Bir insan "seviyorum seni" dediği kişiyi neden terketmek ister? terkedilenler siz hangi sebepten ötürü terkedildiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılseviyorum ddiğine inanma benim sevgilimde oyleydı 3 lafından bırıydı sımdı yolda karsılaştımızda selam bıle vermıyoruzz o benı terkettı hem haklı hem haksızzzz ama şu an ayrıryızz sevdığının senı sevıyorum derken kı halıne bakmalısın senınn gozlerının içine bakarak mı dıyr ya da senı sevıyorum derken tıtrıyor mu eğer boleyse emın ol senı sevıyordur yada bı seyler hıssedıyordur
29 Yorumla- +1 yıl
ewt gecırmış bırı olaraktan soyluyorum sahıp çık sewgiline bırazda olsa kıskançlık yap sonucunu bılıyorum bn yapmaadım ayrıyız ama ıyıkıde ayrılmışız bıraz unutmam zorolsada unuttum sımdı oda mutlu bnde mutluyum
- +1 yıl
üç ay onun otturduğu sokağa inmedim ki alt sokağımızda oturuyodu canım çok yandı süreklı sarkımızı dınlıyodum ağlıyodum emın ol intihar etmeyi bile düşündüm ama sonra onun benden nıe ayrıldığını aklıma getırdım bı 5 6 ay acı cektım sonra nasıl olduysa unuttum
- +1 yıl
burda soyleyemem
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Guzel laf ettin
En İyi Cevaplar
Ozel hayatimi boyle detaylarla anlatmam. herkezin basina gelip ayrilabilir insanlik hali . ama "seviyorum seni "diyen insan gercekten seviyorsa caresizlikten terk eder, sevdiginden degil . zaten sevip terk eden keyfinden asla terk etmez, vardir bir sorunu kendisiyle veya da ailesiyle ya da baska birsey. sorun sizde degildir .
012 Yorumla
+1 yılBana 'canımsın, bitanemsin, sana ölürüm ,seni çok seviyorum ' gibi laflar söyleyen kız sırf sessiz bi yapıya sahip olduğum için kısa bi süre sonra benden ayrıldı.Artık böyle lafları duyunca midem bulanıyo.bir insan sevdiğini lafla değil hal ve hareketleriyle tavırlarıyla bakışlarıyla belli eder gerisi boş artık benim gözümde
15 Yorumla- +1 yıl
evet öyle..zaten bu saatten sonra kimseye zerre kadar güvenimde kalmadı gerçek sevgiyi bulmak gerçekten çok zor
- +1 yıl
Umarım sende bulursun Allah hersese hayırlısını nasip etsin
+1 yılBak mesela beni sevdiğine emin olduğum kız şimdi beni terk etti sosyal ağlarda engellemiş telefonunu kapatmış kadınlar anlamak imkansız halbuki daha dün gece ne güzel konuşuyorduk ne oldu buna böyle ya :((var mı fikri olan?
021 Yorumla- +1 yıl
2 3 aydır tanışıyoruz telefonda falan da konuşuyorduk bir anda yok oldu kız bende anlamadım halbuki dün konuştuğumuzda hiçbir sorun yoktu ama dün yakın bir arkadaşı benle konuşmuştu ona mı bozuldu acaba ?
- +1 yıl
aynen öyle kardeşim bende ona bozuldum insan bari bi nedenin yazar ya bende yakın arkadaşına dedim ki demek ki nedenini söyleyecek kadar da hatırımız yokmuş onu tanımak güzeldi ama o beni çok üzdü..işte aynen böyle dedim sonra yakın arkadaşını da engelledim gitti .. çok sinirlendim..
- +1 yıl
o da cevap vermiyor ki on tane mesaj attım nedenini sordum cevap yok en son baktım çok sinirleniyorum engelledim onu da okuyor mesajı cevap vermiyor..ne tuhaf iş bu böyle ya valla delirmek elde değil..
- +1 yıl
aynen öyle mutlaka birşeyler yazması gerekiyordu ne yapacağımı bilemedim inşallah kısa zamanda unuturum..
- +1 yıl
valla öyle ya gitmesi önemli değil en azından bir neden yazsaydı içim rahat ederdi yarım yamalak bir gidiş oldu sanırım bu daha kötü nedensiz gitmek..
- +1 yıl
işte arkadaşı da cevap vermiyor bende anlamadım ne oldu bu ikisine ben şöyle tahmin ediyorum benimle bir şeyler başlatmak istemedi ve daha fazla tutulmamak için kaçıp gitmeyi çare olarak gördü neyse keyfi bilir zaten bu saatten sonra gelse bile ben affetmem bu kez..
- +1 yıl
Gelmezse onun için daha iyi olur çünkü bendeki bu öfkeyle karşılaşmasını istemem..hiç bu kadar öfkelenmemiştim..zamanımı boşa harcadım onun yüzünden..
- +1 yıl
başıma bir iş açmasa bari bu kız ne düşündüyse artık salak bilmiyorum sağ salim başımdan gitsin yeter..
- +1 yıl
hmm anladım o zaman daha mesaj atmayayım boşvereyim ne hali varsa görsün..
- +1 yıl
evet aynen öyle uğraşamam böyle düşüncesiz insanlarla..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
8Cevap
Seviyorum deyip terk ediyorsa sevmiyordur. Ya da çokçok küçük bi ihtimal bi sorun vardır türk filmleri modunda seni üzmemek için yapıyodur.
12 YorumlaBen terk etmiyorum terkeden düşünsün seni seviyorum dedim eşime evlendik çocuğumuz oldu. Siz düşünün psikolojik maynaklar :D
03 Yorumlabazen sevmek yetmez daasını istersin karsındaki bu isteklerini karsılayamıorsa ayrılmak stersen
15 Yorumla
+1 yılsorunlar gözüne batar ve başkasıyla daha mutlu olacağını sanır. ama sorunlar herkesle yaşanır
11 Yorumla
+1 yılbir erkek kadınına doyduğu için terkeder bir kadında herşeyi yaptığı halde gözünde değerinin azaldığını görünce yani doyamadığı için
31 Yorumlaseven insan gitmeyi bile geçirmez aklından giden insan sevmemiştir ben bunu öğrendm onlardan. baksana başkasına gidiyor, seni seviyorum diyen insan.
29 Yorumlaherzaman terkeden hatalı değildir bazen ınsan sevsede bıtırmek ıstıyor karsısındakıyle mucadele etmekten sonuc alamamaktan yoruldugu ıcın..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"çocuk gibi davranışlarından bıktım", "senden ancak yatak arkadaşı olur" ve devamı gelen cümlelerle noktayı koyduk
11 YorumlaSeni terk ettiğini değil seviyorum dediğini sorgulamalısın
02 YorumlaSeven terk etmez ediyorsa sevmemiştir gerisi fasa fiso
05 YorumlaSeni seviyorum ama diyorlar ya hay amana kyayım diyesm geliyor
04 YorumlaSeven biri teketmez yalandan seni seviyorum diyenler terkeder
13 Yorumla
+1 yılkorkuyorlar, hayatlarında hiç o kadar sevilmemişler ki !
05 Yorumla- +1 yıl
hani parasız birine loto cıkınca sapıtır ya aynı o hesap. bünye kaldırmıyor
- +1 yıl
senin aklındaki en iyi cevap nedir, söyle onu yazalım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa terk etmez yok böyle bir şey ya. bahane çok ayrılmak isteyene ama arkasında yatan seni sevmiyorumdur.
11 Yorumla
+1 yılYeni bi sevgiye aşka yelken açmıştır mutlaka...
11 Yorumlanedeni çok basit.
aslında seni sevmediğinden...14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılarabasına kız atası gelmiş.
01 Yorumla bana lafını geçirememesinden terketti beni
111 Yorumla
+1 yılsevgimi kaldıramadı açık ve net dostum :D
115 Yorumla- +1 yıl
biliosun ama haksızmıyım ?:D
- +1 yıl
şişşşş sessiz ol ya :D:D
- +1 yıl
iş işten geçtikten sonramı lafını geri al diycem oda olmuycak :D:D nabıcıııhhh :D
- +1 yıl
offff :@ !
- +1 yıl
gıcıkmısın ya bile bilemi söylüosun!
- +1 yıl
yaymadım eğitim için sordum evet yaymakmış ahahah :D:D nse sorn yok
- +1 yıl
:D:D
sıkılmıştır veya sevgisi bitmiştir
02 Yorumlabazen saglikli dusunemediginden
03 Yorumlabenimki biraz enayiydi...ondan terketti.
01 Yorumla
+1 yılsevmek yetmeyebilir belki.
01 YorumlaGit dedim gitti.
01 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?