Eski kız arkadaşım pişman olur mu?

Aynı işyerinde çalısıyoruz.2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Aslında her şey iyiydi ancak sorun kız arkadaşım sinirlenince ağzından neler çıktığının ve ne yaptığının farkında değildi. Onunla çok sey paylaştık. Günde 6 saatimiz ayrı geçti oda uyuduğumuz zamanlarda. Ve çok kıskançtı. Çalışma arkadaşlarımdan bile kıskanıyordu beni. bir ara bana çok sinirlendi ve ağza alınmayacak kelimeler söledi. Ben bundan sonra ayrılmak istedim. Sonra doktora gidip öfke kontrolünü öğreneceğini söledi ve devam ettik. Ama yine değişmedi. En ufak bir şeyde bana sölemedi kalmazdı. En son askere gitmeden önce çok fena tartıştık en son bir veda yemeği yedik askere gitmeden önce. Son kez sarıldım ona o gün. Sonra askere gittim giderken bişeye ihtiyacın olursa ara dedi. Acemi birliğinde telefon kullanamadım için arayamadım. Sonra usta birliğinde aradım ve aradığımda bana çok acayip ilgi gösterdi ve hemen ondan sonraki günlerde aradı beni. Mesajlaştık ve onu çok özlediğimi söledim ve uygun düşmeyeceğini ayrıldığımızı söledi. Sonra tamam dedim bende ama dayanamadım aradım. Sonra tekrar birlikte olmaya başladık. Beni bekleyeceğini ve bize asla bizden başkasının dokunmayacağını söledi. Her sey iyi gidiyordu ve askerden sonra yapacağımız evlilik için planlar yapıyorduk. Ama yine benim çarşıya çıktığım günlerde deliriyordu. Oysa tek sorun attığım mesajların ulaşmamasıydı ve bunu büyüttü çok kötü tartıştık bana çok kötü sözler söledi inşallah ölürsün bile dedi. Sonra attığım mesajlar ulaşınca hatasını anladı. Ama en ufak geri adım atmadı. On günüm kaldığı için yuz yüze konuşuruz dedim. Çıkınca aradım açmadı. İşyerine gittim bana hoş geldin diye mesaj attı. Sonra konuşmak istedim ve hep reddetti. bir gün konuştum çok yoruldunu söledi. Beni seviyor musun dediğimde ne zaman biteceğini bilmedim bir sevgiyle seviyorum seni dedi. Sonra seviyor deyip üstüne gittim. Ama daha kötü oldu. Beni istemedini söledi. Artık yapacak bişi kalmadı? Acaba kendi arar mı? Pişman olur mu?
Eski kız arkadaşım pişman olur mu?