Çok sevdim ama sonumuz ayrılık oldu
ayrıldı benden çok seviyorum ama unutmaktan başka çarem yok :(
ayrıldı benden çok seviyorum ama unutmaktan başka çarem yok :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayni sey basia geldi la n bir yildan fazla oldu hala unutamadim. Simdilerde onunla gelecegim olsa nasil oluddu diye dusunuyorum onun gibi dusunuyorum ne yapacagini goz onunde tutarak bakiyorum. Ve fark ettimki benim hayatimin icine edecek. Cok iyi bir insan oldugundan kotu yon dusunememistim bir turlu gelecege bakinca anladim. Cok zitiz. Sende kotu yonlerini dusun yoksa benim gibi yap ben onu kaderim sanarken gitti o ben yaptiysam herkez yapar benimki cok zordu cok
Umarım unuturuz
düşünüyorum düşünmüyor değilim onunla olsaydı zor bir hayatımız olacaktı
ama bunlara rağmen özlüyorum istiyorum işte ama hayırlısı böyleymiş belkide :(
Adamin birinin kafasinda 3 tel sac varmis ama yineden tararmis onlari. 1 tanesini koparmis tararken ayakta duruyo dye. Sora 2. Yide koparmis. Sira 3. Ye gelmis amaaaann birak daginik kalsin demis, sende birak dagnik kalsin takma kafana.
Senidemi ayrı bıraktılar kardeş
hayallerini başına yıktılar
alisirsin
o hayaller içinde kayboldugun zaman
kendini arayacaksın
bu telaştan kurtulacaksın...
geçmiş olsun allah kurtarsın.
amin sağol :s
"Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği."
Tabi ki de vardir bir bildiği
inşallah
rica ederim
Cevap
27Cevap
Aynı durumdaydm bir zamanlar.(6ay önce) sonra bir kitap aldım. Ad " Allah de ötesini bırak " tı. Kitabı okuduktan sonra bütün nasiplerime razı oldum. Sonuçta veren de ALLAH alan da. Sadece bunu bilmek bile beni rahatlatıyor artık. Kitabı okumanı şiddetle tavsiye ediyorum
Kesinlikle katılıyorum👍👍
👍👍👍
merak ettim okucam sağolun.
Güncel bir hatırlatmada ben yapayım sanırım 5 Şubatta ''Allah de Ötesini bırak.. (Niyet) '' diye bir kitap daha çıkıyor bende onu bekliyorum. :)
Teşekkürler dostum 👍👍
Rabbimiz suphesiz herseyi bilendir. Bu tür konularda rabbimizden hayirlisini isteyip tevekkul etmek lazim gelir. Kismet islerinde de rabbimizden bizim icin hayirlisini istemeliyiz
Baktın olmuyor, mantığını kullan. ¦¬) #SinirliBiber
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif
Şüphesiz vardır. Gün gelir öyle biri gelir ki karşına iyi ki O olmamış dersiniz
gerçekten olur mu bu :(
Olmuyorsa olmadığı daha iyi olduğu içindir sonradan şukredebilirisn Allahın bir bildiği var tabi
inş öyledir
Her zaman hayırlısını isteyin Allahtan. Olmadı mı olmuyor nasip ve kader işi bunlar. Kim bilir barışırsınız ve nasibiniz o olur.
“Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz.”
(Bakara: 216)
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kisa ve öz. Kabul olunan bir duada bir hayir ara. kabul olunmayan duada bin hayir ara demişler.
Umut herzaman vardır. Olmuyorsa Allah daha iyisini nasip etcegi icindir
inşallah..
Olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin boşver canını sıkma
haklısın umarım dediğin gibi olur :(
Vaardır. Hayır bildiğinde şer, şer bildiğinde hayır vardır. Sabret
Elbette mesela.. seni sevseydi gitmezdi... seni sevmeyen birisi seni ne kadar mutlu edebilirdi ki?
haklısın..
Vardır.. Bu arada yorumlardan saçma sapan Allah yoktur şeyler yazmışlar !!
gördüm
Bizim buralarda bir laf var şöyle diyorlar... Hayırlısı...
Demekki o sevmiyo koymuş tekmeyi :d inşallah önüne çıkan ayrılır tekmeyi basar hatta basmakla kalmasın kullanıp tekmeyi bassın :))))
kime bana mı
Soruyu soran kişiye
Allah bilir siz bilemezsiniz.. o alimdir hakimdir :/
Kendimizi avutuyoruz. Senin sevgilinle olanlar emin ol tanrının umrunda değil. Allahın bir bildiği vardır lafı sadece psikolojik bir rahatlama
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
SAYGILAR...
bazi seylerin olmamasi olmasindan daha hayirlidir vardir bundada bir hayir
gerçekten öyle midir :(
bunu nasil anlayabilirsin eger senden sonra birisini hemen buluyorsa yagni 6 ay gecmeden hemen buluyorsa iste bu kiz seni gercekten sevmemis demektir sevseydigi beklerdi en azindan hemen birisini bulmazdi bak bakalim birisini bulacakmi eger hemen bulursa gercekten öyle varmis bir hayir demelisin ve unutmalisin
ne olursa olsun bakmak istemiyorum bu canımı yakmaktan başka bir işe yaramaz
Tabiki öyle dua et hayirlisini iste
her zaman öyle dua ederim olmuyorsa daha iyisi olacağından mı olmuyor? :/
Allah'ın bilmediği bir şey yoktur.
Bende oyleydim sabrettim Allah daha iyisini verdi
belkide daha iyisiyle mi karşılacaksın ondan mı olmadı diyorsun?
Benim oyle oldu canım 4 yillik bir iliskim vardi benim ve bir hic ugruna bitti en uzuldugum nokta oydu sonunda ne mi oldu.2 haftalik bir depresyon donemi sonra silkelendim kendime geldim 8 kilo verdim sac rengimi degistrdim guzellestim.
şuanda bir başkası mı var hayatınızda
Var hemde fiziken ve duygusal anlamda eskisinden daha iyi biri şükür
olmuyorsa allah yoktur
@VforNec düzgün yazmışım
yazım ve iml hatam yok bence
ya he he
evet var
tabi ki mutlaka vardır
baktın olmuyor bakmayacaksın
Vardır tabii. Hayırlısını iste her daim.
her zaman öyle dua ederim olmuyorsa daha iyisi olacağından mı olmuyor? :/
Muhtemelen öyledir, ya da devam etse daha kötü olabilir.. Allah seni koruyordur muhtemelen
bende öyle düşünüyorum Allah herkese hayırlısını versin
Amin:)
Bilmediğini bırak kendisi yok :D
kader olmadığında mutlaka vardır bir hayır
benimde umutsuz asklara bel bağladık hep
Evet. Allah ın bir bildiği vardır
Allahın bildiği bir şey yok
Yaratan o kadar yüce ki senin gibi insanlar bile hala boyle konusmasina musade veriyo hesap gunu cok cetin !
Oleceksin ailen arkandan aglayacak hakikat baslayacak simdi korkun yoksa ogun kacavak delik ariyacaksin da nafile..;) cevap vermeye. degmezsin zafer islamindir !
sana yazılan kişi bir başkasıdır
Hayırlı Olsaydı Olurdu Unutma!!!
Vardır bir hayr dert etme.
İsmi ne arkadaşın. Dua edeceğim _?
Tabiki vardır...
Evet
Vardır tabi
Herswyin hayirlosi
Niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar