Nişanlandım ama pişmanım ne yapmaliyim?

Selam arkadaşlar bu siteye üye oliyimmi olmiyimmi cook düsündüm ve sonunda üYe oldum.. Biliyorum bu soruyu soran cok oldu burada ama insan kendince cözüm aramaya calisiyo :(

Ben 14.02.15 nisanlandim
Şöyle anlatmaya basliyim 1 sene önce bir arkadasim sayesinde tanisdim nisanlimla ve kendisi cook yakışıklı boylu poslu her gün antramanini yapan bir insan.. Yani kisacasi bir bakan bir daha bakiyo.. Hatta kendi kendime demisdim bundan adam olmaz aldatir falan.. Neyse yinede bir deniyim dedim.. Gün gectikce cok alistim sevdim (yada sevdigimi sandim)
Onun bana olan sevgisi normal degil yani nasil anlatiyim bilmiyorum beni cook seviyo demek bile az geliyo bana.. Benim icin ölür derecesinde ve bunu gercekten yapar.. Herkes söylüyo bunu.. Neyse bana nedense birden bir sogukluk geldi.. Onu sevmedigimi anladim daha dogrusu emin degildim.. Arkadaslarimla konustum bu konuyu napcagimi bilmiordum.. Onun yaninda hic mutlu degildim yanima gelsin istemiyordum.. Belkide onun bu kadar cok ilgi göstermesinden Sıkıldım.. Abime artik millet soruyodu nisanlanmicaklarmi ona laf gitmesin diye nisanlandim olmazsa ayrilirim demistim.. Ama bir türlü yapamiyorum isinamiorum ona böyle olsun istemiordum :( beni böyle seveni birdaha nasil bulucam :( ha bide 1 adir nisanliyiz ailesi daha bir kere bile aramadi evi annem sinirleniyor artik bu ne bicim sorumsuz bir aile diye sonunda seni vermicem onu istiolar heralde dedikce ben bunu duydukca cok seviniorum :( cok tuhaf bisey bu.. Allah kimseyi böyle caresiz birakmasin :( Ben 24 yasindayim nisanlim 26 lütfen bana yardim edin bu durumda ne yapmam gerekiyo bir iyi diye seviyo diye evlenilmez ki.. Sonra ayrilinca pisman olmaktan da cok korkuyorum :( anlicaginiz kafam cok karisik simdiden tesekkürler
Nişanlandım ama pişmanım ne yapmaliyim?