+1 yılBu iş mi şimdi. 15 yaşında seni bulmuş. 4 sene az zaman değil. O ki gidecekti nedne 4 sene oyaladı ki. Bu saatten sonra o kararı vermişse bir nedeni vardır. Ve o neden öyle bir nedendir ki istesende kafasını değiştiremezsin. Yazık etmiş.
Cinsellik bazında bişeyler yaşadıysanız, seni farklı gözle görüyor olabilir. Ve ya monotonlaşmışsındır onun için. Ama neden ne olursa olsun erkek adam 15 yaşında temiz bir kızı bulup 4 senesini çalıp hele senin gibi sadık bir seveni asla bırakmaz. Yakışmamış yaptığı. İç nedenler nedir bilemiyorum ama yakışmamış bu hareket. Çok yanlış çok. O mutlu olacağını mı sanıyor. Maalesef hayat karşısına öyle şeyler çıkartırki sana çektirdikleri burnundan gelir vallahi. Neyse ya. Önüne bak. Bu saatten sonra hatalı yollara girme. Bu çok önemli. Temiz bir gelecek çiz kendine. Telef olmayasın.25 Yorumla- +1 yıl
Zaten su an da hukuk okuyorum o da askeri okulda bilemiyorum sebep bu mu ama mezun olacak mezun olunca hemen evlenmeyi düşünüyordu madem terk edecekti daha iki gün önce ailene söyle dedi iyi ki söylemek için acele etmedim diyorum ailemden çoğu biliyordu annem babam çok katı insanlar onlara söylemedim cinsel olarak ta birşey yaşamadım şükür diyorum. Zaten o da dindar biri kendi sınırları da vardı ve benden 3 yaş büyük bu zamana kadar Allah razı olsun hep yol gösterdi iyi ile kötüyü ayırt etmeme yardımcı oldu eş oldu dost oldu sevgili oldu kardeş abi her şey. Ama ayrıldı beni yarı yolda bıraktı. Onun hakkında kötü konuşamam iyi kötü gün geçirdik. Ama bunu hak etmedim gerçekten böyle bitmemesi gerekti sen daha iyilerine layıksın deyip gitmek olmadı.
- +1 yıl
O zaman sende bazı eksiklikler hissetmiş. Onları tamamlamış. Görevi sona ermiş. Seni istediği yere getirmiş. Ve bitirmiş. Çünkü evlilik için ailesel nedenlerden veya başka nedenlerden senin olmayacağını biliyormuş. Bu saatten sonra o seni düzene bindirmiş. İnatlaşayım, öc alayım, kötü biri olayım duysun vicdan azabı çeksin hatalarına girmeyesin sakın. Kendine edersin.
- +1 yıl
Daha iyisini de istemiyorum daha kötüsünü de istemiyorum. O vardı o yoksa kimse olmasın. Her şey için teşekkür ediyorum :)
- +1 yıl
Kendine göre haklı bir nedeni vardır bilemiyorum. Ama ikinize yazık etmiş. Hele senin gibi birine hiç yapmaması gerekirmiş. Ne diyeyim. Biz sadece yüzeysel olarak sizi anlayıp yorum yapmaya çalışıyoruz. Gerçek kararları unutmamayın ki sizler düşünüp, sizler verirsiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
- +1 yıl
Yüz yüze konuşup öğrenmek istiyorum sonra haklı ise gitsin ben onsuz yapamam biliyorum ama mutlu olacaksa benim mutluluğum köşede kalsın ama gözlerime bakıp bitti desin o zaman ışte ben giderim.
En İyi Cevaplar
Bence yapmaz eğer ki bu durumu sen yaşadıysan tahminimce ayrılmak için bahanedir. Daha iyilerine layiksin falan eski Türk sineması.
020 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşadım maalesef.
- +1 yıl
4 yıl için 15 kilo almak gerekiyor yani çok çikolata
- +1 yıl
Gelenler uzun bir süre uzak dursun :) ben ne onu isterim artık nede başkasını
- +1 yıl
Dediğin gibi olur belki :) ama seviyorduk be böyle olmasa yine severdik hep severdik seviyorum da hala
- +1 yıl
Off off içim aciyor be acılı ezme :(
- +1 yıl
Var tabii ki kardeşimi kaybettim :(
- +1 yıl
Haklısın zaten çok kucuktum o da küçüktü
- +1 yıl
Bak yokluğuna alışmışsın ki sadece hatırlandıkça üzülüyorsun. Ve o senin canından bir Parça. Şimdi ki duruma bakalım? Dış kapının dış mandalı olan bir insan için Gözyaşı Dökmen veya üzülmen ne kadar mantıklı? ya da olaya biraz daha geniş pencereden bakalım. O çocuk için üzülmelerini göz önünde bulundur. Vefat eden Kardeşinin kemikleri sızlamaz mı?
- +1 yıl
Bu açıdan bakmıyorum olaya ama üzülüyorum elimde değil tabi ki bitecek unutacagim ama kolay olmayacak ve hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak güven mesela körü körüne bağlanma gibi bir şeyler eksik kalacak ama unutacagim bunu biliyorum
- +1 yıl
Sağol can suyu oldun gerçekten :) ilk ilişkim ilk sevdiğim olduğu için yani ilk yara bu gözümü açtım o vardı hep olacak sandım ama şimdi yok bu beni böylesine etkiledi belki de
- +1 yıl
Seninle de konuşmak güzeldi kardeş sağol iyi geceler :)
+1 yılBana denilse ay ne de cok seviyrmus beni deyip muylu olamam seviyorsa saddce onun yanind mutlu olmami istemeli
00 Yorumla
Kim bilir kafasinda neler dönuyo bu erkeklerin hepsi ayni 😢
11 Yorumla- +1 yıl
Bıktım. Sevmekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılŞimdi bu aslında kişiliğe bağlı olmakla birlikte biraz akıl ve düşünce yoluyla da alakalı.. eğer mantıklı düşünemeyen bir erkek seni gerçekten seviyorsa kimle birlikte olursan ol senin peşini asla bırakmaz. birlikte olduğun birisi varsa senin ve birlikte olduğun kişinin hayatını zindan bile edebilir. sıkboğaz eder. karşına çıkar ne bileyim içip içip arar. ama seni seven düşünceli bir erkek. ne kadar severse sevsin. onsuz daha mutluysan. ya da rahatsan. birlikte olduğun biri varsa ve ondan huzur mutluluk alabiliyorsan. düşünceli bir erkek ne kadar severse sevsin. senin mutluluğunu bozmamak için belki karşına bile çıkmaz. seven insan sevdiğini mutlu görmek ister. yani dediğim gibi. kişiye, kişiliğe ve düşünceye bağlı bir durum
04 Yorumla- +1 yıl
Ben onunla mutluyum başkası ile mutlu olamam ki yani daha ıyisi o benim için en iyisi o
- +1 yıl
Ya ben seninle konuşmak istemiyorum. hayatımda başka biri var. artık seni sevmiyorum, nen çok o. çocuğuyum gibi cümleleri kısaltıp ''sen daha iyilerine laiksın" diye bir cümleye sığdırdılar.19 yaşındasın galiba.19 yıldır onsuz yaşadıysan geri kalan zamanını neden onsuz yaşayamasın. bir erkek tavsiyesi sakın mesaj felan atma kızım kaybedersin. s**tiret koy çayını yakala en sevdiğin o şarkının nakaratını. yak sigaranı. hayat güzel
- +1 yıl
Sigara icmiyorum ama çay iyi gelecek teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
insanlar mı belirliyor acaba kim kime layık? Son derece uzak bir düşünce insanlar yaşadıkları süre içinde layık olmayı çalışarak ve gayret ederek kazanır. parayla adam olunmayacagı ya da fakirlik gururuyla adam olunmaz. çalışırsın cabalarsın ve sonuc alırsın. ayrılmak boyle basit hislerde gizli değildir. ihanet ve ahlaksızlık bitirir ilişkiyi. gurur ise bunların cok cok uzağında iç çelişkidir... konuşmak düşünmek mantığına verilen cevaplar ile yol hakkını kullan derim..
09 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan yapar miydin?
- +1 yıl
birkere ben başladığım işi yarım bırakmam. bu konu ilişki ise düşünürüm. düşünmek ve bana uygun olan ahlaklı ve edepli yaklaşımı hissettiririm. şunu bil insanın içindekileri bilme gibi bir yeteneği yoktur. sadece tahmin ve akılalmaz tesadüf sonucu olabilir. ben hiç gurur ile ayrılmadım. ya ihanet ya da arsızlık yüzünden. benden ayrılan bir kız oldu bugune kadar oda ihaneti üstlendi ve yediremedi. bayanların cogunda bu var. altta değil üstte kalmayı seviyorlar ;) ben çözemediğim düşüncem ile sonuca varamadıgım hiç bir işde iddialı konusmam.
- +1 yıl
Sence böyle 4 yıl hiç sorunsuz bir ilişki yaşayan bir erkek özler mi?
- +1 yıl
Anladım :)
- +1 yıl
Ozlemek olmasa daha çekilir bir hal alırdı :)
+1 yılBu bir paradoks ya çok seviyordur seni maddi olarak mutlu edemeyeceğinden dolayı bırakmıştır ya da gerçekten sıkılmıştır bunu kesin ve net olarak kimse bilemez kişiyle konuşmak gerekir git konuş sebebini öğren baskı altına alırsan gerçekten sevdiyse mutlaka konuyu açar eğer konuşmazsa sıkılmıştır.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten gideceğim böyle bitti ama 4 yıl var hesap sormadan unutmam imkansız
+1 yılEvet der ama cümle oyunu yapar bakalım benden iyi erkek varmıymış gözünde diye :) istediği cevap sen benim için en iyisisin demezse zaten anlar bir iş yürümez :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ben dedim seni kimseye değişmem bunu deme bana dedim
- +1 yıl
Seninki seni sevmiy sen seven bul senin gibi kızlarda bana denk gelmiyo ki :)
- +1 yıl
Ben onu başkası ile düşününce kafayı yiyorum kıskanıyor içim aciyor elini başkası tutarsa diyorum gözüne başkası bakarsa :(
- +1 yıl
Al ulan hayin gız şu kız gibi olamadın :/ bu arada şu dediğime aldırma içim dert yanıyo :/
Demez. En basit bahanedir..
Zorunda kaldım lafına inanmıyorum. Gerçekten seven bir çaresini bulur; gerekirse her şeyi, herkesi karşısına alır yine terk etmez..24 Yorumla- +1 yıl
Bahane yoktur yani
- +1 yıl
Sevmedi mi hiç :(
+1 yılSevmiyor seven erkek söke söke almak icin elinden geleni yapar. Baskasini senin yaninda dusunse kafayi yer.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben bile onu başkası ile düşününce kafayı yiyeceğim su an bile
Seven erkek, kendisinin bakmasına bile kıyamazken nasıl bir başkasının kollarına bırakabilir ki? Tabii ki seni istemiyordur.
14 Yorumla- +1 yıl
İstemiyor. Evet tek açıklaması bu
- +1 yıl
Ben ondan iyisini bilmiyorum tanımıyorum ki
Seven erkek sevdiği için en hayırlısını ister kendini ona yeterli görmüyorsa dur bir dk ne saçmalıyorum tabi bırakmaz kim namusunu başkasının elinde görmeye dayanabilir ki
11 Yorumla- +1 yıl
İlk başta ne sacmaliyor bu dedim
- https://www.youtube.com/watch?v=P7TjXrNH6Sw
bunu dinle iyi gelir belki
03 Yorumla- +1 yıl
Yapma bunu yapma :(
- +1 yıl
Sağol
+1 yılBence seven insan demez çünkü kıskanır, sevdiğini herkesten sakınmak ister kaldı ki başkalarını ima etsin.. Genel ayrılma bahanesi olmuş bu.
10 Yorumla
+1 yılneden dıyor ama ne amacla ne sebeble. eksık hıkaye var burada..
08 Yorumla- +1 yıl
Beni terk etti ve bunu dedi.
- +1 yıl
bırakmak ıcın haklı nedenlerı olduguna ınanıyorum. ezbere yorum yapmam kul hakkına gırer.. yıne de her ne sebeble olursa olsun bu sekılde konusarak gıtmemelıydı.. bız buna karekter zafıyetı dıyoruz.. ama onu buna zorlayan neydı.. bunu bılemedıgımız ıcın sıkıntı...
- +1 yıl
Beni üzmek istemediğini söyledi
- +1 yıl
sacmalık.. boyle bır bahane olamaz... yok oyle bır dunya..
- +1 yıl
varmış ışte... :(
- +1 yıl
varolan seyler sadece senın bılmedıgın seyler.. uzulecek bır sey yok ortada.. madem cekıp gıttı ve bu kadar kolaydı..
kafana takman gerek bır sey bıle kalmamıs... yarınlarına odaklan.. - +1 yıl
Biraz zaten gerek
- +1 yıl
lıfe ıs lıfe..
Bunu düşünebilir de başka birine kendi ellerinle göndermek zor olsa gerek.
Kim bilir..04 Yorumla- +1 yıl
Ben bile deli oluyorum onu başkası ile düşününce kafayı yiyeceğim
- +1 yıl
Ben bırakamam seviyorsam
Ayak yapmış tekmeyi basmış sana geçmiş olsun standart yalandır bu
13 Yorumla- +1 yıl
Tekmeyi basmış demesek :(
- +1 yıl
Öyle yapacagim çok üzdü beni
+1 yılDemekki daha iyilerine layığım diye düşünür derse önce ben bırakırım. Daha iyisini bulmak lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor insan üzülüyor
+1 yılSen daha iyilerine layıksın cümlesinin altında yatan aslında ben daha iyilerine layığımdır
10 YorumlaAsrın yalanı. . Ben sende her aradigimi bulamadım ayrılmak istiyorum seninde gururunu kırmak istemiyorum un en kısa soylenisidir. Yani istemiyorum demektir
03 Yorumla- +1 yıl
Üzülüyorum gerçekten seven neden üzülüyor hep
- +1 yıl
Evet nasip
Sen daha iyilerine layıksın demişse ilişkiyi bitirmenin kibar hali öyle bir laf yok yani resmen * çekmiş
00 Yorumla
+1 yılcanım o iş bitmiş klasık laf işte sen daha iyilerine layıksın i sesli hadi yol al ıda içinden diyor...
00 YorumlaAsla demem.. En iyi insan benimdir :D bana Aittir...
Sen daha iyilerine layıksın demek... ben başkasını seviyorum demekdir..01 Yorumla- +1 yıl
4 yıl boşa gitti :( ilk ilişkim ilk sevdiğim hepsi yalanmis
demez bırakmmaz bırakamaz o alcağını almış başkasına yönelmiş ya da alamamış bunda iş çıkmaz demş başkasına yönelmiş sik... gitin yumuşağıdır o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. O nasıl işmiş ya :) sevmemiş o, korkak kaçmış ya da
02 Yorumla- +1 yıl
Ben seni üzüyorum sen daha iyilerine layiksin dedi
+1 yılinanın çok üüzldüm sizi bırakmasına Allaha şükür ben kimseyi yarı yolda bırakmadım ama beni hep bırktılar mutluyum kimseyi yarı yolda bırakmadığım için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için gerçekten çabaladı ve sende bir başkasını sevdiğini söylediysen sittin sene geri gelmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben asla demedim sen bunu nerden çıkardın ki ben daha iyisini istemiyorum dedim sen benim için en iyisisın mükemmel sın dedim seni başkalarının yanında görmeye dayanmam mümkün değil dedim
Cevap sahibi+1 yılGüzel kullanmış gitmiş dert etme sakın daha dikkatli olursun
+1 yılevet erkek söyler ama adam olan söylemez
çünkü herkes erkek olur ama adam olmaz00 YorumlaSevmek bazı durumlarda bunu da gerektirebilir genişlikle bağdaştırmayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik ayrılma bahanesidir bu. :):
30 Yorumla Seven erkek tutar kadınının belinden çeker kendine yapıştırır öpücüğü kendine bağlar !
00 Yorumla
+1 yılO Sevmemiş, Başka AŞklar İçin Kendine Bahane Üretmiş
00 Yorumlaevet der eğer sonunuz mutlu bitmezse
demekte zorunda...00 Yorumla
+1 yılcanım benim bu bir yalandır postalamak için en kibar kovma şekli
00 YorumlaSeni çok seviyo daha çok bağlanmamak için ayrılmıs sana olan sevgisinden :))) Teallahım ya bahane ne olucak :D:Dd
00 YorumlaSeni coktan silmistir kafasında.. kurtulma cabası icerisinde kibarca!
00 YorumlaGerçekten seven sevdiğine layık olur.
10 Yorumla
+1 yıloha gerdektede yardım etsin bari
10 YorumlaHayir sevmiyor demek.
00 YorumlaCevap vermezse der. Belirsizlikten iyidir.
00 Yorumlaevet yapmıştım pişman oldum :(
01 Yorumla- +1 yıl
O da olur mu
Sevmiyordur o. Ayrılmak için en güzel yalan
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle düşünüyorum
+1 yılöylelerine erkek denmiyo
00 Yorumlaoldu olacak pembe pantolonda giysin
00 Yorumla
+1 yılsevmediği için o bahanesi
015 Yorumla- +1 yıl
Peki 4 yıl niye katlanır ve seni özleyeceğim der?
- +1 yıl
o zaman başkası yokmuş senle zaman geçirmek hoşmuş o sırada birini bulmuştur ikinizi idare etmiş sonra öbürüne aşık olmuş
- +1 yıl
Biraz daha kalp kirmasak :(
- +1 yıl
o zaman neden seven erkek sevdiğini bırakır hem seveceğim hem sevdiğimi bırakacağım nasıl bir mantık tek bir şeyler olursa sevdiğimden vazgeçerim aldatma yalan güven kalmazsa bunun dışında sevdiğimden vazgeçmem
- +1 yıl
Ve hala beni seviyor biliyorum sıkılmış olabilir mi? Ama döner ise eğer sen daha iyilerine layık olduğumu söyledin ben de daha iyisini buldum diyeceğim
- +1 yıl
inşallah gönlüne göre olur
- +1 yıl
İnşallah senin de göz kulak ol sevdiğine
- +1 yıl
:) zaten sevdiğim olursa ölüme olurum da o olur mu orası meçhul sevmek mutlu etmek gibisi yok hele sevdiğini hayat bunla anlam kazanır
- +1 yıl
Bilemiyorum sevilen kıymet bilmiyor ya da biz sevmesini bilmiyoruz
- +1 yıl
bence biz severiz de sorun anlayana
- +1 yıl
Ben sevdim de kim anladı
- +1 yıl
işte sorun orada bazen seni sevene değer verene kıymet bilene şans vermek gerek senin sevdiğin seni sevmez anlamaz değer vermez kıymet vermez
- +1 yıl
Bundan sonra zaten sevmem
- +1 yıl
:) bende öyle derim seven olursa onu tanırım
- +1 yıl
Bu yaşta soğudum sevgiden en sevdigime helal olsun bunu yaptı ya bana hakkım helal değil
Öyle iş mi olur ya ne saçma bahaneler işler
00 Yorumla
+1 yılhalk arasında kalbini kırmadan ayrılma şeklidir.
00 YorumlaDemez. bahane bunlarr
00 Yorumlaayrılmak istiyorsa der
00 YorumlaŞutlamışlar seni :(
04 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle :(
- +1 yıl
Eskiden öyleydi hatta dün bile öyleydi
demez
05 Yorumla- +1 yıl
Demez !
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman pezevengler çok seviyor :D
00 Yorumla
+1 yılDemez.
02 Yorumla- +1 yıl
Dememeli
- +1 yıl
Demesin :)
demez azla bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılAyy çoksinir.
00 YorumlaBahane :D
00 YorumlaPalavra bunlar
00 YorumlaEvet der
00 YorumlaYaş kaç
016 Yorumla- +1 yıl
19 yaşım
- +1 yıl
4 yıl verdim ışte bir anda silinmiyor
- +1 yıl
Evet yüzümde ki çizgiler var ya onlar bile onu hatırlatıyor göz rengim kendi sesimde bile biraz o var ve ben onunla büyüdüm
- +1 yıl
O benden büyuk zaten ilk sevgilim ilk sevdiğim
- +1 yıl
Beni o büyüttü iyi günüm de kötü günüm de yanımda oldu her sözümü yuttu o ergenlik günlerimde bile çekti beni şimdi herşey bir düzene oturdu çekti gitti
- +1 yıl
Ben çok sevdim be bilmiyorum ondan başkasını haram bildim ne elim ile ne dilim ıle nede kalbim ile ihanet etmedim. O da etmedi biliyorum ama böyle bitmese iyiydi dönse bile dönmem artık ağladım yine de gitti bu hikaye de burada bitecek miş
- +1 yıl
Ağla ağla içim kurudu
- +1 yıl
Sabır dua ancak ıkisi baş eder bu dert ıle
bırakmaz / demez
00 Yorumla
+1 yılDemez
00 Yorumlabırakmaz..
00 Yorumlaherşey mümkün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey yok.
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne