Kendimi nasıl affettirebilirim, orijinal fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

meraba ben sevglmden ayrıldım bi yanls anlaşılma sonrasında sevglme bri teklif etmiş bu hayr olmz sevglm var dms sonra bana bunu arkadaşm anlattı işte snnkine biri teklif etms snnkide olmaz ya sevglm var of falan gibisinden konuşmuş dedi sonra biz de ayrılmıştık bir gün sonra neyse biz tam barışacakken bana bu olayı anlattılar böyle böyle olmuş siz ayrılmadan önceki gün teklif etmiş snra ayrlmişsiniz sevgilim var falan dms olmasa çıkarım gibi demiş yani dedi bana ben tabi byle duyunca delirdim tokası vardı bende hiç yanmdan ayırmam gönderdim arkadaşyla sonra akşam ağzıma ne geldiyse saydım küfretmedim yanls anlamayın da sonra olayın gerçek halini anladım benimki direk hayır olmaz sevgilim var demiş net bir şekilde yüzüne bile bakmamış ben bunu duyunca pişman oldum tabi ayrlmayalm ddm yalvardım ama çok kırıldım sana dedi çok ağır sözler söyledin sana oln sevgimi bitirdin dedi nefret ediyorum uzak dur benden falan dedi o da saydı ne geldiyse ağzına okulda falan da kötüymüş arkadaşı da bırak artık kızı üzdüğün yeter dedi kendimi pislik gibi hissediyorum ben onu gerçekten çok seviyorum tamam bi önyargıyla davrandım ona gidip ona sormam gerekirdi hatamı kabul ediyorum peki ben kendimi nasıl affettirebilirim bu kıza nasıl afettiremezsin falan diyecek varsa hiç cevap yazmsnlar lütfen aklımda video çekmek geliyor başka orjinal fikri olan varsa lütfen yazn teskkr edrm ...
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilime şu sürprizi yapmak istiyorum sizce nasıl?

elimde çiçekler var okula giriyorum sınıfa giriyorum arkadaslarının arasından çiçekleri veriyorum ve seni çok seviyorum aşkım diyorum gözlerinin içine bakarak sonra çıkıyorum sizce nasıl lütfen dalga geçmeyin =)
Kendimi nasıl affettirebilirim, orijinal fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?