Ama uzak kalarak nasıl anlaşılabilir ki...
Sevdiğini söyleyen, belli eden; ancak uzak kalmak isteyen sevgili?
Ama uzak kalarak nasıl anlaşılabilir ki...
bizde senin anlattığına yakın şeyleri yaşadık.. sinirlendiği zaman söylenmiycek laflar ediyodu ve diyodu ki ''benim öfkem hemen geçiyo'' bende susuyodum içime atıyodum oda 2-3 gün sürüyodu bende.. ben ağzına sıçsam benimde öfkem geçicekti ama yanlış olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin alttan almayı bilecek iki tarafta gerektiğinde.. oda çok iyi biliyo ayrılsak bile hemen ertesi gün bir kız arayışına giricek bir adam değilim.. ama çok fazla hatası vardı bikere büyük bir yalan söyledi güvenimi kaybettim.. öncesinde ara vermek saçma demiştim ilk kavgada ara verelim dedi beni sinirlendirmek için çok soğudum o gün.. şu an ayrıldım ayrılmamın tek bir nedeni yok ama bu söylediğim şeylerde etkili ama son damla şu oldu.. yapma dediğim şeyleri inadına yapıyodu.. çok basit şeylerde olsa.. pişmanmısın dersen özlüyo insan sevdiğin bir insan falan tabiki ama şuda bir gerçek ki erkekler daha mantıklı düşünüyolar genelde.. ilerde daha kötü şeyler yaşayacağını biliyosun böyle bir insanla güvenemiyeceğini biliyosun.. evlensen en ufak kavgada ağzına geleni söyleyen bir insanla yapamaz kimse.. o yüzden pişmanlık yaşamıyosun ama istiyosun ki keşke değişebilse insanlar.. neyse seni tenzih ediyorum bu durumdan yanlış anlama ben benim ilişkimden bahsettim.. ama bu konuda fikir duymak istersen yakın şeyler yaşamışız bana yazabilirsin.
Her erkek teknoloji ile iletişim kurmayı sevmez. Örneğin ben telefon kullanmıyorum. Seninleyken tadını çıkartıyorsun, ayrıldığınızda direkt telefona yapışıp iletişim kurmak pek doğru olmayabilir. "Neredesin aşım buradayım aşkım" benzetmesi gibi sık boğaz edilmemeli. Kendinize zaman ayırın. Enerjinizi depolamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.
Bilmiyorum, işsizlik falan da bir de üstüne canına tak etmiş olabilir. Ben istediği huzuru vermeyi becermedim ona. Bunu nasıl uzak kalarak belli edeceğimi de bilmiyorum.
İşsiz kalmış olması etkili olabilir.
evet bayağı uzun olmuş okudum ve bu kadar diretmesi tuhaf yani.. başka biriyle konuşmaya başlamıştır dicem ama sn yok dedin ve snden soğuduğunu sölemişsin.. ona küçük hediyeler al.. sadece sana ve ona özel olan bişeyler yap. güzel sözlü mesajlar at.. hata bende hatamı anladım düzeltmeme izin ver filan de.. yani bu aranızdaki bağa bağlı bence.. o da hala seviyosa kesin barışırsınız.. ama onu mutlu etmeye çalış.. ona snn hayatında ki kadın benim.. sadece ben olucamm cümlesini ona düşündür.. yani bunu direkt söleme.. yaptığın şeylerle hareket ve davranışlarla bunu ona hissettir.. snden başkasıyla olamazmış gibi hissetmesini sağla.. dediğim gibi küçük hediyeler al.. bol şans :D <3 ;)
Çok teşekkür ederim :)
rica ederim umarım yardımcı olmnuşumdur :D
Bnde zamanında cok sıktım araya baska kız girdi şu an bana tekmeyi koydu
Cevap
0Cevap
Okudum ama soğuyan bir kalp zor ısınır
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar