Bir kız, sevgilisinden ayrıldığında ne hisseder?
Kısaca erkek bitiriyor ilişkiyi...
Kısaca erkek bitiriyor ilişkiyi...
benimki biraz farklı aileler arasında anlaştı sonra biz tanıştık herşey mükemmel özlemeler sarılmalar etmeler ama birden bitti bana bir şansın vardı onuda kaybettin dedi ne olacak acaba şimdi akrabalrı ile görüşüyorum zaten benimde akrabam onlar bakalım ne olacak hatta annei olmasını çok istiyor ağlıyor kadın ya
anlarki zamanında sevgiliyken onun için söylediği sözler onun için harcadığı emekler boşunaymış
terkeden erkek ise ne için terkettiği de önemlidir bu noktada ama özünde sevgi biriktirmiş bir birlikteliğin sonunda ayrılındığında hiç kimse zil takıp oynamaz ağlar üzülür mutlaka bunun acısı yaşanır. Ama ne için ayrılındığına bağlı nedensiz kimse sevdiğini terkedemez. Vazgeçmemeli de...
Terk eden kız oluyor ve engel atmadı hiç bir yerden ben anılarımızı anlattıkça o yeter sus felan gibi kelimeler kullandı ben Allah aşkına yardım edin bu kızı nası geri alabilirim nolir yardımcı olun 🥺🥺🥺🥺🥺 17 gün oldu ayrılalı benden dayanamıyorum 3 sene 4 ay beraberlik nolir biseyler diyin
Eger kiz cok seviyorsa ve erkk bitiriyrsa kiz hayatinda koca bir bosluk hisseder
hiç bişey hissetmez aksine iykide kurtuldum diye havalara girer zaten sıkıcı ve maçoydu der geçerizz
Ben 4 ay ne yemek yemistim ne su icmistim kaç kez intihar etmeye kalkmistim psikolojik tedavi görmüştüm saldırgan ve sinirli olmuştum bagzen bağlıyorlardı beni
Cevap
10Cevap
Aranızdaki ilişkinin nasıl bittiğine bağlı ne kadar süre çıktığiniz önemli değil birlikte neler paylastiniz onemli olan bu.
İlk anda Bisey hissedemez biliyorum yalniz kalmayı bekler tutar ağlamamak için kendini dayanır mi orası meçhul aglar barismaniz mümkün değilde karşı taraf dibine kadar suçluysa Bile düşünür mesaj atmayı guruna yenilir atar belki belki de mesaj gelse diye bekliyordur affedicektir çünkü bir kız değer verdiyse boşluga düşmüş gibi hisseder duraksar simdi bir daha konusamayacaginizi düşünür ay kotu olur ya
Ben geçenlerde sevgilimden ayrıldım ve berbat bir şekilde gerçekten kimseye yaşatmasın Allah çok sevdiğini ondan ayırmasın 2 gün boyunca durmadan ağladım o gece nasıl bitti anlamadım öyle zordu ki gerçekten üşüdüm sanki onunla uyuyormuşum ama o sırada uyuyamadım gibi sanki sokakta tek başıma gece vakti kalmış gibi korktum bir boşluğa düşmüşüm kimse kurtarmıycak gibi korktum belki abartı gelebilir ama çok seviyorum o bile bilmiyor bunu 2 gün boyunca 2 saatlik uykuyla durdum o gün ama geçiyor sonra sadece onsuz kaldığınla kalıyorsun ortada
Aynı durumu bende yaşadım 😔😔😔😔
O erkeğin yerinde olmak istemem asla aglatmak ayıp birsey
O da ağlatmak istemezdi ama onu bu kadar sevdiğimi bilmiyordu
Çok seviyosa yaşamaktan zevk almaz uzunca bir süre. Kimseyle birlikte olamaz kimsenin onun yerini tutamcanı bilir belirli bir süre sonra o kisiyi hayatndan cikarr ve yeni bir hayata başlar. Ama giden kalan yüzünden gitmişse o zaman yep yeni bir başlangıç yapar nerdeyse hic düşünmez. Kısacası bir kız kendini daima toparlayabilir.
Teşekkür ederim :))
önce aman bitti oh rahatladım triplerine girer ayrılıgın 3. saatinden sonra ben onsuz napıcam demeye başlar 8. saatte eski resimlere bakılırken bir ahmet kaya açılır 9. saat salya sümük aglar. 10. saat eskiler hatırlanır eger gerçekten seviyoorsa 12. saat seni seviyorum temalı mesaj atılır bu mesajla gururunu yere seren kız olumlu bir cevap alamazsa yaklaşık 1 ayda unutur o kişiyi ama genelde kızlar uzun süreli bir ilişkiyi ya da sevdigi biriyle olan ilişki bitince çagreyi başka birinde ararlar ne yazık ki :(
Mesela ben hala seviyoken ayrılığa hazır değilken ayrılırsa en fazla 1-2 hafta ağlar zırlarım özledim diye söylenirim ciddi bir boşlukta olur içimde ama o 2 hafta geçtikten sonra nefret bile etmem o kadar biter yani içimde daha sonra da beklerim o bana dönsün dönsünde aynısını bende ona yapayım diye
beni terk etti sevgilim 2 hafta önce. 4 gün ağladım yalvardım. şimdi bazen yine ağlıyorum. ama keşke o gün yalvarıp küçük düşürmeseydim kendimi diyorum. ve dönsün diye dua ediyorum. çook ama çok seven bir kız bunu yapar.
Şu on o durumdayım ilk 3 gün ağlamaktan içim dışıma çıktı desem doğrudur , öyle çok alışmışım ki yokluğu bir anda koydu. Bırakıp gitmesi hele. Ama şu an daha güçlü hissediyorum kendimi. Tek isteğim pişman olup gelmesi ama hala
eğer kız o erkeği gerçekten sevmişse hayatında kocaman bir boşluk olur ve emin ol her gece ağlar, yaptığı hiç bir şeyden zevk almaz ve onu unutmak veya kendine döndürmek için çok saçma ona yakışmayacak şeyler yapabilir
eğer kız erkeğe çok aşıksa muhtemelen yani aşk acısına göre de değişir ama en az 3 ay boyunca onu düşünüp ağlar :)
Eger seviyorsa. en once bir an boslukta gbi oluyo sonra 1 hafta geciyo uzuluyo arayasi geliyo ama gurur yapiyo agliyo depresyona giriyo ne kadar sevdigine bagli
Kırgınlık hisseder ilk başta. Sonra canı yandıkça hırçınlaşır. Kisilige göre değişir tabi ama yorgun hisseder çığlık çığlığa bağırmak ister. Kısaca zindan eder kendine hayatı
güçlü bir kadınsa kahrından ölse dönüp bakmaz. uzun bir birliktelik ise biraz boşluk olur ama etrafı kalabalık sosyal hayatı varsa gecesine unutur. sadece gerçekten sevmişse zaman alır yokluğuna alışması epey yorucu ve bunaltıcı bir süreç yaşar.
Kendi ayrılmadı diye bir bunalım yaşar zaten bide o kadar emek vermiş ona üzülür bide Üstüne sap gibi kaldınaa üzülür
Bunalıma girer tatlı krizi iki gözyaşı dertleşme sonra ona inat birini bulur oda en büyük hatadır işte..
Cok kotu olur depresyona girer her gece aglar aklina geldikce delirir ozler ama yazamaz gurur yapar cunku terkeden erkek verdigi emegin degerin sevginin karsiliginin terkedilmek olmasi koyar insana...
eğer kız hazır değilse yapılacak en kötü şeyi yapmış olursun ama kız da soğuduysa ve bitmesine hazırsa unutur geçer
başta umrunda değilmiş gibi hisseder gün geçtikçe yaşanmışlıklar hatırlanır ve ardı ardına nede, nedennn soruları kesilmez. kötü durmdur
Boşluk hisseder, her şey üstüne geliyormuş gibi, pes eder kendini bırakır depresyona girer böyle işte.
olum salaklık yapmayın l*n seveni sevin :D malmısınız :D
Özgür hisseder. Yürü hocam başka yar mi yok sana der keyfi ve kahyası :)
Bunca zamanin bosa gectigini hissedip pisman olur. Ve insanlara guveni bir parca daha eksilir :/
Eger kız ayrılıyorsa kork! Cünki hiç bir bayan kendi üzülecegi şeyi yapmaz 😊
Benim kız kendi ayrılalım mı dedi ne demek
Nasıl ayrıldığına bağlı Ben kendim ayrılmış olmama rağmen aylarca kendime gelemedim koca bir boşluk oluyor
Benim kızda öyle yaptı ayrılalım dedi seviyorum ama olmuyor dedi
ne hiseder her gün sabah uyanıp güneşi görür sen vrken sen ayrıldında mı o güneşi göremez
İki gün önce sevgilim beni terk etti ve şu an berbat bir durumdayım
Romantik bir film rulo peceteler ve abur cubur 😀😁
ilk önce için acıyo yaşlar falan sonra bir bakıyosun hayat herseeye ragmen güzell:))
Eğer gerçekten seviyorsa ağlar, yemeden içmedenn kesilir. Kalbinin üzerinde kocaman bir ağırlık olur, nefes alması zorlaşır. Bir kaç saatlik uykuyla yetinir. Kalbinde bir acıyla uyuyup aynı acıyı hissederek uyanır. Kendine çektirirde çektirir işte
Eger severken ayrıldıysa aylar süren iç acısı bir üzüntü ( duruma gore degisebilir ) ama ondan sonra hafif rahatlık sonra yeni aşk falan ama sevmiyorken ayrıldıysa mutlu bir şekilde yeni ilişkilere yelken açar :/
Kiz cok seviyorsa komaya girer kendine gelemez sonra kendine oyle bir gelir ki bin pisman olursun valla
Bir süre çok Özler her yer her şey onu seni hatırlatır tabi seviyorsa ama Sensizliğe alışırsa aşkından ölse bile o kız geri dönmez bunu unutmadan karar vermeli ;)
ilkgünler rahatlık ve bir okadarda kurtuldum hevesiyle devam eder 2-3. günde müslüm babadan giireeer orhan babadan cıkar en son dumanla yeni aşklara yelken acar:D
Kızlar kendini boslukta hisseder üzülür sadece bir neden bulmaya calısır umut arar. Peki erkekler ayrıldıktan sonra ne hisseder
Darısı basıma...
Biri gider biri gelir :) hayırlısı değilmiş der geçeriz.
İşler iyi galiba 😄
Laf sokmaya çalışmayın. Komik oluyorsunuz.
Hic birsey ya atlar arabasina iki uc tur atar rahatlar bukadar yani 😎
bir kızla gördüğüm zaman kalp krizi geçiriyomuş gibi hissetmiştim
ne kadar sevdiğine bağlı
sevimyosa rahatlar
seviyosa geri kazanmaya çalışır
Başka birini arar ve yine hata yapar aslında onunla çıkması da hatadır.. Bence kimse olmasın.
Ben hic birsey istemezdim aglardim anilari hatirlatikca yemek yemezdim bir sure falan filan
kız boşluga düşer hiç bir sey hissetmez neden böyle old niye yaptıgını falan düşünür
Valla benim yasım üç gün sürer geçmişe mazi geleceğe niyazi :D
kız erkek fark etmez seven ayrılırsa üzülür elbette
Çok rahatlamış bir o kadar da azad edilmiş hissediyorum..
seviyorsa onun için büyük bir yıkım olur büyük boşluk hisseder. eğer sevmiyorsa da karsıdaki erkek çok değer veriyorsa o değeri arar...
Kız ilk hayatinin merkezinde ki çocuğun gidişiyle bunalıma girer ama sonra başkalarından ilgi gördükçe nazil sevmisim onu diyebilecek kadar unutur :)
Erkekler için terkedilmek her zaman koyar sevsin, sevmesin bir garip olur insan ama bayanlar için ne olur bilemem aynısı olabilir belki :)
Kızlar daha duygusallardır hormonları geeegı. Hemen üzülür. Ağlar ayrıldığında sebebini merak eder. sonra yavas yavas toparlar.
Önce rahatlama gibi bir hisse kapılır daha sonra depresyon moduna girer.
Seviyorsa cok uzulur sevmiyorss umrunda bile olmaz yeni arayışına girer
seviyorsa günlerce yemez İçmez ağlar durur eğer sevmiyorsa hayatına devam eder önüne bakar
Eğer erkek terk ediyorsa kız depresyona girer eğer kız kendisi terk ediyorsa rahatlamıştır
Eger kiz gercekten seviyosa icinde bosltmasi gerekn litrelerce goz yasi hisseder
Boşluk hiseder aşıksa aşık değilse umru olmaz
hayal kırıklığı ve zaman kaybı.
Herkesin acısı sevgisi kadar erkeği kızı yok '
karsı taraf bitirdiyse baya üzülür
bana bir anda hayat sıkıcı gelmeye başlamıştı
Hayat aşktan ibaret değil
Açıkçası ben duygusuzuna rast geldim :D
yaşamanın bir tadı kalmamıştır
Depresyona girer seviyosa tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar