arkadaşlar dün sevgilimle saçma bir şey yüzünden kavga ettik aslında sanırım biraz hatalıyım ama ben kötü bir niyetle söylememiştim şakalaşıyorduk film izlerken başroldeki çocuğun ona benzediğini farkettim filmide beraber izliyorduk ama o evinde ben evimde telefondan yorum yaparak aşkım bu çocuk sana benziyor dedim oda abimde benzetiyo ama iyiki ben değilim falan dedi neden dedim ama şakalaşıyoruz hani gülüyoruz çok tatlı çocuk ne var ki dedim oda ünlü olsaydım seninle daha az vakit geçirirdik bebeğim dedi ben bunu yanlış anladım hani sanki etrafındaki kızlardan bana sıra gelmezmiş gibi ama o yoğun çekim temposundan falan bahsetmiş tabi ben yanlış anlayınca kızdım bende daha çok vakit geçirenini bulurdum dedim delirdi resmen ve dargın şuan bana nasıl gönlünü alabilirim şaka yapmıştım ben neden büyüttüki sizce haklımı aslında çok kıskanç biraz düşünmeliydim bir sorum daha olmuştu spora gitmeme izin vermiyor diye o kadar kıskanç işte ne yapmalıyım izce gönlünü almak için ayrıl gitsin falan demeyin çok seviyoruz birbirimizi 1 buçuk senedir beraberiz böyle bi sebepten ayrılamam nolur yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılBak sana tek tavsiyem bende yaşadığım için söylüyorum bunun gibi bişey yaşamadım ama bizde küçük şeyler için tartisirdik. Bak şimdi ayrıldık demiyim de ara verdi bana biraz kendini toparla dedi hem bu arada bende toparlanmis olurum dedi bu şekilde olmuyor dedi ben şimdi o küçük tartışmalar yüzünden acı çekiyorum keşke zamanında Özür dileyip bidaha yapmaydım diyorum ama iş işten geçti demem oki daha fazla uzatmadan Özür dile gururunu yen sonuçta senin sevdiğin insan onun için gururunu yersen ne olur ki oda mutlu olur daha fazla Üzülmez o üzülmeyince sende üzülmezsin. Yoksa ilerde çok acı çekersiniz ya sen onun yolunu gozlersin ya da o senin yolunu gözler tıpkı benim çektiğim acıyı çekmeyin diye sana küçük bir tavsiyem olsun. sevdiginin kıymetini bil gerçekten değeri gidince anlaşılıyor
81 Yorumla- +1 yıl
ben ozur diledim hatami anladim ama hala beni affetmiyor napicam bilmiyroum
En İyi Cevaplar
Sen basit kız triplerine girmişsin, o da muhtemelen seni öyle görmüştür. Başkasını bulucam demek bi erkeğe ağır kaçar... Ben olsam fazla uzatamazdım. O neden uzatıyor bilmiyorum. Belki de o lafının üzerine uzak durmak istemiştir senden. Ya da bu kızla evlenilmez, yarın öteki gün beni bırakır başkasına giderrr diye düşünmüştür. Yani o laf çok kötü düşüncelere itiyor insanı
2117 Yorumla
Soran+1 yılşaka yaptığımı biliyordu aramızda saatler var ama ben hiçbir zaman yapmadım böyle birleyi bana sonuna kadar güveniyor bende ona sadece çok kıskanç
- +1 yıl
Belki o lafından sonra güvenini kaybetmiştir.. Onun kafasında ne olduğunu bilemeyiz. Şaka yaptım diyorsun, şaka tarzında mı söyledin. Yoksa sinirli bir tarzda mı? sinirli bi tarzda söylediysen, onun şaka olduğunu kimse düşünmez. Güveni edecek laflar söylersen bi süre sonra ortada güven falan kalmaz. Kalan şey şüphe olur, o da tüketir sizi
Soran+1 yılşaka tarzında söyledim Allah Allah bak sen paşama falan dedim
Soran+1 yılözür diledim şimdi neden dedi o gece saçmaladım ama ciddi olmadığımı biliyodun dedim cevap vermedi böyle olunca ben sinir oluyorum işte çok abartıyor artık ama ben kırıldığım zaman off abartma oluyor
Soran+1 yılaynen öyle isterse küfür etsin ama yinede konuşsun şimdi tamam yeter bitti diye mesaj atıcam o olcak ama çok seviyorum işte olmuyor
- +1 yıl
Tecrübeyle sabittir öyle bi mesaj atarsan pişman olursun:) yok o kadar da değil, küfür falan etmesin... benim canom bu kadar mesaj atsaydı, özür falan dileseydi.. oyyy canom kıyamam sana, affettim tamam derdim... tabi o kişilik olarak daha farklı bir insan... konuşursanız belki tüm sorunlar halledilecek ama, işte iki taraftan biri susmayı tercih edince sorunlar halledilemiyor
Soran+1 yılhep aynı şey ama lafı cımbızla alıyorum ağzından ve şuan ciddi sağlık sorunlarım var yanımda olması gerekirken yaptığı şeye bak
Soran+1 yılbiliyor zaten o gece de çok geç saate kadar konuştuk yalnız bırakamam seni falan diyordu ben uyu diye baskı yapmama rağmen ama sonra bunu yaptı gerçekten bunaldım ya kalbimde sorun var ve gözlerimde bir problem var bu ara ne olduğunu tam analamadım ama çok kötü ve doğal olarak ağlamamam gerek bende sinirlenince ağlayan bir insanım şuan kendimi tutmak zorundayım buda beni daha çok sinir ediyor yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Soran+1 yılşuan yarım saati geçti hala cevap vermedi mesaj atıyım mı bekleyim mi
- +1 yıl
Facebook'tan mı mesaj attın ona.. Eğer facebook'tan attıysan, o mesajı okuduğu zaman orda okundu diye yazıyor. Eğer mesajı okuyup cevap yazmamışsa konuşmak istemiyordur. Ben olsaydıım üst üste sayfalarca yazardım. Yazınca insan rahatlıyor. Ama anlıyorsa yaz. Eğer egosu sağlam sadist bir insansa hiç bişey yazma
Soran+1 yılyok facebooklarımızı kapattık telefondan yazdım böyle durumlarda ona mesaj attığımda sevgimi daha çok hissettiğini söylemişti bir kere
- +1 yıl
Tamam sen sevgini hissettiiyorsun mesaj atarak, o da sevgisini cevap yazarak hissettirsin. Nasıl bi kişiliği var bilmiyorum, sinir olmasına rağmen yazmadan nasıl yerinde duruyor anlam veremedim. Ben duramazdım... Beklemekten başka çaren yok sanırım. Tam konuyu bilmiyorum, konuyu bildiğim kadar bana abartıyor gibi geldi.
Soran+1 yılkesinlikle öyle abartıyor şuan içimden gelen ona mesaj atmak ama özür dilerim falan değil ya bana dürüst ol ve seni sevmiyorum de yazmak istiyorum çünkü şuan gerçekten şüpheleniyorum
- +1 yıl
Yazmak istiyorsan yaz. Ben sana söylediğim o sözleri tamamen şaka amaçlı söylemiştim, bu kadar ciddiye alıp kırılacağını düşünemedim. özür dilerim. Eğer beni bi daha görmek istemiyorsan, sevmiyorsan açık açık yaz.. İnsan her zaman susunca kazanmaz. Susulması gerken yerde susarsan kazanırsın ama konuşulması gereken yerde susarsan kaybedersin. Sen konuşman gereken yerde susuyorsun. Bana dürüst bi şekilde ne istediğini söyle bende bileyim. .. böyle mesaj at.
Soran+1 yılyazdım bakalım ne diyecek
Soran+1 yılsenin yazdığın şeye kendimde birşeyler ekleyerek gönderdim artık beni sevmediğini düşünüyorum dedim
Soran+1 yılmerak ediyorum
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılşeytan dürtüyor
Soran+1 yılbitti yaz gönder diyor
Soran+1 yılbakalım bekliyorum ama çok zor bekliyorum çünkü nedeni çok saçma görende aldattım sancak onun için yaptığım fedakarlıkları nelerine katlandığımı bir bilsen inan şaşırırsın
- +1 yıl
Ne fedakarlıklar yaptın.. Sadakat çok güzel bişey. Sadık olmayan insan, en ufak bi hatada geçmişte yaşanmış tüm güzellikler, fedakarlıkları bi çırpıda silip atabilir. Sadık olan insan ise, o fedakarlıkların ve geçmişte yaşanmış olan güzelliklerin hatrına hatalarını hoş görür... Sevgi böyle devam eder.
Soran+1 yılaramızda 10 saat mesafe olmasına rağmen inan ondan başka erkeklerle merhaba merhaba dışında konuşmuyorum bu bahsettiğim erkeklerde eskiden çok yakın olduğum kardeşim dediğim insanlar aynı okuldayız ve sabahları günaydın olsun akşam çıkarken iyi akşamlar olsun o kadar kıskanç olduğunu söyledim kuzenlerimle bile arama mesafe koydum bütün eteklerimi kaldırdım hattımı değiştirdim ona haber vermeden hiçbir şey yapmıyorum arkadaşlarım kızıyor hatta evlimisiniz siz yeter abartıyorsun diye daha çok şey
- +1 yıl
Epey fedakarlık yapmışsın. O da bunları biliyor mu? Acaba o da yaparmıydı bu fedakarlıkları. Belki o da fedakarlıklar yapmıştır. Fedakarlık aradaki sevgiyi gösterir. Eğer bilmiyorsa yaptığın fedakarlıkları da anlat ona. Galiba siz sadece sanal olarak tanışıyorsunuz anladığım kadarıyla...
Soran+1 yılhayır ama 2 haftada 1 görüşebiliyoruz oda yaptı tabi benimkiler bu kadar değil ama anlatmanın alemi yok çünkü istiyerek yaptım
Soran+1 yılaynen öyle ama beni çok zorluyor artık
Soran+1 yılçok yoruldum sıkıntıdan kafamda saç kalmadı ya
Soran+1 yılişte sevdiğim için mantıklı olamıyorum
Soran+1 yılevet çok zor en azından konuşsa
Soran+1 yılbunu bir anlasa
Soran+1 yılcevap vermiyor ki
Soran+1 yılhayatta uyumaz bu saatte
Soran+1 yılbelkide mesaj attığım için böyle yapıyor
Soran+1 yılevet ama hani derler ya kaçan kovalanır diye nasıl olsa beni bırakamz nasıl olsa mesaj atıyor diye susuyor olamaz mı
Soran+1 yılo biraz hani böyle maço denir ya ipler onda olsun istiyor
Soran+1 yılyok hayır öyle değil yani o kadar da değil
Soran+1 yıloff çıldırcam
Soran+1 yılöyle yaparsa sanırım dayanamam kalbini kırarım artık
- +1 yıl
Yok kırma kalbini, sinirin geçince yine pişman olur özür dilemek zorunda kalırsın. Sana diyeyim bu böyle devam ederse bi yerden sonra pes edeceksin. Ruhun çok yorulacak ve daha fazla devam edemiyeceksin. Bu böyle sürmez. Bu tavırlarına bir son vermesi lazım. Bu konuları uzun uzun konuş onunla
Soran+1 yılanlamıyor ki beni
Soran+1 yılbelkide bitirmeliyim
- +1 yıl
Birden karar verme. Onunla da konuş. Uzun uzun düşünüp öyle kararını ver ama yeter ki bir karar ver. Kararsızlık çok kötü. Gün geçtikçe tükeniyorsun. Ne sen kendini tüket nede o tüketsin. Bu huyundan vazgeçmezse bu duruma katlanabilir misin? Ben şahsen katlanamadım ve uzaklaştım
Soran+1 yılartık yoruldum ondan vazgeçecek gücümde yok :/
Soran+1 yılbiliyorum :/ sen nasıl atlattın
- +1 yıl
Daha iki günce söyledim ona. Bi daha konuşmak istemediğimi söyledim, peki dedi.. Son umursamaz tavrı canımı yakıyor biraz. Daha tam olarak atlatmadım, ama bu ilk değil. Hiç unutmam dediğim kişiler şu an benim için hiç birşey ifade etmiyor. Gerçekten hepsi geçiyor bitiyor. Yaralar iyileşiyor, izi kalsa da iyileşiyor sonuçta
Soran+1 yılbiz çok şey atlattık o yüzden yapamıyorum çok zor bir ilişki yürütüyoruz belki bu yüzdendir diyorum seneye hep beraber olcaz belki düzelir diyorum vazgeçemiyorum ilk aşkım o benim ondan başkasına o gözle bakamam
Soran+1 yılşuan mesaj attı çok sarhoşum nolur ellerimi bırakma sarıl boynuma hep öyle kal diye
Soran+1 yılama sarhoş olduğu için mesaj attı şimdi uyusun sabah konuşçam
Soran+1 yıluyuyalım dicem bizim bir huyumuz var her gece ben onun tişörtüne o benim tişörtüme sarılır sanki beraber uyuyormuşuz gibi hissederiz öyle dedi şimdi hadi sarıl dedi bende tamam uyuyalım hadi dicem uyusun sabah kendine gelince konuşurum neden içtiğinide sorarım bu olay yüzünden değildir heralde dimi
Soran+1 yıliçki alışkanlığı yok sordum neden içtin diye sarıl hadi bebeğim sarılarak uyut beni nolur dedi söylemedi bu yüzden içtiğini sanmıyorum
Soran+1 yıldaha uyanmadi sanirim ama ben sabah mesaj atmadim ayilinca atar heralde yoksa atmalimiyim
Soran+1 yılDun bahsettigim seyleri soylucem artik her konuda susmasindan tek basima cabalamaktan yoruldugumu soylucem
Soran+1 yılBakalim bi ayilsinda pasamiz
Soran+1 yılSoyluyorum senin hasretinden iciyorum gel yanima o zaman diyo sabret 1 sene kaldi diyorum gelince bidaha donemezsin kaciririm bak diyo sebek ya
Soran+1 yılYok yok o isin sakasi zaten okul icin gidiyorum seneye ben okul bitince evlenmek istiyor hayir dersen yada annenler vermezse kaciririm diyor bende davranislarini duzelt evet diyim o zaman diyorum
Soran+1 yılBi arkadasimiz araciligiyla tanistik benim arkadasim onun kuzeni
Soran+1 yılhala mesaj atmadı
Soran+1 yılbilmiyorum ki o attığım mesajın cevabıda değildi aslında söyledikelri anlamıyorum gerçekten ne yapmak istediğini
Soran+1 yılmesaj atmayı düşünmüyorum aslında ama duramıyorum da yalnız çok sinirleniyorum bir mesaj atsın ciddi ciddi kavga edicem sanırım yeter artık
- +1 yıl
Sen daha iyi tanırsın onu.. Az çok niyetini daha iyi bilirsin... Beklemek zor gerçekten. bilirim o beklemeleri. Ben duramazdım ha bire mesaj atardım. sayfalarca uzunluklarda mesajlar hemde. ama benim yaptığım doğru değildi galiba. hep böyle kavga mı edemezsin ki. bi karar ver
Soran+1 yılaslında doğru olan belli ama yapamıyorum
Soran+1 yılonu bir anlasam
Soran+1 yılyapamıyorum çünkü aklım almıyo özürde diledim daha ne istiyo
Soran+1 yılama yeter artık şimdi mesaj attı yok akşam çok içmiş düşmüş kaşı patlamış falan filan istiyor hemen ayy canım aşkım kıyamam diyeyim ama kusura bakmasın
Soran+1 yılhala sevgilinmiyim dedim söylediği şey içinde sadece aferin sana dikkat et dedim
Soran+1 yıliçimi döktüm rahatladım oh bee :D
Soran+1 yıldünden beri sana söylediklerimi kısacası içimde tuttuklarımı :)
Soran+1 yılyok şey dedi bebeğim ben böyleyim tek sana karşı değil bi sorun olunca kabuguma cekiliyorum kendim hallediyorum sonrada bişey olmamaış gibi davranıyorum sen ısrar etsen belki düzelirim dedi iyide daha napayım ya :)
Soran+1 yılyok bu sefer yumuşamaya niyetim yok
Soran+1 yıldüzelmediği sürece soğuk davranıcam ve böyle devam ederse bir gün beni kaybedebileceğini söylücem sabır taşı bile biyerden sonra çatlar
+1 yılBen bugün anladım valla bi erkeğe madem şöylesini bul demeyeceksin çok sinirleniyorlar ya
19 Yorumla
Soran+1 yılona demedim ben bulurum dedim aslında biliyorum ne kadar kıskanç olduğunu ama ağzımdan çıktı ve şaka olarak söylemiştim
- +1 yıl
hm bu dahada beter ona desen bi çeşit. Bence özür dile tekrar tekrar ben senden iyisini nerden bulurum ki bulsam bile senin kadar sevemem falan de. Gururunu okşa
Soran+1 yılhala sevgilinmiyim diye mesaj atmayı düşünüyorum sonrada özür dileyip konuyu açıklıcam ama sence o mesaja kızarmı
- +1 yıl
kızar bence ben olsam kızardım ama hala sevgilimsin bana cevap vermen gerek de bence
Soran+1 yılözür diledim neden dedi saçmaladım o gece ama ciddi değildim biliyorsun dedim cevap vermedi
- +1 yıl
seni seviyorum de cevap vermezse zamana ihtiyacı vardır
- +1 yıl
miyim ayri yazarsan bence barisma ihtimalliniz artar
- +1 yıl
baya abartmis
- +1 yıl
ya ben anlamiyeoum bu erkeklef niye boyle oldu hepsi bizden disil tripli benimki de hala affetmiyo beni lutfen affetsin artik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılÖnce onla bi buluşma ayarla buluşup karşında onu görünce ona doğru koş tam dudaklarına 10 cm kala dur gözlerine bakarak ' hayatım sadece küçük bi şakaydı özür dilerim seni seviyorum ' dedikten sonra dudaklarını bi kaç saniye öp ve geri çekilmeden derin bi nefes al veee sonuç çocuk baygın :D valla senaryo yazdım...
25 Yorumla
Soran+1 yılyapamam şuan ondan uzaktayım malesef :(
- +1 yıl
hadi yaa tüh iş telefona kaldı desene:(
Soran+1 yılmalesef öyle :/
- +1 yıl
hala yumaşamadıysa o halde bi hediye çiçek faln bi şey gönder içine küçük bi özür notu koyarak
- +1 yıl
bizim uzak mesafe bide sen dusun
büyütülecek bişey yok allahdan inek şabanın filmini izlemıyodunuz:)) ozaman gör sen sorunu yanı:)) gıt sıcak bır öpücük kondur yanağına başını daya göhüsne sneı cok seviyorumde erimeyen erkek yokdur buna
22 Yorumla
Soran+1 yılşuan ondan uzaktayıp yapamam malesef
Şaka sınırları zorlandığında isteyerek veya istemeden sonuç kacınılmaz olur.Sen acıklamanı yap ve biraz bekle öfkesi yatışınca geri gelir ama karşılık beklemeden bir kaç mesaj at seni anlasın neden yazmıyorsun deme sadece bir kaç gün mesaj at
09 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atıyorum cevapta veriyor zaten duramıyor cevap vermeden ama soğuk gerçi bende hiç özür dilemedim aksine bende soğuk davranıyorum hala sevgilinmiyim yazsam kızarmı sence sonrada özür dilemeyi düşünüyorum
Soran+1 yıldün bunun üstüne mesajlaştık ama soğuk olarak şimdi birden özür dilerim dersem saçma olmaz mı
- +1 yıl
Ne alakası var soguk konuşunca özür dilenmiyormu sen özür dilememe konusunda nekadar direnirsen bu iş okadar sogur ilk önce özür dile bak bakalım ne tavır koyacak ortaya soguk tavır sergilerse dogal olarak sende soguk olursun özür dilediğinde alçak gönüllü olma sırası ona geçer eğer ateşe körükle giderse savaşa devam eder ama sonuç bilinmez
Soran+1 yılözür dilerim dedim sadece neden dedi
Soran+1 yılsaçmaladım işte özür dilerim kırdım seni ama ciddi değildim tıpkı senin ciddi olmadığın gibi dedim cevap vermedi böylede ben sinir oluyorum işte
Soran+1 yılyok o çatlasada aynı davranır ama artık bıktım ben
Adım atman yeterli. Özür dilerim niyetim o değildi biliyorsun aşkım yaz
02 Yorumla
Soran+1 yıldün mesaj attım ama bende soğuk davrandım dolayısıyla hala kırgın özür dilesem başarılı olumuyum gerçekten kötü niyetle söylemedim hala sevgilinmiyim diye mesaj atmayı düşünüyordum ters tepki yapar diye korkuyorum
Ona pasta yap ve onu çok sevdiğini söyle ;))
03 Yorumla
Soran+1 yılşuan ondan uzaktayım canım yanımda olsa sarıldığım an affeder off zaten çok özledim :(
Soran+1 yılözür diledim sadece neden dedi :/
siz kaç yaşındasınız ?
06 Yorumla
Soran+1 yıl18-20
Soran+1 yılbencede öyle zaten diyorum ya saçma bir şey diye*açok kıskanç herşeyi böyle büyütüyor
Soran+1 yılne gibi :/
+1 yılseni terketmesi için mantıklı bi sebebi var artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılterketme niyetinde değil öyle olsa çoktan bitirirdi çok büyük kavgalarımızda vardı
- +1 yıl
ama çocuk haklı yani.
Soran+1 yılama şakaydı
- +1 yıl
bunun hiç bi şaka yanı yok k.bakma
aynı şeyi o söylese sende delirirdin.
allah allah niye hemen trip attın
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında triple karışık şaka yapmak istemiştim
benim gönlümü kimse alamadı istersen bi dene ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün cevap istemiştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana verecem dersen belkı barısır
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün cevap dedim.
Cevap sahibi+1 yılsonucta barısmak ısdedın ben sana kısa yoldan soyledım daha ne uzatmaktasın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin gönlünü nasıl alabilirim lütfen düzgünce cevap verin :(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler