Sırf bunu dediği için ayrıldım. Resmen hakaret etti. Guzel olmasamda insan oyle der mi ya. Estetik olmaya karar verdim. Cevremdekiler ayrılmamı saçma buldular? Estetik yaptirdiktan sonra geri dönsem mi? Siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
YAPMAAA derim ben ya adam açık sözlü özlü sözlü adam kaçtı gitti... ama sen istemiyorsun ne yapalım...
Neyse ciddi olarak... Sen egona yenik düşmüşsün. Bu bir kez olmaz. Sen onunla yaşadıkça bu tarz durumlara düşeceksin. Gülü seven dikenine katlanır. Bunlara katlanırım diyorsan çok sadık bir insan var karşında.13 Yorumla
Soran+1 yılHayir katlanamam kimse katlanamaz herkes begenilmek ister cunku
Soran+1 yılCok sagolunn 😊
En İyi Cevaplar
çocuk yanılmış demekki orda inceden bimesaj göndermiş belki çok güzel değilsin yani manken gibi değilsin demek istemiştir. bide estetik yaptırcam diyo :DDD
014 Yorumla
Soran+1 yılYaptircam cunku yuzum cirkin
- +1 yıl
e çocuk ne güzel sevmiş işte seni daha ne istiyon bak ergencim insanın sevmesi önmeli olan bir saatten sonra hepsi aynı en güzelide olsan karakter olmadıktan sonra ÇÖP.. ama sen de karakterden de şüpheliyim hem atalarımın bir sözü vardır.. "ışığı kapattıktan sonra hepsi aynı diye :))"
Soran+1 yılBende neden karakterden suphelisiniz?
Soran+1 yılHayir ne ergenim ne sirinlik yapmaya calisiyorum. Siz erkeklere biri cirkin vs dediginde iki gune unutursun ama biz kizlar 7 den 70 e bu duruma cok uzuliruz hayatta unutmayiz
- +1 yıl
Benim tahminim bu çocuk yaş olarak biraz büyük 28 falan belkide sana çirkinsin dememiş bir Adriana lima değilsin demiş sende kendini çirkin bulduğun için alınmışsın.. Hoş bir kıza böyle denmemesi gerektiğini herkes bilir. ama çocuk sana karşı samimi olmak istemiş bence seni sevdiğini anlatmaya çalışmış..
Soran+1 yılTamamda ben zaten adriana limayim demedim ki ona egom da sifir zaten. Demekki sevmiyormus buarada yasi 21
Soran+1 yılİs isten gecti artik cok gec
Soran+1 yılİlk gun yanlis anladin dedi sakince dusun dedi bende geri donmedim sonra ablamla cicek yolladi en son annemi aradi beni ikna etmesi icin o kadar. Su anda ses yok
Soran+1 yılYok ya ben kafamda bitirdim eger bir gun ulasmaya calisirsam estetik olduktan sonra ulasicam
bence her insan güzeldir. öyle demesi çok saçma olmuş ne olursa olsun öyle dememeliydi bunun dürüstlükle felan alakası yok oldu ozaman dürüstlük için herkesin kusurlarını yüzüne vuralım şöylesin böylesin diyelim bir bayana böyle söylenmez bir erkegede böyle söylenmemeli bu kabalıktır. ayrılarak iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılya var ya kusra bakma ama salagin onde gidenisin millet durust ve samimi erkek arar senin yaptigina bak, dedigi sey belki bir irina degilsin ama karekterin on numara ve benim icin degerlisin. onemli olan karekterini begenmesi digerleri hava civa ama sanirim sen onu haketmiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya duzgun konusun
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hakaret değil. Dürüst olmuş sana karşı. Herkes güzel olacak diye bir kural yok. Mutlu olman lazımdı. Karakterin için senle beraber diye. :): Estetik yapıp dönsen ben eski halini seviyordum derim sanırım.
22 Yorumla
Soran+1 yılAma insan sevdiginin onu guzel gormesini ister ozellikle kizlar. Hem disimi begenmiyorsa aldatabilir
kadınlar sevdiğini yakışklı buluyo ama erkekler malesef böyle değil. ayrılmakla doğru yapmşsn gbi görünüyo. ama karakterini sevmeside iyi bişi tabi ki. ama bunu sana söyleyiş biçimi hiç hoş değil.
20 YorumlaKime göre neye göre güzel Allah'ın yarattığına laf demek sana mı kalmış bence estetik olma Bırakta kalbini sevsinler yüzünü seven seni zaten aldatır insan gülüşünü sever bakışını sever ellerini sever ne bilim kalbinin güzelliğini sevdi mi sende sevcek çok şey bulur ben ne güzeller gördüm aşktan bir haber hiç Mutluluğu tatmamışlar Herşeyden önce kendin ol gerisini akısına bırak Allah doğru insanı çıkarır bence karşına kalbini temiz tutmaya devam et
00 YorumlaYalan söylese daha mı iyiydi işte seni neden sevdiğini söylemiş demekki güzelliğe önem vermiyomuş
14 Yorumla
Soran+1 yılYarin bir gun aldatir aldattim cunku cirkindin de der
Soran+1 yılKendisi cok yakisikli olsa dicem hakli suc bende ama degil de cok kirildim zaten ayrildim
Saçmalama ne estetigi zaten güzellik gecici bir durum yani ilk basta önemli bir insani güzel ya da yakisikli diye sevmezsin karakterini seversin
00 YorumlaBişey yok bunda guzel olmayabilirsin çocuk seni her turlu seviyor. Mutlu olman gerekkirdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarakterini seviyorum tipinde hayir gelmez dese size biri? Ve bu kisiyi seviyorsunuz?
Soran+1 yılKisilige alisir belli bir seyden sonra tip rahatsiz etmeye baslar gozu disari kayar
+1 yılestetik yaptırırsan ondan bir farkın kalmaz BEN YARADILANI SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ.. BU söz çok şey anlatır sana umarımmm
24 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdigim insan boyle sevmiyor beni digerleri ilgilendirmez gerci artik tam sevdigimde soylenemez ama
- +1 yıl
sen iyimisin ya sevdiğin kimki ALLAH'ın yarattığı birinin yüzüne yorum yapıyor sende kendini değiştirmek istiyosan oda senın bilceğin iş.. İnsan olarak dünyaya gelmek dahi ALLAH'ın bize en güzel hediyesi kendini biri için sakın değiştirme seni seven böyle sevmicekse varsın sevmesin..
- +1 yıl
sorduğun soru bile yanlış bnce hepimiz birgün YARADANA döndürüleceğiz bu dünyada erkek arkdaşımın hesap sormasından sa ALLAH huzurunda hesap vermekten korkmalı herkezzzzzzzzz..
Odunluk yapmış bence gerçi bunu söyleyiş tarzı da onemli gulerek mi söyledi ;)
Yoksa ciddi ciddi mi dedi
bir de insan gerçekten sevince emin ol kız güzel görünüyor bu konuda bana inan..12 Yorumla
Soran+1 yılSırıtarak soyledi. Ayneb biliyorum guzel gozuktugunu. Demekki sevniyormus
+1 yılne munasebet! estetik senin kararin ama geri dönme ayip etmis sana
10 YorumlaHata yapmışsın açık ve net estetik neyi değiştirir..
00 YorumlaBen daha da ileri gitmiştim: "Ne güzelsin, ne de huyun iyi, senle konuşmak sigara bağımlılığı gibi bir şey: Alışkanlık..."
00 YorumlaGaliba çocuk saf biri kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. ama biraz kötü olmuş byle demesi
03 Yorumla
Soran+1 yılSaf degil resmen ezdi
Soran+1 yılOo ayrildim bile
+1 yılSaçmalama seni seven öyle kabul etsin etmiyosada yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul ediyor ama karakterinden dolayi diyor yoksa bes para etmez tipin diyor
- +1 yıl
Ohaa ayril o ne biçim laf kendini ne saniyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk basda sana hak verdim
AMA Sonra estetik yaptiktan Sonra dönsem mi DIYE sordun ya
Büyük sictin
Pardonda mal misin NESIN ne döncen 1
2 ne estetigi biri seni begeniyorsa Böyle begensin
3 neren Kötü ki?01 Yorumla
Soran+1 yılBurnum yanaklarim dudaklarim bunlara yaptircam
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin psikolojin bozulmuş bacım. bence esteteisyene değilde psikologa git
12 Yorumla
Soran+1 yılNe vadki bunda ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSen inasnların düşüncelerine göre neden kendini değiştiriyorsun. Ben insandan anlarım bacım. psikolojin bozulmuş. anlat istersen
Öküz sevgilini kapıya koymakla en güzelini yapmışsın. Gitsin güzelini bulsun madem.
Ne yaparsan yap fakat o adama geri dönme bi' daha.00 YorumlaAptalsın, insan bunun için ayrılırmı? Seni zaten begenmiş ve seninle yola devam etmiş, estetik olmanın ne mantığı var?
02 Yorumla
Soran+1 yılBegenseydi guzel degilsin demezdi resmen sadaka verir misali karakterin olmazsa bir hicsin dedi
çocuk dürüst ne var bunda neden ayrıldın ki çok saçma
00 YorumlaSenin gibi yakışıklı olup beyinsiz olmaktan iyidir deseydin
10 Yorumla
+1 yılBu lafa bnde ayrilirdim ole dnmez bir kiza odun ya. Ne geri doncen bosver
00 Yorumla
+1 yılHer insan guzel olmayabilir ama muhakkak erkek ya da kiz bakimli olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılBakimliyim ama guzel degilim onun ivin estetik yaptircam zaten
- +1 yıl
Vücudunla oynama canım seni her türlü kabul edecek bir kişi vardır. Eminim guzelligin oldukca vardır seni istememek icin uydurulan bahanelerdir bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yıloda saçmalamış sende. adam aşk sarhoşu olarak düşüncelerini demiş. seni seviyor ama gereçkçi davranıyor. demek istediği ömrümde çok daha güzel kadınlarda gördüm ancak en iyisi sendir demek.
çabuk geri dön zibidiye.09 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yedegi olamam kusura bakmasin daha guzelini buluyorsa ona gitsin simdiden ilerde aldatilmayi istemem
Cevap sahibi+1 yılgüzelini buldu demedik be :D internet ve televizyon diye bir şey yok mu? hiç görmüyo sanki adriana limaları felan. yedek yaptığı felan yok.
Soran+1 yılBunu diyen bir insan daha guzeli ona yuz verdiginde ona gider acik ve net
Cevap sahibi+1 yılgitmez, gidecek olsa seni terk ediyorum der ve giderdi. samimi olan insan saçmalar sadece :)
hem bu güne kadar bir yanlışını gördün mü? ona göre konuşucam.
Soran+1 yılHayir eli elime yanlislikla degdiginde bile ozurdileyen bir insandi ( el ele tutusmak kotu bir sey degil ama benim pek hoslanmadigimi biliyordu) onun haricinde kizlara bakisini da yakalamadim. Ama erkek milleti belli olmaz degisir
Cevap sahibi+1 yılbu anlattıklarına göre böyle bir erkeği kaçırırsan ilerde çok pişman olursun :) sana önem veriyo ve sen ufacık bir şeyi avartıyosun. oda biliyodur dünyanbın en yakışıklısı olmadığını. sende ona dersin ödeşirsiniz. büyütme bu kadar.
Soran+1 yılİş işten geçti bile dönmem artik
Cevap sahibi+1 yılhayatta olduğun sürece hiç bir şey için geç değildir. ama karar senin tabi.
Soran+1 yılKarari verdim sagolunn
Sen bunu anlamayak kadar aptal mısın peki? Güzel değilsin, bu çocuk o zaman niye senle, demek ki karekterin güzel.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma insan sevdigi tarafindan begenilmek ister begenmese bile yuzume soylencek sey mi
Soran+1 yılCevremdeki herkes begeniyor nerdeyse bakimliyim ama cokta guzel degilim
Soran+1 yılArtik sevgilim degil ama onun icin estetik yaptircam begenir belki bakimdan ote yani
ahaha en azından bir iltifat edyim demis içine sıçmıs arkidis :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAbv ya denir mi oyle
7 ayAynı durumu bende yaşadım terkedildim onun için takma kafana unutma sevmek güzellikle değil glnulle kalple olur
00 YorumlaDurust dogru adam dogruları soyledigi icin kaybeder ama biraz kabalık yapmıs Ayrılık yakısmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmasam eger guzel bir kizla ayni ortamda bile kalamazdim onunla beni o kizla kiyaslucak diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sana benden başka kimse seni beğenmez değerimi bil demiş aslında seni çok seviyor bir takım çabalar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda onunla sevgiliyken bile isteyen kisiler oldu oda biliyordu ama bunu bu sekilde soylemesi cok kirici
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bu çocuk seni kaybetmek istemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gerçekten seviyormuş seni karaktere önem veriyor işte
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yuzume soylemesi dogru mu ama
Cevap sahibi+1 yılSamimiyetine güvenerek söylemiş bende olsam derdim yani :D
Soran+1 yılSiz siz olun demeyin sonra yalniz kalirsiniz bence
+1 yılBende övmüş mü sövmüş mü anlayamadım vala:)
04 Yorumla
Soran+1 yılSövdü hemde nasıl
- +1 yıl
Kendisi Brad Pitt mi:)
Soran+1 yılHayir ama benim gozumde oyleydi
- +1 yıl
Yanlış insanlar yanlış seçimler ama güzel olan bunları erken görebilmek
harbi bir iki tahtan eksik ya sabır..
01 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
Tipsizin allahısın ama diyor kalbin temiz
02 Yorumla
Soran+1 yılTercumanlik yapmaya gerek anlamistim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın ama geri dönmen hata olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim geri donmekten o halimle daha iyisini bulucam ancak oyle ders olur ona
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılbence o cocuk sevıyo senı
12 Yorumla
Soran+1 yılHani insan sevdigini guzel gorurdu? Kendisi cevremdekilerin dedigine gore yakisikli degil ama bana cok yakisikli geliyordu mesela
- +1 yıl
o genıs acılı soylemıs ama sana
+1 yılartık dürüst olmakta suç mk.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir kalp kirmak suc
Nerene estetik yaptiracaksin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılBurnum dudaklarim yanaklarim
Soran+1 yılDoktorla bile gorustum yanu kararliyim
+1 yılÇirkinsen bu onun suçumu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYuzume vurmasi dogru mu
- +1 yıl
Dürüstmüş.
Soran+1 yılHayir patavatsiz.
- +1 yıl
Neyse iyi ki ayrılmış xd
Güzel degilsen hiç ugraşma bence ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilim biliyorum eb azindan estetik toparlar belki
+1 yılÇirkinnnmm şey seni:-)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa of yaa 😰😰😰
- +1 yıl
Hahaha neoldu güzelim?
Soran+1 yılCirkinlik basa bela 😞
- +1 yıl
Cokmu çirkinsin foto koy
+1 yılohaa onu görmek isterdim!
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
sana güzel değilsin demiş ya kendisi nasıl bari?
Soran+1 yılSevgili olmadan once herkes bence cikma yakismaz sana derdi yani cevremdekilere gore hic yakisikli degil ama bana gore yakisikli
- +1 yıl
bir kıza güzel değilsin denmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahahha ulan çok saçma gerçekten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSacma olan
+1 yılsaçmalama güzellik göreceledir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAgahdhjs manyak mı o ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSenin psikoloji gitmiş
00 Yorumlayani demesi hoş olmamış tabi.
00 Yorumlahani nerde göremiyorum
02 Yorumla
+1 yılBiraz boş boğaz birisiymis anlasilan
00 Yorumla
+1 yılaradığım adam
14 Yorumla
Soran+1 yılVeriyim numarasini
- +1 yıl
verr
Soran+1 yıl👋 bu var, 👊bide bu hangisi daha az acitir?
- +1 yıl
Hahahahah soran cevap 1 +👏😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıçzaydı insan dile getirmemeli seviyorsa
00 Yorumla
+1 yılDürüst en azından!
00 YorumlaHakaret etmiş :)
00 Yorumla
+1 yılevet demiş öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy Aptaaaal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküzlük etmiş
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel değilsin ama karakterin çok güzel, işte bunu seviyorum diyen sevgili 😞?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler