Aldatilmak karim ve abim?

Aldatılmak en sevdiğin karım ve abim? Ayrılık

selam ben karım tarafından abim ile aldatıldım duygusal ve ask yasamışlar cinsel birliktelik yok tabi yakalamasaydım olurmuydu şu an size yemin olsun hayatım yıkıldı yeni oldu 1 cocuğumuz var abim denen şerefsiz evli ondada çoçuk var abim ailesini alıp yurt dişina kaçtı tabi ben izin verdim eşim her gün abimin onu ayarttığini söylüyor ama nasıl ve neden yaptığını o an ki piskoloji yuzünden aklında bile böyle bişey olmadıgını söylüyor tabi o abim denen itin bun dan once cok aldatmışlıgı var eşini SORUM ne yapmalıyım eşime inanmalımıyım bununlan nasıl yasayıcagım
Güncellemeler
+1 yıl
aldatildim karim ve abim?
Güncellemeler
+1 yıl
selam hatirlayan arkadaslar bilir ben abim ve karim tarafindan aldatildim ve bir cocugumuz var ve ben onlari yakaladim gorusurken yuzlestirdim ve malesef seytana uyduk dediler ama aralarinda cinsellik olmadigina yemin ediyolar tabi ben bunu hayat boyu bilemicem esim yemin ediyor serefsiz abimde kendisinin ayartigini kabul ediyor ve ben hayatimin en zor donemini yasiyorum ama alisamiyirum abim ailesi ile gonderdim. sorum su nasil unuturum ve kabullenmelimiyiim
Aldatilmak karim ve abim?