Sevgilimin gönlünü nasıl alabilirim lütfen düzgünce cevap verin :(

arkadaşlar dün sevgilimle saçma bir şey yüzünden kavga ettik aslında sanırım biraz hatalıyım ama ben kötü bir niyetle söylememiştim şakalaşıyorduk film izlerken başroldeki çocuğun ona benzediğini farkettim filmide beraber izliyorduk ama o evinde ben evimde telefondan yorum yaparak aşkım bu çocuk sana benziyor dedim oda abimde benzetiyo ama iyiki ben değilim falan dedi neden dedim ama şakalaşıyoruz hani gülüyoruz çok tatlı çocuk ne var ki dedim oda ünlü olsaydım seninle daha az vakit geçirirdik bebeğim dedi ben bunu yanlış anladım hani sanki etrafındaki kızlardan bana sıra gelmezmiş gibi ama o yoğun çekim temposundan falan bahsetmiş tabi ben yanlış anlayınca kızdım bende daha çok vakit geçirenini bulurdum dedim delirdi resmen ve dargın şuan bana nasıl gönlünü alabilirim şaka yapmıştım ben neden büyüttüki sizce haklımı aslında çok kıskanç biraz düşünmeliydim bir sorum daha olmuştu spora gitmeme izin vermiyor diye o kadar kıskanç işte ne yapmalıyım izce gönlünü almak için ayrıl gitsin falan demeyin çok seviyoruz birbirimizi 1 buçuk senedir beraberiz böyle bi sebepten ayrılamam nolur yardım edin
Sevgilimin gönlünü nasıl alabilirim lütfen düzgünce cevap verin :(