Eski sevgilimi unutamıyorum evli olduğu halde geri döneceği günü bekliyorum:(?

6 yıllık ilişkimiz eski sevgilimin şimdiki karısı yüzünden bitti 2 yıl önce ayrıldık daha doğrusu kızın oynadığı pis oyunlar sayesinde ayrıldık sonra sonra geri barıştık bir şekilde yine bikeresinde ayrıldık kız fırsattan istifade araya girdi bir şekilde elde etti biz ayrıyken bunlar bir gece birlikte oluyor kız babasına anlatıyor evleniyolar ama eski sevgilim hala arıyor mesaj atıyor bana çok özlüyorum onu 2 yıldır kimseyle çıkmıyorum onu unutamıycamı bildiğim için kimseyi üzmekte istemiyorum ben ne kadar uzak durmaya çalıştıysam hep o yazdı bana hatta dedimki bak ne olduysa oldu artık evlisin mutlu olmanı isterim dedim ben sensiz mutlu olamıyorum bana bir şans ver belki herşeyi eskisi gibi yapamam ama herşeyi bırakıp kaçarız burdan evleniriz dedi, unutamıyorum onu hala deli gibi seviyorum hep uzak durmaya çalıştım geçen akşam çıkıp geldi kapıya çık konuşalım dedi bak ben herşeyi ayarladım şimdi gidelim de gideriz dedi sadece senin hazır olmanı bekliyorum dedi beni yadırgayacaksınız belki ama onu geri almak istiyorum çok düşündüm önce dedim evli o kızın bizi ayırmak için yaptığı kötülükleri ben ona yapsam ondan ne farkım kalır diye düşündüm sonrada hala beni seviyor bana ait olanı gidip geri almalıyım dedim bir akıl verin allah rızası için yuva yıkan kötü kadın muamelesi görmekte istemiyorum ama onuda unutamıyorum
Eski sevgilimi unutamıyorum evli olduğu halde geri döneceği günü bekliyorum:(?