Ah ettim tuttu ve tutmaya devam ediyor.. sizde yasadiklarinizi paylasirsaniz sevinirim?

bundan 2 yil once bir cocukla tanistim.. birbirimizden hoslandik ve evlenmek istedik.. fakat o hic evlenmemisti ben ise evlenmistim.. bu ailesi icin cok buyuk sorun teskil etti.. beni ailesi kabul etmedi bosandigim icin.. ama cok seviyordum cok asIktim.. bir turlu vazgecemedim bu cocuktan.. ve biz aile engeline ragmen konusmaya devam ettik.. ta ki gectigimiz ekim (2014) ayina kadar.. ekim ayinda son kez gorustuk. ve son noktayi ekim 2014te koyduk ama perisan oldum.. cok seviyordum.. onunda evlenme yas'i geldi geciyordu (28).. iki senemi aldi benden.. hep olacak gozuyle baktim.. ruh ikiizimdi.. aileme karsi gelemiyorum uzgunum dedi hep ustesinden gelmeyi basardi durumun.. sonra ekim ayinda ayrildiktan sonra cok ah ettim ve hergun agladim hickira hickira... ve ona ah etmeye basladim.. Allahim döktügüm her gözyasinin hesabini sor ondan dedim.. ve 1 ay sonra nisanlandigini gordum facebook uzerinden.. dunyam bir kez daha basima yikildi.. benden ayrildiktan 1 ay sonra nisanlandi.. fakat ben aglamaya devam ediyorum tabiki.. cok kotu etkilendim ayriligimizdan.. ve bu cocuk nisanlandiktan 3 hafta sonra isini kaybetti.. evlenmek uzere olan bir erkek icin feci bir durum bu.. dugun tarihi belli.. önümüzdeki mayis ayinda dugunleri olacak.. ve hala issiz evde oturuyor.. yilbasi gunu ani gelen bir mesajla isveren isine son verdi kendisinin.. ve dedimki kimsenin ah'i kimsede kalmiyor gercekten.. 2 aydir evde oturuyor.. ve is durumunun duzelme ihtimali cok az.. asgari ucret vereceklermis birkac ayligina.. gecen haftada whatsapp uzerinden yazdim ona. numarasi kayitli duruyor bende. islerin hic rast gitmesin hic ama hiccc mutlu olma, mutsuzluktan yasayan bir ölü gibi olursun insallah dedim.. beni kinadin bosandigim icin. Allahta senin basina versin dedim. aylardir ah ediyorum sana dedim. beni perisan ettin sende perisan ol dedim.. ve bana aynen soyle dedi:beddualarini geri al lutfen. o kadar gozu korktuki anlatamam.. ve evlendikten sonra mutlu olacagini hic sanmiyorum. bosanir insallah
Ah ettim tuttu ve tutmaya devam ediyor.. sizde yasadiklarinizi paylasirsaniz sevinirim?