Eski nişanlımı nasıl unuturum?

Arkadaşlar merhaba çok zor durumdayım öncelikle Rabbim kimseye sevdiğinden ayırmasın. nişanlımla çok severk nişanlandık rüya gibiydi bana göre muhteşem biriyidi nişanlandıktan sonra çok çok değişti bana hakaretleri sinirlendiğinde gel yüzüğünü al defol git demesi ben bunalara rağmen onu çok sevdğim için yavardım suçsuzda olsam olmasam da. ilk sevgilim ilk sevdiğim adamdı. ben düzelir dedim aileme birsey yansıtmadım gün geçtikçe agresif oldu ve en sonunda anneme yüksek seesle saygısılık yapınca bir hafta sonrasında bitti. tabiki ona göre suçlu bendim sevgimin arkasında durmadığımı söylüyrdu aama ben herseyi sevdiğim için durmuştum en son annem hak etmedği davranışla karşılaşınca elim kolum bağlandı ki annemin yüreği doğrulmadı. tam 30 gün oldu ama ben unutamıyorum bazen sessizce ağlıyorum neden diye diye aklıma hep iyi anılar geliyor. sürekli face instegramdan takip ediyrum. lütfen bana yol gösterin benim gibi olan ya da başından geçen var mı sanki dünyam karanlık kimseyi sevemeyecegım sanki bu acı için ne yapmam lazım. yeni biri demeyin asla yara sarmak için başkasının hayatına girmek olmaz doğru da değil nolur akıl verin çaresizim.
Eski nişanlımı nasıl unuturum?