Selam arkadaşlar,
hiç bir kızı suçsuz yere bırakıp terk edip , pişman olduğunuz oldu mu? geri dönmek istediniz mi?
hiç bir kızı suçsuz yere bırakıp terk edip , pişman olduğunuz oldu mu? geri dönmek istediniz mi?
Bırakmak ya da terk etmek değil de bir ilişkiye başlamamak ya da başlayamamak en büyük pişmanlığımdır hem de buradan tanıştığım uzun uzun aylarca hatta yıllarca konuştuğum birisiydi.
Baya sabretti bana ama ben sürekli erteledim, şimdi değil dedim, askerliğim bitsin dedim, hiçbir şey demedim (durduk yere konuşmayı kestim).. v. s.
Sonuç olarak vurdu kıçıma tekmeyi :D
İyi bile dayandı bana aslında...
Sonrasında ne kadar pişman olsam da ne kadar tamam artık başlayalım desem de iş işten çoktan geçmişti, muhtemelen soğuttum kendimden. Ne dese haklı aslında.
İnsanın gerçek pişmanlığı yaptığı şeylerden değil de yapmadıklarından dolayıdır. Benim de en büyük pişmanlıklarımdan biri olarak kalacak.
O pişmanlıktan dersin en alasını alsam da işin kötüsü dersin sınavına bir daha hiç giremeyeceğim.
Yok yani çok zor beğenen biriyim çoğu kızla 3-5 kere konuştuktan sonra bütün ilgimi alakamı kaybediyorum tüm bunlara rağmen beğenip, hoşlanıp üzerine karşılık alıp hatta kızın zorlamasıyla ilişkiye dahi başlayıp devamını getirmemek nasıl bir mallık hala aklım almıyor.
"Ben seninle ilgilenemiyorum sonra başlayalım" ne demek lan, bak kız buna rağmen tamam dedi bekledi. Sonra o süre geldi geçti, geçti, geçti Dangerous Bey'in aklı başına geldi ama...
Neyse..
Sonuç olarak bir kızın daha ahını aldık, umarım çok mutlu olur.
Sonra noldu? Benzerini yasadım da:(
@sarascofield Bir daha konuşmadık hiç. Bu arada kullanıcı adın bana birilerini anımsattı.
Kimi
@sarascofield Sara Tancredi hayranı birini ;)
Neden durduk yere kestin
@sarascofield Uzaklaşntı benden çünkü, üzerine gitmedim ben de ne yalan söyleyeyim.
Gercekten isteseniz olurdu bence, anladım gecmis olsun iyi geceler
@sarascofield o vazgeçti benden, vazgeçmese şimdi hala sevgiliydik. Suçlu bendim ama kendimi affettirecek pozisyona getirmeyen de o'ydu kedicik.
@sarascofield bir de sen kendi hikayeni anlat, çok benzer dedin merak ettim şimdi.
Evet oldum çok güzel ama kurtlu elma misali kalbi kötü olan bir kızı seçtim sevgilimi terk edip o kıza gittim bir süre sonra o kızı tanıyınca eski sevgilimi terk ettime pişman oldum ama sonu iyi o eski sevgilim beni çok seviyodu aradan geçen 3 aya rağmen kimseyle çıkmamıştı beni brklemişti ve affetti ★
daha sonra noldu?
Devam ettik mutluyduk ama ailesi beni pek sevmiyodu ailesi onu üzmesin diye ayrıldım.
anladım arkadaşım
Mesaja gelsene
Kimsenin duyguları ile oynamadım ,
derdi derdim , gülüşü ömrüm oldu , ama
kapıyı kapatmayı istiyor ise yüzüne çarpıyorum kapımı ..
bir insanın sıkıntıları ve mutlulukları nı paylaşınca güzel hayat..
Olmazmi hala yarasi icimde 6yil surdu severek ayrilmak zorunda kaldim :(
üzülme :(
Bak simdi kiz kurt ben laz bunlarda kurt laz ayrimi var sonradan ogrendik dayisi dedi vururum seni vur dedim vuramadi kolaymi bizde bir mahalle akrabayiz orda kizi dovmusler evde bir geldi yanima her yani mosmor o gun karar verdim ayrildim cunku benim yuzumden daha oncede dayak yemis ve yemege devam edecekti birakmadi olsem. birakmam dedi bende biktigimi soledim artik yapamam ugrasamamsenle sorunlusun dedim tokadi basti gitti bbenden nefret etti o beni unuttu ama bilmiyodu onun icindi o sozlerim cok zor gunler gecirdim ama simdi o mutlu bide sevgilisi var aileside izin veriyo oda kurt diye gecen gordum icim agladi :( nese ole iste
ah be arkadaşım emin ol en iyisini yapmışsın bir fayda getirmezdi o ilişki ilerisi için :(
Tabi getirmezdi kiz hep arada kalirdi hep uzulen olurdu bosver simdi mutlu guluyor ne guzel gulsun
yaptığın gerçekten adamlık senin belki sevdiğini kaybettin ama onun için en iyisini yaptın. :(
Uzulme kiz saol benim hakkimdaki dusuncelerin icin ben buzuk agizli bir tane kiz gormek istemiyorum hadi bakim :)
Bozuk agizdan kasdim :(
Cevap
38Cevap
Evet oldu tabikide ama geri dönmek istemedim sadece karşısına çıkıp yaptığım hatalar için özür diledim ve vicdanının rahat olmasını söyledim ona çok iyi biri olduğunu falan anlattım yeterliydi benim için.
Evet bunu bir defa yaptım çok pişman oldum dönmek istediğim de ise kabul etmedi haklı karşıladım çünkü haklıydı bidaha da konuşmadık bitti öyle ama hala içimde
ne yapmıştın yani niye terk ettin ?
Daha güzel birini bulmuştum o zamanlar tabi şu an artık ergenliği attık olmaz bidaha ama o zamanlar öyleydi başka bir kız uğruna şu an bile çok değer verdiğim insanı kaybettim avellik parayla mı
Hiçbir zaman suçsuz yere bırakılmaz sebebsiz terk edilmez..
Her tercih ise bir vazgeçiştir aslında.
Vazgeçtikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için son pişmanlık fayda etmeyecek.
şu an evliyim bir başkasıyla ama 10 sendeir hala keşke diyorum... o yüzden gurur vs.. şeyler çok aptalca.. seviyosan sonuna kadar devam arkadaş.
seni keşke dedirten şey nedir peki?
Yaptiklarimdan hic pisman deilim hayat benim kararlar benim baskasina ya da kadere suc yuklememek gerekir
Evet. Suçsuz yere bırakmadım ama pişman oldum sonra yemek yedim geçti :D
Ewet hayatımın pişmanlığı 2 yıl oldu hala pişmanım. Tam ewlenmelikti içim acı cabası kozıda üzdüm :/ ama cahildm ozmnlr şimdiki aklm olsaydı kşke
neden yaptın
Ozmn cahildm istedim vermedi bnde terkettim. Halbuki kız bakire. Şimdi olsa başımın üstüne tac yaparım onu beni en cok anlayan seven kız arkadaşmdı :/
ewet terk ettim ama sevememiştim kızı sevmeye çalıştım ama olmadı. o benı çok sevmişti. çok değer vermişti. sonradan özür diledim... geri dönemezdim , ama onunla yaşadıklarımı özlüyorum zaten...
pişman olacak ayrılık yaşamadım. benimkiler suçsuz yere değildi.
İçindeki fesatlığı, pisliği dışa vurup belli edenleri bıraktığım çok oldu.
direk kafandaki soruyu sorsaydın daha sağlıklı cevaplar alabilirdin
kafamdaki soru bu
Oldu kızdan sonra milyonlarca kez özür diledim helallik istedim kızdan
affettimi ?
Problem yok dedi bir iki kere buluştuk kuzeni var arkadaşım onunlada görüşüyorum affetti yani
evet istedim ama bu kezde gurur devreye girdi yani denemedik :)
neyi gurur yaptınki
geri dönemk erkek için kolay değil.
terk ederken kolay ama?
evet kolay ama dönmek zor 2 sene oldu kız beni bekliyor eminim ama dönmem.
neden ama niye dönmüyosun? seni engelleyen ne?
gurur dönersem yıkılırım gibi geliyor değişik bir duygu.
çok değşiksin :)
bence gururunu at kenara seviyosan konuş
başka birinide seve bilirim illa o şart değil.
sen onu sevmiyomuşsun zaten bosvr
bilmem belki
ne seviglim oldu nede böyle sorunları çektim rahatım bu konuda :D
Yoo ben sevdimmi hiç terk etmem ama oda benim sevgimi hakedecek ve beni gerçekten sevecek :::
Hayır olmadı. sevmediysem çıkmam. sevdiğimlede kolay kolay ayrılmam
sadece erkekler dediğin için geldim:))
yok olmadım hiç
Olmadı, öyle bir düşüncesizlik yapmam
hayır illaki bir tutumu vardı
Asla buyle bişey yaşamadım
Hayır pişman olmadım.
henüz birisini bulamadım :D
Öyle bir durumla karşılaşmadım
yok kızlar candır ya kızlara kıyılır mı :D
Olmayan erkek % 10 dur.
:) dönenler yüzde 20 mi :)
inanmicaksın ama bu dediğinin tam tersi oldu
nasıl
o kadar büyük laf edip sora gerimi döndü :)
Olmasin diye kimseyle cikmadim
olmadi oyle bisi
oldu görmüştüm.
nasıl?
Oldu
nasıl
Suc bendeydi ben küstüm ayrildim o her zaman ki gibi yapici davranip barismak istedi ben cok cok israrci olunca da zamanla gitti sonra pisman oldm :)
oldu tabı kı
anlatırmısın
evet oldu.
anlatırmısın
hayır.
niçin
Benim için özel. Sonuçta çıktığım kişilerdeki içerindeki olayları en yakın arkadaşlarıma dai anlatmam.
peki saygı duyarım :)
teşekkür ederim.
İstedim ama donmedin
niye
anladım arkadaşım
Hayır
Hayır.
nayırr.
hayır olmadı
ettim olmadım
cıks olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?