Çok kötüyüm aldatılma korkusuyla yaşıyorum :(

çok kötüyüm .1 yıllık bi ilişkim var.aldatılma korkusuyla yaşıyorum .aldatılmadım .sevgilimi seviyorum oda beni seviyor .ama heran aldatılma korkusuyla yaşıyorum .nasıl engel olabilirim ona .?aldatırsa zaten soğurum ve biter ben bitmesini istemiyorum.sevgilim bana dedi seni aldatmam .biterse ayrılırım senden sonra başkasıyla olurum ama aldatmam dedi :( off napıcam nasıl engel olucam böyle olumsuz düşünmeye :(
Güncellemeler
+1 yıl
birde arkadaşlar nolur yadırgamayın ben onu ilk tanıştığımız zamanlarda eski evli olan sevgilimle arkdaşça buluşmuştum sonra öpüştük felan.ve 1 ay önce başkasındanda hoşlanmıştım ama pişmanım
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar onu seviyorum oda beni seviyor .geçmişimde hatalar yaptım evet ne deseniz az .ama pişmanım .hevesmiş onlar .ama şuan o beni aldatırsa diye çok korkuyorum.çünkü bütün arkadaşlarım diyor aldatılırsam ben olsam ayrılırım diyorlar .aslında şuan sevgiliyiz.bende düşündüm o aldatırsa soğurum ondan ve biter.ama bitmesini istemiyorum.biliyorum çok sıkarsam aldatır .rahatda bırakmamam lazım ama napıcam bilmiom
Güncellemeler
+1 yıl
onu rahat bırakıyorum sana güveniyorum diyorum ama son zamanlarda aklımda şüpheler var.ya yaparsa diye ..:( çok üzülüyorum .onu sıkmıyorum sevgisinede inanıyorum ama yaşaşarsa diye korkuyorum.bir yandanda duygusal olarak aldatırsa zaten benden ayrılır .ama fiziksel olarak yapıyorsa benim haberim yoksada ona bişey diyemem ama yakalarsam soğurum ama bırakamam diye korkuyorum son olarak aldatılan seviyorsada ayrılmalımı ?ve ayrılıp başkasıyla çıkıp evlensek onun aldatmayacağını nerden bilecez? offf
Çok kötüyüm aldatılma korkusuyla yaşıyorum :(