Bir kız daha önce bir erkekle yatmış ve ilerde başka erkek bu kızı kabul eder mi ?
evet herşeyi ile kabul ederim
hayır istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kimse kimsenin hakkını yememeli. kimle yattıysan ona git derim ben. bize gavur adetleri ters. haa gerçi evlendikten sonra aldatılmayacağımız garanti değil ama. yine de Türk ahlak yapısında olmaması gereken şeyler. çok canlar öldü bu yüzden. ben bu kadar rahat konuştum çünkü hiç bir kızı bozupta arkamı dönüp gitmedim. giden de oçdur ;)
Günümüzde olan şu...
Kız bir salağı sever.
salakla birlikte olur, bekaretini kaybeder.
salaktan ayrılır.
bir kaç başarısız ilişkide bulunur.
En sonunda saf bir enayi bulur evlenir.
Bir yıl sonra ayrılık
Adı temize çıkar dul olur.
Allah biz erkekleri korusun amen
Eger o erkek seviyorsa. Aileni ikna et ve onun pesinden git
Kabul edip etmemek nedir? Bu kadar düştü mü kadınlar?
Neyiz bizde , kabul edip etmeme hakkına sahip oluyorlar ?
Erkeklere bu kadar pağ vermeyin.
Bir erkek daha önce bir kızla yatmış ve ilerde başka kız bu erkeği kabul eder mi?
Cevap
18Cevap
Yatmak var yatmak var eger zevk adina yatmissa kabul etmem ama guvenmis hayatini geri kalanini o la surdurcegine inandirilmis masumca sevdigi Icin beraber olmussa ve artik tam anlamiyla kizi taniyorsam aklimda supe yoksa kabul ederim. .
Kızın karakterine bağlı birşey bu. Şahsen bende aslolan dürüstlüktür. Benim daha önce birlikteliklerim oldu, ben bu durumdayken karşımdaki insandan yapmadığım birşeyi bekleyemem değil mi?
Her şeyin bir talibi çıkar, genel evden emekli olanlar bile koca buluyor sizde , sizin gibi geniş birini bulur evlenirsiniz bu kadar takmayın kafanızı.
Ederler kızın karakterine bağlı , bakire olup arkası an veren cok kız var onun yerine bakire olmayanı tercih etsinler bence..
Evet benimle ilişkisi sürecinde bana sadık kalsın başka bir beklentim yok
erkek bakirse eğer kesinlikle kabul etmemeli.. ama erkek bakir değilse kıza bişey sölemeye hakkı yok zaten.
senin gibi başka kızlarla yatıp
seni seven
aynı hatayı birdaha yapmayan biriyle evlenebilirsin
ederim çünkü bende yattım 1 den fazla 10 dan az kişi ile
tek bir şey söylenir bu soruya eğer gerçekten seven insan evlenir geçmiş önemli olmaz benden sonrası önemli olur ilişkinin devamı için sevgi aşk bunu gerektirir yapar
ben kimseyle ilişki yaşamadım bu yüzden edemem diye düşünüyorm. ama evlenmeden önce bir kızla birlikte olmuşsam karşı tarafa bunu sormam bile, tabiki o sorunca olan biteni anlatırım
p*rno starlara evlilik teklifi yapan Türkler var kizim erkege gore degisir 😂😂
Evet eder herkes hata yapabilir önemli olan hata yapmak değildir.
Herkez ne ektiyse onu bicer, onu alcak adamda bisiler pisirmis olcak
Öyle bir sormuşsun ki sanki defolu bir maldan bahsediyorsun :) :)
kabul etme evlenmemi yani
Sevmişse Kabul eder..
Herkes kendine benzeyeni..
Ben kızlardan hoşlanmıyorum
Gerçekten sevmişse kabul eder
Bn evli olsam bile öyle bişey olsa boşarım
baslıcam bekaretinize ya
koca istim gel beni al @esguer
@esguer
@anan
ederim
Bekaret?