yardımcı oldu eş oldu dost oldu sevgili oldu kardeş abi her şey. Ama ayrıldı beni yarı yolda bıraktı. Onun hakkında kötü konuşamam iyi kötü gün geçirdik. Ama bunu hak etmedim gerçekten böyle bitmemesi gerekti sen daha iyilerine layıksın deyip gitmek olmadı.

Yorumla
    • GizemliYar
      GizemliYar
      +1 yıl

O zaman sende bazı eksiklikler hissetmiş. Onları tamamlamış. Görevi sona ermiş. Seni istediği yere getirmiş. Ve bitirmiş. Çünkü evlilik için ailesel nedenlerden veya başka nedenlerden senin olmayacağını biliyormuş. Bu saatten sonra o seni düzene bindirmiş. İnatlaşayım, öc alayım, kötü biri olayım duysun vicdan azabı çeksin hatalarına girmeyesin sakın. Kendine edersin.

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Daha iyisini de istemiyorum daha kötüsünü de istemiyorum. O vardı o yoksa kimse olmasın. Her şey için teşekkür ediyorum :)

Yorumla
    • GizemliYar
      GizemliYar
      +1 yıl

Kendine göre haklı bir nedeni vardır bilemiyorum. Ama ikinize yazık etmiş. Hele senin gibi birine hiç yapmaması gerekirmiş. Ne diyeyim. Biz sadece yüzeysel olarak sizi anlayıp yorum yapmaya çalışıyoruz. Gerçek kararları unutmamayın ki sizler düşünüp, sizler verirsiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Yüz yüze konuşup öğrenmek istiyorum sonra haklı ise gitsin ben onsuz yapamam biliyorum ama mutlu olacaksa benim mutluluğum köşede kalsın ama gözlerime bakıp bitti desin o zaman ışte ben giderim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AcılıEzme
    AcılıEzme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence yapmaz eğer ki bu durumu sen yaşadıysan tahminimce ayrılmak için bahanedir. Daha iyilerine layiksin falan eski Türk sineması.

0
    20 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben yaşadım maalesef.

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

O zaman senin için ayrılık vakti gelmiş , kendine Güzelce bir çikolata havuzu yap , iki gün sonra unut. Keyfine bak :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

4 yıl için 15 kilo almak gerekiyor yani çok çikolata

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

4 yıl mı? Çoktan değil ben 6 yıllık ilişkimi tek gece de bitirdim ve sabah kalktığım da farklı bir bendim :) yani sevmek sevilmek ayrılık üzüntü keder bunlar hep biz insanlar için gideni kafana takarsan gelen de aradığını bulamazsın :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Gelenler uzun bir süre uzak dursun :) ben ne onu isterim artık nede başkasını

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Büyük konuşma daha önüne neleri çıkar :) en son biri gelir karşına beyninden vurulmuşa dönersin arkana dönüp baktığın da bugün çektiğin üzüntüye gülersin :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Dediğin gibi olur belki :) ama seviyorduk be böyle olmasa yine severdik hep severdik seviyorum da hala

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Sevgi diye birşey yoktur. bir insana bağlılık , Alışkanlık vardır sadece o kadar. Ama insanoğlu çok nankördür. Gözden uzak misali. Iki gün sonra yokluğuna alışırsın :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Off off içim aciyor be acılı ezme :(

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Ismim Ali nicki söyleyince biraz garip geldi :D sana birşey sorayım ama bana samimi bir cevap ver olur mu? ailenden veya eş dost akrabalarından hiç vefat eden var mı?

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Var tabii ki kardeşimi kaybettim :(

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Allah rahmet eylesin. Üzüldüm. Amacım yaranı deşmek değil ama günlük hayatta kardeşin ne kadar aklına geliyordur bir düşünsene Yatıp Kalkıp Kardeşini düşündüğünü sanmıyorum. Yani tabi ki canın ciğerin ama sonuç itibariyle ölenle ölünmüyor. Haksız mıyım?

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Haklısın zaten çok kucuktum o da küçüktü

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Bak yokluğuna alışmışsın ki sadece hatırlandıkça üzülüyorsun. Ve o senin canından bir Parça. Şimdi ki duruma bakalım? Dış kapının dış mandalı olan bir insan için Gözyaşı Dökmen veya üzülmen ne kadar mantıklı? ya da olaya biraz daha geniş pencereden bakalım. O çocuk için üzülmelerini göz önünde bulundur. Vefat eden Kardeşinin kemikleri sızlamaz mı?

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bu açıdan bakmıyorum olaya ama üzülüyorum elimde değil tabi ki bitecek unutacagim ama kolay olmayacak ve hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak güven mesela körü körüne bağlanma gibi bir şeyler eksik kalacak ama unutacagim bunu biliyorum

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Bence güven konusunda kendini dışarı kapatma. Emin ol hayatında güvenip başını omzuna yaşayabileceğin insanlar illa ki çıkacaktır karşına. O Yüzden hiçbir zaman umutsuz olma :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sağol can suyu oldun gerçekten :) ilk ilişkim ilk sevdiğim olduğu için yani ilk yara bu gözümü açtım o vardı hep olacak sandım ama şimdi yok bu beni böylesine etkiledi belki de

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Belki de ama dön bir kendine bak? Güzelsin , çekicisin bir kızda olması gereken fiziksel özelliklere sahipsin yani bir eksiğin yok o Yüzden üzülmene de gerek yok :) bu arada rica ederim seninle Konuşmak keyifliydi :) umarım karşına nice güzellikler çıkar

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Seninle de konuşmak güzeldi kardeş sağol iyi geceler :)

Yorumla
    • AcılıEzme
      AcılıEzme
      +1 yıl

Teşekkürler sana da :)

Yorumla
  • aboutbluee
    aboutbluee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Bana denilse ay ne de cok seviyrmus beni deyip muylu olamam seviyorsa saddce onun yanind mutlu olmami istemeli

0
    0 Yorumla
  • infinitty
    infinitty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kim bilir kafasinda neler dönuyo bu erkeklerin hepsi ayni 😢

1
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bıktım. Sevmekten

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

50

Cevap

• BronzlaşabilenZenci
    BronzlaşabilenZenci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Şimdi bu aslında kişiliğe bağlı olmakla birlikte biraz akıl ve düşünce yoluyla da alakalı.. eğer mantıklı düşünemeyen bir erkek seni gerçekten seviyorsa kimle birlikte olursan ol senin peşini asla bırakmaz. birlikte olduğun birisi varsa senin ve birlikte olduğun kişinin hayatını zindan bile edebilir. sıkboğaz eder. karşına çıkar ne bileyim içip içip arar. ama seni seven düşünceli bir erkek. ne kadar severse sevsin. onsuz daha mutluysan. ya da rahatsan. birlikte olduğun biri varsa ve ondan huzur mutluluk alabiliyorsan. düşünceli bir erkek ne kadar severse sevsin. senin mutluluğunu bozmamak için belki karşına bile çıkmaz. seven insan sevdiğini mutlu görmek ister. yani dediğim gibi. kişiye, kişiliğe ve düşünceye bağlı bir durum

0
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben onunla mutluyum başkası ile mutlu olamam ki yani daha ıyisi o benim için en iyisi o

Yorumla
    • BronzlaşabilenZenci
      BronzlaşabilenZenci
      +1 yıl

Ya ben seninle konuşmak istemiyorum. hayatımda başka biri var. artık seni sevmiyorum, nen çok o. çocuğuyum gibi cümleleri kısaltıp ''sen daha iyilerine laiksın" diye bir cümleye sığdırdılar.19 yaşındasın galiba.19 yıldır onsuz yaşadıysan geri kalan zamanını neden onsuz yaşayamasın. bir erkek tavsiyesi sakın mesaj felan atma kızım kaybedersin. s**tiret koy çayını yakala en sevdiğin o şarkının nakaratını. yak sigaranı. hayat güzel

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sigara icmiyorum ama çay iyi gelecek teşekkür ederim :)

Yorumla
    • BronzlaşabilenZenci
      BronzlaşabilenZenci
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • easyhard
    easyhard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

insanlar mı belirliyor acaba kim kime layık? Son derece uzak bir düşünce insanlar yaşadıkları süre içinde layık olmayı çalışarak ve gayret ederek kazanır. parayla adam olunmayacagı ya da fakirlik gururuyla adam olunmaz. çalışırsın cabalarsın ve sonuc alırsın. ayrılmak boyle basit hislerde gizli değildir. ihanet ve ahlaksızlık bitirir ilişkiyi. gurur ise bunların cok cok uzağında iç çelişkidir... konuşmak düşünmek mantığına verilen cevaplar ile yol hakkını kullan derim..

0
    9 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sen olsan yapar miydin?

Yorumla
    • easyhard
      easyhard
      +1 yıl

birkere ben başladığım işi yarım bırakmam. bu konu ilişki ise düşünürüm. düşünmek ve bana uygun olan ahlaklı ve edepli yaklaşımı hissettiririm. şunu bil insanın içindekileri bilme gibi bir yeteneği yoktur. sadece tahmin ve akılalmaz tesadüf sonucu olabilir. ben hiç gurur ile ayrılmadım. ya ihanet ya da arsızlık yüzünden. benden ayrılan bir kız oldu bugune kadar oda ihaneti üstlendi ve yediremedi. bayanların cogunda bu var. altta değil üstte kalmayı seviyorlar ;) ben çözemediğim düşüncem ile sonuca varamadıgım hiç bir işde iddialı konusmam.

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sence böyle 4 yıl hiç sorunsuz bir ilişki yaşayan bir erkek özler mi?

Yorumla
    • easyhard
      easyhard
      +1 yıl

kalır gibi gidişlerini izledim önce sonra gider gibi kalışlarını..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Anladım :)

Yorumla
    • easyhard
      easyhard
      +1 yıl

O anda sesi kulağıma öyle bir duyguyla doldu ki, yanıt versem hikaye hızlanacak, yavaşlatmak için sustum. sonra bunu bile yapamayacağım zaten. az da olsa bir direnç gösterebiliyorum hala, durup bir söz etmemizi bekliyor o zaman

Yorumla
    • easyhard
      easyhard
      +1 yıl

özlemek işte tamda dediğim gibi... düşünmelisin ;)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ozlemek olmasa daha çekilir bir hal alırdı :)

Yorumla
    • easyhard
      easyhard
      +1 yıl

sana yaşanmışlıgı anlattım ötesinde boğulmana gerek yok :) esen kalınız

Yorumla
  • GOLDENCROW
    GOLDENCROW Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu bir paradoks ya çok seviyordur seni maddi olarak mutlu edemeyeceğinden dolayı bırakmıştır ya da gerçekten sıkılmıştır bunu kesin ve net olarak kimse bilemez kişiyle konuşmak gerekir git konuş sebebini öğren baskı altına alırsan gerçekten sevdiyse mutlaka konuyu açar eğer konuşmazsa sıkılmıştır.

0
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Zaten gideceğim böyle bitti ama 4 yıl var hesap sormadan unutmam imkansız

Yorumla
  • DragonSlayer
    DragonSlayer Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Evet der ama cümle oyunu yapar bakalım benden iyi erkek varmıymış gözünde diye :) istediği cevap sen benim için en iyisisin demezse zaten anlar bir iş yürümez :)

0
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben dedim seni kimseye değişmem bunu deme bana dedim

Yorumla
    • DragonSlayer
      DragonSlayer
      +1 yıl

Seninki seni sevmiy sen seven bul senin gibi kızlarda bana denk gelmiyo ki :)

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben onu başkası ile düşününce kafayı yiyorum kıskanıyor içim aciyor elini başkası tutarsa diyorum gözüne başkası bakarsa :(

Yorumla
    • DragonSlayer
      DragonSlayer
      +1 yıl

Al ulan hayin gız şu kız gibi olamadın :/ bu arada şu dediğime aldırma içim dert yanıyo :/

Yorumla
  • JudeMyers
    JudeMyers Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Demez. En basit bahanedir..

Zorunda kaldım lafına inanmıyorum. Gerçekten seven bir çaresini bulur; gerekirse her şeyi, herkesi karşısına alır yine terk etmez..

2
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bahane yoktur yani

Yorumla
    • JudeMyers
      JudeMyers
      +1 yıl

Benim düşüncem böyle. Birini gerçekten seviyorsam, nedenine olursa olsun neden vazgeçeyim ki?

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sevmedi mi hiç :(

Yorumla
    • JudeMyers
      JudeMyers
      +1 yıl

Sevmedi mi bilmiyorum. Belki de hala seviyor. Ancak başka şeyleri sevgisinin önünde tutuyor olabilir.

Yorumla
  • TaklaciPicigeto
    TaklaciPicigeto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevmiyor seven erkek söke söke almak icin elinden geleni yapar. Baskasini senin yaninda dusunse kafayi yer.

1
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben bile onu başkası ile düşününce kafayı yiyeceğim su an bile

Yorumla
  • Ruthles
    Ruthles Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Seven erkek, kendisinin bakmasına bile kıyamazken nasıl bir başkasının kollarına bırakabilir ki? Tabii ki seni istemiyordur.

1
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

İstemiyor. Evet tek açıklaması bu

Yorumla
    • Ruthles
      Ruthles
      +1 yıl

Ki genelde istemeyen insanların uydurduğu bir sözdür o.
      Sen daha iyilerine layıksın..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben ondan iyisini bilmiyorum tanımıyorum ki

Yorumla
    • Ruthles
      Ruthles
      +1 yıl

İŞte o ayrılmayı kafasına koyduğu için bu sözü kullanıyor.

Yorumla
  • soveyt
    soveyt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Seven erkek sevdiği için en hayırlısını ister kendini ona yeterli görmüyorsa dur bir dk ne saçmalıyorum tabi bırakmaz kim namusunu başkasının elinde görmeye dayanabilir ki

1
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

İlk başta ne sacmaliyor bu dedim

Yorumla
  • zeynep096
    zeynep096 Takip Et
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=P7TjXrNH6Sw

bunu dinle iyi gelir belki

0
    3 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Yapma bunu yapma :(

Yorumla
    • zeynep096
      zeynep096
      +1 yıl

elimde değil bende bunu dinliyorum bende senle aynı durumdayım ama üzülmüyorum

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
  • Kisstanblue
    Kisstanblue Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Bence seven insan demez çünkü kıskanır, sevdiğini herkesten sakınmak ister kaldı ki başkalarını ima etsin.. Genel ayrılma bahanesi olmuş bu.

1
    0 Yorumla
  • ÖzGürstanbuL
    ÖzGürstanbuL Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

neden dıyor ama ne amacla ne sebeble. eksık hıkaye var burada..

0
    8 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Beni terk etti ve bunu dedi.

Yorumla
    • ÖzGürstanbuL
      ÖzGürstanbuL
      +1 yıl

bırakmak ıcın haklı nedenlerı olduguna ınanıyorum. ezbere yorum yapmam kul hakkına gırer.. yıne de her ne sebeble olursa olsun bu sekılde konusarak gıtmemelıydı.. bız buna karekter zafıyetı dıyoruz.. ama onu buna zorlayan neydı.. bunu bılemedıgımız ıcın sıkıntı...

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Beni üzmek istemediğini söyledi

Yorumla
    • ÖzGürstanbuL
      ÖzGürstanbuL
      +1 yıl

sacmalık.. boyle bır bahane olamaz... yok oyle bır dunya..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

varmış ışte... :(

Yorumla
    • ÖzGürstanbuL
      ÖzGürstanbuL
      +1 yıl

varolan seyler sadece senın bılmedıgın seyler.. uzulecek bır sey yok ortada.. madem cekıp gıttı ve bu kadar kolaydı..
      kafana takman gerek bır sey bıle kalmamıs... yarınlarına odaklan..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Biraz zaten gerek

Yorumla
    • ÖzGürstanbuL
      ÖzGürstanbuL
      +1 yıl

lıfe ıs lıfe..

Yorumla
  • Kebikeç
    Kebikeç Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Bunu düşünebilir de başka birine kendi ellerinle göndermek zor olsa gerek.
    Kim bilir..

0
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben bile deli oluyorum onu başkası ile düşününce kafayı yiyeceğim

Yorumla
    • Kebikeç
      Kebikeç
      +1 yıl

Benle mutlu olamayacağını mutsuz edeceğimi düşünüyorsam başkasına gönderebilirim.
      Zor evet ama kendimden çok onu seviyorsam yapabileceğim bir şey..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben bırakamam seviyorsam

Yorumla
    • Kebikeç
      Kebikeç
      +1 yıl

O da bu kadar seviyorsa gitmez zaten :)

Yorumla
  • masbi
    masbi Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Ayak yapmış tekmeyi basmış sana geçmiş olsun standart yalandır bu

1
    3 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Tekmeyi basmış demesek :(

Yorumla
    • masbi
      masbi
      +1 yıl

Durum bu ama açık net bakmış tekmeyi birde giderken sana ayak yapıp sorun sende bunu bir demiş kısacası neyse deneyim olmus oldu sana bu geri gelmeye kalkarsa sende ona tekmeyi bas sen bana layık değilsin ben daha iyilerini layığım de bas tekmeyi şoka ugrasın

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Öyle yapacagim çok üzdü beni

Yorumla
  • Güneşin_Kızı
    Güneşin_Kızı Takip Et
    +1 yıl

Demekki daha iyilerine layığım diye düşünür derse önce ben bırakırım. Daha iyisini bulmak lazım.

0
    2 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Olmuyor insan üzülüyor

Yorumla
    • _Myself_
      _Myself_
      +1 yıl

Haklı..

Yorumla
  • İsviçreliKilimAdamı
    İsviçreliKilimAdamı Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Sen daha iyilerine layıksın cümlesinin altında yatan aslında ben daha iyilerine layığımdır

1
    0 Yorumla
  • DPoyraz
    DPoyraz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Asrın yalanı. . Ben sende her aradigimi bulamadım ayrılmak istiyorum seninde gururunu kırmak istemiyorum un en kısa soylenisidir. Yani istemiyorum demektir

0
    3 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Üzülüyorum gerçekten seven neden üzülüyor hep

Yorumla
    • DPoyraz
      DPoyraz
      +1 yıl

Nasip be gülüm. Her zaman doğru insanla karsilasmiyorki Insan. Seviyor inanıyor güveniyor ama olmadimi olmuyor bosveeerr

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Evet nasip

Yorumla
  • kaztola
    kaztola Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Sen daha iyilerine layıksın demişse ilişkiyi bitirmenin kibar hali öyle bir laf yok yani resmen * çekmiş

0
    0 Yorumla
  • Gelgorhalimizi
    Gelgorhalimizi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

canım o iş bitmiş klasık laf işte sen daha iyilerine layıksın i sesli hadi yol al ıda içinden diyor...

0
    0 Yorumla
  • Sametiedi
    Sametiedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Asla demem.. En iyi insan benimdir :D bana Aittir...

Sen daha iyilerine layıksın demek... ben başkasını seviyorum demekdir..

0
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

4 yıl boşa gitti :( ilk ilişkim ilk sevdiğim hepsi yalanmis

Yorumla
  • yasince
    yasince Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

demez bırakmmaz bırakamaz o alcağını almış başkasına yönelmiş ya da alamamış bunda iş çıkmaz demş başkasına yönelmiş sik... gitin yumuşağıdır o

0
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.

O nasıl işmiş ya :) sevmemiş o, korkak kaçmış ya da

0
    2 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben seni üzüyorum sen daha iyilerine layiksin dedi

Yorumla
    • xsarinx
      xsarinx
      +1 yıl

ayrılmak için klasik bahane onlar, seven üzmemek için elindne geleni yapar

Yorumla
  • slaveCengaver
    slaveCengaver Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

inanın çok üüzldüm sizi bırakmasına Allaha şükür ben kimseyi yarı yolda bırakmadım ama beni hep bırktılar mutluyum kimseyi yarı yolda bırakmadığım için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Senin için gerçekten çabaladı ve sende bir başkasını sevdiğini söylediysen sittin sene geri gelmez.

0
    2 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben asla demedim sen bunu nerden çıkardın ki ben daha iyisini istemiyorum dedim sen benim için en iyisisın mükemmel sın dedim seni başkalarının yanında görmeye dayanmam mümkün değil dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzel kullanmış gitmiş dert etme sakın daha dikkatli olursun

Yorumla
  • mylive1997
    mylive1997 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

evet erkek söyler ama adam olan söylemez
    çünkü herkes erkek olur ama adam olmaz

0
    0 Yorumla
  • echoromeo
    echoromeo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevmek bazı durumlarda bunu da gerektirebilir genişlikle bağdaştırmayın.

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.

Klasik ayrılma bahanesidir bu. :):

3
    0 Yorumla
  • buzgibi1a
    buzgibi1a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Seven erkek tutar kadınının belinden çeker kendine yapıştırır öpücüğü kendine bağlar !

0
    0 Yorumla
  • Hayata-Dair
    Hayata-Dair Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

O Sevmemiş, Başka AŞklar İçin Kendine Bahane Üretmiş

0
    0 Yorumla
  • Linek
    Linek Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

evet der eğer sonunuz mutlu bitmezse
    demekte zorunda...

0
    0 Yorumla
  • selimkrvncı34
    selimkrvncı34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

canım benim bu bir yalandır postalamak için en kibar kovma şekli

0
    0 Yorumla
  • SkyLıne_
    SkyLıne_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Seni çok seviyo daha çok bağlanmamak için ayrılmıs sana olan sevgisinden :))) Teallahım ya bahane ne olucak :D:Dd

0
    0 Yorumla
  • FRfree
    FRfree Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Seni coktan silmistir kafasında.. kurtulma cabası icerisinde kibarca!

0
    0 Yorumla
  • Nehir61__
    Nehir61__ Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Gerçekten seven sevdiğine layık olur.

1
    0 Yorumla
  • alonewolf25
    alonewolf25 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

oha gerdektede yardım etsin bari

1
    0 Yorumla
  • aşkınn-gs
    aşkınn-gs Takip Et
    +1 yıl

Hayir sevmiyor demek.

0
    0 Yorumla
  • Chelishki
    Chelishki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Cevap vermezse der. Belirsizlikten iyidir.

0
    0 Yorumla
  • hsnylmz
    hsnylmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

evet yapmıştım pişman oldum :(

0
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

O da olur mu

Yorumla
  • mertbkl
    mertbkl Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Sevmiyordur o. Ayrılmak için en güzel yalan

0
    1 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben de böyle düşünüyorum

Yorumla
  • igrencapacheçikoo
    igrencapacheçikoo Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

öylelerine erkek denmiyo

0
    0 Yorumla
  • fırat990
    fırat990 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

oldu olacak pembe pantolonda giysin

0
    0 Yorumla
  • GözKulakOl
    GözKulakOl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 53
    +1 yıl

sevmediği için o bahanesi

0
    15 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Peki 4 yıl niye katlanır ve seni özleyeceğim der?

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

o zaman başkası yokmuş senle zaman geçirmek hoşmuş o sırada birini bulmuştur ikinizi idare etmiş sonra öbürüne aşık olmuş

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Biraz daha kalp kirmasak :(

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

o zaman neden seven erkek sevdiğini bırakır hem seveceğim hem sevdiğimi bırakacağım nasıl bir mantık tek bir şeyler olursa sevdiğimden vazgeçerim aldatma yalan güven kalmazsa bunun dışında sevdiğimden vazgeçmem

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ve hala beni seviyor biliyorum sıkılmış olabilir mi? Ama döner ise eğer sen daha iyilerine layık olduğumu söyledin ben de daha iyisini buldum diyeceğim

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

inşallah gönlüne göre olur

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

İnşallah senin de göz kulak ol sevdiğine

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

:) zaten sevdiğim olursa ölüme olurum da o olur mu orası meçhul sevmek mutlu etmek gibisi yok hele sevdiğini hayat bunla anlam kazanır

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bilemiyorum sevilen kıymet bilmiyor ya da biz sevmesini bilmiyoruz

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

bence biz severiz de sorun anlayana

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben sevdim de kim anladı

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

işte sorun orada bazen seni sevene değer verene kıymet bilene şans vermek gerek senin sevdiğin seni sevmez anlamaz değer vermez kıymet vermez

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bundan sonra zaten sevmem

Yorumla
    • GözKulakOl
      GözKulakOl
      +1 yıl

:) bende öyle derim seven olursa onu tanırım

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Bu yaşta soğudum sevgiden en sevdigime helal olsun bunu yaptı ya bana hakkım helal değil

Yorumla
  • warox
    warox Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Öyle iş mi olur ya ne saçma bahaneler işler

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

halk arasında kalbini kırmadan ayrılma şeklidir.

0
    0 Yorumla
  • ard-btk
    ard-btk Takip Et
    +1 yıl

Demez. bahane bunlarr

0
    0 Yorumla
  • badfinger
    badfinger Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

ayrılmak istiyorsa der

0
    0 Yorumla
  • ugurpek
    ugurpek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Şutlamışlar seni :(

0
    4 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Deme öyle :(

Yorumla
    • ugurpek
      ugurpek
      +1 yıl

Seven sevdiğini yalnız bakkala yollamıyor :D
      Seni dövüp kaldırıma atmışlar resmen

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Eskiden öyleydi hatta dün bile öyleydi

Yorumla
    • ugurpek
      ugurpek
      +1 yıl

bir anda şutlamışlar seni :D
      Ani bir kararla

Yorumla
  • BaySemih
    BaySemih Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

demez

0
    5 Yorumla
    • BaySemih
      BaySemih
      +1 yıl

der

Yorumla
    • BaySemih
      BaySemih
      +1 yıl

demeyebilir ama

Yorumla
    • BaySemih
      BaySemih
      +1 yıl

allah bilir

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Demez !

Yorumla
    • BaySemih
      BaySemih
      +1 yıl

haklısınız bayan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O zaman pezevengler çok seviyor :D

0
    0 Yorumla
  • thesilentscreammm
    thesilentscreammm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Demez.

0
    2 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Dememeli

Yorumla
    • thesilentscreammm
      thesilentscreammm
      +1 yıl

Demesin :)

Yorumla
  • GoodJob1
    GoodJob1 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

demez azla bırakmaz

0
    0 Yorumla
  • kremşantiseverim
    kremşantiseverim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Ayy çoksinir.

0
    0 Yorumla
  • üğpoıuy
    üğpoıuy Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bahane :D

0
    0 Yorumla
  • paytakk
    paytakk Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Palavra bunlar

0
    0 Yorumla
  • pLyyboy
    pLyyboy Takip Et
    +1 yıl

Evet der

0
    0 Yorumla
  • isyankaar
    isyankaar Takip Et
    +1 yıl

Yaş kaç

0
    16 Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

19 yaşım

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

boşver bence böyle şeyleri

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

4 yıl verdim ışte bir anda silinmiyor

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

ovvv işin zor

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Evet yüzümde ki çizgiler var ya onlar bile onu hatırlatıyor göz rengim kendi sesimde bile biraz o var ve ben onunla büyüdüm

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

15 yaşından itibaren bu duyguları nasıl yaşıonuz anlamıyorum...

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

O benden büyuk zaten ilk sevgilim ilk sevdiğim

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

İşiniz zor gerçekten.. Accıların içine bir acı daha katıp yaşamak

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Beni o büyüttü iyi günüm de kötü günüm de yanımda oldu her sözümü yuttu o ergenlik günlerimde bile çekti beni şimdi herşey bir düzene oturdu çekti gitti

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

Normal de burada yazılan aşklı konuları hiç tınlamam okumam ama senin ki farklı geldi bana..

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ben çok sevdim be bilmiyorum ondan başkasını haram bildim ne elim ile ne dilim ıle nede kalbim ile ihanet etmedim. O da etmedi biliyorum ama böyle bitmese iyiydi dönse bile dönmem artık ağladım yine de gitti bu hikaye de burada bitecek miş

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

ağla 2 3 gün kendi gel anca öyle unutursun :(

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Ağla ağla içim kurudu

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

:((( Sabır mı diyim.. Dua et

Yorumla
    • meraklımeraklıı
      meraklımeraklıı
      +1 yıl

Sabır dua ancak ıkisi baş eder bu dert ıle

Yorumla
    • isyankaar
      isyankaar
      +1 yıl

Evet öyle.. Dua et Allah sabrınıda verir inşallah

Yorumla
  • pecten
    pecten Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

bırakmaz / demez

0
    0 Yorumla
  • TalhaYldrm
    TalhaYldrm Takip Et
    +1 yıl

Demez

0
    0 Yorumla
  • umtslmumt
    umtslmumt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

bırakmaz..

0
    0 Yorumla
  • zalımes
    zalımes Takip Et
    +1 yıl

herşey mümkün

0
    0 Yorumla
  • Goldenbeet
    Goldenbeet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.

Öyle birşey yok.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven erkek sevdiğini başkalarının elinde bırakır mı? Sen daha iyilerine layiksin der mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seven erkek, sevdiğini başkasıyla yakıştırır mı? 8 cevap verildi
Seven erkek gerçekten, sevdiğine kıyamaz mı? 17 cevap verildi
Seven erkek sevdiğini engeller mi? 8 cevap verildi
Seven erkek sevdiğini uzaklaştırır mı? 10 cevap verildi
Seven insan, sevdiğini rezil eder mi, sırf başkası bakmasın diye? 17 cevap verildi
Seven adam sevdiğine yan gözle bakamaz mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨