Evlenmek isteyen genç kız?

Çok güzel başladı tanışmak aramızda 6 yaş var birbirimize ilgi gösterdik 2 ay sevgili dönemimiz sürdü kız evlenmek istemesi 21 yaşında benim daha birbirimizi tanımamız gerektiğini söylemem ilgisinin azlması bana karşı mesaj yoluyla erkeklerle konuşması beni çok kıskandırıyordu belli ederim kıskançlığımı ama kısa sürer sonra bende kıskandırmaya başladım whatsapptan online olduğumda arasıra ona bakarım açık mı kapalı mı beni açık gördüğünde gir çıkar girer çıkar sonra 1 dk durur çıkar sonra tekrar 1 dk girer çıkar ben olduğum sürece mesaj atarım sonra naber canım diye ya hemen bakar cevap yazmaz ya bakmaz 20 dk sonra bakar cevap yazmaz evlenmek istiyorum ben bu kızla ama tartışıyoruz çoğu zaman trip atıyor dayanamayıp aşk sözleri söylüyorum kimi zaman gevşiyor konuşuyoruz güzel güzel kimi zaman ne dersem diyim cevap ver miyor mesajlarıma mutlaka bakar ama son tartışmamızda biraz sert davrandım çok üzerime geliyorsun silicem bak dedi ben kızmışım kızgınlıkla sil göreyim bakayım sevmiyorsan silersin sert sözlerde söyledim sildi engelledi yapamaz diyordum yaptı ama seviyor biliyorum ne amacı böyle yaparak elimi çabuk tut evlen mi benimle yapmaya çalıştı sevişmek istemiyor bende ısrar etmiyorum ön sevişme yapıyoruz evlendikten sonra diyor çok kızgın affeder mi acaba kendi istiyerek gelir mi cabalamadan bir süre umursamaz davranmak istiyorum yapmalı mıyım
Evlenmek isteyen genç kız?