Çok seviyordum onu ve halen çok seviyorum. 1 yılık bir aşk. az once bitirdim. neden mi? hattları toplasan burdan köye yol olur.. oncelikle eski sevgilisinin facesine bakmış geçmişine baktım. ve eski sevgilisi ona doğum gununde yaptığı video halen kaldırmamış.. ve lol oynu oynuyor oyunda oynamasını istemediğim birisiyle oyna girdi hep. ve ben çok kötuyum dedim konuşmamız lazım dedim oyundayım dedi tınlamadı. saatlerce mesaj atmamalar. umursamamalar. ve daha once ki hataları. hep geçmişi geldi onume ısıtılıp ısıtılıp hemde. hep altan aldım aldım ama dayanamadım. ve çok aşık olmama rağmen faceyi dondurdum tüm sosyal ağlarıı devre dışı yaptım.. bunu beklemiyordu. aslında mesaj atmasınıda bekliyorum. ama az once bittirdim acısı geçecektir belki ama bunu hak etti. sizce ne o olacak şimdi akıl verin biraz?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim erkek arkadasim beni engeledi facden 4 gün gecti bana yazdiki ben sana demedimi erkekleri sil ben o mesaji gördüm ve tinlamadim sonra diyer gün bir baktim engelemis neyse bende facemi dondurdum acarmiyim bilemiyorum dün dondurdum bugün 2inci gün sevmistim ama o bana bazen gec cevap veriyodu heü gec 1 saat sonra 45 dakikka sonra konusmak istedim cevap vermiyodu cok gec hep üzüldüm kirildim neyse sonra fotomu koydum erkekelri silmistim ama hepsini nasil sileyim tek tek yoruluyodum ve sonra dedimki bak tinlamiyo sevmiyo demeki kesin aldatiyo baska biri var kalsin en iysi bu erkekler sonra eversi gün yazmis ben sana demedimi erkekelri sil yazmis ve engelemis ! bende facemi dondurdum asilk o kirdi beni bana hep gec cevap veriyodu ve bazende kafami karisikdi benim üzüldüm günlerde niye bana destek cikmadi ben hep destek ciktim ve hep bazen bana kötü davraniyodu ben suclu degilim ve agladim günlerde nerdeydi?
05 Yorumla
Soran+1 yıleee yaniii şu an durumlar nasıl?
- +1 yıl
facemi kapatim watsappda yazsa bile girmiyorum girmemde böyle kalicak sanirim nabim yani oda öyle yapmasin acicam bilemiyorum bir süre sonra yine acarim
Soran+1 yılaç aç bover takma.. daha çok pişman olur :)
- +1 yıl
bilemiyorum kim bilir kimle konusuyo kim bilir kim var aklinda ben üzüldüm zamanlar nerdeydi?
Soran+1 yılboşver sende benim gibi inan boşver. hiç değmez. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBugun sevgilim benden ayrıldı üzülüyor musun dedim hayir dedi allaha emanet ol inşallah heo mutlu olursun dedim gordu cevap bile yazmadi anlayacağın hadi sana aduket dedi eksikligini hissediyorum dilegim tekrar gelmemesi yakin zamanda cunku ona tekrar dönmek istemiyorum ne olacağını soruyosan belli bir sure yanacak canin olmuyo geçmiyor diceksin ama bigun bir bakicaksin eski aci yok her dusundugunde aklina gelicek o ayri ama bigun dinicek acin
06 Yorumla
Soran+1 yılo hiç beni bırakma diyordu.. dayanamadım bende bıraktım şu an farkında değil ama aradan zaman geçsin fark eder bu işi ve dayanamayıp bir yerden mesaj atacaktır biliyorum.. çunku kesin kararım..
- +1 yıl
Illa ki hatasinin farkına varacak o da bana beni hic birakma derdi ama o beni birakti eher gerçekten hataliysa kafasini duvara vurup yoklugunu hisseder
Soran+1 yılkesinlikle. oyle oalcak artık acı çeken taraf o olsun. ama eğer seviyorsa elbette.. :)
- +1 yıl
Senin gibu seveni bulamayinca kosa kosa gelecek sana takma sira onda birak birazda o uzulsun
Soran+1 yılkesinlikle kesinlikle.. bir gün anlar ama umarım ben orada olurum.. :)
- +1 yıl
Hayirlisi :)
+1 yılakla ihtiyacın yok kardeşim...
güçlü olcaksın erkek olcaksın unutmayacaksın ki dünyada ne madur insan var... bunu cidd düşününce aklından uçup gider...
o esnada hak etti diyceksin...
ben 2 yıllık cananım dediğim en güzel en safi duyguları beslediğim kızdan ayrıldım... gözümü kırpmadım arkamı dönmedim...
yapamıyorum... bu ilişkinin tüm yükünü sen taşımışsın dedi ve vaaay dedim kaşım çatıldıysa ve bir anda sakinlik geliyosa tartışmamda film kopar...
2. defa mı düşüncek başka bişey bulurum..08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın elbette.. işte bu kişiler dertler.. onunla 1 yılla nelerimizi doldurmuştuk.. elini taşın altına koy dedim yok ben böyle iyiyim demişti bir ara bana. ve hep taviz verdim hep verdim hep alttan aldım ama sonra işte.. dayanamadım.. Çekip gittim..
- +1 yıl
bunu yaşaman ne kadar güzel...
Erkekliğe adım atmışın arada höt demeyi öğrendin işte artık...
işine gelmiyosa ikile tavrına bürüne bildin... yoksa netice belli...
ben de sabrettim sustum arada bir gürlerdim kaçacak delik arardı ama ne vurdum ne küfrettim saygı herşeyin ötesindeydi... ama sonraları bunun sınavları filan baya susup alttan aldım... sonra bitti demek ki ip erkekte olcak...
Soran+1 yılkesinlikle ip erkekte olacak abi ip kadının eline verdin mi ilişki yurumez Kadınlar araba kullanması gibi bu iiki direksiyonda erkek oalcak. ama pişman olup donmesini bekleyeceğim..
- +1 yıl
sakın ha...
sana Erkek olmaya adım attın dedim...
bu saatten sonra Karar verdiğinde arkasında durmayı bil...
unutma insan ciddi konularda verdiği kararlardan döne döne kaypak olur...
zira yazdıklarından ap açık ortada ki o kız kıymet bilmiyor...
onunda böyle bir derse ihtiyacı war ;)
bak sonra gelip yine burada üzülmeden önce laf dinle...
Soran+1 yılhaklısın abi. elbette donmeyeceğim. lakin gerçekten ama gerçekten.. pişman olduğunu anlarsam O anılara yaşadıklarımızın hatrına çunku o ilk göz ağrım abi..
- +1 yıl
:) bu içindekinin adı ümit işte...
öyle bir kız asla pişman olmaz...
ne diyebilirim ki... hala umut dolusun...
kaşlarını çatmayı erkenden umarım öğrenirsin...
Soran+1 yılilk göz ağrımdı be. sigaraya başlama sebebim bu. ama bakalım sadece zamana bıraktım aslında çekildim ortalıktan herşeyden
- +1 yıl
sigaraya mı başladın...
sen kendine ne yapmışsın be kardeşim...
sen ne yapmışsın kendine...
üzülecek daha nelerin olcak...
ben sana üzülürken senin kendine merhametin yok...
senin kendine merhametin olmazsa sen kendine edersen kimse sana acımaz...
sen bunları yaşamayı adeta istemişsin...
düşün şu dediklerimi...
ben sana acır üzülürken kendine verdiğin zararlardan senin kendine merhametin yok...
kardeşim dogrusunu yapmışsın bence ben 1 yıl bile dayanamazdım. topla kafanı güçlü ol. seviyosa seni kaybetmek istemez. sen de onu tınlama yalvart biraz. cok seviyosa dediklerini yapar. yapmazsa yol ver gitsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılburnu sürtünsün gelsin diyorum bende seviyorsa buyursun gelsin gelirmi sence?
- +1 yıl
kardeşim bak cidden sevmişse gelirbak benim su anki sevgilim cocukluk aşkımdı yıllar sonra üniversitede karşılaştık sevgiliyiz. lisede bir cıktıgı olmuş ama liseden degil başka bir sehirden anlayacagın cocukca seyler ve bişey yasamamış hiç cocuk ahlaksızlık yapınca ayrılmış. ben bile bunu takıntı ettim kız agladı hep geri döndü ona dair hiçbişeyi yok ama ben taktım cocuga. aglıyo kız hataydı cocukcaydı seni cok seviyorum falan diyo bir kaç kez sırf bu yuzden terkettim ama aglıyo geri döndüm cünkü seviyo. basit biri için seni kaybetmek istemiyom diyo. düşün yani ortada hiçbişey yokken bile takıyor insan. ben senin yerinde olsam ayrılırım cünkü anlattıgına göre kız seni pek sevmiyo eskisini unutamamış. bir kız severse eger seni kıramaz eskisi senden degerli degil der böyle sacma sapan seyler yapmaz. kardeşim acı ama gercek dediğine göre kız seni pek sevmemiş en azından bir süre konuşma tavırlarına dikkat et. zaten seni cok severse eskiye dair bişeyi kalmaz eski sevgilisine dair facesi telefonu olmaz
Soran+1 yıleskiye dair facesi yoktu silmişti zaten dışarıdan bakıyordu ve umursamaz davranışları lol die bir oyun var ona bağmlı giriyor sabaha kadar oynuyordu. işte kotuyum dememe rağmen gelip konuşmaması bir suru ya ona çok taviz verdim havalardaydı işte..
Soran+1 yılolayın farkında değil zaman geçsin kendisi donecektir çunku herleyden elimi kolumu çektim gittimm..
- +1 yıl
işte deiğim gibi kardeşim hal ve hareketlerine dikkat etsin al facesini eski sevgisini engelle facesinin şifresini al engeli kaldırmasın kaldırırsa da bitir bak dediğimi yap boş boş dönmesini bekleme karşındaki biraz erkek görsün. öyle biri ol ki diğerinin bir anlamı kalmasın onun için. sahiplen kıskan onu yeri geldiğinde maço yeri geldiğinde kibar ol dediğimi yap bak.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey yapmicaksin. Unutacaksin. Kızın hareketlerini bende yapıyorum ama bırakmıyo beni. Biraksin diye yapiyorum oysa. Senin kızda onun için yapmış olabilir. Çok seviyosun aşıksın bu çok güzel bisey ama sana değer vermeyene o güzel sevgini verme derim ben
06 Yorumla
Soran+1 yıloyle yaptım çekip gittim.. ansızı farkında değil ama anlayacak.
Cevap sahibi+1 yılEğer kızla aynı duyguyu paylasiyosak bence anlamicak. Yani pişman olsaa bile bunu belli etmicek. Gerçekten sevgini hakedene ver. Seni üzene değil. Daha mutlu olursun
- +1 yıl
İyi b*k yiyorsun yazk be biraz karşnzdakinin yrrine koyun nasıl yanıyodur ciğeri
Cevap sahibi+1 yılOnun sevgilisi için bişey diyemem. Ama benim durumu bilmiyosun. Bilseydin kesin bana hak verirdin. Bişey diyemicem. Ins kardes mutlu olur
Soran+1 yılonu üzmemek için elimden geleni yaptım ilikiyi ayakta tutumak için elimden geleni yaptm sonra elime baktım bomboş. bende kapıyı çarptım gittim. :)
Cevap sahibi+1 yılAyy galiba benimde böyle olcak. ne diyim kardeş hakkında hayirlisi :)
+1 yılAsla geri dönme asla kardeşim birak kendi değeriyle kalsin anlasin hatalarini pişman olsun cevap dahi verme
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be kardeşim.. kararlıyım bu sefer. çok yıpratı beni, her dakka bir 3 kişiler oluyordu. pişman olmasını istiyorum hepsi bu aslında. halen çok seviyorum onu
+1 yılBitmiş ki sizin aşkınız yıpranmız onu unutmaya çalışmalısın. Sana onu hatırlatan şeyleri çıkar hayatından düşünmemeye çalış zor ama imkansız değil :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbitmemiş aslında yan yanayken herşey çok guzel ama işte yaptığı hatalar diz boyu dayanamadım.. çok sevdiğim halde..
- +1 yıl
Aşk sevgiden fazlasıdır :)
Soran+1 yılyani :)
- +1 yıl
Yan aşkın yürümesi için sevgi kadar uyum güven ve anlaşmada önemlidir :)
Soran+1 yılişte hem ben aşkı ayakta tutmaya çalıştım hep tutum tutum ama yoruldum sonra.. seviyorsa herşeyden arınır ve geri gelir. :)
+1 yılmoralın bozuk olduğu halde oyundayım dıyen bırıne dönme. üzülürsün. kararının arkasında dur. elbet geçecek bu acı. değer vermışsın aynı değerı görmemışsın. tek taraflı gıtmış. hayır gelmez bu ılışkıden
02 Yorumla
Soran+1 yılençokta canımı bu açıtı ya.. Sinir krizleri geçiyorum diyorum. kendisi oyundayım diyor ve halen oyunda :D :D :D
- +1 yıl
boşver oylesı sana lazım değil.
Ben 4 yıllık ilişkimi bitirdim inan umursamaz bir insanla olmuyor köpek gibi pişman olucak bekle ve gör kendini üzmeye değmez inan kimse için.
03 Yorumla
Soran+1 yılpişman olsun istiyorum zaten ben. yani aniden bittidim herşeyi engelledim onu da o kadar yaanmışlık varki anlatamam..
Soran+1 yılsildim herşeyi ama herşeyi. ayrıldık. geri donmesini istiyorum aslında herşeyden arınıp geri gelmesini istiyorum. ama yapar mı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Fazla yüz vermişsin Sonunda sana yine gelicek Gururlu ol ve kabul etme
04 Yorumla
Soran+1 yılgeri gelecektir dimi?
Soran+1 yılkesinlikle geleceği yok gibiydi ama elini taşın altına soksaydı.. belki olurdu gelip sokarsa bir umut.
+1 yılYalan dostum aşk diye bir şey yok dırım dırım dırım dinle derim o şarkıyı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) eyvalah
pişman olup yazacak umursuz arsız insan hiç çeklmyr benmde başımda vardı hiç dert etme süründür derim
01 Yorumla
Soran+1 yılçok arsız birisi. yazacaktık biliyorum.
Herkes eski sevgilisini merak eder kizn üstüne gitme cok
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke tek sorun bu olsa be kardeşim. umursamazlıklar diz boyu 30 saat mesaj atmadı :) sadece en basidi bir ..
Soran+1 yıltamam Buraktım zaten.
Gardaş iyi yaptın desen. Olmaz ask bu soz dinlemiyorr
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen napacağım bilemiyorum.
+1 yılmesaj atma bidaha bak neler olcak net tavrını koy döne döne yazma
01 Yorumla
Soran+1 yılyazmayacağım hiç zaten yani şu an farkında değil ama zaman geçsin kendisi atacaktır. seviyorsa elbette..
Seni iyi ezmis aptal erkek asik ve aptal erkek kendine gel kendine
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))) aynen aşırı ezdi beni pestilimi çıkardı. :)
Soran+1 yılbıraktım zaten daha 2 saat oldu. dayanarım umarım. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yildir asigim kanka kiza g. tumden kan aldi bir yildir ben napayim bir aydirda ayriyiz
010 Yorumla
Soran+1 yılee mesaj felan geldimi?
Cevap sahibi+1 yılYok ne mesaji agzima etse raziyim
Soran+1 yıloda senden bekliyor demeki. :)
Cevap sahibi+1 yılAttim haci atmam mi :) 404 not found :)
Soran+1 yılatın mı harbi? :)
Cevap sahibi+1 yılBen attim o geri donmedi :)
Soran+1 yılbekle bir doner. :)
Cevap sahibi+1 yılAz kaldi hissediyorum :)
Soran+1 yılgece 00:00 uyudun mu yaz?
Cevap sahibi+1 yılO yazicak ya :)
en iyisini yapmışsın cidden tebrik ederim
010 Yorumla
Soran+1 yılpişman olur mu sence?
Soran+1 yılbulur bana ulaşır her türlü. ama eskisi gibi olur mu herşey orası muama..
Soran+1 yılelbette afetmeyeceğim. 1 ay ortalıkta yokkum bilsin yeter.. ve eğer gelmezse ben yolumu çizerim zaten :)
Soran+1 yıldayanacağım aşk acısıyla donersem aciz gorunurum ona ve bir daha ezer beni bir dur daha geçer üzerimden :D
Soran+1 yılen iyisi böyle..
+1 yılAklin varsa geri donme tamamiyle haklisn
04 Yorumla
Soran+1 yıldonmeyeceğim elbette.. onun pişman olup donmesini beklerim ha bu hafta ha 1 ay sonra..
- +1 yıl
Arkadasim dostum kardesim bak bir kere yapan bir kere daha yapar acindan olse sacma bisey yapma bitti o kapandi defter
Soran+1 yıldimi huylu huyundan vazgeçmez..
- +1 yıl
Asla vazgecmez hemde
Bu tavırla istikrarlı olabileceksen alâ.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 bucuk saat oldu bakalım...
ani olmuş an itibari gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılpişman olur mu sence?
Soran+1 yılgiden benim bu arada :)
Soran+1 yılolmam.. o olsun istiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFalanda filan yürümez bu iliski
03 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Cevap sahibi+1 yılAyrıl kanka demekki unutmamış eskiyi
Soran+1 yılzaten eskiyilerden arında gel dedim..
Hayirlisi boyle demekki. Kardes
00 YorumlaALLAH yardımcn olsn
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah kardeşim. amin :)
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?